Web Analytics Made Easy - Statcounter

گروه استان‌ها - بسیاری از والدین دانش آموزان نگران عدم یادگیری کامل دروس در آموزش مجازی هستند لذا ضروری است با اتمام واکسیناسیون فرهنگیان، معلمین، خانواده‌ها و دانش‌آموزان، کلاس‌ها به‌صورت حضوری برگزار شود. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از شهرقدس، در یک سال و نیم تحصیلی سپری شده در شرایط کرونایی کلاس‌های آموزشی از راه دور و به‌صورت الکترونیکی و با استفاده از امکانات و تجهیزات کمک آموزشی و هوشمند برگزار شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

شاید بتوان تنها راهکار برای جلوگیری از توقف روند تدریس را آموزش مجازی از طریق رسانه‌ها و شبکه‌های اینترنتی دانست؛ اما در این میان مسائل و مشکلات عدیده‌ای هم برای دانش‌آموزان و معلمان و در ادامه برای اساتید ایجاد شد که دردسرساز بود.

بخشی از این آسیب‌ها مربوط به دوری از جامعه و کمتر شدن تعاملات و ارتباطات حضوری و روابط اجتماعی و بروز مشکلات مختلف جسمی مانند ضعف بینایی، خستگی چشم، سردردهای مکرر و اختلال در جریان طبیعی خواب بر اثر استفاده بیش از حد دانش‌آموزان از تلفن هوشمند و تبلت و حضور مستمر در فضای مجازی است که سلامت آن‌ها را به مخاطره می‌اندازد.

 همچنین کم‌تحرکی، چاقی و اضافه وزن از دیگر آسیب‌هایی است که در صورت استفاده مداوم از این فضای می‌تواند باعث به وجود آمدن آسیب‌های جدی‌تری مانند بیماری دیابت شود.

 علاوه بر این هزینه‌های سنگین تأمین ابزار هوشمند کمک آموزشی، فشار مالی مضاعفی را به خانواده‌ها وارد کرد و اگرچه با کمک خیرین بخشی از نیازهای آموزشی تأمین شد اما به دلیل تأمین نبودن زیرساخت‌های لازم برخی از دانش‌آموزان از نعمت تحصیل محروم ماندند.

در این اوضاع کرونایی و راه‌اندازی آموزش‌های مجازی وضعیت دانش‌آموزان ابتدایی به‌ویژه دانش آموزانی که مادر شاغل‌ دارند از همه نامساعدتر و بحرانی‌تر است.

در سال جدید تحصیلی 1400 شرایط آموزشی جهت برگزاری کلاس‌های حضوری با انجام واکسیناسیون گسترده در حال فراهم سازی است و فضاهای آموزشی مدارس نیز مکلف به رعایت دستورالعمل‌های ابلاغی و کنترل جمعیت دانش‌آموزان در کلاس‌های درس هستند.

نگرانی دانش آموران و والدین از عدم یادگیری کامل دروس

 یکی از مادران شاغل به خبرنگار ما گفت: محدودیت حضور در خانه برای مادران شاغل به جهت کمک در آموزش، نظارت و پشتیبانی‌های لازم باعث ایجاد نگرانی شده است و در این تعطیلی دو ساله مدارس، دانش‌آموزان و اولیا بیش‌ازپیش اهمیت جایگاه مدرسه را درک کرده و به این آگاهی رسیده‌ایم که مدرسه محلی برای آموزش در کنار پرورش است.

 یکی از دانش‌آموزان مقطع ابتدایی ادامه داد: مدرسه مکانی است که در آن دانش‌آموزان با دیگر همسالان خود گفت‌وگو می‌کند و رفتار اجتماعی را به‌خوبی یاد می‌گیرد، با فرهنگ‌ها و شخصیت‌های مختلف آشنا می‌شود و در آینده آن را به کار می‌گیرد اما طی دوران تعطیلی مدارس و عدم حضور دانش‌آموزان در کنار یکدیگر مسئله پرورش و جایگاه اجتماعی دانش‌آموزان آسیب دیده است.

 دانش‌آموز مقطع متوسطه خاطرنشان کرد: محروم بودن از محیط مدرسه، فعالیت‌های گروهی و جمعی، جدی نگرفتن درس و تکلیف، عدم رقابت و تلاش و یا تقلب در امتحانات، برخی از مشکلاتی است که به علت تعطیلی مدارس بروز کرده است.

 یکی دیگر از اولیای دانش‌آموزان افزود: هزینه‌های بالا و نبود تجهیزات در بسیاری از مناطق کشور که امکان دسترسی به اینترنت را دارند اما از اینترنت مناسبی برخوردار نیستند و اختلالات اینترنتی شبکه‌های مخابراتی در مناطق روستایی و در مناطق شهری بخشی از مشکلات آموزش غیرحضوری است و به علت هزینه‌های سنگین امکان فراهم کردن وسایل و تجهیزات مورد نیاز مانند مودم، تلفن هوشمند و وسایل دیجیتال وجود ندارد.

3 میلیون دانش‌آموز از امکانات آموزشی مجازی محرومند

حسین حق وردی نماینده مردم شهریار، شهرقدس و ملارد در مجلس شورای اسلامی و عضو کمیسیون آموزش، تحقیقات و فناوری مجلس در گفت‌وگو با خبرنگار خبرگزاری تسنیم در باره جاماندگان از تحصیل و دانش‌آموزانی که توانایی تأمین تجهیزات هوشمند کمک آموزشی را نداشتند اظهار کرد: در مقطع ابتدایی توقفی در تحصیل نداشتیم و در دوره تحصیلی گذشته کمک‌هایی انجام شده است و باتوجه به اینکه 3 میلیون دانش‌آموز در سطح کشور از امکانات آموزشی محروم هستند اما در سال گذشته نیز دولت نتوانست کمکی برای آن‌ها انجام دهند.

وی افزود: اگر قرار باشد آموزش به‌صورت غیرحضوری برگزار شود می‌بایست اقدام جدی برای این گروه از محصلین صورت گیرد و تلاش بر این است که با اتمام واکسیناسیون فرهنگیان، معلمین، خانواده‌ها و دانش‌آموزان، کلاس‌ها به‌صورت حضوری برگزار شود.

عضو کمیسیون آموزش، تحقیقات و فناوری مجلس در ادامه افزود: دولت باید تلاش کند تا به دانش‌آموزانی که از امکانات و تجهیزات آموزشی غیرحضوری بی‌بهره هستند، کمک کند و شرایط آموزش برای جاماندگان از تحصیل فراهم شود.

وی در ارتباط با واکسیناسیون اتباع مجاز و غیرمجاز و تحصیل 2 هزار دانش‌آموز اتباع در غرب استان تهران بیان کرد: دانش‌آموزان اتباع از شرایط تحصیلی داخلی و حق تحصیل رایگان در کشور استفاده می‌کنند و با خریداری واکسن دانش‌آموزی نیز این واکسیناسیون شامل جمعیت دانش‌آموزی اتباع هم می‌شود.

حق وردی در ارتباط با آسیب‌هایی که آموزش مجازی به خانواده‌ها و دانش‌آموزان ایجاد می‌کند، گفت: تحصیل فرایندی است که در بحث آموزش به روش مجازی کامل برقرار نمی‌شود و آسیب‌های جدی به جامعه هدف وارد می‌کند و باید شرایط را برای حفظ سلامت دانش‌آموزان و معلمان مهیا کرد و به سمت برگزاری حضوری کلاس‌ها پیش رفت.

کدام گروه از دانش‌آموزان با "آموزش مجازی" متضرر می‌شوند؟آموزش دانش‌آموزان و دانشجویان تا پایان مهرماه امسال "مجازی" استاستفاده دانش‌آموزان از فضای مجازی باید همراه با آموزش خودمراقبتی باشد

وی به نقش اثرگذار والدین در کمک و هدایت دانش‌آموزان به شرکت در کلاس‌های آموزشی حضوری تأکید کرد و افزود: با تضمین شرایط سلامت فرهنگیان و دانش‌آموزان می‌توان کلاس‌های آموزشی را حضوری برگزار کرد.

انتهای پیام/ ت

منبع: تسنیم

کلیدواژه: حضوری برگزار شود دانش آموزان دانش آموزان دانش آموزان خانواده ها آموزش مجازی آسیب ها کلاس ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۱۶۱۲۶۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تشکیل قرارگاه عدالت آموزشی با هدف توزیع متوازن امکانات در همه مدارس

مدیرکل آموزش و پرورش استان کرمانشاه با اشاره به تشکیل قرارگاه عدالت آموزشی با هدف توزیع متوازن امکانات در همه مدارس، گفت: در تلاشیم تا مدارس دولتی مناطق حاشیه‌ای را تقویت کرده و از این طریق در جهت عدالت آموزشی گام برداریم.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از کرمانشاه، سلمان محمدی امروز _یکشنبه، نهم اردیبهشت_ در دیدار اعضای ستاد بزرگداشت مقام معلم در استان با حجت‌الاسلام حبیب‌الله غفوری نماینده ولی فقیه در استان و امام جمعه کرمانشاه، از تلاش برای اجرای مطلوب سند تحول بنیادین آموزش و پرورش به عنوان یکی از دغدغه‌های اصلی دستگاه تعلیم و تربیت در استان نام برد و اظهار کرد: پس از گلایه مقام معظم رهبری از اجرایی‌نشدن سند تحول بنیادین آموزش و پرورش در مدارس، نقشه راه این سند تهیه شده و الگوی مدرسه در تراز سند تحول بنیادین آموزش و پرورش مشخص شده است.

وی افزود: از مهر امسال ۵۰ درصد مدارس دولتی و ۵۰ درصد مدارس غیردولتی استان بر مبنای الگوی مدرسه در تراز سند تحول بنیادین آموزش و پرورش، کار تعلیم و تربیت دانش‌آموزان استان را آغاز خواهند کرد.

مدیرکل آموزش و پرورش استان کرمانشاه با بیان اینکه کیفیت‌بخشی به مدارس دولتی یکی از مهم‌ترین اولویت‌های مجموعه آموزش و پرورش در استان خواهد بود، گفت: در تلاشیم تا با کیفیت بخشی به مدارس برای تعلیم و تربیت بهتر دانش‌آموزان تلاش کرده و در عین توجه به جنبه‌های تربیتی، در راستای بالا بردن معدل دانش‌آموزان هم برنامه‌ریزی داشته باشیم.

وی سپس با اشاره به تشکیل قرارگاه عدالت آموزشی با هدف توزیع متوازن امکانات در همه مدارس، گفت: در تلاشیم تا مدارس دولتی مناطق حاشیه‌ای را تقویت کرده و از این طریق در جهت عدالت آموزشی گام برداریم.

محمدی با بیان اینکه باید دانش‌آموزانی تربیت کنیم که در عین داشتن امید و نشاط مجهز به خردورزی باشند، افزود: امسال اهتمام بیشتری برای تعلیم و تربیت دانش‌آموزان در تراز انقلاب اسلامی داریم.

وی اشاره‌ای هم به استخدامی‌های آموزش و پرورش در استان کرمانشاه داشت و گفت: سال گذشته قریب ۱۵۰۰ نفر پذیرفته شدند و امسال ۱۶۰۰ معلم از طریق آزمون استخدامی پذیرش خواهند شد که البته بگونه‌ای برنامه‌ریزی کرده‌ایم که در فرآیند گزینش افرادی جذب شوند که شأن معلمی را داشته باشند.

مدیرکل آموزش و پرورش استان کرمانشاه با بیان اینکه استان کرمانشاه ۳۷۰ هزار دانش‌آموز دارد، گفت: ۲۶ هزار فرهنگی متولی امر تعلیم و تربیت دانش‌آموزان استان هستند.

کد خبر 748930

دیگر خبرها

  • تشکیل قرارگاه عدالت آموزشی با هدف توزیع متوازن امکانات در همه مدارس
  • خراسان رضوی ۲۰ هزار بازمانده از تحصیل دارد
  • تداوم طرح«بازی یادگیری»در استان تهران/‏تأمین مسکن معلمان بررسی شد
  • ثبت‌نام کلاس اولی‌ها از ۱۹ اردیبهشت آغاز می‌شود
  • علت افت تحصیلی دانش‌آموزان در آزمون‌های نهایی چیست؟ + تاریخ برگزاری امتحانات
  • آغاز ثبت‌نام کلاس اولی‌ها از ۱۹ اردیبهشت
  • آزمون‌های نهایی مبتنی بر ارزشیابی از یادگیری است
  • سؤالات امتحانات نهایی با هدف ارزشیابی یادگیری طراحی می‌شود
  • جشنواره نوآوری و فناوری دانش آموزی در تبریز برگزار می شود
  • برگزاری‌ مسابقات قرآن دانش‌آموزان و فرهنگیان در یزد