Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری فارس از شهرکرد، به دنبال ارسال فیلمی توسط یکی از مخاطبان این رسانه مبنی بر ادامه آلودگی زیست‌محیطی کارخانه خمیرمایه ناغان به دلیل ریخته شدن پساب آلوده به یکی از رودهای شهر خبرنگار فارس موضوع را از مدیر کارخانه پیگیری کرد.

سید علی هاشمی مدیر کارخانه خمیرمایه ناغان امروز در گفت‌وگو با خبرنگار فارس در شهرکرد گفت: 22 سال است که پساب این کارخانه باعث بروز آلودگی زیست‌محیطی می‌شود که در برای جلوگیری از این اتفاق با هزینه 60 میلیارد ریالی طرحی در حال پایه‌ریزی است که از این پساب آلوده ویناس تهیه شود و دیگر به محیط زیست آسیب نزند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی ادامه داد: این فرآیند بناست در چهار مرحله اجرا شود که مرحله اول تا 2 هفته دیگر در مدار قرار خواهد گرفت و حدود 80 درصد از پساب این کارخانه را تبدیل به ویناس خواهد کرد و مراحل بعدی نیز به فاصله 2 ماه به ترتیب اجرایی خواهند شد تا آلودگی زیست‌محیطی این کارخانه به صفر برسد.

هاشمی اظهار داشت: بر اساس صحبتی که قبلا شده بود بنا بود مرحله اول این پروژه در هفته آخر شهریورماه اجرایی شود که به دلیل کمبود موقتی سیمان 2 هفته‌ای به تعویق افتاده است.

وی اضافه کرد: ویناس خود یک محصول تجاری است که به عنوان مکمل غذای دام مورد استفاده قرار می‌گیرد و باعث افزایش میزان شیردهی و افزایش حجم گوشت دام‌ها می‌شود همچنین به عنوان مکمل غذای ماهی نیز مورد استفاده قرار می‌گیرد.

هاشمی اظهار داشت: این محصول نیز به عنوان یک کود غنی نیتروژن، پتاسیم، فسفات و به عنوان مالچ گیاهی مورد استفاده قرار گرفته و تولید آن باعث اشتغالزایی و سودآوری می‌شود.

مدیر کارخانه خمیرمایه ناغان افزود: در صورت راه‌اندازی مدارهای تولید ویناس، پساب این ماده آب مقطر خواهد بود و می‌توان آن را به صورت مجزا به فروش رساند.

 

 

انتهای پیام/68033

منبع: فارس

کلیدواژه: آلودگی پساب خمیرمایه ناغان کارخانه سید علی هاشمی کارخانه خمیرمایه ناغان آلودگی زیست محیطی مدیر کارخانه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۱۵۹۷۸۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بهره برداری از ۲۱ تصفیه خانه در واحد‌های تولیدی استان همدان

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما استان همدان، مریم محمدی کاهش آلایندگی، بازگشت آب به چرخه تولید و جلوگیری از آلودگی محیط زیست را از جمله مزیت‌های ایجاد تصفیه‌خانه در واحد‌ها عنوان کرد و افزود: هزینه کردن برای ایجاد تصفیه‌خانه، نوعی سرمایه‌گذاری است که صاحبان صنایع و تمامی واحد‌های صنعتی باید برای موضوعات زیست محیطی هزینه کنند.

او تصریح کرد: واحد‌هایی که پساب و فاضلاب آنها در محیط زیست رها می‌شود و آلایندگی دارند؛ هر چه سریعتر نسبت به ایجاد تصفیه‌خانه و قرار گرفتن واحد در لیست واحد‌های غیرآلاینده اقدام کنند.

مدیرکل حفاظت محیط زیست استان همدان با بیان اینکه استفاده مجدد از پساب و آب‌های خاکستری برای ما قابل توجه و در اولویت است، گفت: امروز که با تنگنا‌ها و کمبود‌های منابع آبی مواجه هستیم، بخش عمده‌ای از فاضلاب واحد‌های صنعتی باید تصفیه و به چرخه تولید بازگردد.

مریم محمدی افزود: صاحبان صنایع باید برای تحقق شعار امسال و مدیریت بسته‌بندی‌های پلاستیکی و کاهش کیسه‌های پلاستیکی تلاش کنند.

دیگر خبرها

  • برپایی پویش های هفته زمین پاک در مازندران
  • پاکسازی منطقه نمونه گردشگری بوذرجمهر قاین
  • فعالیت‌های معدنی، یکی از اصلی‌ترین تهدیدات محیط زیست
  • محیط زیست معادن تفت پایش می شود/متولیان الزامات را رعایت کنند
  • شرنگ شیرابه در کام خزر
  • پرداخت مطالبات گندمکاران خوزستانی تا ابتدای هفته آینده
  • شرنگ شیرابه در کام خزر/ میلیون‌ها مسافر به شوق شنا از راه می‌رسند
  • بهره برداری از ۲۱ تصفیه خانه در واحد‌های تولیدی استان همدان
  • هنرمندان برای حل مشکلات زیست‌محیطی پای کار آمدند
  • پاکسازی ۳ کیلومتر از حریم رودخانه در ساوجبلاغ