Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «مشرق»
2024-05-03@21:53:50 GMT

هشدار به استفاده کنندگان از مرورگر کروم

تاریخ انتشار: ۲۹ شهریور ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۳۱۶۳۷۴۷

هشدار به استفاده کنندگان از مرورگر کروم

آسیب‌پذیری‌هایی در مرورگر کروم شناسایی شده که کاربران را ملزم می‌کند مرورگر خود را به‌روزرسانی کنند تا مانع آلوده شدن سیستم به بدافزار و از بین رفتن اطلاعاتشان شوند.

به گزارش مشرق، اخیراً شرکت گوگل به‌روزرسانی‌هایی را به منظور وصله ۱۱ آسیب‌پذیری موجود در مرورگر کروم منتشر کرده است. دو مورد از این آسیب‌پذیری‌ها (CVE-۲۰۲۱-۳۰۶۳۲ و CVE-۲۰۲۱-۳۰۶۳۳) روزصفرم بوده و تحت بهره‌برداری فعال قرار دارند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این آسیب‌پذیری‌ها موتور متن‌باز جاوااسکریپت V۸ مرورگر کروم را تحت تاثیر خود قرار می‌دهند. جزئیات فنی بیشتری از آسیب‌پذیری‌های مذکور منتشر نشده است.

 آسیب‌پذیری روز صفر به این معناست که تا کنون هیچ راهکاری برای آن ارائه نشده و یا شما صفر روز فرصت پیدا کردن راهکار دارید.  یکی از ملاک‌های حمایت از بدافزارها، تعداد بالای روز صفری است که در آن پشتیبانی می‌شوند. اغلب آسیب‌پذیری‌های روز صفر توسط گروه‌های هکر تحت حمایت دولت‌ها یا گروه‌های تروریستی بزرگ کشف می‌شوند و مورد سوءاستفاده قرار می‌گیرند.

مرکز ماهر (مدیریت امداد و هماهنگی رخدادهای رایانه‌ای) به کاربران توصیه می‌کند که هرچه سریعتر مرورگر خود را به نسخه ۹۳.۰.۴۵۷۷.۸۲ به‌روزرسانی کنند. اعمال به‌روزرسانی‌ها از طریق مسیر ' Settings > Help > 'About Google Chrome و سپس انتخاب گزینه به‌روزرسانی انجام می‌پذیرد.

کم‌توجهی کاربران در به‌روزرسانی آنتی‌ویروس و مرورگر، باعث آلوده شدن سیستم‌ها به بدافزارها می‌شود که از بین رفتن اطلاعات ذخیره‌شده را در پی دارد. قربانیان فضای مجازی با بی‌توجهی از طریق باز کردن پیوست ایمیل‌های اسپم یا لینک‌های درون آن‌ها، باز کردن فایل‌های دانلود شده آلوده از سایت‌های نامعتبر یا کلیک روی لینک‌های مخرب، از طریق توزیع تبلیغات آلوده، آلودگی از طریق هک و نفوذ به سیستم‌ها؛ به خصوص سیستم‌هایی که آسیب‌پذیری آن‌ها وصله نشده است، مورد سوء‌استفاده قرار می‌گیرند.

گوگل کروم یکی از پرطرفدارترین مرورگرهای اینترنتی در جهان به شمار می‌رود که در سال‌های اخیر گوی رقابت را از سایر رقبای قدرتمند خود نظیر موزیلا فایرفاکس و مایکروسافت اج ربوده است. بنابراین همه کاربرانی که از مرورگر گوگل کروم برای وب‌گردی و جست‌وجوهای اینترنتی خود استفاده می‌کنند، باید هرچه سریع‌تر مرورگر خود را به جدیدترین نسخه آپدیت کنند تا گرفتار مشکلات و چالش‌های امنیتی موجود در آن نشوند و حریم خصوصی آنها نیز توسط هکرها و مجرمان سایبری مورد هجوم و حمله قرار نگیرد.

منبع: ایسنا

منبع: مشرق

کلیدواژه: کرونا تحولات افغانستان گوگل کروم هشدار جهان فناوری آسیب پذیری ها مرورگر کروم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mashreghnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مشرق» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۱۶۳۷۴۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اتریوم و کاردانو چه تفاوتی دارند؟

به گزارش گروه بازار خبرگزاری علم و فناوری آنا، با گسترش روزافزون نبرد بلاک‌چین‌های مبتنی بر برنامه‌های غیرمتمرکز (Dapp)، بحث‌های زیادی در مورد اتریوم (ETH) و قیمت کاردانو (ADA) وجود دارد. هر دو این پلتفرم‌ها برای پشتیبانی از توسعه Dapp‌ها با ساده‌سازی فرآیندهای برنامه‌نویسی طراحی شده‌اند. اتریوم به عنوان پیشگام در این صنعت شناخته می‌شود زیرا اولین بلاک‌چین عمومی ‌قابل برنامه‌ریزی موفق در جهان بود.

این بلاک‌چین نسل دوم اخیراً با مشکلات مقیاس‌پذیری مواجه شده است. این نگرانی‌ها علاقه به جایگزین‌های موجود در بازار را افزایش داده است. در نتیجه بسیاری از توسعه‌دهندگان برای فرار از کارمزدهای بالا، از اتریوم به کاردانو مهاجرت می‌کنند و این در بلند مدت می‌تواند روی قیمت کاردانو تاثیر بگذارد.

اتریوم چیست؟

اتریوم یک بلاک‌چین عمومی ‌و توزیع‌شده است و باید گفت که اتریوم در توسعه کلی بازار ارزهای دیجیتال از جهات مختلفی نقش اساسی داشته است. علاوه بر معرفی قابلیت‌های قراردادهای هوشمند به این فضا، این شبکه همچنین پیشرو در زمینه عرضه اولیه سکه (ICO)، امور مالی غیرمتمرکز (DeFi) و انتشار توکن در جهان است. اتر در حال حاضر به عنوان دومین ارز دیجیتال محبوب شناخته می‌شود.

کاردانو چیست؟

کاردانو یک بلاک‌چین نسل سوم عمومی ‌و با زیرساخت توسعه Dapp است. این شبکه برای رفع برخی از محدودیت‌ها و نقص‌های اتریوم ساخته شده است. به طور منحصر به فرد، کاردانو مجموعه‌ای از روش‌های علمی ‌را برای اطمینان از ایمن و کارآمد بودن بلاک‌چین تولید کرده است. به همین دلیل، این شبکه پیوندهای قوی با جامعه دارد. در حال حاضر، توکن کاربردی کاردانو، ADA، یکی از ارزهای دیجیتال برتر در جهان است.

مقایسه مقیاس‌پذیری اتریوم و کاردانو

از نظر مقیاس‌پذیری، اتریوم از کاردانو عقب مانده است. بلاک‌چین اتریوم در حال حاضر می‌تواند حدود 15 تراکنش در ثانیه (TPS) را مدیریت کند. با این حال این شبکه در حال گذراندن یک به‌روزرسانی بزرگ است که این قابلیت‌ها را به طور قابل توجهی بهبود می‌بخشد. طبق گفته این شرکت، به‌روزرسانی Ethereum 2.0 به کاربران 100000 تراکنش در ثانیه ارائه می‌دهد.

در مقابل کاردانو می‌تواند حدود 257 TPS را پشتیبانی کند. اگرچه این سرعت بسیار سریع‌تر از اتریوم است، اما هنوز از پردازش‌کننده‌های پرداخت اصلی مانند VISA که از +30000 TPS پشتیبانی می‌کنند عقب است. به تازگی، تیم توسعه‌دهنده کاردانو سندی را منتشر کرد که راه حل مقیاس‌پذیری آینده شبکه را شرح می‌دهد. Hydra یک راه حل لایه 2 است که به کاردانو اجازه می‌دهد تا بیش از 1 میلیون TPS را پردازش کند.

مقایسه نوع شبکه اتریوم و کاردانو

اتریوم برای تأیید وضعیت شبکه از یک پروتکل اجماع اثبات کار (PoW) اولیه استفاده می‌کند. این پروتکل از الگوریتم Ethash استفاده می‌کند. در زمان راه‌اندازی، این یک مزیت بزرگ بود زیرا مقیاس‌پذیری بیشتری نسبت به بیت‌کوین ارائه می‌داد و استفاده از پلتفرم‌های استخراج ASIC را کاهش می‌داد. در ماه‌های آینده، اتریوم انتقال خود را از شبکه PoW به یک طرح اثبات سهام (PoS) تکمیل خواهد کرد. این انتقال مقیاس‌پذیری اتریوم را بهبود می‌بخشد.

کاردانو یک مکانیزم اجماع جدید به نام Ouroboros را معرفی کرده است. Ouroboros یک پروتکل PoS مبتنی بر زنجیره است که تراکنش‌های فوق‌العاده سریع را ارائه می‌دهد.

مقایسه سایت‌های استخراج کاردانو و اتریوم

به عنوان یک شبکه PoW، اتریوم برای تأیید بلوک‌های تراکنش و اضافه کردن آنها به بلاک‌چین به ماینرها متکی است. ماینرهای اتریوم برای مشارکت خود در تأیید بلوک‌های تراکنش، 2 ETH پاداش دریافت می‌کنند. این جوایز قرار است مانند بیت‌کوین با گذشت زمان نصف شود. علاوه بر این سختی استخراج شبکه با افزایش تراکم شبکه افزایش می‌یابد.

برخلاف اتریوم، کاردانو برای محافظت از شبکه به ماینرها متکی نیست. شبکه‌های PoS به کاربران معمولی اجازه می‌دهند تا با سپرده‌گذاری توکن‌های خود در کیف پول‌های شبکه، وضعیت بلاک‌چین را تأیید کنند. به این ترتیب، شبکه‌های PoS یک سیستم دموکراتیک‌تر برای شبکه‌های غیرمتمرکز ارائه می‌دهند.

مقایسه قابلیت برنامه‌نویسی

اتریوم به دلایل مختلفی به عنوان پلتفرم اصلی توسعه Dapp باقی مانده است. یکی از این دلایل انعطاف‌پذیری آن از نظر قابلیت برنامه‌نویسی است. اتریوم می‌تواند از قراردادهای هوشمند نوشته شده به زبان‌های مختلف پشتیبانی کند. با اجازه به توسعه‌دهندگان برای استفاده از زبان‌های بیشتر، شبکه مشارکت بیشتری را از سوی جامعه توسعه‌دهنده امکان‌پذیر می‌کند. جالب است توجه داشته باشید که می‌توانید قراردادهای هوشمند اتریوم را با استفاده از C++, Java، JavaScript، Python، Ruby و موارد دیگر برنامه‌نویسی کنید.

کاردانو با ایجاد یک محیط برنامه‌نویسی کامل مبتنی بر Haskell، زبان برنامه‌نویسی تابعی پیشرو در بازار، فرآیند توسعه اتریوم را بهبود می‌بخشد. توسعه‌دهندگان می‌توانند مستقیماً در رابط Plutus Playground برنامه‌نویسی کنند. این ویژگی یک محیط سبک و مبتنی بر وب برای توسعه قراردادهای هوشمند کاردانو است.

مقایسه ICO اتریوم و کاردانو

اتریوم در دورانی متفاوت وارد بازار شد. در سال 2013، مفهوم ICO هنوز در مراحل اولیه خود بود. این شرکت 18 میلیون دلار از هزاران مشارکت‌کننده بین‌المللی جمع‌آوری کرد. اتریوم در طول ICO DAO (سازمان مستقل غیرمتمرکز) خود 150 میلیون دلار جمع‌آوری کرد. در آن زمان، این بزرگترین ICO تا به امروز بوده است.

در مقایسه، ICO Cardano در سال 2017 در اوج 62 میلیون دلار جمع‌آوری کرد. این شبکه به دلیل توسعه توسط بنیانگذاران اتریوم و متخصصان دانشگاهی بلافاصله مورد توجه قرار گرفت. Cardano به طور رسمی ‌در 29 سپتامبر 2017 وارد بازار شد و قیمت کاردانو را در جایگاه مناسبی قرار داد.

نتیجه‌گیری

حالا که درک بهتری از تفاوت‌های بین اتریوم (ETH) و کاردانو (ADA) دارید، آماده شروع ماجراجویی ارز دیجیتال خود هستید. هر دوی این پروژه‌ها دارای جوامع توسعه‌دهنده پررونق هستند و به عنوان پروژه‌های پیشرو در بازار شناخته می‌شوند و هر دوی این پروژه‌ها پتانسیل رشد دارند. بنابراین منطقی است که هر دوی این ارز دیجیتال را برای آینده در سبد سهام خود نگه داشته و خرید خود را با امروز با قیمت کاردانو و اتریوم به صورت به روز از بیت۲۴ انجام دهید.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • قابلیت جدید تسلا سایبرتراک؛ قفل دیفرانسیل فعال خواهد شد
  • سند چشم‌انداز شهرستان کاشان باید ‌تدوین شود
  • هشدار درباره افت درسی و ترک تحصیل دانش‌آموزان
  • به‌روزرسانی نقشه راه هوشمندسازی شهرداری اصفهان
  • دستگاه ذخیره انرژی انعطاف‌پذیر برای گجت‌های پوشیدنی ساخته شد
  • دستگاه ذخیره انرژی انعطاف پذیر برای گجت‌های پوشیدنی ابداع شد
  • به روز رسانی نقشه شهر همدان
  • نقشه شهر همدان به‌روزرسانی می‌شود
  • اتریوم و کاردانو چه تفاوتی دارند؟
  • هشدار اپل به آیفون‌داران: مراقب آتش‌ گرفتن گوشی خود باشید!