Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار حوزه رفاه و تعاون گروه اجتماعی باشگاه خبرنگاران جوان، حجت‌الله عبدالملکی وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی در مراسم افتتاح مراکز نوآوری و توسعه تعاون استان‌های خوزستان، سیستان و بلوچستان، سمنان و گیلان اظهار کرد: ما در یک فضای بسیار خوب هستیم و بابت اتفاقاتی که در حوزه‌ی زیست بوم نوآوری در بخش تعاون کشور رقم می‌خورد، خوشحال هستم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با اشاره به دو بند از سیاست‌های مالی اقتصاد مقاومتی که توسط مقام معظم رهبری ابلاغ شد، گفت: بند اول این سیاست به ایجاد زمینه مشارکت آحاد مردم به ویژه خانواده‌ها و افراد دارای درآمد متوسط و کم درآمد توجه دارد و این بند برای ایفای نقش در اقتصاد ملی که یکی از بستر‌های بسیار خوب این اتفاق تعاونی است، حائز اهمیت است.

عبدالملکی تصریح کرد: بند دوم سیاست‌های کلی اقتصاد مقاومتی بر توسعه اقتصاد دانش بنیان تاکید دارد و به نوعی متولیان بخش‌های کشور را به تقویت بخش دانش بنیان موظف می‌کند، نتیجه تجمیع این دو بخش ایجاد نوآوری و فعالیت‌های دانش بنیان در بخش تعاون است.

وی با بیان راه اندازی ۴ مرکز نوآوری و توسعه و تعاون در استان‌های مختلف کشور، گفت: امیدواریم تا سال ۱۴۰۱ تمام استان‌ها دارای یک مرکز نوآوری و توسعه تعاون شوند و حوزه‌ی دانش بنیان و نوآوری کشور به کمک بخش تعاون بیاید.

وزیر کار تعاون و رفاه اجتماعی با بیان اینکه معتقدیم هر جسم نیمه جانی احتیاج به یک شوک و احیا دارد، گفت: در بخش تعاون که در وضعیت فعلی قرار گرفته است، باید شوک احیا یا همان وجود حوزه دانش بنیان و نوآورانه به آن وارد شود تا این بخش را که تا به امروز راکد مانده را نسبت به گذشته فعال کند.

وی با بیان اینکه راهبرد اساسی ما ادغام حوزه‌ی دانش بنیان و نوآورانه در بخش تعاون است، گفت: تفاهم نامه‌ای که برای خط اعتباری ۲ هزار میلیارد تومانی قرار است امضا شود برای بخش تعاون هیچ سودی ندارد چرا که در سال گذشته بیش از ۲ هزار هزار میلیارد تومان تسهیلات شبکه بانکی پرداخت کرده و مبلغی که اکنون برای آن تفاهم نامه امضا می‌کنیم یک هزارم کل تسهیلات ما در بخش تعاون است.

عبدالملکی بیان کرد: معاون تعاون وزارتخانه را مکلف به تهیه گزارش درباره این موضوع که در سال ۹۹ و ۶ ماهه اول امسال، نظام مالی کشور چه مقدار و چه نسبتی از تسهیلاتش را در اختیار بخش تعاون قرار داده است، را تبیین کند.

وی افزود: این اقدام برای ما یک شاخص خواهد بود که بخش اقتصادی ما چقدر به بخش تعاون اهمیت می‌دهد، لذا این گزارش‌ها را در هیات دولت ارائه خواهم کرد چرا که باید به این مسئله توجه و برای آن برنامه‌ریزی کنیم.

به گفته وزیر کار تعاون و رفاه اجتماعی یکی از اهداف وزارتخانه در بخش تعاون این است که برای سال ۱۴۰۱ این بخش سهم بیش‌تری از منابع مالی کشور را بتواند به خودش اختصاص دهد.

انتهای پیام/

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: تعاون روستایی تعاون کار و رفاه اجتماعی نوآوری و توسعه بخش تعاون دانش بنیان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۱۷۸۷۹۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

برنامه «راهیان پیشرفت» با هدف ترویج دستاوردهای دانش‌بنیان‌های کشور برگزار می‌شود

به گزارش خبرگزاری علم و فناوری آنا،‌ برنامه «راهیان پیشرفت»، توسط خانه نوآوری و فناوری ایران با هدف ترویج دستاوردها و توانمندی‌های شرکت‌های دانش‌بنیان و آگاهی جامعه استعدادهای برتر و نخبگان، برگزار می‎شود.

این فصل از رویداد راهیان پیشرفت با حضور جمعی از مدیران عامل و موسسان مدارس مجتمعی غیردولتی و مدیران مدارس هیئت امنایی با بازدید از خانه نوآوری و فناوری ایران (IHIT) زمینه را برای اطلاع‌رسانی و آشناسازی جامعه مخاطب با دستاوردهای فناورانه و دانش‌بنیان فراهم می‌کند.

گام اول این برنامه با نقش آفرینی اعضای هیئت علمی دانشگاه‌ها برای آشنایی دستاوردها و پیشرفت‌های فناورانه و نوآورانه شرکت‌های دانش‌بنیان از زمستان 1402 و در قالب برگزاری هفت برنامه بازدید از کنسرسیوم دیالیز ایران، نخستین شتاب‌دهنده زیست‌فناوری کشور، بزرگترین پارک فناوری غرب آسیا، شرکت دانش‌بنیان فعال در حوزه تبلیغات و برندینگ، منطقه ویژه اقتصادی و فرودگاه پیام و یک شرکت دانش‌بنیان تولیدکننده تجهیزات پزشکی برگزار شد.

در خانه نوآوری و فناوری ایران با حمایت معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان ریاست جمهوری، دستاوردهای دانش‌بنیان در حوزه‌های مختلف مانند مواد پیشرفته، صنایع خلاق، زیست‌فناوری و سایر محصولات و خدماتی که از ظرفیت صادراتی برخوردار هستند به نمایش درآمده است.

این رویداد، مسیر ارتباط و تعامل هرچه بهتر اقشار دانش آموز و دانشگاهی را با  توانمندی‌های فناورانه و نوآورانه کشور و نیز دستاوردهای شرکت‌های دانش‌بنیان هموار کرده و در ترسیم افق پیش روی نقش آفرینان اقتصاد کشور گام برمی‌دارد.

به گزارش خبرگزاری علم و فناوری آنا، در جریان این بازدید، مدیران عامل و موسسان مدارس مجتمعی غیردولتی و مدیران مدارس هیات امنایی حاضر ضمن بازدید از غرفه‌های حاضر در نمایشگاه، با توانمندی‌ها و دستاوردهای شرکت‌های دانش‌بنیان آشنا شدند.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • پرداخت ۳ همت تسهیلات به دانش‌بنیان‌ها
  • تجزیه و تحلیل نظام برنامه‌ریزی کشور و تبیین نقشه‌راه برنامه هفتم توسعه
  • پرداخت ۳ همت تسهیلات به دانش‌بنیان‌ها برای تحقق رشد تولید
  • پرداخت ۳ همت تسهیلات به دانش‌بنیان‌ها در راستای تحقق رشد تولید
  • پرداخت ‌خدمات مالی به متقاضیان صندوق پژوهش و فناوری زنجان
  • حضور پارک فناوری و نوآوری نفت در بزرگ‌ترین نمایشگاه صادراتی کشور
  • حضور پارک فناوری و نوآوی نفت در بزرگ‌ترین نمایشگاه صادراتی کشور
  • برنامه «راهیان پیشرفت» با هدف ترویج دستاوردهای دانش‌بنیان‌های کشور برگزار می‌شود
  • نقش آفرینی مراکز نوآوری در حفظ و ترویج قانون جهش تولید دانش‌بنیان
  • نقش‌آفرینی مراکز نوآوری در حفظ قانون جهش دانش‌بنیان