Web Analytics Made Easy - Statcounter

یک اقتصاددان ضمن اشاره به اهمیت اجرای سامانه صیاد در نظام بانکی کشور، خاطر نشان کرد: درحال حاضر اجرای این سامانه می‌تواند شفافیت قابل توجهی را در نظام بانکی کشور محقق سازد و به همین خاطر شورای عالی هماهنگی اقتصادی سران قوا می‌تواند برای اجرای این سامانه نقش آفرینی موثری داشته باشد.

گروه بورس، بانک و بیمه بازارنیوز-سعید ترکاشوند؛ «قدرت الله امام وردی» اقتصاددان و استاد دانشگاه آزاد اسلامی در گفتگو با بازارنیوز، پیرامون مسئله وضعیت مبادلات چک و آثار مثبت اجرای کامل اصول سامانه صیاد توضیح داد: مسئله دولت‌های الکترونیک، امروزه یکی از مهم‌ترین مسائلی است که در عرصه علم اقتصاد به آن توجه بسیار زیادی می‌شود و اکنون لازم است که تمامی دولت‌ها در این زمینه سرمایه‌گذاری قابل توجهی داشته باشند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این اقتصاددان با بیان این که جمهوری اسلامی ایران در راستای دیجیتالی کردن اقتصاد خود باید در مرحله نخست همه اجزای اقتصادی خود را منطبق با این ساختار الکترونیک به روز رسانی کند ،خاطرنشان کرد: درحال حاضر فساد و عدم شفافیت از جمله مشکلاتی است است که در اقتصاد کشور ما به شدت قابل لمس است و با انجام این فرایند، می‌توان انتظار داشت که بخشی از این مشکلات به دلیل شفایت حاصل از این به روز رسانی کاهش یابد. 
وی متذکر شد: این عدم شفافیت در انتها منجر به ناکارآمدی و عدم اجرای مناسب سیاست‌های کلان اقتصادی می‌شود؛ حقیقت این است که بخش اعظمی از سیاست‌های اقتصادی که بسیاری از دولت‌ها  به دلیل عدم شفافیت موجود در  ساختار اقتصادی کشور ، در نهایت منجر به فساد و رانت‌خواری‌های سنگینی به ویژه در حوزه بانکی شده است.
امام وردی در ادامه با بیان خصوصیات سامانه صیاد، این سامانه را رویکردی موثر برای ایجاد شافیت در نظام بانکی کشور خواند و در تشریح این مسئله گفت: این سامانه با اعلام وضعیت و تعیین میزان درجه اعتباری افراد صادر کننده چک، می‌تواند شفافیت قابل توجهی را در نظامی پولی و مالی کشور محقق سازد و با توجه به این مولفه مثبت به این نتیجه می‌رسیم که وجود این دست از سامانه‌ها برای شافیت مبادلات بانکی بسیار لازم است.
این استاد دانشگاه در ادامه به مسئله ممانعت و یا عدم تمایل برخی از افراد و کسبه برای ورود به این سامانه اشاره کرد و گفت: در حقیقت این سامانه یک بستر شفافیت‌زا است و کسانی که با چنین سامانه‌ای مخالفت دارند، در خوشیبنانه‌ترین حالت افرادی هستند که از سواد مناسبی برخوردار نیستند.
وی ادامه داد: از طرف دیگر افرادی نیز وجود دارند که مایل به استفاده از این سامانه نیستند و یا این که با آن مخالفت می‌کنند؛ در چنین شرایطی این فرضیه به ذهن می‌آید افراد مخالف این سامانه، در حقیقت خود در فضای غیر شاف نظام مالی کشور ذی‌نفع هستند و به همین خاطر مایل نیستند چنین سامانه‌ای که به مانند یک چراغ، شافیت و روشنایی ایجاد می‌کند را مورد استفاده قرار دهند.
امام وردی در پایان تاکید کرد: درحال حاضر اجرای کامل سامانه صیاد نیازمند همکاری بانک مرکزی با قوه قضاییه است و باید این این مسئله به طور ویژه مورد حمایت همه قوا قرار گیرد؛ با توجه به اهمیت موضوع و نتایج مثبت این اقدام در سیستم نظام بانکی، بهتر است که شورای عالی هماهنگی اقتصادی سران قوا به عنوان مجری اصلی سامانه صیاد در نظام بانکی نقش آفرینی کند.

پایان پیام// برچسب ها: سامانه صیاد ، قانون جدید چک ، شفافیت لینک کوتاه خبر: bzna.ir/000P7S

منبع: بازار نیوز

کلیدواژه: سامانه صیاد قانون جدید چک شفافیت نظام بانکی سامانه صیاد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت bazarnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «بازار نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۱۵۹۳۴۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سفته الکترونیکی بانک کشاورزی، نسل جدید خدمات بانکی

امتداد - خدمت سفته الکترونیکی بانک کشاورزی، به صورت شبانه روزی و بدون محدودیت مبلغ، در دسترس مشتریان قرار دارد.

به گزارش پایگاه خبری امتداد ،  مشتریان این بانک با استفاده از سفته الکترونیکی علاوه بر سهولت دسترسی به یک ابزار موثر تعهد پرداخت، صرفه جویی در زمان و هزینه و بالابردن امنیت، می توانند به صورت شبانه روزی و بدون محدودیت مبلغ، از این خدمت غیر حضوری بهره مند شوند.

بر اساس این گزارش، شرط بهره مندی از مزایای سفته الکترونیکی بانک کشاورزی، داشتن حداقل یک حساب فعال در این بانک و همچنین معرفی امضای دیجیتال است.

این گزارش می افزاید: تمام مراحل صدور، دریافت، ضمانت، پشت نویسی و تسویه سفته، به صورت الکترونیکی و غیرحضوری از طریق اینترنت بانک کشاورزی انجام می شود.

شایان ذکر است؛ صرفه جویی در کاغذ و حفظ محیط زیست، عدم نیاز به نگهداری فیزیکی، امنیت بالا و عدم امکان جعل سفته الکترونیکی، داشتن کد شناسایی منحصر به فرد و قابل استعلام، امکان خرید سفته به مبلغ مورد نیاز و مشخص، امکان تسویه تدریجی، اعتبار در مراجع قضایی با توجه به برخورداری از امضای دیجیتال، امکان خرید سفته دیجیتال توسط مشتریان بانک کشاورزی برای سایر اشخاص حقیقی و نیز امکان استفاده به عنوان وثیقه تسهیلات، از مزایای سفته الکترونیکی بانک کشاورزی است.

مشتریان بانک کشاورزی می توانند به منظور انجام هرگونه عملیات برای سرویس سفته الکترونیک، ابتدا با نصب نرم افزار امضای دیجیتال از طریق لینک موجود در اینترنت بانک کشاورزی و یا سایر درگاه های قانونی، نسبت به احراز هویت و دریافت گواهی امضای دیجیتال اقدام کنند؛ سپس با ورود به اینترنت بانک کشاورزی، درخواست صدور سفته، ضمانت سفته و ظهر نویسی (انتقال سفته) و همچنین انجام سایر امور مربوط به سفته نظیر ردیابی وضعیت، لغو سفته های باز، استعلام سفته، اطلاع رسانی به ذینفعان و …  امکانپذیر است.

برچسب ها :

این مطلب بدون برچسب می باشد.

دیگر خبرها

  • فرزین برای ارائه گزارش عملکرد منابع و مصارف نظام بانکی در سال ۱۴۰۲ به کمیسیون اقتصادی می رود
  • افزایش دوبرابری سهم اقتصاد دیجیتال در کشور با اجرای برنامه هفتم
  • رئیس شورای اطلاع‌رسانی دولت: آواربرداری از خرابی 10 ساله زمانبر است/ سیاست های اقتصادی دولت ثمر داده/ کشور به مدت یک دهه دچار عقب‌ماندگی بود
  • مسیر شفافیت از ارتباطات سامانه‌ای با حذف کاغذ می‌گذرد
  • وزیر کار: برای تحقق شعار امسال، باید در مسیر جهش تولید قدم برداریم
  • هدایت نقدینگی به‌سمت صنایع پایین‌دست نفت، اشتغال‌زایی و سودآوری به‌ همراه دارد
  • استفاده از ابزار‌های نوین در کنترل نظام بانکی کشور
  • تولید هسته‌های اولیه بذر غلات گامی برای تحقق شعار سال
  • جنگ در اقتصاد دیجیتال دنیا ؛ تیک تاک در آمریکا می ماند؟
  • سفته الکترونیکی بانک کشاورزی، نسل جدید خدمات بانکی