Web Analytics Made Easy - Statcounter

مرتضی آقایاری دبیر انجمن اسلامی دانشجویان 1348 دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی در گفت‌وگو با خبرنگار سلامت خبرگزاری گفت: وزیر بهداشت در سخنانی قابل‌تقدیر در دیدار با دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی از بومی گزینی و افزایش ظرفیت پذیرش رشته پزشکی حمایت کرد.

وی افزود: دکتر عین‌اللهی به‌درستی افزایش کیفیت پزشکی را در گرو افزایش کمیت پزشکان دانستند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

درواقع آنچه کیفیت ارائه خدمات را کاهش می‌دهد انحصار است و نه افزایش ظرفیت.

این فعال دانشجویی ادامه داد: متأسفانه کمبود پزشک در بسیار از نقاط باعث شده تا پزشکان به انتخاب اجباری مردم تبدیل شوند و درنتیجه این اتفاق، تفاوتی میان پزشک بی‌کیفیت و با کیفیت مشاهده نمی‌شود و انگیزه پزشکانی که با هدف خدمت به مردم وارد این حوزه شده‌اند از بین می‌رود. با افزایش ظرفیت پذیرش پزشکی زمینه حذف پزشکان کاسب‌کاری که هیچ تعهدی نسبت به لباس شریف پزشکی و سلامت مردم ندارند فراهم می‌شود.

این دانشجوی پزشکی ضمن تأکید بر سخنان دکتر عین‌اللهی مبنی بر بومی‌گزینی به‌عنوان یک ‌راه‌حل پایدار تأمین پزشک مناطق محروم گفت: واقعیت این است که پزشکانی که در شهرهای بزرگ مشغول به کار هستند قابل‌انتقال به مناطق محروم نیستند و هر طرحی به‌جز افزایش ظرفیت پذیرش دانشجویان تعهدی با شکست مواجه خواهد شد و هزینه‌های سنگینی را به نظام سلامت تحمیل خواهد کرد. قبلاً در طرح تحول سلامت برای جذب پزشک به مناطق محروم حقوق پزشکان تا پنج برابر افزایش یافت اما درنهایت طبق گفته دکتر قاضی‌زاده هاشمی تنها 1500 نفر داوطلب خدمت در این مناطق شدند.

وی درنهایت ضمن ابراز امیدواری از سخنان وزیر بهداشت در خصوص افزایش ظرفیت پذیرش پزشکی گفت: تشکل‌های دانشجویی به‌عنوان یک‌نهاد دور از منافع صنفی و گروهی تمام تلاش خود را برای حمایت از هرگونه سخنان انحصارشکنانه به‌کار خواهند گرفت و امیدوارند این سخنان به عمل ختم شود و وزیر جدید بهداشت تسلیم فشار انحصارطلبان نشود.

انتهای پیام/

منبع: فارس

کلیدواژه: پزشکی پزشک مناطق محروم افزایش ظرفیت پزشکی انحصارطلبان افزایش ظرفیت پذیرش مناطق محروم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۱۷۴۹۰۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ظرفیت صادرات محصولات سلامت محور ایران به کشور‌های آفریقایی

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، حمیدرضا اینانلو با اشاره به توانمندی‌های ایران در عرصه سلامت گفت: ایران با توجه به پشتوانه بومی‌سازی که در حوزه صنعت دارو و تجهیزات پزشکی دارد، می‌تواند توانمندی خود را به کشور‌های دیگر ارائه دهد، همچنین درباره خدمات ضروری برای تجهیز بیمارستان و بیمارستان سازی، ایران آمادگی کمک به کشور‌های آفریقایی و بهره برداری از این مراکز با صد در صد تجهیزات پزشکی را دارد.

مدیر امور بین‌الملل سازمان غذا و دارو افزود: زمینه همکاری درباره انتقال فن آوری و مشاوره صنعت دارو و تجهیزات پزشکی نیز با گسترش روابط با این کشور‌ها امکان پذیر است.

دومین نشست بین‌المللی ایران و آفریقا با حضور بیش از ۲۰ کشور آفریقایی از ۷ تا ۱۰ اردیبهشت در تهران برگزار شد.

دیگر خبرها

  • بعضی شوخی‌ها با جامعه پزشکی سلامت مردم را تهدید می کند
  • احساس بی‌پناهی میان پزشکان جوان
  • تا ۱۰ سال آینده مجبوریم پزشک وارد کنیم
  • ملک الشعراء حکیم شفایی، ادیب و پزشک نام‌آور اصفهانی
  • بازار مکاره سلامت در شبکه‌های اجتماعی/ عدم بازدارندگی قوانین
  • رشد اقتصادی پایدار در صنعت نفت با بهینه‌سازی مصرف انرژی
  • دخالت تکنسین‎‌ها در امور جراحی و زیبایی/ چطور باید شکایت کرد؟
  • هر کدملی یک مراقب سلامت دارد/پوشش ۵۵ میلیون نفری پزشک خانواده
  • ظرفیت صادرات محصولات سلامت محور ایران به کشور‌های آفریقایی
  • یک مراقب سلامت برای هر کد ملی