Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایرنا، نصرالله بیگلری روز دوشنبه در جلسه شورای اداری شهرستان رامسر گفت: مازندران با داشتن سه میلیون و ۳۰۰ هزار نفر جمعیت ثابت و بیش از ۱۰ تا ۱۵ میلیون نفر جمعیت شناور در فصول متخلف ، یکی از استان های پرترافیک کشور محسوب می شود و به همین خاطر احتمال بروز خطر در معابر عمومی بسیار زیاد است.

وی افزود : میانگین تصادفات منجر فوت در کشور ۲۵ درصد است این در حالی است که میزان فوت ناشی از تصادفات در استان مازندران ۱۵ درصد بالاتر از میانکین کشوری است و علت مهم آن هم کمبود پل مکانیزه و عدم استفاده از پل های عابر پیاده موجود است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

سرهنگ بیگلری آمار پل های عابر پیاده در سطح معابر شهری مازندران را ۲۹۷ دستگاه اعلام کرد و گفت : بر اساس بررسی های انجام شده تنها پنج درصد از مردم برای تردد از عرض خیابان از این پل ها استفاده می کنند و یکی از دلایل عدم استفاده هم توانایی نداشتن افراد مسن برای بالا رفتن از پل ها است و اگر این پل ها به صورت مکانیزه درست شود قطعا از آنها استفاده می شود.

رئیس پلیس راهور مازندران تعداد پل های عابر پیاده مکانیزه استان را هم ۹ دستگاه اعلام کرد و افزود که همین تعداد پل مکانیزه هم به دلیل قفل بودن قابل استفاده نیست.

وی توضیح داد : بر اساس تحلیل های ما اکثر افرادی هم که به عنوان عابر پیاده فوت می کنند بالای ۶۰ سال سن دارند و توانایی استفاده از پل های عابر پیاده را به خاطر ارتفاع زیاد ندارند، بنابراین شهرداری ها و مسئولان دیگر می توانند از بخش تبلیغات این پل ها برای مکانیزه کردن آنها استفاده کنند.

سرهنگ بیگلری همچنین از موتورسواران به عنوان دومین گروه بزرگ قربانیان تصادفات منجر به فوت در مازندران نام برد و گفت : ۲۰ درصد از تصادفات منجر به فوت هم  مربوط به موتور سیکلت سواران است که این آمار نیز ۱۰ درصد از میانگین کشوری بیشتر است. 

وی افزود : برای کاهش این آمار در ۱۰ شهر مازندران کلاه ایمنی موتورسواری به صورت رایگان در اختیار موتور سواران قرار گرفت و با این فرهنگ سازی میزان فوتی ها  ۲۳ نفر به نسبت سال قبل کاهش داشته است.

رئیس پلیس راهور مازندران همچنین از نبود دوربین های پایش تصویری در بعضی از شهرهای استان انتقاد کرد و گفت که این خلاء ، کنترل ترافیک توسط نیروهای پلیس را سخت و دشوار کرده است.

وی افزود : در حال حاضر دوربین های ثبت تخلف هوشمند در رامسر و تنکابن و عباس آباد وجود ندارد و این کار را برای نیروها با توجه تعداد زیاد مسافران دشوار کرده است.
بیگری گفت : شهرداری ها و اعضای شورای اسلامی شهرها باید نصب دوربین ها تخلف در معابر را هم برای کنترل ترافیک و هم ثبت تخلفات رانندگان در دستور کار قرار دهند تا هر چه زودتر این مناطق به تجهزات مجهز شوند.

رئیس پلیس راهور مازندران در پایان  سرهنگ حسین مقدری به عنوان رییس پلیس راهنمایی رانندگی شهرستان رامسر معرفی از زحمات سرهنگ اسرافیل نصیری رئیس پلیس سابق راهنمایی و رانندگی این شهر قدردانی کرد.

برچسب‌ها مازندران رامسر پلیس راهنمایی و رانندگی ایران

منبع: ایرنا

کلیدواژه: مازندران رامسر پلیس راهنمایی و رانندگی ایران مازندران رامسر پلیس راهنمایی و رانندگی ایران پل های عابر پیاده تصادفات منجر رئیس پلیس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۱۶۳۳۶۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کاهش ازدواج و طلاق در کردستان در سال گذشته

مدیرکل ثبت احوال کردستان از کاهش ۳.۹ درصدی ازدواج و ۱.۶ درصدی طلاق در سال گذشته در استان خبر داد.

علی جوکار در گفت‌وگو با خبرنگار ایمنا در کردستان اظهار کرد: سال گذشته ۲۱ هزار و ۱۲۵ واقعه ولادت در استان به ثبت رسیده که نسبت به مدت مشابه سال قبل ۶.۱ درصد کاهش داشته است.

وی تعداد ولادت شهری را ۱۵۴۵۲ واقعه و روستایی را ۵۶۷۳ واقعه اعلام کرد و افزود: تعداد ولادت ثبت شده پسران ۱۰ هزار و ۹۰۹ واقعه و ولادت ثبت شده دختران ۱۰ هزار و ۲۱۶ واقعه بوده است.

مدیرکل ثبت احوال کردستان خاطرنشان کرد: نسبت جنسی حاصل از ثبت ولادت برابر ۱۰۶.۸ بوده، یعنی در مقابل هر ۱۰۰ واقعه دختر حدود ۱۰۷ واقعه پسر به ثبت رسیده است.

جوکار با بیان اینکه بیشترین ولادت ثبت شده مربوط به مادران گروه سنی ۳۴-۳۰ سال با حدود ۱.۳۰ درصد بوده است، ادامه داد: میانگین سن مادران در ولادت‌های ثبت شده ۳۰.۹۵ سال بوده است.

ثبت ۴۰۵ مورد دوقلوزایی در کردستان

وی اضافه کرد: از مجموع ۲۱۱۲۵ واقعه ولادت ثبت شده، ۴۰۵ واقعه دوقلوزایی و ۱۱ واقعه سه‌قلوزایی بوده است.

مدیرکل ثبت احوال کردستان گفت: فراوانی پنج نام اول پسران سال گذشته در استان به ترتیب شاهان ۴۷۸ مورد، محمد ۴۴۸، آیهان ۳۷۳ مورد، میران ۲۶۹ و آراد ۲۰۲ مورد بوده است.

جوکار فراوانی پنج نام اول دختران را نیز ماهلین با ۳۷۴ مورد، دلوین ۳۶۱، آنیا ۳۳۹، نورا ۱۹۲ و نیلا ۱۳۲ مورد اعلام کرد.

افزایش ۳.۳ درصدی وفات در کردستان

وی خاطرنشان کرد: در سال گذشته ۸۱۴۱ واقعه وفات در استان به ثبت رسیده که نسبت به مدت مشابه سال قبل ۳.۳ درصد افزایش داشته است.

مدیرکل ثبت احوال کردستان تعداد وفات ثبت شده در مردان استان را ۴۶۴۸ واقعه و در زنان ۳۴۹۲ واقعه اعلام و تصریح کرد: نسبت جنسی حاصل از ثبت وفات برابر ۱۳۳.۱ بوده، یعنی در مقابل هر ۱۰۰ واقعه وفات ثبت شده در زنان، حدود ۱۳۳ واقعه وفات مردان به ثبت رسیده است.

جوکار اضافه کرد: میانگین سن مردان فوت شده ۶۴.۴۳ سال و میانگین سن زنان فوت شده را ۷۰.۶۵ سال بوده است.

کاهش ۳.۹ درصدی ازدواج در کردستان

وی گفت: سال گذشته ۱۲۶۰۱ واقعه ازدواج در استان به ثبت رسیده که نسبت به مدت مشابه سال قبل ۳.۹ درصد کاهش داشته است.

مدیرکل ثبت احوال کردستان ادامه داد: بیشترین ازدواج ثبت شده مردان مربوط به گروه سنی ۲۹-۲۵ سال به تعداد ۳۸۵۷ مورد بوده که به روایتی ۳۰.۶ درصد از کل ازدواج‌های ثبت شده مربوط به این گروه سنی بوده است.

جوکار تاکید کرد: بیشترین ازدواج ثبت شده زنان مربوط به گروه سنی ۲۴-۲۰ سال به تعداد ۳۳۴۳ مورد بوده که به روایتی ۲۶.۵ درصد از کل ازدواج‌های ثبت شده مربوط به این گروه سنی بوده است.

وی اضافه کرد: میانگین سن ازدواج بار اول مردان استان ۲۸.۲۳ سال و میانگین سن ازدواج بار اول در زنان ۲۴.۱۵ سال بوده است.

کاهش ۱.۶ درصدی طلاق در کردستان

مدیرکل ثبت احوال کردستان تصریح کرد: در سال گذشته ۵۲۲۵ واقعه طلاق در استان به ثبت رسیده که نسبت به مدت مشابه سال قبل ۱.۶ درصد کاهش داشته است.

جوکار افزود: بیشترین طلاق ثبت شده مردان مربوط به گروه سنی ۳۴-۳۰ سال به تعداد ۱۱۵۶ مورد بوده که به روایتی ۲۲.۱ درصد از کل طلاق‌های ثبت شده مربوط به این گروه سنی بوده است.

مدیرکل ثبت احوال کردستان ادامه داد: بیشترین طلاق ثبت شده در زنان مربوط به گروه سنی ۳۴-۳۰ سال به تعداد ۹۸۹ مورد بوده و به روایتی ۱۸.۹ درصد از کل طلاق‌های ثبت شده مربوط به این گروه سنی بوده است.

جوکار اظهار کرد: میانگین سن طلاق بار اول مردان ۳۶.۹۳ سال و میانگین سن طلاق بار اول در زنان استان را ۳۲.۲۴ سال است.

کد خبر 751027

دیگر خبرها

  • مهمترین اخبار ۱۸ اردیبهشت/طرح جدید پلیس به عابران پیاده رسید
  • رصد وانت‌بارهای میوه‌فروش در سنندج
  • ۸۲ مصدوم در تصادفات مشهد
  • کاهش ازدواج و طلاق در کردستان در سال گذشته
  • سهم ۴۹ درصدی شهری کرمان در تصادفات فوتی درون شهری
  • پلیس فتا: ۹۱ درصد حجم «آلودگی جرایم غیر اخلاقی» مربوط به اینستاگرام است
  • از انهدام ۲۰ باند جرایم سایبری تا درگیری منجر به قتل در مازندران
  • اجرای طرح ارتقای ایمنی تردد عابران و موتورسواران در ۵۰ روستای گیلان
  • احداث ۶ دستگاه پل عابر پیاده در محور‌های پرتردد مازندران
  • سهم ۴۹ درصدی شهر کرمان در تصادفات فوتی درون شهری