Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «بازار نیوز»
2024-05-01@06:45:45 GMT

طرح تقویت امنیت غذایی مکمل قانون انتزاع است

تاریخ انتشار: ۳۰ شهریور ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۳۱۷۴۶۷۰

طرح تقویت امنیت غذایی مکمل قانون انتزاع است

نایب رئیس کمیسیون کشاورزی مجلس، گفت: کشاورزی کشور تاکنون بیش از آن‌ که یارانه دریافت کرده باشد یارانه پرداخت کرده است.

به گزارش بازار به نقل از خانه ملت، علیرضا عباسی نایب رئیس کمیسیون کشاورزی، آب، منابع طبیعی و محیط زیست مجلس شورای اسلامی، در خصوص تصویب طرح تقویت امنیت غذایی و رفع موانع تولیدات کشاورزی در صحن علنی مجلس شورای اسلامی، گفت: در سال ۹۰ با تصویب قانون انتزاع وزارت بازرگانی در وزارت صنعت ادغام و برخی از اختیارات این وزارتخانه به وزارت جهاد کشاورزی واگذار شد اما  پس از گذشت مدتی وزارت جهاد کشاورزی به خوبی به وظایف خود عمل نکرد و به همین دلیل برخی افراد به دنبال احیاء وزارت بازرگانی بودند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

نماینده مردم کرج، اشتهارد و فردیس در مجلس شورای اسلامی، ادامه داد: دو سال قبل در شورای هماهنگی اقتصادی سران قوا مقرر شد اختیارات حوزه بازرگانی وزارت جهاد کشاورزی به وزارت صنعت، معدن و تجارت بازگردانده شود، متاسفانه به دلیل وجود ناهماهنگی‌هایی شاهد بروز برخی مشکلات، از جمله واردات محصولات کشاورزی در فصل برداشت بودیم و کشاورزان در این میان زیان می‌کردند و واردکنندگان از این ناهماهنگی سود می‌بردند.

این نماینده مردم در مجلس شورای اسلامی، افزود: کشاورز و کشاورزی کشور تا کنون بیش از آنکه یارانه دریافت کرده باشد یارانه پرداخت کرده است، به صورت مثال کشاورزان در زمینه تولید گندم به واسطه تعیین نرخ نامناسب و کاهش نیاز واردات برای دولت، در هر کیلوگرم ۴ هزار تومان یارانه غیر مستقیم به دولت پرداخت می‌کنند.

وی ادامه داد: سال گذشته قیمت گندم از ۲ هزار و ۵۰۰ تومان به ۵ هزار تومان افزایش داده شد اما این محصول در کشورهای همسایه غربی و شرقی به قیمت ۱۰ هزار تومان معامله می‌شد، همین موضوع باعث شده تا دلالان محصول را از کشاورزان با قیمت ۶ هزار تومان و به صورت نقدی خریداری کنند، دولت مجبور است کمبود گندم به واسطه تعیین نرخ نامناسب را با قیمت ۱۱ هزار تومان وارد کند.

عباسی با بیان اینکه دولت به جای پرداخت هزینه بالا برای واردات گندم نرخ فعلی را اصلاح کند، گفت: طرح تقویت امنیت غذایی قانون انتزاع را تکمیل می‌کند و ما در تدوین این طرح به دنبال متمرکز کردن تصمیم گیری‌ها در حوزه محصولات کشاورزی بوده‌ایم، به صورت مثال با تشکیل ستاد تنظیم بازار محصولات کشاورزی این اقدام به صورت مستقیم زیر نظر وزارت جهاد کشاورزی انجام می‌شود.

وی با اشاره به اینکه یکی دیگر از اهداف طرح تقویت امنیت غذایی تسهیل صدور مجوزهای حوزه کشاورزی بود، ادامه داد: در حال حاضر سرمایه گذاران و متقاضیان برای دریافت مجوز احداث واحد تولیدی باید از دستگاه‌های بسیار زیادی استعلام دریافت کنند، بر اساس طرح امنیت غذایی مقرر شد در فرمانداری‌های هر شهرستان کمیته‌ای تشکیل و پرونده‌های متقاضیان دریافت مجوز به دستگاه‌های ذی‌ربط ارسال شود و پس از ۳ هفته نشست جمع بندی برگزار شود.

این نماینده مردم در مجلس شورای اسلامی با تاکید بر اینکه در حوزه تامین سوخت مورد نیاز ادوات کشاورزی نیز اقدامات خوبی صورت گرفته است، عنوان کرد: وزارت جهاد کشاورزی بر اساس اراضی مالکان ادوات کشاورزی سوخت مورد نیاز تجهیزات را تعیین می‌کند و وزارت نفت موظف به تامین آن است.

نایب رئیس کمیسیون کشاورزی، آب، منابع طبیعی و محیط زیست مجلس شورای اسلامی با تاکید بر اینکه تا جایی که امکان دارد باید از تغییر کاربری اراضی کشاورزی جلوگیری شود، عنوان کرد: باید یک قید برای تغییر کاربری اراضی کشاورزی به صنایع تبدیلی و تکمیلی آورده شود تا در آینده در اراضی کشاورزی درجه یک کسی اقدام به ساخت واحد تولیدی نکند، تنها ۱۶ میلیون هکتار از اراضی کشاورزی قابل کشت است که تنها ۱.۲ میلیون هکتار آن درجه یک بوده و عمده محصولات کشاورزی در آنها برداشت می‌شود.

  بازار/ برچسب ها: امنیت غذایی ، مکمل ، قانون انتزاع ، انتزاع ، کشاورزی لینک کوتاه خبر: bzna.ir/000P96

منبع: بازار نیوز

کلیدواژه: امنیت غذایی مکمل قانون انتزاع انتزاع کشاورزی طرح تقویت امنیت غذایی وزارت جهاد کشاورزی مجلس شورای اسلامی محصولات کشاورزی اراضی کشاورزی قانون انتزاع هزار تومان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت bazarnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «بازار نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۱۷۴۶۷۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

قانون بیمه‌ کارگران ساختمانی ابلاغ شد


به گزارش تابناک به نقل از ایلنا، حجت الاسلام سید ابراهیم رئیسی در اجرای اصل ۱۲۳ قانون اساسی جمهوری اسلامی ایران، «قانون تفسیر ماده(۵) قانون بیمه‌های اجتماعی کارگران ساختمانی» را که در جلسه علنی ۱۹ فروردین ۱۴۰۳ مجلس شورای اسلامی تصویب و در تاریخ ۲۹ فروردین ۱۴۰۳ به تأیید شورای نگهبان رسید، برای اجرا به وزارت کشور، وزارت راه و شهرسازی، وزارت امور اقتصادی و دارایی و وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی ابلاغ کرد.

رئیس جمهور همچنین «قانون ارجاع اختلاف بین شرکت مادر تخصصی مدیریت تولید، انتقال و توزیع نیروی برق ایران (توانیر) و شرکت کنت ترکیه به داوری» را که در جلسه علنی ۱۹ فروردین ۱۴۰۳ مجلس شورای اسلامی تصویب و در تاریخ ۲۹ فروردین ۱۴۰۳ به تأیید شورای نگهبان رسید، برای اجرا به وزارت نیرو و نهاد ریاست جمهوری (معاونت حقوقی رئیس جمهور) و وزارت امور خارجه ابلاغ کرد.

دیگر خبرها

  • قانون بیمه‌ کارگران ساختمانی ابلاغ شد
  • رئیس‌جمهور ۲ قانون مصوب مجلس را برای اجرا ابلاغ کرد
  • رئیس جمهور ۲ قانون مصوب مجلس را برای اجرا ابلاغ کرد
  • رئیسی دو قانون مصوب مجلس را برای اجرا ابلاغ کرد
  • رئیسی ۲ قانون برای اجرا ابلاغ کرد +جزئیات
  • رییسی دو قانون مصوب مجلس را برای اجرا ابلاغ کرد
  • رئیسی ۲ قانون را ابلاغ کرد
  • رئیسی ۲ قانون مصوب مجلس را برای اجرا ابلاغ کرد
  • فقط شورای عالی امنیت ملی می‌تواند کنسرت‌ها را لغو کند
  • مجلس وارد بررسی جزئیات لایحه ارتقای امنیت زنان شد