Web Analytics Made Easy - Statcounter

جانشین فرماندهی قرارگاه پیشرفت و آبادانی سپاه استان قم گفت: 141 عنوان پروژه عمرانی در سطح استان و خارج از استان از ابتدای سال 1400 با اعتباری بالغ بر 24 میلیارد و 412 میلیون تومان توسط قرارگاه پیشرفت و آبادانی و سازمان بسیج سازندگی سپاه امام علی بن ابیطالب (ع) در قم اجرایی شده است.

به گزارش خبرگزاری برنا از قم، سرهنگ محمود داودآبادی در نشست خبری که به مناسبت هفته دفاع مقدس برگزار شد،با تبیین اقدامات قرارگاه پیشرفت و آبادانی و سازمان بسیج سازندگی سپاه استان قم و تشریح مهمترین برنامه های در دست اقدام در طول هفته دفاع مقدس اظهار کرد: قرارگاه امام حسن مجتبی (ع) در راستای محرومیت زدایی و انجام پروژه های عمرانی در سطح استان قم مأموریت دارد که در این راستا می شود در زمینه اقدامات عمرانی و زیرساخت به اجرای 141 عنوان پروژه عمرانی در سطح استان و خارج از استان از ابتدای سال 1400 با اعتباری بالغ بر 24 میلیارد و 412 میلیون تومان توسط قرارگاه پیشرفت و آبادانی و سازمان بسیج سازندگی سپاه امام علی بن ابیطالب (ع) اشاره کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با تشریح مهمترین عناوین پروژه ها گفت: مهمترین نکته ای که در احداث و اجرای کلیه پروژه های اجرا شده وجود دارد این است که تک تک این پروژه ها با همکاری دستگاه های مربوطه و مشارکت آنها و همچنین مشارکت خیرین و گروه های جهادی انجام شده است که در راستای احداث 43 واحد مسکونی در شهر زلزله زده سی سخت مبلغ 15 میلیارد و 351 میلیون تومان هزینه لازم است.

مسئول سازمان بسیج سازندگی استان قم ادامه داد: از کل اعتبار مربوط به پروژه شهر سی سخت مبلغ 6میلیارد و 880 میلیون تومان از تعهدات سپاه استان است که با کمک خیرین و مردم می بایست تأمین شود که از این مبلغ 60 درصد آن تأمین شده است و ما بقی اعتبار از محل تسهیلاتی است که بنیاد مسکن به مردم واگذار می کند.

داود آبادی با تاکید براینکه در تأمین کسری بودجه ستاد کریمه اهل بیت و بیوت علما و مراجع بخصوص دفتر آیت الله شهرستانی مساعدت خوبی داشته اند، تصریح کرد: این پروژه در حال حاضر حدود 65درصد پیشرفت فیزیکی داشته و امید است تا پایان مهرماه سال جاری به پایان برسد.

وی افزود: احداث زمین چمن در روستای علی آباد انقلاب در شهر جعفرآباد با مبلغ یک میلیارد و 550 میلیون تومان از دیگر برنامه های در دست اجرا است که در اجرای این پروژه سازمان مدیریت و برنامه ریزی، سازمان ورزش و جوانان استان مشارکت داشته اند.

مسئول سازمان بسیج سازندگی استان قم همچنین از آغاز عملیات احداث مدرسه در روستای علی آباد انقلاب با مبلغ یک میلیارد و 800 میلیون تومان خبر داد و گفت: درا جرای این پروژه ستاد خیرین بانوان مدرسه ساز و نوسازی و تجهیز مدارس مشارکت دارند.

وی با اشاره به تعمیر و بهسازی بیش از 135 خانه محرومین در شهر و روستا گفت: مبلغ یک میلیارد و 600 میلیون تومان برای اجرای این پروژه هزینه لازم است که در اجرای این پروژه خیرین وگروه های جهادی و مشارکت دارند.

داودآبادی از احداث مدرسه در روستای چشمه شور در بخش مرکزی خبرداد و گفت: هزینه این پروژه نیز یک میلیاد و 350 میلیون تومان بود که در اجرای آن سازمان نوسازی و تجهیز مدارس و خیرین مشارکت داشته اند.

وی با بیان اینکه تعمیر و بازسازی پایگاه های مقاومت در سطح نواحی با مبلغ یک میلیارد و 250 میلیون تومان در حال انجام است، عنوان کرد: در اجرای این پروژه سازمان مدیریت و برنامه ریزی و نواحی مقاومت مشارکت دارند.

مسئول سازمان بسیج سازندگی استان قم همچنین ازحفر چاه آب در روستاهای قره سو، اسپید و جیریک آغاج با هزینه 856 میلیون تومان خبر داد و گفت: اصلاح شبکه آبرسانی در روستاها نیز با هزینه600 میلیون تومان انجام شد که در اجرای این پروژه ها سازمان مدیریت و برنامه ریزی و همچنین خیرین مشارکت داشته اند.

وی همچنین احداث خانه عالم در روستای خیرآباد و روستای حاجی آباد آقا در بخش مرکزی را از دیگر اقدامات این نهاد با هزینه270 میلیون تومان ذکر کرد و گفت: ایجاد کارگاه اشتغال در شهر قم با مبلغ هزینه  385 میلیون تومان از دیگر برنامه های بسیج سازندگی است.

داودآبادی مهمترین اقدامات انجام شده در حوزه اشتغال را ایجاد بیش از 285 صندوق قرض الحسنه روستایی برای کمک به مشاغل خرد خانگی ذکر و عنوان کرد:

در این زمینه پیشنهاد تشکیل صندوق قرض الحسنه اصحاب رسانه صورت گرفته است که در تلاش هستیم به عنوان حامی منافع اصحاب رسانه ورود جدی داشته باشیم.

وی اضافه کرد: تأمین و پرداخت بیش از 16 میلیارد تومان تسهیلات برای کمک به مشاغل در سطح استان، تأمین تسهیلات قرض الحسنه چهاردرصد با بازپرداخت هفت ساله تا سقف 100 میلیون تومان برای مشاغل روستایی و تولیدی های زود بازده از دیگر برنامه هایی است که توسط بسیج سازندگی در حال انجام است.

مسئول سازمان بسیج سازندگی استان قم اضافه کرد:ایجاد دهکده اقتصاد مقاومتی با هدف آموزشی، الگوسازی و ترویجی بعنوان یک پروژه بین دستگاهی که از ابتدای سال تاکنون بیش از 5 میلیارد تومان هزینه شده است از دیگر برنامه های جهادسازندگی به شمار می رود که مدل کار در دهکده اقتصاد مقاومتی ایجاد زیرساخت از طرف سپاه است که بسته به عرصه شغلی و متناسب با شرایط عرصه شغلی به متقاضیان واگذار می شود.

وی اضافه کرد:تأمین تسهیلات قرض الحسنه سرجمع 25 میلیارد تومان است که تا سقف 100 میلیون تومان برای اجرای نیروگاه های  خورشیدی 5 کیلوواتی برای هر متقاضی البته ساکن در مناطق محروم و حاشیه شهرها قابل پرداخت است که تاکنون قریب به 40 نیروگاه احداث و وارد مدار شده است.

داودآبادی با تشریح سایر فعالیت ها و اقدامات انجام شده و در دست اقدام بسیج سازندگی گفت: تهیه و تقسیم بیش از 200 هزار بسته معیشتی در طول 18 ماه گذشته و واگذاری آن به نیازمندان با کمک آحاد مردم وگروه های جهادی، خیرین و هیئات مذهبی از دیگر اقداماتی است که صورت می گیرد و در این راستا4هزار و 500 بسته در طول هفته دفاع مقدس با ارزش هر بسته 450 هزار تومان از طرف سازمان بسیج سازندگی به صورت مشارکتی واگذار می شود.

وی  با بیان اینکه تأمین جهیزیه برای افراد نیازمند متناسب با شرایط متقاضی و پرداخت تسهیلات قرض الحسنه از دیگر اقدامات بسیج سازندگی است، خاطرنشان کرد: ساماندهی بیش از 630 گروه جهادی طی یکسال گذشته که بیش از 350 گروه جهادی در طرح شهید سلیمانی و مبارزه با کرونا مشغول به فعالیت های مختلف و متنوع هستند به همراه فعالیت طلاب جهادی در روستاهای محروم و اجرای برنامه های مختلف فرهنگی و اجتماعی بخصوص در بخش مرکزی از دیگر برنامه های بسیج سازندگی به شمار می رود.

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: بسیج سازندگی مسئول سازمان بسیج سازندگی استان قم قرارگاه پیشرفت و آبادانی دیگر برنامه اجرای این پروژه مبلغ یک میلیارد ابتدای سال میلیون تومان سطح استان قرض الحسنه داشته اند پروژه ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۱۸۱۲۰۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پروژه شهرک بازیافت در مرحله واگذاری به پیمانکار قرار دارد

مدیر عامل سازمان مدیریت پسماند شهرداری اصفهان گفت: پروژه احداث شهرک بازیافت در حال حاضر در مرحله پیگیری نحوه واگذاری عملیات عمرانی به پیمانکار واحد صلاحیت و پیگیری انتقال پساب قرار دارد.

به گزارش خبرگزاری ایمنا، غلامرضا ساکتی امروز _شنبه هشتم اردیبهشت_ در حاشیه بازدید شهردار از تعدادی پروژه‌های عمرانی شهر اصفهانی اظهار کرد: استفاده از تکنولوژی‌های نوین و هوشمند از ابتدا در دستور کار سازمان مدیریت پسماند قرار داشته است.

وی با بیان اینکه پروژه احداث هاضم بی‌هوازی به‌ظرفیت ۳۰۰ تن در روز در وضعیت مذاکره با سرمایه‌گذار در خصوص ارائه ضمانت‌نامه ملکی قرار دارد، افزود: فراخوان انتخاب مشاور برای مدیریت طرح اجرای پروژه در مرحله تجدید و مذاکرات با سرمایه‌گذار برای اجرای پروژه به‌صورت BOO در حال پیگیری است.

مدیر عامل سازمان مدیریت پسماند شهرداری اصفهان با اشاره به چالش‌های اجرایی پروژه هاضم بی‌هوازی گفت: تأمین اعتبار و پرداخت به‌موقع آن توسط شهرداری برای پرداخت گیت فی به میزان تقریبی سالانه ۴۰ میلیارد تومان و تأمین تضامین ملکی برای اجرای پروژه به‌صورت BOO از جمله چالش‌ها است.

ساکتی با اشاره به پروژه هاضم بی‌هوازی به ظرفیت پنج تن در روز تصریح کرد: اسناد طراحی توسط مشاور تهیه شده است و به‌منظور تحویل نهایی نیازمند جلسات نهایی با کارشناسان مربوط به هر حوزه است و اسناد فراخوان انتخاب مجری احداث پروژه تهیه شده است.

وی با اشاره به چالش‌های پیش روی این پروژه تاکید کرد: هزینه بالای پروژه بر اساس برآورد نهایی مشاور و تأخیر زیاد شهرداری برای پرداخت هزینه اجرای پروژه، چالش‌ها اجرایی شدن این پروژه است.

مدیرعامل سازمان مدیریت پسماند شهرداری اصفهان با بیان اینکه تحویل زمین و تجهیز کارگاه برای احداث شهرک بازیافت انجام شده است، ادامه داد: اصلاح نقشه جانمایی، پیاده‌سازی نقاط برای خاکبرداری، عقد قرارداد برای خرید پنل‌های پیش‌ساخته بتنی و تسطیح و رگلاژ مسیر اجرای دیوار برای اجرای بتن انجام شده است، این پروژه در مرحله پیگیری نحوه واگذاری عملیات عمرانی به پیمانکار واحد صلاحیت و پیگیری انتقال پساب قرار دارد.

ساکتی با اشاره به چالش‌های این پروژه گفت: تأخیر در تولید قطعات بتنی مشکل جمع‌آوری توده‌های کمپوست در مسیر اجرای دیوار، پرداخت نکردن به موقع صورت وضعیت‌ها از سوی شهرداری و تعیین مدال مالی مشارکت، ساخت و واگذاری از جمله چالش‌ها است.

وی با اشاره به سایر پروژه‌های سازمان مدیریت پسماند افزود: احداث نیروگاه ریجکت‌سوز ۳۰۰ تن در روز، پروژه تولید سوخت مشتق از پسماند RDF به ظرفیت روزانه ۱۵۰ تن و احداث کارخانه بازیافت پسماندهای ساختمانی از جمله سایر پروژه‎‌های شاخص این سازمان است.

کد خبر 748422

دیگر خبرها

  • حمایت بسیج سازندگی از مهارت آموختگان آموزش فنی و حرفه‌ای سیستان و بلوچستان
  • پیشرفت فیزیکی ۴۰ درصدی مرمت ساختمان ساعت
  • شناسایی و اجرای بیش از ۱۲۰ هزار میلیارد تومان فرصت سرمایه‌گذاری
  • افزایش اجرای پروژه‌های عمرانی شهر اصفهان در ۱۴۰۳/ اجرای کمپ جدید گردشگری در شهر زندگی
  • پروژه شهرک بازیافت در مرحله واگذاری به پیمانکار قرار دارد
  • بسیج همراه مردم در جبران خسارت های سیل
  • شناسایی و اجرای بیش از ۱۲۰ هزار میلیارد تومان فرصت سرمایه‌گذاری در سازمان ملی زمین و مسکن
  • بهره‌برداری از پروژه‌های عمرانی بزرگراه آزادگان در یکصد و هجدهمین پویش امید و افتخار
  • اجرای طرح هادی و پروژه‌های عمرانی در روستا‌های سروآباد
  • اصلاح احکام رتبه بندی ۱۰۰ معلم بازنشسته سال‌های ۱۴۰۰ تا ۱۴۰۲