Web Analytics Made Easy - Statcounter

دکتر علی اشرف زیدی محقق و فعال حوزه فضای مجازی در هند در گفتگو با تقریب یکی از مهم ترین محورهایی را که موجب ایجاد وحدت اسلامی می شود، توجه به نقاط مشترک بین مذاهب مختلف دانست و گفت: بدون تردید مسائل مورد وفاق میان مذاهب بسیار وسیع تر از موارد اختلاف است اما اغلب محورهای مورد اختلاف مورد توجه قرار گرفته و مسائل و اعتقادات مشترک نادیده گرفته می شود که یکی از عوامل ایجاد اختلاف و دوری هر چه بیشتر مسلمانان از همدیگر است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



وی در ادامه افزود: وجود یک دشمن مشترک که مبنا و اساس اسلام و کشورهای مسلمان و مردم در جهان اسلام را هدف قرار داده است، یکی از عوامل مهم اتفاق نظر و وحدت میان کشورهای اسلامی است. صدور فتوای کسانی که مجتهد فرقه های اسلامی هستند، نقش مهمی در وحدت اسلامی دارد، این امر در رفع بحران ها و مشکلات مسلمانان هم موثر است.  علما و مجتهدان می توانند اجازه مشارکت مسلمانان در آیین های عبادی همدیگر را صادر کنند تا به این ترتیب زمینه های همسویی مسلمانان فراهم شود. این در حالی است که در برهه هایی از تاریخ بعضی از مجتهدان و عالمان اهل سنت و تشیع در این خصوص پیشرو بوده اند.

او در ادامه اظهار داشت: افزایش ادبیات اختلاف انگیز در فضای گفتمانی حاکم بر جغرافیای جهان اسلام با استفاده از شکاف تاریخی میان مذاهب اسلامی و تسری آن به فضای سیاسی، منجر به یک فضاسازی معنادار در چارچوب جنگ فرهنگی و روانی در جهان اسلام شده است. بر همین اساس الزامی است که جهان اسلام در برابر برتری طلبی دشمنان بایستند و با نگاهی عمیق، دست یابی به اتحاد ملی و انسجام اسلامی را هدف بلند مدت خود قرار دهد و در این راه از هیچ کوششی خودداری نکنند.

انتهای پیام/
 

منبع: تقریب

کلیدواژه: جهان اسلام

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.taghribnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تقریب» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۱۶۰۳۹۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

زنان نباید از تحصیل محروم شوند

شورای فقه اسلامی اتحادیه جهان اسلام روز جمعه، ۷ ثور با نشر بیانیه‌ای بر اهمیت آموزش زنان در دین اسلام‌ تاکید کرده است.

در این بیانیه آمده است: «این شورا توصیه می‌کند که کشورها و مسلمانان در سراسر جهان به زنان اجازه دهند تا دانش مفید در زمینه‌های مختلف را فرا گیرند و آنان را از این امر محروم نکنند.»

شورای فقه اسلامی نقش زنان در خدمت به جوامع را قابل‌توجه خوانده و افزوده است که زنان و مردان جز در موارد استثنا براساس فطرت‌شان برابرند.

بیست‌وسومین اجلاس شورای فقه اسلامی وابسته به اتحادیه مسلمانان جهان امروز در شهر مکه برگزار شد و در آن بر توانمندسازی زنان برای کسب دانش مفید در زمینه‌های مختلف تاکید صورت گرفت.

این در حالی است که طالبان از حدود سه سال به این‌سو دختران و‌ زنان را از آموزش، تحصیل و کار در افغانستان منع کرده‌اند.

این گروه تا کنون برخلاف خواست بیش‌تر کشورهای اسلامی، مکاتب و دانشگاه‌ها را به روی دختران بازگشایی نکرده‌اند.

باشگاه خبرنگاران جوان افغانستان افغانستان

دیگر خبرها

  • امام رضا، محل وفاق تمام مسلمانان جهان است
  • امام رضا (ع) محل وفاق تمام مسلمانان جهان است
  • پشت پرده اسلام آوردن سرمربی پرتغالی سپاهان | پای ازدواج با بازیگر ایرانی در میان است | رازی که پیراهن خانم بازیگر فاش کرد (عکس)
  • مشکلات جهان اسلام در نتیجه عدم توجه به توصیه های علمای جهان اسلام است/ هدف صهیونیسم بین الملل ایجاد فاصله میان کشورهای اسلامی است
  • جمهوری اسلامی ایران؛ پرچمدار تقریب/ مسئله فلسطین اولویت اول جهان اسلام است
  • افزایش میزان فرونشست‌های زمین همزمان تشدید بارندگی‌ها
  • بصیرت رهبری و سپاه پاسداران در پاسخ ایران به اسرائیل باعث درخشش جهان اسلام شد
  • زنان نباید از تحصیل محروم شوند
  • کارگر خالق و محور در امر تولید است
  • اختلاف میان عمو‌های فیتیله‌ای با مجید قناد عمو قناد