Web Analytics Made Easy - Statcounter

 خبرگزاری آریا- جمعی از فعالان صنعت بیمه با راه‌اندازی کارزاری وزیر اقتصاد خواستند در آیین‌نامه جدید کارمزدهای بیمه تجدید نظر کند.

در بیانیه این کارزار که بیش از 5 هزار و 500 نفر آن را امضا کرده‌اند آمده است:

«همانطورکه مستحضرید صنعت بیمه کشور عزیزمان ایران اسلامی، از حدود یک قرن پیش تاکنون سهم قابل توجهی از رشد و بالندگی خود را مدیون شبکه فروش، اعم از نمایندگان، کارگزاران، بازاریابان و کارکنان ایشان که جامعه‌ای بالغ بر بیش از 300 هزار متعامل را تشکیل می‌دهند بوده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

متأسفانه علیرغم تمام تلاش‌های صورت‌گرفته در طول سال‌های گذشته، کماکان شاهد آن هستیم که مجموع تصمیمات مهم و مخصوصاً تصمیمات تأثیرگذار بر معشیت این قشر فهیم و زحمتکش، بدون حضور منتخبین و نمایندگان ایشان برنامه‌ریزی و به مرحله اجرا گذاشته می‌شود؛ برای مثال در آخرین اقدام شورای عالی محترم بیمه در تاریخ 1400/04/14 بدون توجه به مطالبات به‌حق و درخواست‌های ارائه‌شده توسط تشکلات صنفی و نخبگان این صنف، با گذشت بیش از دو سال پیگیری تشکلات برای دستیابی به خواسته‌های متعاملین در صنعت بیمه، اقدام به اصلاح آیین‌نامه 83 نموده و آیین‌نامه جدیدی را تحت عنوان آیین‌نامه 103 تصویب و در تاریخ 1400/06/21 آن را در میان بهت و حیرت فعالین صنعت بیمه ابلاغ و اطلاع‌رسانی کردند.

نظر به اینکه تغییرات اعلام‌شده مستقیماً در شرایط سخت اقتصادی کنونی که آحاد جامعه اسلامی با آن دست به گریبانند و کاهش کارمزدهای انواع بیمه‌نامه‌های خرد که یکی از اصلی‌ترین عوامل افزایش ضریب نفود بیمه‌ای بوده و به عنوان یکی از ارکان اصلی پیشرفت و رفاه در یک جامعه پویا نیز محسوب می‌شود، تأثیری قابل توجه بر درآمد اکثر نیروهای شبکه فروش داشته و باعث کاهش درآمد حداقلی ایشان شده است.

نکته قابل توجه این است که اجرای احتمالی این آیین‌نامه از ابتدای مهرماه سال جاری می‌تواند دفاتر و فعالین صنعت بیمه را با چالشی جدی مواجه و در نتیجه این اقدام مجبور به تعدیل نیرو جهت ایجاد شرایط ادامه بقا کرده و بعضاً موجب تعطیلی قابل توجه دفاتر بیمه‌ای شود. این مهم درحالیکه مقام معظم رهبری همواره اشاره به ایجاد شغل برای جوانان و نیز توجه به حفظ و بقای مشاغل موجود دارند، می‌تواند نکته‌ای حائز اهمیت تلقی شده و دلسوزان این نظام مقدس را به فکر وا دارد که آیا این اقدام در شرایط کنونی امری در جهت پیشبرد اهداف نظام محسوب می‌شود یا خیر.

حال، با توجه به مطالب مطروحه و نیز با توجه به آثار مادی و معنوی این تصمیم و ابلاغ آیین‌نامه مذکور که خدمتتان تقدیم شد، از آن مقام محترم استدعا دارد ضمن ورود به موضوع تا بازنگری و انجام اصلاحات مد نظر متعاملین در صنعت بیمه، دستور توقف اجرا و سپس بررسی مجدد را بر اساس نیازهای این قشر نجیب و زحمتکش به منظور حفظ حقوق ایشان صادر فرمایید.

امید است با دستور قاطع حضرتعالی و تدابیر جنابتان ضمن حفظ حقوق متعاملین این صنعت حامی اقتصاد جامعه، از استفاده ابزاری از یک خواسته به‌حق نیز جلوگیری به عمل آورید.»

این کارزار تا 22 مهرماه در آدرس اینترنتی (https://www.karzar.net/insurance-industry-problems) در حال جمع‌آوری امضاست.

منبع: خبرگزاری آریا

کلیدواژه: فعالان صنعت بیمه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۱۷۴۹۶۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

علت اعتراض طلافروشان چیست؟

به گزارش گروه اقتصادی ایسکانیوز، نادر بذرافشان رئیس اتحادیه سازندگان و فروشندگان طلا و جواهر تهران، در مورد علت اعتراض طلافروشان اظهار کرد: سامانه جامع تجارت از قبل فعال بود اما در مورد عملکرد آن ابهاماتی برای صنف طلا وجود داشت که زمستان پارسال مقرر شد ثبت اطلاعات و سرمایه در سامانه جامع تجارت تا ۳ ماه به تعویق بیفتد تا اگر نیاز به اصلاح بود این اصلاحات صورت گیرد. در این زمینه جلسات متعددی با مسوولین ذی ربط برای حل مشکلات داشتیم اما دولت هیچ گونه اقدامی برای رفع مشکلات صنعت ما نکرد. بر همین اساس هم فعالان صنف طلا اعتراضاتی نسبت به این موضوع داشتند.

بیشتر بخوانید: نزول سنگین قیمت طلا و ارز

وی افزود: فعالان صنف و صنعت طلا نسبت به ثبت سرمایه، امنیت سامانه و صدور فاکتورها اعتراض دارند زیرا در آخرین جلسه ای که در وزارت کشور داشتیم قرار بود سامانه جامع تجارت و سامانه امور مودیان به صورت یکپارچه در یک سامانه فعالیت کنند و ثبت فاکتور انجام دهند اما در این ۳ ماه هیچ اتفاقی نیفتاد و مسوولین هم اعلام کردند که به طور کلی امکان تجمیع وجود ندارد.

بذرافشان تصریح کرد: این در حالیست که با وضع فعلی برای فعالان صنف و صنعت طلا سردرگمی به وجود آمده است؛ به عنوان نمونه ثبت فاکتورهای الکترونیکی در سامانه امور مودیان به صورت ریال و در سامانه جامع تجارت به صورت وزن است. همچنین در سامانه امور مودیان ثبتکارت ملی الزامی نیست اما در سامانه جامع تجارت ثبت کد ملی الزامی است.

وی ادامه داد: از سویی دیگر فعالان صنف طلا نگران هستند که در آینده بحث مالیات بر عایدی سرمایه مشمول آنها هم بشود.

رئیس اتحادیه سازندگان و فروشندگان طلا و جواهر تهران تاکید کرد: فعالان این بخش نسبت به شفاف سازی مشکلی ندارند و همکاری های لازم را هم انجام می دهند اما تعدد این سامانه ها و ناهماهنگی نهادها در مورد رفع این مشکل موجب اعتراض فعالان صنف و صنعت طلا و جواهر شده است.

وی یادآور شد: جلساتی با حضور نمایندگان استانداری، بسیج اصناف، اتاق اصناف و وزارت صمت داشتیم اما اعلام کردند که قانون باید اجرا شود؛ اما لازم است مسوولین نسبت به اصلاح این رویه اقدام کنند زیرا امسال سال جهش تولید با مشارکت مردم است اما صنعت طلا که پارسال هم مشکلات زیادی داشت از ابتدای امسال دچار بحران شدیدی شده و ممکن است شرایط مالی تولیدکنندگان طلا بحرانی شود.

بذرافشان گفت: ۵۰۰ هزار نفر در صنعت طلا مشغول به کار هستند و ۷۰ هزار نفر فعال صنفی داریم. ما ۳ ماه پیش به فعالان امید دادیم که این ماجرا را پی گیری می کنیم و پی گیری ها را انجام دادیم ولی خروجی نداشت.

وی یادآور شد: بازار راکد است و خریداری نیست و با اجرای این دست از قوانین، اعتراض پیش می آید. فعالان صنف و صنعت طلا از دیروز واحدهای خود را تعطیل و نیمه تعطیل کردند.

منبع: مهر

انتهای پیام/

کد خبر: 1229002 برچسب‌ها طلا

دیگر خبرها

  • تجلیل از منتخبین رویداد‌های فرهنگی استان یزد
  • خبر جدید وزیر صنعت برای بازار خودرو؛ تکلیف واردات خودرو‌های دست دوم روشن شد
  • آیین‌نامه حمایت از «نخبگان درون سازمانی» تدوین و اجرا می‌شود
  • آغاز حمایت از کارگران نخبه با اجرای آیین‌نامه حمایت از «نخبگان درون سازمانی»
  • خبر جدید وزیر صنعت درباره واردات خودروهای کارکرده
  • آیین امضای تفاهم‌نامه‌های مطالعه طرح‌های توسعه ۱۶ میدان گازی/ بخش نخست
  • آیین نامه خودروهای کارکرده هنوز در دولت است
  • دلیل اعتراض طلافروشان چیست؟
  • اما و اگرهای فروش اینترنتی دارو
  • علت اعتراض طلافروشان چیست؟