Web Analytics Made Easy - Statcounter

لطیفی معاون دانشجویی دانشگاه علامه طباطبایی در گفت‌وگو با خبرنگار حوزه دانشگاهی گروه علمی پزشکی باشگاه خبرنگاران جوان، درباره آمادگی خوابگاه‌ها برای بازگشایی دانشگاه‌ها از مهر ۱۴۰۰ اظهار کرد: با توجه به آغاز سال تحصیلی جدید، تمامی دانشگاه‌ها و موسسات آموزش عالی کشور در صدد هستند تا با رعایت شیوه نامه‌های بهداشتی حضوری شدن آموزش‌ها را شروع کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

او افزود: مسئولان وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی و مسئولان وزارت علوم، تحقیقات و فناوری در حال پیگیری و برنامه ریزی برای بازگشایی حضوری دانشگاه‌ها هستند. دانشگاه علامه طباطبایی هم با رعایت شیوه نامه‌های بهداشتی حضور دانشجویان خوابگاهی را فراهم کرده است.

لطیفی تصریح کرد: با توجه به اینکه حضوری شدن آموزش‌ها و ورود دانشجویان به خوابگاه منوط به تزریق دو دوز واکسن است؛ بنابراین آموزش‌های حضوری خود را به صورت ترکیبی و مجازی از ابتدای آبان ۱۴۰۰ خواهیم داشت.

معاون دانشجویی دانشگاه علامه طباطبایی ادامه داد: دانشجویان باید کارت واکسیناسیون را همراه خود برای حضور در دانشگاه و خوابگاه‌ها داشته باشند؛ بنابراین سعی کرده ایم تا با ظرفیت مناسب در دوران کرونا شرایط پذیرش دانشجویان را فراهم کنیم.

لطیفی تاکید کرد: ظرفیت پذیرش دانشجویان در خوابگاه‌های دانشگاه علامه طباطبایی در شرایط عادی که بیماری وجود نداشت حدود ۴ هزار نفر بود، اما هم اکنون به علت شیوع ویروس کرونا این ظرفیت به نصف کاهش می‌یابد، چرا که رعایت شیوه نامه‌های بهداشتی مانند: فاصله گذاری اجتماعی، شست و شوی مکرر دست ها، استفاده از ماسک، تهویه مناسب و ... امری ضروری است که به این منظور باید ظرفیت خوابگاه‌ها را کمتر کنیم.

کاهش ظرفیت خوابگاه‌های دانشگاه علامه در دوران کرونا

معاون دانشجویی دانشگاه علامه طباطبایی گفت: دانشگاه علامه طباطبایی در نظر دارد برای رعایت شیوه نامه‌های بهداشتی و فاصله گذاری اجتماعی خوابگاه‌هایی با ظرفیت ۴ نفره را به یک الی دو دانشجو اختصاص دهد تا به اینصورت سلامت تمامی دانشجویان در دوران اپیدمی کرونا حفظ شود.

طیبی با اشاره به تغذیه دانشجویان خوابگاهی دانشگاه علامه طباطبایی در دوران کرونا بیان کرد: رستوران‌های دانشگاه علامه طباطبایی صنعتی پز هستند و تمامی پرسنل ما کارت بهداشتی دارند و به صورت ادواری مورد معاینه قرار می‌گیرند، همچنین واکسیناسیون آن‌ها هم زده شده است.

او اضافه کرد: تمامی غذا‌ها به صورت بهداشتی و گرم به دانشجویان ارائه می‌شود و آن‌ها می‌توانند جهت مصرف وعده‌های ناهار و شام اقدام کنند. با شروع مهر و بازگشایی دانشگاه‌ها تمامی شیوه نامه‌های بهداشتی را با توجه به ویروس کرونا رعایت می‌کنیم.

لطیفی با بیان اینکه مرکز بهداشت و درمان دانشگاه علامه طباطبایی خوابگاه ها، رستوران‌ها و تمامی مراکزی را که دانشجویان در آن تجمع خواهند داشت را تحت کنترل موازین بهداشتی بازگشایی خواهند کرد، افزود: دانشگاه علامه طباطبایی به عنوان پایگاه تجمیعی واکسیناسیون توانسته اعضای هیئت علمی، کارمندان و دانشجویان خوابگاهی و مراجعان را واکسینه کند.

معاون دانشجویی دانشگاه علامه طباطبایی اضافه کرد: سم پاشی خوابگاه‌های دانشگاه علامه طباطبایی به صورت ادورای تحت نظر کارشناسان بهداشت در دوران کرونا انجام شده است و رصد آن را به صورت مکرر انجام داده ایم دانشجویان نباید نگران تجمع در خوابگاه‌ها باشند.

انتهای پیام/

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: دانشگاه علامه طباطبایی واکسیناسیون آموزش عالی شیوه نامه های بهداشتی معاون دانشجویی دانشگاه علامه طباطبایی رعایت شیوه نامه های بهداشتی دانشگاه علامه طباطبایی دانشگاه علامه دوران کرونا خوابگاه ها دانشگاه ها آموزش ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۱۵۷۷۴۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تکمیل ۲ بیمارستان در خراسان جنوبی

موسوی میرزایی رئیس دانشگاه علوم پزشکی بیرجند با اشاره به اینکه بیمارستان‌های خراسان جنوبی در ۲ سال گذشته تا کنون به بیش از ۶۰۰ مورد تجهیزات جدید، مجهز شده اند، گفت: در این مدت ۷۰ تخت ویژه آی سی یو با تجهیزات کامل، ۲۲ دستگاه آزمایشگاهی پیشرفته، ۳۱ دستگاه شاخص تشخیصی از جمله سه دستگاه ام ار آی برای قاین، فردوس و طبس، ۵۶۴ تخت بیمارستانی، دستگاه سی تی اسکن آنژیو (برای مرکز فوق تخصص قلب بیرجند) و یک دستگاه سی تی اسکن دیگر برای بیماران سرطانی و قلب و عروق با کمک دولت تأمین شده است.

او افزود: در دولت سیزدهم همچنین ۲ بیمارستان در خراسان جنوبی تکمیل شده و علاوه بر طرح‌های توسعه بیمارستان‌های بشرویه، درمیان و سرایان، برای قاین، نهبندان، زیرکوه و طبس هم طرح فعال است.

موسوی میرزایی با بیان اینکه هم اکنون ۱۲۱ دستیار تخصصی پزشک در هشت رشته دانشگاه علوم پزشکی بیرجند مشغول به تحصیلند اظهار کرد: هم اکنون ۶۵ کد رشته در دانشگاه علوم پزشکی بیرجند فعال است و علاوه بر آن ۲۱۱ دانشجوی تحصیلات تکمیلی هم در رشته‌های مختلف از جمله مغز و اعصاب، جراحی اعصاب، بیماری‌های داخلی، قلب، رادیولوژی و جراحی عمومی در حال تحصیلند تا به جمع جامعه‌ پزشکی بپیوندند.

بیشتر بخوانید

 بیش از هزار نفر از خدمات بانک امانات هلال احمر بهره‌مند شدند

رئیس دانشگاه علوم پزشکی بیرجند بیان کرد: ۴۳ مرکز سلامت شهری، ۶۱ مرکز سلامت روستایی، ۷۱ پایگاه بهداشتی، ۳۲۶ خانه بهداشت، ۸۵ پایگاه اورژانس جاده‌ای و ۲ پایگاه امداد هوایی در خراسان جنوبی خدمات بهداشتی ارائه می‌کنند.

او گفت: افزایش کیفیت خدمات بهداشتی و درمانی در بخش خصوصی و دولتی مهمترین هدفگذاری در دانشگاه علوم پزشکی بیرجند است که هم اکنون حدود ۹ هزار پرسنل دانشگاه، برای تحقق این هدف تلاش می‌کنند.

باشگاه خبرنگاران جوان خراسان جنوبی بیرجند

دیگر خبرها

  • تکمیل ۲ بیمارستان در خراسان جنوبی
  • عملیاتی کردن فرامین رهبری در وزارت آموزش و پرورش
  • شرایط دریافت وام دانشجویی چیست؟
  • عملیات وعده صادق جهانیان را نسبت به مسئله غزه بیدار کرد
  • قدرت رسانه‌ای اسرائیل نتوانست مانع دریافت حقیقت در جهان شود
  • کلنگ خوابگاه متأهلی در دانشگاه کاشان به زمین زده شد
  • آمادگی پیام نور برای پذیرش دانشجویان اخراجی آمریکا
  • آمادگی پیام نور برای پذیرش دانشجویان اخراجی دانشگاه‌های آمریکایی
  • فعالیت بیش از ۱۷۰ ماما در مراکز بهداشتی استان یزد
  • استفاده از کاربرد هوش مصنوعی در تمامی رشته‌های کارشناسی از مهر ماه