Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش گروه فرهنگی ایرنا، این کتاب ۵۶ صفحه‌ای، گزارش اقداماتی است که در استان‌های مختلف کشور در سه بخش پژوهش، فصلنامه و انتشار کتاب، طی سال‌های ۱۳۹۶ تا ۱۴۰۰ انجام شده است.

یکی از ویژگی‌های مدیریتی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی در دولت دوازدهم، توجه به استان‌ها و تلاش برای تحقق شعار «ایران، فقط تهران نیست» بوده و در این خصوص، نگاه و جهت‌گیری سید عباس صالحی وزیر پیشین فرهنگ و ارشاد اسلامی، به استان‌ها و رفع موانع و مشکلات آن‌ها شفاف‌تر و برجسته‌تر بوده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

بخش پژوهش این کتاب، به اهمیت پژوهش در وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی از دهه هفتاد و نقش شوراهای پژوهشی در ادارات کل ارشاد استان‌ها، در اجرای پژوهش‌های کاربردی حوزه فرهنگ‌وهنر اشاره می‌کند. به استناد این بخش، در دولت دوازدهم تلاش شد با ایجاد شبکه ارتباطی بین استان‌ها و پژوهشگاه فرهنگ و هنر و ارتباطات، بخش پژوهش در استان‌ها احیا شود که با راهبری پژوهشگاه، این مهم، تا حدودی محقق شد. در این بخش، اطلاعات پژوهش‌های انجام‌شده استان‌ها از محل اعتبارات استانی طی سال‌های مورد نظر، جمع‌آوری شده است.

بخش دوم این گزارش، به معرفی عناوین فصلنامه‌های منتشره در این مقطع زمانی اختصاص دارد. مطابق این بخش، هدف از چاپ و انتشار این فصلنامه‌ها، معرفی فرهنگ، هنر و ویژگی‌های فرهنگی هر استان با نظرداشت گستردگی جغرافیایی و تنوع اقوام و فرهنگ‌های مختلف در ایران است که عموماً عنوان فصلنامه‌ها متأثر از نام هر استان انتخاب شده است.

فصلنامه‌های «فرهنگ» استان‌ها، دارای مجوز انتشار از هیأت نظارت بر مطبوعات هستند و برخی از آنها دارای رتبه علمی از وزارت علوم، تحقیقات و فناوری هستند.

بخش سوم نیز، متعلق به موضوع انتشار کتاب در استان‌هاست. در این گزارش منظور از کتاب، کتاب‌هایی است که مستقیم و صرفاً توسط ادارات کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان‌ها چاپ و منتشر شده و تدوین و تألیف آن‌ها، در قالب‌های یادنامه مفاخر و مشاهیر فرهنگ و ادب، گردآوری آثار ارائه شده در رویدادهای فرهنگی و هنری مانند کنگره‌ها، جشنواره‌ها، همایش‌ها، تذکره شعراء، هنرمندان، اهل قلم و گزیده آثار فرهنگی وهنری آن‌ها در رشته‌های مختلف و دایره‌المعارف‌ها و کلیات فرهنگ، فرهنگ عامه و موارد مشابه، انجام شده است.

بر اساس این گزارش بین سال‌های ۱۳۹۶ تا ۱۴۰۰ در ۳۲ استان کشور مجموعا ۱۸۹ عنوان کتاب توسط ادارات کل یا واحدهای وابسته چاپ شده است. تعداد فصلنامه‌ها در همین مدت ۷۱ عنوان ذکر شده است. همچنین ۹۸ عنوان پژوهش در ادارات کل یا واحدهای وابسته انجام شده است.

برچسب‌ها وزارت علوم تحقیقات و فناوری سید عباس صالحی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی دولت دوازدهم

منبع: ایرنا

کلیدواژه: وزارت علوم تحقیقات و فناوری سید عباس صالحی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی وزارت علوم تحقیقات و فناوری سید عباس صالحی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی دولت دوازدهم فرهنگ و ارشاد اسلامی انجام شده فصلنامه ها ادارات کل استان ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۱۵۸۳۶۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مو روی لاله گوش نشانه چیست؟

حضور موی گوش یا موی درون گوش را نباید به آسانی نادیده گرفت. اگر چشمان پنجره‌های روح هستند، گوش‌ها پنجره‌هایی به سمت قلب محسوب می‌شوند. به همین دلیل، ما در بخش سلامت می‌خواهیم به شما بگوییم که حضور موی گوش شما می‌تواند به عنوان یک هشدار جدی درباره سلامتی شما باشد. به گفته علم، موهای درون مجرای گوش، مانند یک باغ کوچک پر از موهای سیاه، یک نشانه شایع برای حمله قلبی است.

به گزارش نمناک، در سال 1973 دکتر ساندرز تی. فرانک و تیم تحقیقاتی اش پژوهشی را در ژورنال پزشکی نیو اینگلند منتشر کردند که مدعی بودند چین و چروک مورب نرمه‌ی گوش، که بعداً به نام "علامت فرانک" شناخته شد، می‌تواند نشان‌دهنده‌ی وجود بیماری سرخرگ های قلبی (سی اِی دی) باشد.

سی اِی دی یک مشکل گرفتگی عروق است که در آن پلاک‌های مومی درون رگ‌ها جمع می‌شوند و با نام تصلب شرایین نیز شناخته می‌شود. هنوز هم نمی‌دانیم چگونه این ایده به ذهن این پزشکان رسید، اما پژوهش‌های بعدی نیز نشان داده‌اند که علامت فرانک می‌تواند نشان دهنده‌ی بیماری‌های قلبی و عروقی دیگری نیز باشد.

گروهی از پزشکان که به این ارتباط غیب‌گویانه بین گوش و قلب معتقد شده بودند، برای پیدا کردن پاسخ به این پرسش که آیا موی داخل مجرای گوش می‌تواند نشانگر بیماری سرخرگ های قلبی باشد، با متخصصان پوست همکاری کردند.

در سال 1984، مطلبی در ژورنال پزشکی نیواینگلند منتشر شد که در آن ادعا شده بود وجود چین و چروک مورب نرمه گوش، که علامت فرانک نامیده می‌شود، می‌تواند نشانگر بیماری سرخرگ های قلبی باشد. در این مطالعه که بر روی 43 مرد و 20 زن صورت گرفته بود، 90 درصد از شرکت کنندگانی که این علامت را داشتند، نارسایی قلبی را تجربه کرده بودند.

در گذشته، برخی پزشکان از جمله ریچارد اف. واگنر از دانشکده پزشکی دانشگاه بوستون، باور داشتند که بالا بودن سطح هورمون آندروژن در بدن به دلیل افزایش تولید سلول‌های قرمز خون، می‌تواند منجر به ایجاد لخته در عروق شود.

در سال 1991، پژوهش دیگری نیز در ژورنال قلب انگلستان منتشر شد که بیان می کرد در بین 602 بیمار مرد مبتلا به سی ای دی و 300 مرد سالم، وجود چین و چروک مورب نرمه ی گوش با افزایش ریسک بروز سی ای دی مرتبط است.

همچنین در سال 1992، یک پژوهش دیگر نیز در ژورنال قلب آمریکا منتشر شد که نتایج مشابهی را تأیید کرد. این پژوهش ها به معنای قطعی وجود رابطه ی میان چین نرمه ی گوش و موی گوش با بروز سی ای دی نیستند، اما این نتایج باعث شدند که این موضوع مورد توجه پزشکان و پژوهشگران قرار گیرد.

مطابق با یافته‌های ادستون ای، چین نرمه ی گوش و موی گوش با بیماری سی ای دی در مردان و زنان به شدت مرتبط است. همچنین چین نرمه ی گوش با مرگ ناگهانی قلبی (اس سی دی) در مردان مرتبط است. همچنین، بیماران جوان‌تر باعث بالا رفتن ارزش اخباری مثبت می‌شوند.

در پژوهش ای، 520 کالبدشکافی مورد بررسی قرار گرفته بود و برخی ویژگی‌های بدنی مانند بی ام آی، وزن طحال، ضخامت چربی شکمی و شش ویژگی دیگر نیز ارزیابی شده بودند. این مقاله در نسخه ی ماه ژوئن 2006 ژورنال امریکایی آسیب شناسی پزشکی قانونی منتشر شده بود.

حرف آخر:هر مویی روی لاله گوش علامت بیماری نیست

هنوز دلایل دقیق ارتباط بین موی گوش و حمله ی قلبی مشخص نیست. برخی افراد معتقدند که مصرف مکمل های تستوسترون ممکن است در این ارتباط نقش داشته باشد، در حالی که دیگران فکر می کنند که افزایش وزن و چاقی باعث افزایش خطر حمله قلبی می شود. با این حال، هیچ کس نمی تواند موی داخل گوش را به طور مستقیم به عنوان عاملی برای این ارتباط مرتبط با حمله ی قلبی معرفی کند.

کانال عصر ایران در تلگرام

دیگر خبرها

  • مو روی لاله گوش نشانه چیست؟
  • مزیت خرید کتاب الکترونیک چیست؟
  • تغییر رئیس سازمان سینمایی تکذیب شد
  • تغییر محمد خزاعی در سازمان سینمایی تکذیب شد
  • همه ادارات شهرستان دشتی باید کتابخانه داشته باشند
  • کرج کاندیدای انتخاب پایتخت جهانی کتاب ۲۰۲۶ یونسکو شد
  • کرج نامزد انتخاب پایتخت جهانی کتاب ۲۰۲۶ یونسکو شد
  • میدان شهرت در ایران
  • به همت پژوهش سرای برهان کتاب «عشق برتر» منتشر شد
  • نشست خبری مرکز طرح‌های ملی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی