Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایسنا، احمد وحیدی در پایان جلسه قرارگاه ستاد ملی مقابله با کرونا در تشریح مصوبات این جلسه گفت: در جلسه امروز سه شنبه طرح شهید سلیمانی مورد بحث و بررسی قرار گرفت و ابعاد مختلف آن بررسی شد. در همین راستا تقویت هر چه بیشتر همه مراحل این شهر و سرعت بخشیدن به مراحل آن مورد تاکید قرار گرفت.

وی افزود: تقویت هر چه بیشتر مراحل شناسایی، مراقبت، قرنطینه، حمایت، واکسیناسیون و همه مراحل باید با دقت و سرعت بیشتری انجام پذیرد؛ لذا باید میزان تست ها در حوزه شناسایی و مراقبت افزایش پیدا کند و در حوزه قرنطینه نیز شکل هوشمند قرنطینه اجرایی شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وزیر کشور ادامه داد: در بحث حوزه حمایت ها نیز حمایت های شخصی و صنفی مجددا مورد بررسی قرار گرفت تا اگر حمایت های جدیدی قرار است اتفاق بیفتد مورد مطالعه و بررسی قرار گیرد. همچنین در حوزه واکسیناسیون با توجه به آمادگی که از سوی وزارت بهداشت ایجاد و اعلام شده و با تمهیداتی که در نظر گرفته شده مردم نیز باید تلاش کنند برای واکسیناسیون هر چه سریعتر به مراکز مراجعه کنند تا بتوانیم این موضوع را به انتها برسانیم.

پیگیری تامین معوقات کادر درمانی

وزیر کشور در بخش دیگری از صحبت های خود در تشریح دیگر مصوبات جلسه قرارگاه ستاد ملی مقابله با کرونا گفت: در این جلسه پیگیری تامین معوقات کادر درمانی مورد بحث و تبادل نظر قرار گرفت. بخش هایی از این معوقات پرداخت شده و به صورت نوبتی این پرداخت ها تکمیل خواهد شد.

وی افزود: موضوع دیگر که در این جلسه مطرح شد موضوع محدودیت ها بود. محدودیت هایی که می تواند برداشته شود به ویژه برای مشاغلی که با محدودیت مواجه هستند که با زدن دو دز واکسن و ایجاد مصونیت می تواند محدودیت ها برداشته شود. همچنین در مورد ترددهای مرزی و کنترل دقیق تست های PCR منفی در مبادی ورودی و همین طور مبادی خروجی زمینی و هوایی بحث شد و مقرر شد تمهیدات جدی تری برای این موضوع اعمال شود.

رفع محدودیت های تردد شبانه باید با کاهش آمار فوتی و مبتلایان همراه باشد

باید مراقبت کنیم که گرفتار پیک ششم نشویم

وزیر کشور در پاسخ به سوالی در خصوص برداشته شدن محدودیت منع تردد شبانه گفت: فعلا منع تردد شبانه ادامه خواهد داشت تا میزان فوتی ها به میزان قابل توجهی کاهش پیدا کند و دیگر ضرورتی نداشته باشد؛ البته به دنبال رفع محدودیت ها هستیم اما باید این موضوع با کاهش آمار فوتی و مبتلایان همراه باشد. هر چند که در فرود آمارها هستیم ولی باید کاملا مراقبت کنیم تا گرفتار پیک دیگری نشویم. باید مراقبت کنیم که گرفتار پیک ششم نشویم؛ لذا همه دستورالعمل ها باید ناظر بر این مراقبت باشد. طبیعتا منع تردد تا زمانی که اطمینان لازم پیدا نکرده ایم ادامه خواهد داشت.

وحیدی در خصوص موضوع واکسیناسیون دانش آموزان نیز گفت: از نظر واکسن مشکلی نداریم. لذا در وزارت بهداشت، بسیج و هلال احمر آمادگی لازم وجود دارد و با رفع محدودیت سنی، همه افراد بالای ۱۸ سال برای تزریق واکسن می توانند به مراکز مراجعه کنند. خواهش ما این است که این افراد به مراکز هر چه زودتر مراجعه کنند تا زودتر این کار انجام شود.

وی در پاسخ به سوالی در خصوص واکسیناسیون افراد ۱۲ تا ۱۸ سال نیز گفت: هنوز تصمیم خاصی برای این افراد گرفته نشده است و فعلا واکسیناسیون برای افراد ۱۸ سال به بالا انجام می شود.

منبع: الف

کلیدواژه: تردد شبانه محدودیت ها قرار گرفت منع تردد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.alef.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «الف» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۱۷۷۴۰۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

شناسایی 22 نقطه حادثه خیز شهری در کردستان

به گزارش خبرگزاری صداوسیمای مرکز کردستان،سرهنگ همتی زاده با بیان این مطلب افزود: پنج نقطه از این تعداد در شهر سنندج شناسایی شده که قرار است تا خرداد ماه سالجاری این نقاط ایمن سازی شود.
وی عنوان کرد: مهمترین اقدام برای بهبود ایمنی و کاهش تصادفات دورن شهری ، شناسایی نقاط حادثه خیز و اصلاح آنهاست
رئیس پلیس راهور استان کردستان در جواب گوینده خبر صدا و سیمای مرکز کردستان مبنی بر اینکه آیا میزان تصادفات شهری منجر به فوت در کردستان کاهش داشته یا نه گفت: سال گذشته در مجموع 400 مورد تصادف فوتی جرحی و خسارتی در کردستان به وقوع پیوست که از نظر تصادفات فوتی 10 درصد در مقایسه با سال قبل از آن کاهش داشت.

کد ویدیو دانلود فیلم اصلی

دیگر خبرها

  • تردد سالانه ۸ میلیون زائر در آرامستان باغ رضوان
  • اعمال محدودیت ترافیکی در قائم‌شهر
  • شارژ رفاه با دورکاری؛ کرونا با زندگی ما چه کرد؟!
  • شناسایی 22 نقطه حادثه خیز شهری در کردستان
  • محدودیت ترافیکی کندوان لغو شد
  • محدودیت ترافیکی کندوان لغو شد/ ترافیک نیمه سنگین
  • محدودیت‌های ترددی در محور پرترافیک اردبیل – آستارا
  • بزرگراه شهید خرازی بازگشایی شد
  • محدودیت تردد در هراز و چالوس/ ترافیک سنگین در محورهای شمالی
  • اعمال محدودیت ترافیکی در جاده های گیلان