Web Analytics Made Easy - Statcounter

حمیدرضا جماعتی گفت: مطالعات گذشته نیز نشان می دهد واکسیناسیون برای دانش آموزان هیچ گونه عارضه ی جدی ندارد و والدین نباید نگران نباشند.

حمیدرضا جماعتی دبیر کمیته علمی کشوری کرونا در گفت‌وگو با خبرنگار اجتماعی برنا گفت: واکسیناسیون دانش آموزان در وهله اول بین سنین 12 تا 18 سال صورت خواهد گرفت.

او با بیان اینکه در کشور های پیشرفته و آسیایی مطالعات گسترده ای در خصوص واکسیناسیون دانش آموزان انجام شده است، افزود: مطالعات  گذشته نیز نشان می دهد واکسیناسیون برای دانش آموزان هیچ گونه عارضه ی جدی ندارد و والدین نباید نگران نباشند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

عوارض واکسن برای دانش آموزان جدی نیست

جماعتی ادامه داد: ممکن است بعد از تزریق واکسن برای این گروه سنی عوارض بسیار محدودی مانند درد محل تزریق، تب و لرز خفیف، سر درد و.. مشاهده شود همچنین واکسیناسیون علاوه بر ایمنی همه دانش آموزان برای نوجوانانی که دارای بیماری های قلبی و عروقی، آسم و... هستند موثر است چرا که از بیماری این افراد جلوگیری می کند.

دبیر کمیته علمی کشوری کرونا تصریح کرد: واکسیناسیون این گروه سنی موجب جلوگیری از عفونت اطرافیان، والدین، پدر بزرگ  و مادر بزرگ و... می شود و تا حدودی از انتقال بیماری جلوگیری می کند.

واکسیناسیون ابتلا و مرگ و میر کودکان و نوجوانان را کاهش می دهد

او با بیان اینکه با واکسیناسیون این گروه سنی، اگر این افراد در معرض بیماری قرار گیرند، ابتلا آن ها خفیف خواهد بود و کاهش شدت بیماری و بستری این افراد نیز کم می شود، افزود: بدین ترتیب علائم بیماری در حد یک بیماری سرماخوردگی بروز می کند. در حالت کلی کودکان و نوجوانان کمتر در معرض ابتلا به بیماری کرونا هستند.

جماعتی گفت: واکسن گروه سنی 12 تا 18 سال مانند واکسن بزرگسالان است و باید در دو دُز این واکسن تزریق شود. همچنین درباره واکسیناسیون افراد زیر 12 سال مطالعاتی انجام شده است اما شاید هنوز اطلاعات کافی نباشد. از طرفی در برخی از کشور ها کودکان بالای 3 سال واکسیناسیون را انجام دادند.

مطالعات انجام شده درباره واکسیناسیون افراد زیر 12 سال قابل اعتماد است

دبیر کمیته علمی کشوری کرونا با اشاره به اینکه به مطالعات انجام شده در حوزه واکسیناسیون افراد زیر 12 سال می توان اعتماد کرد چرا که در مجلات معتبر علمی چاپ شده است، تصریح کرد: هیچ فرقی بین واکسن هایی که قرار است به کودکان و نوجوانان تزریق شود وجود ندارد و هر واکسنی که توسط سازمان غذا و دارو و وزارت بهداشت تأیید شده باشد می توان برای این افراد استفاده کرد چرا که کارا هستند و عوارض ناچیزی دارند.

جماعتی درباره واکسیناسیون مجدد کادر درمان گفت: به طور کلی در بسیاری از مجامع علمی به نتیجه رسیده اند که اگر کسی به کرونا مبتلا شده باشد و دو  دُز واکسن را تزریق کرده باشد شاید نیازی به تزریق دُز خاطره و یادآور نباشد.

اطلاعات کافی برای تزریق دُز سوم واکسن کرونا برای همه افراد موجود نیست

او با اشاره به اینکه در مطالعات نشان داده شده است که تزریق دُز خاطره برای کسانی لازم است که بیماری کرونا را قبلا نگرفته اند و یا کسانی که مبتلا شده اند اما بیماری های زمینه ای مانند دیابت، چاقی، بیماری های قلبی و عروقی دارند، افزود: اطلاعات هنوز کافی نیست که آیا لازم است همه ی افراد دُز یادآور را تزریق کنند یا خیر. ممکن است در ماه آینده به نتایجی برسیم که باید دُز خاطره به همه افراد تزریق شود.

دبیر کمیته علمی کشوری کرونا درباره انتشار نتایج فاز سوم مطالعه کارآزمایی بالینی واکسن برکت گفت: گزارشات مطالعات انجام شده برای این واکسن به وزارت بهداشت ارسال شده است و در سازمان غذا و دارو مورد ارزیابی قرار گرفته است. اگر واکسن ها مشکلی داشتند سازمان غذا و دارو آن ها را تأیید نمی کرد، بنابراین این تأیید نشان می دهد که می توان از این واکسن استفاده کرد.

انتهای پیام/4

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: برنا دانش آموزان والدین بیماری های قلبی پدر مرگ کودکان و نوجوانان سرماخوردگی کودکان ابتلا به بیماری سازمان غذا و دارو وزارت بهداشت درمان دارو دانش آموزان واکسیناسیون کادر درمان واکسن برکت دبیر کمیته علمی کشوری کرونا برای دانش آموزان انجام شده تزریق د ز گروه سنی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۱۶۸۸۱۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

عجایب جدید از ویروس کرونا؛ مردی پس از ۶۱۳ روز بیماری درگذشت!

اخیرا محققان هلندی خبر فوت مردی که ۶۱۳ روز به بیماری کرونا مبتلا بود گزارش کردند. این مرد به‌دلیل ابتلا به نقص ایمنی نتوانست بیماری کرونا را شکست دهد.

این مرد ۷۲ ساله هلندی، که نام او فاش نشده است، به نقص ایمنی شدیدی مبتلا بود و سال ۲۰۲۲ گرفتار یکی از گونه‌های ویروس کرونای اُ-میکرون شد. او پیش از ابتلا چند بار واکسن کوید۱۹ هم زده بود. از همان زمان او هر بار که آزمایش کرونا می‌داد، مثبت می‌شد و این بیماری آنقدر ادامه یافت تا سرانجام مرد نگون‌بخت اکتبر سال گذشته فوت کرد.

بیماری کرونای این مرد ۲۰ ماه طول کشید که طولانی‌ترین مورد در نوع خود بوده است. پزشکان برای کمک به او درمان‌های گوناگونی را پیشنهاد داده بودند که متاسفانه هیچ‌کدام فایده نداشت.

سیستم ایمنی بدن او آنقدر قوی نبود تا بتواند با ویروس کرونا مبارزه کند. حتی داروهای پادتن هم به‌کارش نیامدند.

بیماران مبتلا به کرونا معمولا پس از گذشت چند روز یا نهایت چند هفته درمان می‌شوند اما این مرد ۷۲ ساله، ۶۱۳ روز گرفتار این بیماری بود.

محققان در بررسی‌های این بیمار متوجه وجود حدود ۵۰ جهش ویروس کرونا در بدن شده بودند. این جهش‌ها توانسته بودند در سیستم ایمنی بدن این مرد اختلال ایجاد کنند که در نهایت جان او را گرفتند.

دیگر خبرها

  • سردرد‌های مکرر نشانه چیست؟
  • ورود واکسن خوراکی روتاویروس به برنامه ایمن‌سازی کشور
  • یک واکسن دیگر در لیست واکسیناسیون کودکان ایرانی
  • واکسن روتاویروس به جدول واکسیناسیون کشوری اضافه می‌شود
  • واکسن روتاویروس به برنامه ایمن‌سازی کشور وارد شد
  • ورود واکسن خوراکی روتاویروس برای برنامه ایمن‌سازی کشور
  • ورود واکسن روتاویروس به برنامه ایمن‌سازی کشور
  • عجایب جدید از ویروس کرونا؛ مردی پس از ۶۱۳ روز بیماری درگذشت!
  • مردی که ۶۱۳ روز کرونا داشت، فوت کرد
  • شکایت بازیکن فرانسوی از فایزر و بیونتک به دلیل عوارض واکسن کرونا