Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار بهداشت و سلامت ایرنا، روند واردات واکسن کرونا به شدت سرعت گرفته و روزانه میلیون ها دز واکسن از گوشه و کنار جهان وارد کشور می‌شود. به تناسب این واردات انبوه، روند واکسیناسیون هم شتاب تازه‌ای به خود گرفته است.

پس از پاندمی کرونا،  واکسن کووید ۱۹ به عنوان یک محصول جدید و استراتژیک در دنیا مطرح شد و تامین آن در دولت ها در دستور کار قرار گرفت که در ایران نیز دولت برای تامین واکسن تلاش بسیار کرده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

وزیر بهداشت قول سرعت‌ گرفتن واکسیناسیون و واکسینه‌ کردن تمام گروه‌های هدف تا ۲۲ بهمن ماه را داده است،  قولی که البته با توجه به افزایش واردات واکسن و ورود محموله‌های هفتگی به نظر می‌رسد، زودتر از موعد مقرر محقق شد و در واقع با واکسینه‌ کردن بخش قابل توجهی از جامعه، می‌توان کنترل بیماری را انتظار داشت،  هرچند که حدی از پروتکل‌های بهداشتی همچنان بعد از واکسیناسیون هم باید تداوم یابد.

بهرام عین اللهی گفته است هیچ‌گونه کمبود واکسنی در کشور نداریم و هر استانی که با سرعت بیشتری واکسیناسیون را انجام دهد سهمیه واکسن بیشتری را می‌گیرد، با تسریع در روند واکسیناسیون از مرگ و میرها باید جلوگیری کنیم، همچنین به افراد زیر ۱۸ سال  از ۲ هفته آینده  واکسن تزریق می شود. البته واکسیناسیون زیر ۱۸ ساله ها در برخی استان ها آغاز شده است.

حسین صفوی رییس هیات امنای ارزی در معالجه بیماران در این زمینه گفته بود: برای تامین واکسن در کشور پیگیری ها از بخش های مختلف اعم از وزارت بهداشت، وزارت امور خارجه، سازمان برنامه و بودجه و هلال احمر انجام شد و همه دست به دست هم دادند تا واکسن تامین شود.

وی در خصوص چرایی افزایش واردات واکسن در دولت سیزدهم، توضیح داد: تقریبا در یک ماه و نیم گذشته جلسات مستمری در سطوح عالی با حضور معاون اول رییس جمهوری و وزیر بهداشت برای تامین واکسن مورد نیاز کشور تشکیل شد و هماهنگی های لازم بین مهره های مختلفی که برای تامین این کالا دخالت داشتند، صورت گرفت.

صفوی ادامه داد: از این رو هماهنگی های لازم درون و برون بخشی در جلساتی که دو روز در هفته و با حضور دکتر مخبر و جلسات متعدد و مستمر دیگری که در طول هفته با حضور دکتر عین اللهی برگزار می شد، صورت می گرفت و در این جلسات نمایندگانی از وزارت بهداشت، بانک مرکزی، سازمان برنامه و بودجه، وزارت امور خارجه و هلال احمر حضور داشتند و هماهنگی های لازم هم در درون کشور و هم با خارج از کشور برای تامین واکسن انجام می شد.

رییس هیات امنای صرفه جویی ارزی در معالجه بیماران با اشاره به اینکه تامین واکسن در ماه های گذشته در قالب قراردادهایی که با شرکت های مختلف منعقد شده بود، انجام می شد و شیب مشخصی داشت، اظهار داشت: از ۱۴ مرداد ۱۴۰۰ تاکنون بیش از  ۴۱ میلیون دُز واکسن و پیش از آن هم بیش از ۲۱ میلیون دُز واکسن وارد کشور شده است.

صفوی گفت: براساس برنامه قبلی، پیش بینی شده بود که در این بازه زمانی حدود ۲۰ میلیون دُز واکسن وارد کشور می شود اما با تمهیدات اندیشیده شده، میزان واردات دو برابر شد.

شتاب واکسیناسیون در کشور 

وی تصریح کرد: پیگیرهای مستمر باعث شد تا تامین واکسن در کشور شتاب بیشتری پیدا کند و  با توجه به برنامه زمانی که برای تامین واکسن کشور در یک ماه آینده در نظر داریم تلاش می کنیم واکسن های مورد نیاز را زودتر از موعد مقرر که قبلا اعلام شده بود تامین کنیم تا همه مردم واکسینه شوند.

توجه ویژه رییس جمهوری به تامین واکسن

محمد رضا شانه ساز رئیس سازمان غذا و دارو نیز در این زمینه گفت: به دلیل توجه ویژه رئیس جمهوری و به تبع آن بسیج بخش های مختلف دولت، عزم جدی تری به منظور تامین واکسن به نسبت قبل شکل گرفته و همواره مذاکرات و پیگیری ها برای واردات واکسن با جدیت انجام می‌شد،  یکی از اقدامات مناسبی که در دولت جدید شکل گرفت تشکیل کمیته واکسن به دستور ریاست جمهوری و ماموریت اصلی معاون اول رئیس جمهوری برای پیگیری این امور در کمیته واکسن بود.

وی ادامه داد: از زمان تشکیل کمیته واکسن با حضور وزرای بهداشت و درمان، امور خارجه، رئیس سازمان برنامه و بودجه، رئیس کل بانک مرکزی، رئیس جمعیت هلال احمر و سایر ارگانها و سازمانهای مرتبط، این‌ نهادها وزارت بهداشت را در تامین واکسن یاری می دهند و مشکلات پس از بررسی، همانجا حل و فصل می‌شود.

شانه ساز تاکید کرد: اکنون موضوع واکسن در دولت جدید به عنوان اولویت اول مطرح بوده و وزارت بهداشت به تلاش هایی که در دولت قبل انجام می‌داد، با جدیت بیشتری ادامه می‌دهد و خوشبختانه با همکاری و همراهی بخش های دیگر روندها تسهیل و تسریع شده است.

تامین بیش از ۵۰ میلیون دُز واکسن تا ۲۰ شهریور

رئیس سازمان غذا و دارو درباره میزان واردات واکسن کرونا در دولت های دوازدهم و سیزدهم گفت: تاکنون بیش از ۵۰ میلیون دُز واکسن وارد و هشت میلیون دُز واکسن در داخل تولید شده است. حدود ۱۹ میلیون دز واکسن کرونا در دولت دوازدهم وارد و ۴۰۰ هزار دُز واکسن داخلی نیز تا قبل از شروع دولت جدید تامین شده بود. فقط از حدود یکماه پیش که دولت سیزدهم شروع به کار کرد ۳۱ میلیون دز واکسن کرونا وارداتی و بیش از هفت میلیون و ۵۰۰ هزار دز واکسن تولید داخل در اختیار وزارت بهداشت قرار گرفته و میزان تامین واکسن افزایش یافته است.

وی تصریح کرد:  دلیل اصلی افزایش روند تامین واکسن تغییر اولویت دولت است و اکنون خوشبختانه سایر بخش ها نسبت به قبل با وزارت بهداشت همراهی بیشتری دارند.

۱۳۵۲

برچسب‌ها ویروس کرونا واکسن کووید 19 بهداشت و سلامت

منبع: ایرنا

کلیدواژه: ویروس کرونا واکسن کووید 19 بهداشت و سلامت ویروس کرونا واکسن کووید 19 بهداشت و سلامت برای تامین واکسن میلیون د ز واکسن وزارت بهداشت واردات واکسن واکسن کرونا دز واکسن بخش ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۱۶۹۲۲۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ادغام واکسن پنوموکوک در برنامه ایمن سازی کودکان در استان خراسان جنوبی

به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای خراسان جنوبی،  معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی بیرجند در مراسم  آغاز ادغام تزریق واکسن پنوموکوک در برنامه ایمن سازی کودکان که در پایگاه ضمیمه مرکز خدمات جامع سلامت نجفی گل شهرستان بیرجند برگزار شد  با اشاره به اهمیت تزریق واکسن پنوموکوک در پیشگیری از عفونت‌های ناشی از باکتری پنوموکوک مثل عفونت مغز و ریه گفت: در استان خراسان جنوبی همزمان با استان‌های خراسان رضوی، سیستان و بلوچستان، خوزستان، ایلام و بوشهر، در کلیه مراکز خدمات جامع سلامت، پایگاه‌های بهداشتی و خانه‌های بهداشت سراسر استان تزریق واکسن آغاز شد.

شایسته با بیان اینکه این واکسن از سن دو ماهگی و در سه نوبت دوماهگی، ۴ ماهگی و یک سالگی به کودکان استان تزریق خواهد شد.، افزود: بخش اول واکسن از وزارت بهداشت تحویل و در مراکز بهداشت سراسر استان توزیع شده است.
وی با بیان اینکه هر سال حدود ۴۰۰۰۰۰ کودک زیر ۵ سال در دنیا به علت ابتلا به بیماری پنوموکوک جان خود را از دست می‌دهند، گفت:  کودکانی که به انواع شدید بیماری مبتلا می‌شوند و زنده می‌مانند، اغلب مبتلا به عوارض فلج دائمی، ناشنوایی یا آسیب‌های مغزی می‌شوند و استرپتوکوک پنومونیه (پنوموکوک) سبب سینوزیت، مننژیت، اوتیت مدیا، پنومونی، عفونت خون و سایر بیماری‌ها می‌شود.
معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی بیرجند افزود: با واکسیناسیون کودکان از میزان بروز این عفونت‌ها در سنین بالاتر (سالمندان، بیماران قلبی ریوی مزمن، نقائص سیستم ایمنی) به علت کاهش مواجه شدن با بیماری کاسته خواهد شد همچنین واکسیناسیون با کاستن از بار بیماری سبب کاهش مصرف آنتی بیوتیک‌های وسیع  در مراکز درمانی کشور شده و از گسترش مقاومت دارویی در کشور نیز جلوگیری می‌کند.

دیگر خبرها

  • انجام واکسیناسیون پنوموکوک کودکان در استان سیستان و بلوچستان
  • آغاز واکسیناسیون فلج اطفال در افغانستان
  • ادغام واکسن پنوموکوک در برنامه ایمن سازی کودکان در استان خراسان جنوبی
  • ورود واکسن خوراکی روتاویروس به برنامه ایمن‌سازی کشور
  • یک واکسن دیگر در لیست واکسیناسیون کودکان ایرانی
  • گام‌های بلند دولت سیزدهم برای رونق اقتصادی در گلستان
  • واکسن روتاویروس به جدول واکسیناسیون کشوری اضافه می‌شود
  • واکسن روتاویروس به برنامه ایمن‌سازی کشور وارد شد
  • ورود واکسن خوراکی روتاویروس برای برنامه ایمن‌سازی کشور
  • ورود واکسن روتاویروس به برنامه ایمن‌سازی کشور