Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسکانیوز»
2024-05-06@15:27:51 GMT

راهکارهای پذیرش سریع مقاله چیست؟

تاریخ انتشار: ۳۰ شهریور ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۳۱۷۰۰۳۱

راهکارهای پذیرش سریع مقاله چیست؟

به گزارش خبرنگار گروه دانشگاه خبرگزاری ایسکانیوز، مقاله داشتن برای دانشجوی دکترای در آستانه فارغ‌التحصیلی از نان شب واجب‌تر است، چرا که در حال حاضر تنها معیار سنجش علم افراد، داشتن یا نداشتن مقاله است. در این راستا، با عرفان پاکزاد دانشجوی دکتری شهرسازی اسلامی و مدرس دانشگاه هنر اصفهان درباره راهکارهای پذیرش سریع مقاله از سوی مجلات گفت‌وگو کردیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

پاکزاد در گفت‌وگو با ایسکانیوز، با بیان این که نوشتن مقاله معمولاً زمان زیادی لازم دارد که شامل بخش‌های پیش نگارش، نگارش و ارسال است، اظهار کرد: راهکارهایی وجود دارد که پژوهشگران به کمک آن می‌توانند زمان ارسال مقاله یعنی اتمام مقاله تا گرفتن پذیرش را کاهش بدهند.

مجلات سریع را انتخاب کنید

این دانشجوی دکتری شهرسازی اسلامی با اشاره به این که هر مجله زمان میانگینی برای بررسی و پذیرش مقاله دارد، افزود: به همین دلیل، اگر پژوهشگران بتوانند مجله را درست انتخاب کنند، تفاوت معناداری در زمان چاپ مقالات‌شان ایجاد می‌شود. بهتر است با استفاده از ژورنال فایندرهای قوی مثل الزویر مجله را انتخاب و میانگین زمان چاپ مقالات آن را بررسی کنند.

مجله‌ای متناسب با موضوع مقاله انتخاب کنید

وی با تصریح بر این که یکی از دلایل اصلی ریجکتی مقالات همخوان نبودن محورهای مجله و موضوع مقاله پژوهشگر است، گفت: پژوهشگران باید حتما پیش از ارسال مقاله این موضوع را بررسی کنند. در این راستا، باید قسمت aim and scope (معرفی مختصر مجله) را بررسی کرده و مطمئن شوند موضوع انتخابی‌شان جزئی از محورهای مجله است یا نه. aim هدفی است که مجله در تلاش برای انجام آن است و scope محدوده و نحوه انجام این کار توسط مجله است.

فرمت مجله را درنظر بگیرید

پاکزاد در ادامه خاطرنشان کرد: هرچند بیشتر مجلات فرمت‌های نزدیک به هم دارند، اما تفاوت‌های کمی هم وجود دارد که اگر رعایت نکنند، مقاله برای اصلاح، پس فرستاده می‌شود، حتی ممکن است به طور کلی رد شود. برای پیشگیری از این مشکل، کافیست وارد قسمت راهنمای نویسندگان مجله شده و فرمت مقاله را کامل رعایت کنید.

پیشنهاد دادن داور به مجله

این مدرس دانشگاه هنر اصفهان در پایان با بیان این که پژوهشگران می‌توانند با پیشنهاد داور به مجله، کار خود را سرعت ببخشند، اظهار کرد: به این معنا که داور خود مجله آماده یا در دسترس نبود، مجله می‌تواند از این افرادی که پژوهشگر معرفی کرده استفاده کند. در نتیجه، تهیه فهرستی چهار نفره از استادان قوی و مسئولیت‌پذیر همراه با مشخصاتی مانند اسم و فامیل انگلیسی، ایمیل آکادمیک دانشگاه و دلیل انتخاب در یک فایل ورد، می‌تواند به افزایش سرعت انتشار مقالات کمک کند.

انتهای پیام/

عاطفه نظارتی‌زاده کد خبر: 1111866 برچسب‌ها مقطع دکتری

منبع: ایسکانیوز

کلیدواژه: مقطع دکتری

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.iscanews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسکانیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۱۷۰۰۳۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بررسی احتمال بازگشت مدیرعامل سابق به استقلال

آفتاب‌‌نیوز :

بعد از انتخاب فرشید سمیعی به عنوان سرپرست مدیرعاملی باشگاه استقلال و جدایی علی خطیر، سرپرست این تیم هم برکنار شد و آتیلا حجازی به عنوان سرپرست جدید باشگاه استقلال منصوب شد. انتشار عکس لحظه عقد قرارداد با حجازی در کنار سمیعی، حاوی نکته‌ای جالب توجه بود که از چشم رسانه‌ها دور نماند. ماجرا از این قرار بود که این دفتر همان دفتری بود که بار‌ها آجورلو قرار‌های کاری خود را در زمان مدیرعاملی استقلال در آنجا برگزار می‌کرد و بار‌ها از مدیرعامل سابق استقلال در کنار افراد مختلف در این دفتر عکس منتشر شد. همین موضوع باعث شد تا شایعاتی در خصوص بازگشت احتمالی آجورلو به استقلال مطرح شود.

پیگیری‌های ما در این خصوص نشان می‌دهد این دفتر که حسابی جنجالی شده متعلق به فرشید سمیعی و یکی از دوستانش است و این آجورلو بوده که در زمان مدیریت خود در استقلال بعضی از قرار‌های خود را در آن برگزار می‌کرده است. همچنین در مورد شایعه بازگشت آجورلو به استقلال باید بگوییم که بعید است چنین اتفاقی رخ دهد و برنامه‌ای برای بازگشت آجورلو به استقلال وجود ندارد. از سمیعی و شهریاری به عنوان دو گزینه نهایی مدیرعاملی استقلال نام برده می‌شود و باید دید در نهایت کدام یک این سمت را عهده دار خواهد شد.

منبع: ورزش سه

دیگر خبرها

  • شرایط جدید خرید نقدی و اقساطی پژوپارس اعلام شد ؛ جزئیات، قیمت و زمان تحویل
  • بررسی راهکارهای توسعه زیرساخت‌های شبکه برق آذربایجان غربی
  • لزوم ثبت سفارش کتاب‌های درسی در سریع‌ترین زمان ممکن
  • سبک بسکتبال ایران باید تغییر کند/ ضعف برنامه‌ریزی دلیل انتقادهاست
  • بررسی تحولات اخیر باشگاه استقلال تهران در مجله فوتبال
  • بررسی احتمال بازگشت مدیرعامل سابق به استقلال
  • از وقتی نکونام رسما اعلام کرد که استقلالی است از او خوشم آمد!
  • راهکارهای سند تحول برای دستگیری سریع‌تر محکومان متواری
  • صمد مرفاوی: به یک دلیل از جواد نکونام خیلی خوشم آمد / برکناری علی خطیر را به فال نیک می‌گیرم
  • بهترین زمان برای مسواک زدن / چند بار در روز مسواک بزنیم؟