Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرورزشی – زینب کبری موسوی ملی پوش یخ نوردی، بعد از خداحافظی و دوری ۲ ساله از تیم ملی یخ نوردی، به صخره‌های یخی بازگشت.او در تاریخ ۲۰۲۰/۱/۱۲ بخاطر اعتراض به سیاست‌ها و اقدامات فدراسیون کوهنوردی و صعودهای ورزشی و هم چنین عدم اعزام به مسابقات بین المللی با وجود خرید بلیت پرواز، از تیم ملی کنار رفت و حالا بعد از ۲ سال برگشته تا کار نیمه تمامش را تمام کرده وصخره‌های جهانی را فتح کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

چه شد که بعد از ۲ سال به دنیای یخ نوردی برگشتی؟

دوست داشتم لااقل در این ۲سال دوری‌ام، پیشرفت خوبی در یخ نوردی اتفاق بیفتد که متاسفانه این طور نشد. در این مدت خیلی از مسابقات مثل مسابقات کشوری کنسل شده و اکثر ورزشکاران از شرکت در مسابقات جهانی فاصله گرفتند و تنها باشگاه تخصصی یخ نوردان استان تهران هم از زمان خداحافظی من بسته شد. صلاح را به برگشت دیدم تا کار ناتمامم را تمام کرده وسکوی جهانی را فتح کنم.

۲ سال پیش به غیر از مشکلاتی که برای اعزام به مسابقات جهانی داشتی، دلیل خداحافظی‌ات از تیم ملی چه بود؟

بیشتر اعتراضات من روی مسائل فرهنگی بود.کسانی که ملی پوش می‌شوند، باید یکسری مسائل از جمله حفظ حرمت پیراهن ملی را بدانند و در این باره آموزش ببینند.وزارت ورزش باید در این باره و حتی در زمینه رفتار ملی پوشان در میادین بین المللی، کلاس‌های آموزشی برگزار کند تا حریم‌ها و حرمت‌ها حفظ شود .همیشه عدم آموزش باعث بروز مشکلاتی می‌شود، به نظرم باید دوره‌هایی برگزار تا هر که قصد پوشیدن پیراهن تیم ملی را دارد آموزش ببیند.

فوت خواهرت هم در خداحافظی‌ات تاثیر داشت؟

فوت خواهرم غیرقابل باور بود و تاثیر بدی در روحیه ام گذاشت ولی اصولا من زندگی ورزشی ام را با موضوعات دیگر قاطی نمی‌کنم، بعد از فوت خواهرم باتوجه به شرایط بحرانی ام می‌خواستم به مسابقات بروم و تمرینات سختی را هم در دمای پایین روسیه آن هم بدون مربی پشت سر گذاشته و هزینه زیادی کرده بودم. اما بعد از اینکه جلوی اعزامم را گرفتند ضربه روحی بیشتری به من وارد شد چون هدفم سکونشینی در مسابقات ۲۰۲۰ بود.

در این ۲ سالی که از یخ نوردی دور بودی، چه می‌کردی؟

بعد از خداحافظی باتوجه به شرایط روحی ام مشاور به من پیشنهاد داد ورزشی را انتخاب کنم که مدت زیادی ذهنم را درگیر کند که وقتی به خانه می‌آیم خسته باشم، به همین خاطر رشته کوهنوردی را انتخاب کردم ودر این مدت به قله‌های زیادی از جمله سبلان، دماوند و.. صعود کردم که تاثیر زیادی بر توانایی ذهنم گذاشت. در همین راستا می‌خواستم قله‌های نپال و هیمالیا را هم فتح کنم که متاسفانه کرونا و بسته شدن صعودات ۸۰۰۰ متری مانع از انجام آن شد. کسانی که من را می‌شناسند می‌دانند که از نظر ذهنی قوی ام و در خانواده ای بزرگ شده ام که پدرم ما را سخت کوش تربیت کرده است. بر این باورم اگر اتفاقاتی که در زندگی ورزشی من افتاد برای هرکس دیگری افتاده بود یا افسردگی می‌گرفت یا خودکشی می‌کرد.سعی کردم بتوانم این موضوع را مدیریت کنم و به دنیای یخ نوردی برگردم و واقعیت این است که دور بودن از میادین جهانی و بازگشت دوباره جسارت می‌خواهد. حالا به انرژی خوب مردم کشورم نیازمندم و امیدوارم حمایتم کنند تا به نتیجه ای که سال‌ها برایش تلاش کردم برسم.

حالا که برگشتی برای چه مسابقاتی آماده می‌شوی؟

الان در حال آمادگی برای مسابقات ۲۰۲۲ کره جنوبی هستم وبعد از آن هم در ۲ مسابقه تحت عنوان جام جهانی در روسیه و آمریکا و هم چنین فستیوال کانادا شرکت می‌کنم. قبلا هم دوره داوری بین المللی یخ نوردی را گذرانده بودم و حالا برای بازآموزی اش باید در ۲ مسابقه شرکت کنم، در همین راستا می‌خواهم در مسابقات قهرمانی جوانان برای این بازآموزی شرکت کنم. الان نمی‌گویم که تمریناتم خیلی حرفه ای پیش می‌رود چون دوری از مسابقات باعث افزایش وزنم شد، علی الخصوص که برای فعالیت در کوهنوردی نیاز داشتم که چربی زیادی اضافه کنم، هم چنین از نظر تکنیکی هم مقداری سطحم پایین آمده ولی از نظر قدرتی بخاطر فعالیت‌های ورزشی ام، مشکلی ندارم.حالا باقدرت تمریناتم را ادامه می‌دهم و باشگاه یخ نوردی ای که با رفتن من بسته شد بعد از ۲ سال باز شده و اواخر مهر هم مسابقات کشوری برگزار خواهد شد که من هم باید با تلاش بیشتر برای این مسابقات آماده شوم.

دراین مدت که در تیم ملی نبودی مسئولان حالی از تو پرسیدند؟

دراین مدت که از یخ نوردی دور بودم از مسئولین خبری نبود ودر این میان فقط رئیس کوهنوردی استان تهران طی جلساتمان به برگشت و فعالیتم در عرصه جهانی اصرار داشت.گلایه‌هایی دارم و معتقدم نباید با کسی که پیشکسوت یخ نوردی بوده و باعث پیشرفت این رشته شده چنین برخوردهایی می‌شد.من برای گرفتن مدرک مربیگری یخ نوردی‌ام در تمام دوره‌هایی که درآن قوی تر از من وجود نداشت، هم پای کسانی که هیچ تخصصی در این رشته نداشتند، شرکت کردم کردم .جاداشت که حداقل همکاری را با من داشته باشند.از طرفی هنوز جوایز سال ۹۷ و ۹۸ مسابقاتم به بنده داده نشده.حالا هم نمی‌دانم که کلا این پاداش‌ها از سمت وزارت پرداخت نشده یا اسم من در لیست فدراسیون نبوده است.

در این مدت، فکر رفتن از ایران به سرت نزد؟

شرایط و استقبال برای رفتنم وجود داشت اما اصالت و تربیت خانوادگی مانع مهاجرتم شد.انرژی که از مردم میگیرم با هیچ چیزی قابل مقایسه نیست، به عشق مردم به میادین برگشتم .از طرفی هم غیرتم اجازه ترک کشور و خانواده ام را نمی‌داد. فارغ از تمام اتفاقات ناشایست و ناباوری‌هایی که اینجا وجود دارد تمام افتخارم این است که یک ورزشکار ایرانی هستم و ارزش کارم را در ماندن و جنگیدن و پیشرفت بانوان ورزشکار در این رشته می‌بینم . ماندم تا برای از بین بردن باورهای غلطی که وجود دارد، حداقل تلاشم را بکنم.

حالا که برگشتی سقف آرزوهایت چیست؟

برای کسی که با طبیعت و کوهنوردی آشناست سقف آرزویی وجود ندارد چون ما هرروز در تلاطم یک کار و ماجراجویی جدید هستیم اما در حال حاضر قهرمانی جهان برایم در اولویت است و فکر می‌کنم تا ۲ سال آینده بتوانم به این مهم برسم.در حال ادامه تحصیل هستم تا انشاالله بتوانم خدمتگزار ورزشکاران باشم .هیچ وقت از ما مثل باقی رشته‌ها حمایتی نشده و یخ نوردان مثل بقیه ورزشکاران به اردو برون مرزی فرستاده نشدند .فکر می‌کنم اگر وزیر جدید با توجه به المپیکی شدن سنگ نوردی، به این رشته و هم چنین به کوه نوردی ویخ نوردی توجه کند، اتفاقات خوبی برای ورزشمان بیفتد.

منبع: پارس فوتبال

کلیدواژه: کوهنوردی خبر ویژه کوهنوردی یخ نوردی تیم ملی هم چنین

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت parsfootball.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «پارس فوتبال» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۱۷۸۹۴۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

وضعیت اضطراری؛ شرایط خیلی امیدوار کننده نیست / سر بی کلاه دو و میدانی در المپیک

به گزارش قدس آنلاین، از زمانی که فدراسیون جهانی دوومیدانی رکوردهای ورودی المپیک ۲۰۲۴ پاریس را اعلام کرد مشخص شد دوومیدانی کاران ایران برای حضور در المپیک کار سختی در پیش خواهند داشت. با توجه به تغییر و تحولات زیادی هم که در یک سال گذشته در این فدراسیون رخ داد و در حال حاضر نیز فدارسیون با سرپرست اداره می شود به نظر می‌رسد جامعه دوومیدانی منتظر نماینده‌های زیادی از این رشته در پاریس نیست.

بر اساس اعلام فدراسیون جهانی ۱۸۱۰ دوومیدانی‌کار شامل ۹۰۵ مرد و ۹۰۵ زن در این رویداد شرکت می‌کنند که در مسابقات انفرادی از هر کشور حداکثر ۳ ورزشکار، در مسابقات تیمی از هر کشور حداکثر ۲ تیم و در مسابقات امدادی نیز از هر کشور فقط یک تیم می‌توانند به رقابت با حریفان بپردازند.

در حال حاضر حسن تفتیان و حمیده اسماعیل نژاد در دوی سرعت، حسین رسولی در پرتاب دیسک، مهدی صابری در پرتاب وزنه و مهدی پیرجهان در دوی ۴۰۰ متر با مانع ورزشکارانی‌اند که شانس این را دارند مسافر پاریس شوند ولی با این حال هنوز موفق به کسب سهمیه نشدند. این ملی پوشان در حال حاضر به دنبال کسب ورودی بازی‌های المپیک از طریق رنکینگ جهانی هستند.

دوی‌های سرعت

فرزانه فصیحی تنها ورزشکاری است که تا این لحظه سهمیه خود را قطعی کرده است. این دونده اخیرا در ماده ۶۰ متر در مسابقات داخل سالن آسیا با کسب مدال طلا افتخار آفرینی کرد و برای دومین بار ورودی بازی‌های المپیک را به دست آورد. فصیحی پیش از این نیز از طریق وایلد کارت به المپیک توکیو اعزام شده است. این بانوی دونده در حال حاضر برای تمرین و کسب آمادگی جهت حضور موفق در پاریس به دنبال مسابقه و اردو در اروپاست.

در دوی سرعت بانوان حمیده اسماعیل نژاد هم حضور دارد اما او هم تا کسب ورودی المپیک راه سختی را در پیش دارد. این دونده سرعتی ایران در حال حاضر رنکینگ ۸۲ جهان را دارد و باید برای رسیدن به المپیک در مسابقاتی که امتیازهای بالایی دارد حضور پیدا کند.
حسن تفتیان در دوی ۱۰۰ متر بهترین دونده چند سال اخیر ایران است اما با توجه به رکوردی که او اخیرا در بازی‌های آسیایی هانگژو و مسابقات داخل سالن آسیا به ثبت رساند کار این نماینده ایران برای کسب ورودی المپیک سخت خواهد بود. تفتیان در حال حاضر رنکینگ ۴۷ جهان را در اختیار دارد و فعلا تمریناتش را در تهران پیگیری می کند.

دوی با مانع

با توجه به وضعیت دوومیدانی ایران در این ماده مهدی پیرجهان تنها ورزشکاری است که شانس کسب سهمیه المپیک را دارد. پیرجهان در حال حاضر رنکینگ ۳۷ جهان را در اختیار دارد، این دونده پیش تر هم برای المپیک توکیو از طریق رنک جهانی موفق به کسب سهمیه شده بود که به دلیل ابتلا به ویروس کرونا از اعزام به این بازیها جام ماند. گفته می شود پیرجهان برای کسب سهمیه از فدراسیون مجوز حضور در مسابقات یونان و آلمان را دریافت کرده است و درکنار این قرار است در مسابقات داخلی نیز شرکت کند.

پرتاب دیسک

حسین رسولی با توجه به مدالی که در بازیهای آسیایی هانگژو کسب کرد در حال حاضر پر امید ترین پرتابگر ایران برای رسیدن به ورودی المپیک به شمار می رود. ورودی تعیین شده در ماده پرتاب دیسک برای بازیهای المپیک ۶۷ متر است این در حالی است که ۶۲.۰۴ آخرین و بهترین رکوردی است این پرتابگر ایرانی موفق به ثبت آن در بازی‌های آسیایی شده است. رسولی حالا باید از طریق رنکینگ جهانی ورودی بازیهای المپیک را کسب کند. پرتابگر طلایی ایران در بازیهای آسیایی در آخرین رنکینگ جهانی اعلام شده در جایگاه ۵۲ قرار دارد و باید دید آیا در نبود احسان حدادی که در ادوار گذشته المپیک تنها نماینده ایران در ماده بوده او می تواند جایگزین نایب قهرمان المپیک لندن باشد.

پرتاب وزنه

مهدی صابری از معدود ورزشکارانی است که شانس کسب سهمیه المپیک از طریق رنکینگ جهانی را دارد. او در حال حاضر در رنکینگ ۳۷ جهان ایستاده است. پرتابگر وزنه ایران اخیرا در مسابقات داخل سالن آسیا هم موفق به کسب مدال برنز شد. صابری در حال حاضر در مشهد و زیر نظر مربی شخصی‌اش تمرین می‌کند.

در حال حاضر که کمتر از ۱۰۰ روز به آغاز بازیهای المپیک ۲۰۲۴ پاریس زمان مانده است؛ ملی پوشان ایران فرصت کمی برای کسب ورودی به این بازیها دارند هز چند که آنها تمرینات خود را زیر نظر مربی اختصاصی خود پیگیری می‌کنند اما بدون شک با این شرایط این ۵ دونده برای رسیدن به پاریس باید تلاش خود را دو چندان کنند و فدراسیون هم برنامه مناسبی را برای اعزام آنها به مسابقات با امتیاز بالا در نظر بگیرد.

کاروان دوومیدانی ایران برای المپیک ۲۰۲۰ توکیو توسط ۴ ورزشکار به نام‌های احسان حدادی، حسن تفتیان، فرزانه فصیحی و مهدی پیرجهان سهمیه داشت که پیرجهان در دوی ۴۰۰ متر به دلیل مثبت شدن تست کرونا اعزام نشد، تفتیان در دوی ۱۰۰ متر در همان مرحله مقدماتی حذف شد و به نیمه نهایی نرسید، فرزانه فصیحی در دوی ۱۰۰ متر پس از صعود از دسته‌اش، در مرحله بعد فرصت صعود به نیمه نهایی را از دست داد و حدادی نیز در مرحله مقدماتی پرتاب دیسک رکورد خوبی را ثبت نکرد و به فینال نرسید.

دیگر خبرها

  • مهم‌ترین اخبار ورزشی ۶ اردیبهشت
  • رکورد میکس ریکرو ایران شکسته شد
  • تیم دانشجویان ایران در راه مسابقات جهانی
  • وضعیت اضطراری؛ شرایط خیلی امیدوار کننده نیست / سر بی کلاه دو و میدانی در المپیک
  • سر بی کلاه دو و میدانی در المپیک؛وضعیت اضطراری
  • رکورد تیمی ریکرو ایران شکست
  • منتخبان تیم ملی موتور کراس ایران برای مسابقات جهانی ترکیه
  • کسی که اجازه نداد جای خالی پائز احساس شود
  • گرایی کشتی‌گیر قدرتمندی است/هرکس بیشتر زحمت بکشد به المپیک می‌رود
  • شمسایی: بازی پرهیجانی مقابل قرقیزستان خواهیم داشت