Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایرنا»
2024-05-01@00:25:21 GMT

طرح توسعه فرودگاه ساری با تملک ۳۵هکتار زمین تکمیل شد

تاریخ انتشار: ۲۹ شهریور ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۳۱۶۱۲۷۵

طرح توسعه فرودگاه ساری با تملک ۳۵هکتار زمین تکمیل شد

سعدالله وطن خواه روز دوشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا با توضیح این نکته که با ورود دستگاه قضایی استان و توافق با بنیاد مستضعفان در واگذاری و تملک ۳۵ هکتار زمین ، طرح ۲۰ ساله‌ توسعه فرودگاده ساری عملیاتی شده است ، افزود : در حال حاضر همه تجهیزات مورد نیاز سامانه نصب شده است و تنها با تامین برق مورد نیاز ، این سامانه  راه اندازی می شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با اعلام این که دستگاه « آر.وی.آر RVR » هواشناسی نیز با تملک زمین نصب شده است ، بیان داشت : با راه افتادن سامانه کمک ناوبری؛ لغو پرواز فرودگاه ساری به دلیل وضعیت بد آب و هوایی به حداقل ممکن کاهش می یابد.

وی توضیح داد : در حال حاضر اگر دید افقی خلبان در شرایط بد آب  هوایی کمتر از ۲ هزار و ۵۰۰ متر باشد نمی تواند از  فرودگاه دشت ناز ساری  پرواز را انجام بدهد ، اما با نصب سامانه کمک ناوبری دید خلبان برای پرواز به کمتر از یکهزار متر برسد ، لغو پرواز را نخواهیم داشت و پرواز بدون مشکل انجام می شود.

مدیرکل فرودگاه های مازندران متوسط انجام پرواز سالانه در فرودگاه ساری را چهار هزار و ۳۰۰ سورتی عنوان کرد و گفت : هر سال به طور میانگین ۱۰ تا ۲۲ پرواز این فرودگاه به دلیل شرایط بد آب و هوایی لغو می شد که با راه اندازی این سامانه مشکل به صورت صد درصد حل می شود چرا که معمولا در هر شرایط بد آب و هوایی در این منطقه دید افقی برای پرواز از حدود هزار متر کمتر نمی شود .

وطن خواه بدترین پیامد لغو پرواز ها را اذیت شدن شهروندان دانست و افزود : البته شرکت های هواپیمایی نیز با مشکلات هزینه ای زیادی مواجه می شوند.

مدیرکل فرودگاه های مازندران تلاش دستگاه قضایی در کمک به تملک زمین مورد نیاز طرح توسعه این فرودگاه را قابل ستایش دانست و گفت که ورود دستگاه قضایی به این پرونده سبب شد تا مشکل ۲۰ ساله حل شود.

رئیس کل دادگستری مازندران روز گذشته پس از رفع مشکل تملک زمین فرودگاه ساری با دخالت دستگاه قضایی از این طرح بازدید و نسبت به تعلل در رفع مشکل طرح های عام المنفعه هشدار داد.

حجت‌الاسلام والمسلمین محمد صادق اکبری گفت : اجرای طرح‌های عمرانی از حقوق حقه در ایجاد رفاه و آسایش مردم شریف استان است و هر نوع اخلال در روند اجرایی آن ومعطل ماندن طرح‌های این چنینی چه از سوی مسئولان یا عوامل اجرایی، چیزی جز تضییع بیت‌المال و نادیده گرفتن حقوق عامه نیست.

وی پیگیری مستمر دستگاه قضائی استان مازندران و دعوت از کارگزاران امر در جلسات مکرر شورای حفظ‌حقوق بیت‌المال در جهت تسریع و بهره برداری طرح‌های عمرانی و خدماتی را موجب رضایتمندی عموم دانست و تصریح کرد: اساس کار در قوای سه گانه بر ارتقاء همدلی و وفاق در مسیر خدمت رسانی به مردم است؛ لذا این مهم در استان مازندران با همت و تلاش همه مسئولان اجرایی، نمایندگان ملت و دستگاه قضا نمود برجسته‌ای داشته و مسیر خدمت رسانی در ایجاد امنیت، آسایش و رفاه هم‌استانی‌های عزیز را هموار خواهد کرد.

رئیس کل دادگستری استان مازندران خاطرنشان کرد: با ورود دادستان عمومی و انقلاب شهرستان میاندرود با همکاری و همراهی ساکنین منطقه مشکل اساسی طرح توسعه ی فرودگاه ساری که حدود ۲۰ سال بر زمین مانده بوده رفع و گامی موثر در راستای تکمیل پروژه ملی برداشته شد.

فرودگاه دشت ناز ساری در سال ۱۳۵۸  تاسیس و در  سال ۱۳۷۳ پروازهای در آن آغاز شد. در این فرودگاه هفتگی بیش از ۷۰ سورتی پرواز در مسیرهای پروازی تهران، مشهد، شیراز، بندرعباس، کیش، اهواز، عتبات عالیات، عربستان انجام می شود. امسال خط پروازی جدید از ساری به تبریز نیز به این مجموعه اضافه شد.

سالانه با انجام ۶ هزار و ۴۸۰ پرواز در فرودگاه‌های ساری، نوشهر و رامسر در استان مازندران ۶۲۲ هزار مسافر از طریق این سیستم حمل‌ونقل به مقاصد مختلف در سراسر کشور جابه‌جا می‌شوند.

برچسب‌ها شرکت فرودگاه ها و ناوبری هوایی ایران ساری دادگستری مازندران

منبع: ایرنا

کلیدواژه: شرکت فرودگاه ها و ناوبری هوایی ایران ساری دادگستری شرکت فرودگاه ها و ناوبری هوایی ایران ساری دادگستری مازندران استان مازندران دستگاه قضایی فرودگاه ساری

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۱۶۱۲۷۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مسابقه مناظره دانش‌آموزی توسط جهاد دانشگاهی مازندران در ساری برگزار شد

ایسنا/مازندران در اولین دوره مسابقه مناظرات دانش‌آموزی در ساری، تیم «آغوز» با تیم «سرخ ستاره» با موضوع «بیشتر محتوای کتاب درسی برای آینده دانش‌آموزان بی‌فایده و غیر کابردی است» در جایگاه موافق و مخالف به مناظره پرداختند که تیم آغوز در جایگاه مخالف، قهرمان این دوره از مسابقات شد.

به گزارش ایسنا، مسابقه مناظره دانش‌آموزی ۱۰ اردیبهشت با عنوان «گپ» با شرکت هشت تیم دانش آموزی در دبیرستان پسرانه شریعت ساری برگزار شد.

در این مسابقات تیم‌های؛ «آغوز، سرخ ستاره، نفار، دونا، نماشون و براردور» با موضوع «نقش اصلی در موفقیت علمی هر دانش‌آموز با خود اوست» به رقابت پرداختند که در نهایت تیم‌های آغوز، سرخ ستاره، نفار و براردور به مرحله نیمه‌نهایی راه یافتند و در نهایت تیم آغوز با تیم سرخ ستاره با موضوع « بیشتر محتوای کتاب درسی برای آینده دانش‌آموزان بی‌فایده و غیر کابردی است» به مناظره پرداختند که تیم آغوز قهرمان این دوره از مسابقات شد.

محمدرضا جعفرزاده مدیر دبیرستان شریعت ساری با بیان اینکه مناظرات دانش‌آموزی فرصتی است تا دانش‌آموزان از همین دوران بتوانند نحوه برخورد با نظرات مخالف را بیاموزند، گفت: ما برای تربیت یک نیروی انسانی که بتواند در مجامع مختلف از ارزش‌ها دفاع کند باید از متوسطه اول و حتی مقاطع ابتدایی، آغاز کنیم.

جعفرزاده اظهار کرد: دانش‌آموزان استقبال خوبی از این دوره مسابقات فرهنگی داشتند و دوره آموزش کوتاه مدت فن بیان در مناظرات نیز برای شرکت‌کنندگان برگزار شد. 

سیده زینب تقوی معاون فرهنگی جهاد دانشگاهی مازندران، گفت: در این نوع از مسابقات مناظره دانش آموزی لازم است تا گروه هدف بیاموزند که چگونه از حقشان در جامعه دفاع کنند و یا چگونه برای مطالبات خود از استدلال و منطق بیان بهره ببرند.

وی با بیان اینکه جهاد دانشگاهی هر ساله مسابقات مناظرات دانشجویی را در همه استان‌ها برگزار می‌کند، افزود: اگر ما این مناظرات را از دوره متوسطه اول آغاز کنیم در آینده نزدیک در مقطع متوسطه دوم و دانشگاه برگزاری مناظرات از کیفیت بالایی برخوردار خواهد بود.

تقوی اظهار کرد: ارائه آموزش فن بیان و رعایت مولفه‌های یک مناظره عالی در جهاد دانشگاهی آموزش داده می‌شود و این نهاد آمادگی دارد این دوره‌های آموزشی را برای دانش‌آموزان برگزار کند.

حسین نورانی، معاون واحد پژوهش اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی مازندران نیز که در جایگاه رئیس جلسه در این مناظرات ایفای نقش داشته است، اظهار کرد: اولین مسابقه مناظره دانش‌آموزی در استان مازندران با عنوان «گپ» در ساری برگزار شد و امیدواریم که در سال آینده مدارس بیشتری به این سمت و سو گرایش پیدا کنند.

وی افزود: این رویداد در راستای ترویج فرهنگ گفت‌ و شنود و تقویت آداب مباحثه برای یادگیری و تمرین تحمل نظر مخالف، در سطح دانش‌آموزان دوره متوسطه اول برگزار شد.

نورانی به توجه بیشتر آموزش و پرورش به این نوع توسعه فکری و فرهنگی در مدارس استان خواستار شد و از مدیریت دبیرستان شریعتی و جهاد دانشگاهی در برگزاری این دوره مسابقات قدردانی کرد.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • عزیمت زائران مازندرانی به عمره مفرده
  • لغو پرواز مشهد تهران / علت چه بود؟
  • شناسایی بیش از ۳۱۰۰ فقره انشعاب غیر مجاز آب در مازندران
  • تولید بیشتر توت فرنگی با روش علمی
  • فرودگاه کرمانشاه تعطیل نیست
  • نقص فنی در پرواز هواپیمای مشهد-تهران
  • لزوم برندینگ شهری با احیای گرافیک محیطی
  • مسابقه مناظره دانش‌آموزی توسط جهاد دانشگاهی مازندران در ساری برگزار شد
  • اختصاص ۵۰ میلیارد تومان به تملکات میدان شهید مطهری قم
  • عزیمت ۳ کاروان از مازندران به عمره مفرده