Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس انجمن ملی خرمای ایران گفت: در حال حاضر خرید تضمینی خرما برای مناطقی مثل خوزستان و بوشهر انجام‌شده است و این خرمای خرید شده از سال قبل در انبار‌ها مانده است و امسال به‌جز این خرما‌ها که خرید شد تقریباً خرمای مانده در انبار نداشتیم و این خرما‌ها که در انبار بود را باقیمت حداقلی شروع به خرید کردند و مطمئن هستم از قیمت تمام‌شده خرما هم کمتر است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

محسن رشید فرخی در گفت‌وگو با میزان، درباره وضعیت خرید تضمینی خرما استعمران، گفت: در حال حاضر خرید تضمینی خرما  برای مناطقی مثل خوزستان و بوشهر انجام‌شده است و این خرمای خرید شده از سال قبل در انبارها مانده است و امسال به‌جز این خرماها که خرید شد تقریباً خرما مانده در انبار نداشتیم و این خرماها که در انبار بود را باقیمت حداقلی شروع به خرید کردند و مطمئن هستم از قیمت تمام‌شده خرما هم کمتر است.

وی افزود: خرید تضمینی خرما مربوط به خرمای خوزستان و بوشهر است و برای خرید خرمای امسال صحبت بوده، اما هنوز ورود پیدا نکرده‌اند به نظر بنده خرید تضمینی راه‌حل چاره کار ما نیست و بنا بر سال‌های گذشته ثابت‌شده است که این خرید تضمینی باعث می‌شود که دوباره خرما در انبارها انباشت شود و زمانی که خرما در انبارها انباشت شود، چون دولت بازاریاب خوبی برای فروش نیست بنابراین دچار مشکل می‌شود و باید راه‌حل دیگری در نظر گرفته شود.

رئیس انجمن ملی خرمای ایران گفت: اولین کاری که دولت باید انجام دهد در بحث صادرات است و باید سعی کند نظر صادرکننده‌ها را تأمین کنند تا  اعتماد ازدست‌رفته را نسبت به صادرات دوباره جلب کند زیرا دولت قبل در مقاطعی بدون فکر ناگهان دستورات خلق‌الساعه مثل ممنوعیت صادرات خرما را صادر می‌کرد و باعث شد صادرکنندگان بی‌اعتماد شوند و فکر کنند اگر دوباره با کشورهای خارجی قرارداد ببندند و شروع به خرید کنند دوباره هم دچار مشکلات می‌شوند و یک شبه بدون هیچ اعلام قبلی صادرات ممنوع می‌شود بنابراین  این مشکل باید بنیادی حل شود و تمامی این راه‌حل‌ها در حال حاضر مسکن‌هایی است که دوباره ضرر و زیان می‌آورد.
وی اظهار کرد: حدود یک میلیون و ۲۰۰ هزار تن تولید خرما داریم و دولت نمی‌تواند تمامی این یک میلیون و ۲۰۰ هزار تن را دریافت کند و بقیه تولیدات باقی می‌ماند.

رشید فرخی بیان کرد: دولت با سازوکارهای بهتری ازجمله تسهیل در بحث صادرات برای تولید به‌کار بگیرد تا خرما انباشت نشود و خرید داخلی راحت‌تر صورت بگیرد و امیدواریم در دولت جدید بحث مشورت با تشکل‌ها به‌عنوان شعار تلقی نشود و این مشورت‌ها را به‌کار بگیرند همچنین دولت باید خیلی از مسئولیت‌ها را به بخش خصوصی واگذار کند.   رئیس انجمن ملی خرمای ایران گفت: برداشت خرما به علت  تغییرات اقلیمی زودتر شروع‌شده است در حال حاضر در برخی مناطق در میانه برداشت خرما و در بعضی از مناطق در پایان برداشت خرما هستیم و پیش‌بینی ما این است که متوسط سالیانه تولید خرما را داشته باشیم یعنی به تولید یک میلیون و ۲۰۰ هزار تن دست پیدا کنیم.

وی اذعان کرد:  باید درفروش و عرضه داخلی تسهیل به وجود بیاید همچنین قیمت داده‌های کشاورزی را کاهش دهیم زیرا طی ۲ سال گذشته قیمت نهادهای کشاورزی ۴ الی ۵ برابر افزایش پیداکرده همچنین قیمت حمل‌ونقل بین‌المللی نیز ۳ برابر شده است اگر این مسائل ریشه‌ای حل شود دیگر احتیاجی به خرید تضمینی نیست و اقتصاد کشور باید به سمت‌وسوی اقتصاد پایدار برود، زیرابه دلیل نوسانات نرخ ارز دچار اقتصاد ناپایدار شده‌ایم.   بیشتر بخوانید: وجود خرمای کافی برای ایام محرم/ عرضه مستقیم خرما در میادین تره‌بار به‌منظور حذف دلالان

 

انتهای پیام/

برچسب ها: اخبار اقتصادی خرید تضمینی خرید تضمینی خرما خرما

منبع: خبرگزاری میزان

کلیدواژه: اخبار اقتصادی خرید تضمینی خرید تضمینی خرما خرما خرید تضمینی خرما خوزستان و بوشهر حال حاضر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mizan.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری میزان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۱۵۸۳۸۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

خرید تضمینی گندم ۳۰ درصد افزایش یافت

عطااللّه هاشمی در گفت و گو با باشگاه خبرنگاران جوان، گفت: بنابر آخرین آمار از ابتدای فصل برداشت ۷۵۰ هزارتن گندم با ارزش حدود ۱۴ همت از کشاورزان خریداری شده که نسبت به مدت مشابه سال قبل ۳۰ درصد افزایش داشته است.

به گفته او، علی رغم گذشت بیش از یک ماه از فصل برداشت، ریالی از مطالبات گندمکاران پرداخت نشده است و کشاورزان کماکان چشم انتظار دریافت پول هستند.

هاشمی ادامه داد: براساس قانون ۲۴ ساعت پس از تحویل گندم به مراکز خرید، مطالبات کشاورزان باید پرداخت شود که متاسفانه این امر مورد بی توجهی قرار گرفته است.

رئیس بنیاد ملی گندمکاران با بیان اینکه دولتمردان نسبت به تخصیص جایزه گندم بی تفاوت هستند، افزود: علی رغم پیگیری های مکرر، خبری از تخصیص جایزه و اصلاح قیمت گندم نیست که استمرار این روند، خرید تضمینی را دچار چالش می کند.

او گفت: براساس برآوردهای صورت گرفته تولید گندم بالای ۱۴ میلیون تن و حداقل خرید ۱۲ میلیون تن خواهد بود که در صورت بی تفاوتی به جایزه گندم و پرداخت مطالبات، محصول تولیدی صرف خوراک دام و طیور می شود و به نوعی هدر می رود.

باشگاه خبرنگاران جوان اقتصادی صنعت ، تجارت و کشاورزی

دیگر خبرها

  • برداشت گندم از مزارع کرمانشاه آغاز شد
  • بیش از ۷۷۰ هزار تن گندم در خوزستان خریداری شد
  • خرید بیش از ۷۷۰ هزار تن گندم در خوزستان+فیلم
  • خرید تضمینی گندم ۳۰ درصد افزایش یافت
  • خرید تضمینی دانه‌های روغنی به بیش از ۶۰ هزارتن رسید
  • ۴۰ هزار تن گندم در استان بوشهر برداشت می‌شود
  • دریا باید محور توسعه و برنامه ریزی استان بوشهر قرار گیرد
  • پیش‌بینی تولید ۱.۵ میلیون تن آبزیان پرورشی در ایران + فیلم
  • برداشت ۱۵ هزار تن گندم از مزارع استان بوشهر
  • خرید تضمینی گندم به بیش از ۶۰۰ هزارتن رسید