Web Analytics Made Easy - Statcounter

مرتضی اشرفی، دوشنبه در نشست بررسی توسعه شهرک‌های صنعتی اطراف مشهد در محل استانداری اظهار داشت: مادام که زمین صنعتی مناسب در شرق و شمال مشهد ایجاد نشود، همچنان تقاضا برای استقرار واحدهای صنعتی در محور غربی مشهد وجود خواهد داشت.

معاون استاندار خراسان رضوی با تاکید بر لزوم تسریع در راه اندازی شهرک صنعتی شماره پنج مشهد و خطرناک بودن استقرار پراکنده صنایع در اطراف شهر گفت: هر روز تاخیر در اجرای این طرح به ضرر شهر است، باید زمین مورد نیاز برای متقاضیان سرمایه گذاری در عرصه صنعت وجود داشته باشد تا راه ورود غیرمجاز در سایر نقاط برای صاحبان صنایع باز نشود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

اشرفی با اشاره به تاکیدات استاندار خراسان رضوی بر تامین برق، آب، گاز و زمین برای شهرک صنعتی شماره ۵ مشهد از سوی دستگاه های اجرایی متولی، گفت: تخصیص آب زیرزمینی به میزان ۶۰ لیتر در ثانیه و صدور مجوز حفر دو حلقه چاه و همچنین تخصیص آب از محل سد دوستی برای این شهر توسط شرکت آب منطقه ای الزامی است.

وی بیان کرد: زمین محل احداث ایستگاه تقلیل فشار CGC به شرکت گاز استان تحویل شده است و این شرکت به عنوان دستگاه خدمت رسان باید هرچه سریعتر با ارایه یک برنامه زمان بندی شده، در خصوص اجرای این ایستگاه، خطوط تغذیه و ایستگاه های TBS اقدام کند.

اشرفی افزود: همچنین تفاهم نامه ای بین شرکت توزیع نیروی برق مشهد و شرکت شهرک های صنعتی خراسان رضوی منعقد و مقرر شد ۳۰ میلیارد ریال به حساب شرکت توزیع برق برای اختصاص هفت مگاوات برق به شهرک صنعتی شماره پنج مشهد واریز شود.

معاون استاندار خراسان رضوی ادامه داد: اداره کل حفاظت محیط زیست خراسان رضوی نیز با توسعه شهرک صنعتی شماره پنج مشهد به میزان پنج هکتار موافقت کرده و تاکنون مجوز زیست محیطی برای هزار و ۱۶۰ هکتار از این شهرک صادر شده است. 

اشرفی اضافه کرد: در مورد قرار گرفتن بخشی از اراضی شهرک صنعتی شماره ۵ مشهد در بخشنامه محیط زیستی مبنی بر شعاع ممنوعه و فاصله ۳۰ کیلومتری شهرکهای صنعتی غیردولتی باید مذاکرات لازم با سازمان حفاظت محیط زیست انجام گیرد.

وی اظهار داشت: با توجه به دستور استاندار خراسان رضوی به مدیرکل دفتر فنی استانداری در جریان بازدید از شهرک صنعتی شماره ۵ مشهد، مبنی بر واگذاری پروژه بازگشایی ورودی و آماده سازی معابر این شهرک، طرح مذکور آماده و اعتبار آن تامین شده است که در این راستا برای اجرای عملیات، مناقصه عمومی برای آن از سوی شرکت شهرکهای صنعتی استان برگزار و پیمانکاران آن مشخص شده اند.

وی به توسعه ۱۰۰ هکتاری شهرک صنعتی کلات در ضلع شمالی مشهد اشاره و بیان کرد: توسعه این شهرک موافقت اولیه کارگروه امور زیربنایی خراسان رضوی را دریافت کرده است و در آینده نزدیک اجرایی خواهد شد.

به گزارش ایرنا، موضوعی مبنی بر عدم گسترش صنعتی محور غرب مشهد به دلیل وجود آبخوانها و احتمال بروز مشکلات زیست محیطی مطرح است که مانع از استقرار واحدهای صنعتی در این محور شده است. در این راستا راه اندازی نخستین مرحله از شهرک صنعتی هزار و ۴۰۰ هکتاری شماره ۵ در شرق مشهد از تابستان امسال کلید خورده و زمینه استقرار واحدهای صنعتی در آن در حال فراهم شدن است، این شهرک پس از تکمیل زیرساختهای آن تا سه هزار هکتار قابلیت توسعه دارد. 

به گزارش ایرنا، در سال ۱۳۶۷، سه شهرک و ناحیه صنعتی در خراسان وجود داشت که این تعداد امروز به ۴۸ شهرک و ناحیه صنعتی رسیده که در ۴۰ مورد از آنها زمین برای راه اندازی واحد صنعتی در حال واگذاری است.

اراضی تحت اختیار شرکت شهرک های صنعتی خراسان رضوی هشت هزار و ۶۰۰ هکتار است که عملیات اجرایی در پنج هزار و ۴۰۰ هکتار آن انجام گرفته است که از این میزان ۶۰۰ هکتار به واحدهای صنعتی تعلق دارد.

۲ هزار و ۵۶۹ واحد صنعتی در شهرک ها و نواحی صنعتی خراسان رضوی مستقر هستند که در مجموع ۴۳ درصد از واحدهای صنعتی، ۲۳ درصد از سرمایه گذاری صنعتی و ۳۹ درصد از اشتغال صنعتی استان را در اختیار دارند.

برچسب‌ها مشهد وزارت صنعت معدن و تجارت انرژی برق استانداری خراسان رضوی شهرک صنعتی گاز

منبع: ایرنا

کلیدواژه: مشهد وزارت صنعت معدن و تجارت انرژی برق مشهد وزارت صنعت معدن و تجارت انرژی برق استانداری خراسان رضوی شهرک صنعتی گاز استاندار خراسان رضوی شهرک صنعتی شماره شهرک های صنعتی واحدهای صنعتی شماره ۵

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۱۶۴۲۲۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

احداث نیروگاه‌های خورشیدی در شهرک‌های صنعتی آذربایجان‌غربی مشکل کمبود برق را حل می‌کند

فرزین عباسی در گفت‌وگو با خبرنگار حوزه استان‌های خبرگزاری تقریب، با اشاره به اینکه در سال گذشته 55 قرارداد پیمانکاری به مبلغ 240 میلیارد تومان در حوزه معاونت فنی شرکت شهرک‌های صنعتی آذربایجان‌غربی منعقد شد اظهار داشت: این در حالی بود که این قراردادهای پیمانکاری از شمال تا جنوب استان را شامل می‌شد.

وی تصریح کرد: بر این اساس، در هر کدام از شهرک‌های صنعتی آذربایجان‌غربی که مشکل زیرساختی داشتند، پروژه پیمانکاری منعقد شده و عملیات اجرایی در آنجا آغاز شده است.

معاون فنی شرکت شهرک‌های صنعتی آذربایجان‌غربی گفت: همچنین در قسمت اسناد ثبتی در سال گذشته، حدود 400 هکتار اسناد تک برگی تفکیک‌شده در شهرک‌های صنعتی ارومیه، چهاربرج، اشنویه، ماکو و ناحیه صنعتی کریم آباد صادر شد.

وی بیان کرد: از سوی دیگر اسناد 6 دانگ ناحیه صنعتی نالوس صادر شد و اقدامات صدور اسناد 6 دانگ پلدشت نیز پس از چندین سال آغاز شده و هم اکنون در حال صدور سند است.

عباسی از تصویب دو ناحیه صنعتی در سال گذشته خبر داد و گفت: در این راستا ناحیه صنعتی سیمینه بوکان به مساحت 50 هکتار و ناحیه صنعتی شهید سلیمانی ارومیه به مساحت 23 هکتار به تصویب رسیده و امسال عملیات اجرایی آنها آغاز می‌شود.

وی ادامه داد: از سوی دیگر در پایان سال گذشته برای ایجاد دو ناحیه صنعتی لاجان پیرانشهر پیمانکار انتخاب شد و ناحیه صنعتی قره ضیاءالدین۲ در مرحله تهیه اسناد و برآورد است.

معاون فنی شرکت شهرک‌های صنعتی آذربایجان‌غربی در ادامه با اشاره به صدور بیش از 30 مجوز ساخت و ساز در سال گذشته گفت: علاوه بر آن در این مدت 23 پایان کار برای واحد‌های صنعتی و خدماتی صادر شده است.

وی با اشاره به اینکه آغاز عملیات اجرایی تصفیه‌خانه شاهین دژ جزو مصوبات سفر استاندار آذربایجان‌غربی در سال گذشته بود اظهار داشت: این پروژه با اعتباری بالغ بر 45 میلیارد تومان و ظرفیت 400 مترمکعب در روز آغاز شد.

عباسی گفت: مدول دوم شهرک صنعتی مهاباد نیز که در سال 1401آغاز شده بود در اواخر سال گذشته با ظرفیت 900 مترمکعب در روز و با اعتبار 22میلیارد تومان به بهره برداری رسید.

وی افزود: هم اکنون نیز تصویه خانه فاز دو ارومیه با اعتبار 35 میلیارد تومان و با پیشرفت فیزیکی 50 درصدی در حال انجام است.

معاون فنی شرکت شهرک‌های صنعتی آذربایجان‌غربی با اشاره به تفاهم‌نامه سه جانبه با شرکت برق منطقه‌ای، شرکت شهرک‌های صنعتی استان و استانداری گفت: این تفاهم‌نامه در راستای احداث پست شهرک صنعتی فاز سه بوده که 60 درصد پیشرفت فیزیکی دارد.

وی در ادامه گفت: امسال در صورتی که مجوز حفاری چاه آب ناحیه صنعتی چهاربرج در اسرع وقت تحویل شرکت شهرک‌های صنعتی داده شود، در 6 ماهه دوم سال ناحیه صنعتی چهاربرج آماده واگذاری به سرمایه‌گذاران خواهد بود.

عباسی خاطرنشان کرد: امسال زیباسازی شهرک‌ها با بهره‌گیری از مشاور، پیش‌بینی شده است که امید می‌رود بتوان با ایجاد فضای سبز و کاشت نهال در شهرکهای صنعتی گام موثری در زیبایی شهرک‌های و نواحی صنعتی داشته باشیم.

وی بیان کرد: همچنین امسال چند شهرک برای احداث نیروگاه خورشیدی در نظر گرفته شده و با توجه به کمبود برق که وجود دارد در تلاش هستیم با احداث نیروگاه‌های خورشیدی این مشکل را تا حد امکان رفع کنیم.

عباسی گفت: از سوی دیگر در سال جاری کارگاه‌های اجاره‌ای در برنامه وجود دارد و بر این اساس، 10 واحد کارگاهی فناوری در عرض دو سال احداث می‌شود و هم اکنون در شهرک صنعتی فاز دو ارومیه احداث چهار کارگاه آغاز شده و پس از پایان آن، به متقاضیان سرمایه‌گذاری اجاره داده می‌شود.

وی اظهار داشت: امسال واگذاری شهرک صنعتی پلدشت آغاز و قیمت‌گذاری‌ها به پایان رسیده است و اواخر اردیبهشت ماه واگذاری آنها آغاز می شود.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • پیش‌بینی تجارت ۲۰ میلیارد دلاری با عراق/ احداث شهرک صنعتی مشترک
  • بهره‌برداری از ۱۱ واحد تولیدی با سرمایه خارجی در خراسان رضوی
  • فرودگاه گناباد، پیشران توسعه و رونق در جنوب خراسان رضوی
  • بهره‌برداری از ۱۱ واحد تولیدی با سرمایه‌گذاری خارجی در شهرک‌های صنعتی استان خراسان‌رضوی
  • سرقت در شهرک صنعتی سمنان/ سارق نگهبان سابق همان شرکت بود
  • لکه‌های صنعتی غرب البرز به شهرک صنعتی تبدیل شود
  • آغاز واگذاری زمین در شهرک صنعتی زرند
  • صدور مجوز بهره‌برداری شهرک صنعتی شماره ۲ زرند پس از ۱۷ سال انتظار
  • احداث نیروگاه‌های خورشیدی در شهرک‌های صنعتی آذربایجان‌غربی مشکل کمبود برق را حل می‌کند
  • دو طرح بزرگ مدیریت بحران در نهبندان اجرا می شود