Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-05-01@10:19:45 GMT

اجازه فعالیت هیچ باندی را در شهرداری اراک نمی‌دهم

تاریخ انتشار: ۲۹ شهریور ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۳۱۶۷۳۹۷

اجازه فعالیت هیچ باندی را در شهرداری اراک نمی‌دهم

ایسنا/مرکزی نامزد شهرداری اراک گفت: اجازه فعالیت هیچ باندی را در شهرداری اراک نمی دهم.

دکتر علیرضا کریمی ۲۹ شهریورماه در صحن رسمی شورای شهر اراک که با دستور کار انتخاب شهردار برگزار شد بیان کرد: اعتماد و اطمینان مردم به اعضای شورا رسالت سنگینی ایجاد می کند، ما مامور به خدمت هستیم و روحیه انقلاب و مشی جهادی لازمه خدمت رسانی است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی تصریح کرد: اولویت عدالت و مقابله با زیاده خواهی متنفذان را دنبال می کنیم و با فساد ساختاری مبارزه کرده و پاکدستی را اشاعه می دهیم.

کریمی تاکید کرد: شهرها بستر شکل دهنده زندگی شهری و منبع خلاقیت و پویایی فرهنگی هستند و قطعا آینده روشن شهر و زیست انسانی در سایه تحولات بدیع و تازه و امیدآفرین رقم می خورد.

وی با تاکید بر اینکه الگوی پایدار سبک زندگی صادقانه و خردمندانه که به شنیده شدن و دیده شدن مردم و رفع مشکلات بینجامد در دستور کار قرار می گیرد تا حال مردم هر روز بهتر شود، گفت: در جلسات گذشته، برنامه های مفصلی به شورا ارائه شده است و قطعا با موافقت شورا این برنامه ها اجرایی می شود.

این نامزد شهرداری اراک افزود: اجازه فعالیت به هیچ باندی در شهرداری داده نمی شود و با شفافیت کامل امور را به پیش می بریم.

وی در واکنش به رفتارها و نقدهای صورت گرفته توسط اعضا در صحن علنی شورا گفت: صحبت های مطرح شده باعث تکدر خاطرم شد، امروز جامعه بیش از هر زمانی نیازمند وحدت است، همدلی مردم در گرو همدلی اعضای شورای شهر اراک و نباید این وحدت دچار خلل شود.

کریمی در خصوص اعتقاد خود به شورا که مورد سوال حسن قربانی عضو شورای شهر بود، بیان کرد: قطعا فردی که به دنبال کار کردن است از عصاره تفکر دیگران استفاده می کند، شورامحوری مسلما یکی از برنامه های شهرداری آینده خواهد بود و در واقع تمامی برنامه ها در راستای بودجه شهرداری پیش خواهد رفت.

وی راه مبارزه با جریان غیررسمی و باندبازی ها را خودآگاهی مردم دانست و گفت: شایسته سالاری را باید بر محفل سالاری و باند سالاری ترجیح دهیم. قطعا مبنای علمی در انتخاب نیروی انسانی مدنظر قرار می گیرد و میثاق اخلاقی منبعث از قانون را دنبال می کنیم.

کریمی با بیان اینکه اگر به جوان تحصیلکرده و پاکدست بها و جایگاه بدهیم قطعا می توان وضعیت باندبازی را تغییر داد، افزود: ارزیابی بهره وری باید به صورت روزانه انجام گیرد و با توجه به تجربه کاری ام، از نیروهای مجموعه شهرداری، کار و خدمت به مردم را طلب می کنم.

وی در خصوص وضعیت آرامستان اراک اظهار کرد: قطعا مسئله را به زودی حل خواهیم کرد، اگر مسئله حقوقی است باید رسیدگی شود، اگر معارض دارد می توان از طریق شورای تامین پیش رفت ولی باید این معضل حل شود.

کریمی بر لزوم افزایش سقف اعتبارات شهرداری تاکید کرد و گفت: اگر درآمد و بودجه در اختیار باشد قطعا می توان معضل و مشکل ناوگان حمل و نقل عمومی و اتوبوس را حل کرد، جذب سرمایه گذار و درآمدزایی حلال تمامی مشکلات و راهکار اجرای برنامه ها خواهد بود، در برنامه ارائه شده به شورا مسیرهای جذب سرمایه گذار و درآمدزایی تشریح شده است، البته اگر به درآمدزایی لازم نرسیدیم، توزیع عادلانه اعتبارات کنونی را در اولویت قرار خواهیم داد.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی اجتماعی شوراي شهر اراك شهرداري شهرداری اراک برنامه ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۱۶۷۳۹۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اجازه فعالیت به ۳ کارخانه سیمان در یک دشت ممنوعه / مجوزهای عجیب دولت بر ضد محیط زیست که در هیچ‌ جای جهان شبیه آن وجود ندارد / نابودی آب و خاک و زمین در نزدیکی تهران (فیلم)

عصر ایران ؛ حسن ظهوری ــ حالا معلوم شده مسئولان برای آن‌که یک کارخانه سیمان دیگر در شهرستان زرندیه و ساوه ساخته شود به اهالی روستای ویدر در این شهرستان دروغ گفتند. چرا که پیش از این بارها روستاییان پرسیده بودند آیا قرار است کارخانه دیگری ساخته شود که گفته بودند نه ولی حالا ساخته شده‌است. آن را در جایی ساخته‌اند که دشت ممنوعه است. شواهد نشان می‌دهد برای گرفتن مجوز ساخت‌اش در طرح ارزیابی زیست محیطی آن عددسازی‌هایی شده و شواهد زیادی از تخلفات گسترده هنگام گرفتن مجوز وجود دارد. اما از همه بدتر جاییست که آن را ساخته‌اند. در یکی از بحرانی‌ترین دشت‌های نزدیک تهران، حالا سه کارخانه سیمان وجود دارد؛ اتفاقی که در هیچ‌جای ایران شبیه آن رخ نداده است.

گزارش را این‌جا ببینید

روستای ویدر حالا در عجیب‌ترین جای ایران واقع شده. اتفاقی که در دشت پیرامون این روستا رخ داده در هیچ‌جای ایران و شاید جهان رخ نداده باشد. کارخانه سیمان ساوه‌ فاصله‌ای با کارخانه سیمان سفید ساوه ندارد. کارخانه تازه تاسیس سیمان سفید فرداد فاصله‌ای با سیمان ساوه ندارد. مابین آن‌ها یک کارخانه تولید آهک هم هست که فاصله زیادی با سه کارخانه سیمان ندارد، و اهالی می‌گویند شب‌ها از آن بوی بدی بلند می‌شود. چهار کارخانه با سطح آلایندگی بالا در جایی که ۱۰‌ها روستا وجود دارد؛ روستای ویدر یکی از آن ۱۰‌ها روستاست و حالا دیگر تحمل اهالی آن تمام شده‌است. مثل تحمل دشت که خیلی وقت است تمام شده و حالا با بحران‌های بزرگ آب و خاک دست و پنجه نرم می‌کند.

معلوم نیست چه کسانی مجوز ساخت کارخانه تازه تاسیس سیمان سفید فرداد را داده‌ است. آن‌چه مشخص است تحت هیچ شرایطی نباید این‌جا ساخته می‌شده‌است. آن‌هم کنار رودخانه ویدر که معمولا فصلی پر آب می‌شود. پل عظیمی که روی آن زده‌اند نشان می‌دهد سیلاب بزرگ به داخل آن می‌ریزد. در طرح ارزیابی زیست محیطی کارخانه تمام اطلاعاتی که درباره این رودخانه داده شده غلط است. اطلاعاتی که به راحتی با یک بازدید از محل قابل راستی‌آزمایی بود.

اما فقط این نیست در خیلی موضوعات زیست محیطی دیگر هم عددسازی شده‌است. مثلا اصلا توجهی به باد قالب که به سمت مناطق روستایی خرقان می‌رود توجهی نشده‌است. و یا فاصله‌ای که کارخانه تا جاده دارد خیلی کمتر از عددیست که در طرح ارزیابی آمده‌است. در حال حاضر تعداد زیادی معدن در همین محدوده فعالیت‌های کارخانه‌های سیمان،‌ فعالند. وقتی در این منطقه حرکت می‌کنید مدام با منظره کوه‌هایی مواجه می‌شوید که تخریب شده‌‌اند. آغاز فعالیت یک کارخانه سیمان دیگر تخریب‌های را دو برابر خواهد کرد؛ خصوصا که برداشت‌‌ها از کوه معمولا با انفجار انجام می‌گیرد، انفجارهایی که پیامد‌های آن خیلی بدتر از آنچه که تا به حال اتفاق افتاده است. انفجارات به راحتی تمام قنات‌هار روستاها را کور خواهد کرد.

روستاییان حتی رئیس سازمان محیط زیست را هم به این‌جا آورده‌اند. آن‌ها به من گفتند سلاجقه با یک بازدید میدانی متوجه تخلفات عجیبی که رخ داده شد و دستور پیگیری داد. دستوری که حتی هنوز یک قدم برای انجام آن گرفته نشده‌است. کارخانه تقریبا ساخته شده و شاید قدم‌های کوچکی برای بهره‌برداری از آن باقی مانده‌استاما نمی‌دانند وقتی از ابتدا این کارخانه با دروغ مسئولان وقت و کتمان آن ساخته شد، حالا کدام وعده را می‌توانند باور کنند. وقتی حتی نمی‌شود باور کرد در یک دشت ممنوعه و بحران زده ۳ کارخانه سیمان مجوز می‌گیرند و در محدوده‌ای بسیار کوچک فعالیت کنند و یک کارخانه آهک هم هوا را بد بو می‌کند. گزارش را حتما ببینید تا بیشتر درباره این تخلف آشکار بدانید.

ویدئوهای دیدنی دیگر در کانال های آپارات و یوتیوب عصر ایران ???????????? کانال 1 aparat.com/asrirantv کانال 2 aparat.com/asriran کانال 3 youtube.com/@asriran_official/videos کانال عصر ایران در تلگرام بیشتر بخوانید: مدیرعامل کارخانه سیمان تهران: نباید هر فعالیت مخرب محیط زیست را تعطیل کرد/ سرطان مردم ربطی به ما ندارد گزارش تصویری و تشریحی از وضعیت کوه بی‌بی شهربانو بر اساس عکس‌های ماهواره‌ای / ببینید برداشت‌ زیاد چه بلایی بر سر کوه آورده (+عکس)

دیگر خبرها

  • اجازه حاشیه‌سازی در حریم شورا و شهرداری را نمی‌دهیم
  • تدوین برنامه‌های اجرایی شعار امسال در کار‌های عمرانی مازندران
  • اجازه فعالیت به ۳ کارخانه سیمان در یک دشت ممنوعه / مجوزهای عجیب دولت بر ضد محیط زیست که در هیچ‌ جای جهان شبیه آن وجود ندارد / نابودی آب و خاک و زمین در نزدیکی تهران (فیلم)
  • برخی به دنبال تضعیف دستاوردهای مدیریت شهری هستند
  • ۲۰ درصد سهم تامین اعتبار اتوبوس‌های بجنورد برعهده شهرداری است
  • تامین ۲۰ درصد سهم اعتبار اتوبوس‌ها توسط شهرداری
  • در برنامه رادیویی «بی‌واسطه با مردم» سال ۱۴۰۲ چه گذشت؟
  • در یکصد و پنجاه و یکمین جلسه علنی شورای شیراز چه گذشت؟
  • تشکیل شورای راهبردی مدیریت شهری شیراز با چند حوزه خدمات‌رسان
  • تصویب قانون مدیریت واحد شهری بزرگ‌ترین خدمت به مردم و شورا/ قطار شهری، پروژه ملی است