Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایسنا/آذربایجان شرقی معاون آموزش ابتدایی آموزش و پرورش آذربایجان شرقی با بیان این‌که نزدیک به ۴۰۰ هزار نفر دانش آموز ابتدایی در سطح آذربایجان شرقی وجود دارد، اظهار کرد: مهرماه سال تحصیلی جدید نزدیک به ۷۲ هزار نفر دانش آموز پایه اول ابتدایی و ۷۵ هزار نفر نوآموز پیش دبستانی در استان سال تحصیلی جدید را آغاز می‌کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

کامیار قهرمانی فرد در گفت‌وگو با ایسنا، اظهار کرد: پس از ۱۸ ماه تعطیلی، دانش آموزان عزیز از مهرماه در مدارس حضور خواهند یافت.

وی با بیان اینکه روز پنج شنبه، اول مهرماه به عنوان اولین روز بازگشایی مدارس تحت عنوان زنگ غنچه‌ها برای پیش دبستانی‌ها و زنگ شکوفه‌ها برای دانش آموزان اول ابتدایی خواهد بود، گفت: تمامی مدارس روستایی به دلیل جمعیت کم دانش آموزی برابر ابلاغیه وزارت آموزش و پرورش به صورت حضوری خواهد بود و همچنین جشن بازگشایی در مدارس شهری برای زنگ غنچه‌ها و شکوفه‌ها نیز به صورت محدود با فاصله گذاری و رعایت پروتکل‌های بهداشتی در فضای باز برگزار می‌شود.

وی بیان کرد: بازگشایی مراکز پیش دبستانی و ابتدایی شهری با حضور دانش آموزان با فاصله گذاری و رعایت پروتکل‌ها روز پنج شنبه انجام می‌شود، مدارس روستایی و عشایری برابر ابلاغیه و با توجه به کم جمعیت بودن نیز مانند سال گذشته در مهرماه بازگشایی حضوری می‌شود.

معاون آموزش ابتدایی آموزش و پرورش آذربایجان شرقی با اشاره به آغاز شیوه‌ی آموزش ترکیبی در مدارس، ادامه داد: تدابیر لازم در مهرماه توسط مدیران برای بازگشایی و حضور دانش آموزان در مدارس انجام می‌شود تا با ایجاد فضای ایمن از آبان ماه بازگشایی حضوری به تدریج اتفاق افتد.

وی با بیان اینکه سوم مهرماه سال جاری مدارس در تمامی دوره‌های تحصیلی به صورت رسمی بازگشایی می‌شوند، افزود: بازگشایی مدارس مشروط و موکول به واکسیناسیون دانش آموزان نیست، واکسیناسیون اکثر خانواده‌ها و معلمان انجام شده ولی هنوز ابلاغیه‌ای جهت واکسینه شدن دانش‌آموزان ابتدایی اعلام نشده است.

قهرمانی فرد در بخش دیگر سخنان خود با بیان اینکه خدمات پیش دبستانی شهری اغلب در مراکز پیش دبستانی غیر دولتی ارائه می‌شود، گفت: هرسال خانواده‌ها در مدارس غیردولتی نوآموزان را با شهریه ی مشخص و اعلام شده ثبت نام می کردند ولی با شروع کرونا خانواده‌ها از ثبت نام نوآموزان در مدارس غیردولتی استقبال نکردند.

وی ادامه داد: برهمین اساس طبق ابلاغیه نوآموزانی که در مدارس غیر دولتی ثبت نام نکردند، می‌توانند در قالب طرح پیش دبستانی مجازی رایگان ثبت نام کنند تا در فضای مجازی شاد با مربی تعیین شده آموزش‌های لازم را دریافت کنند.

وی یادآور شد: امسال روند بازگشایی به سمت حضوری پیش می رود و توصیه می‌کنیم خانواده ها در مراکز پیش دبستانی غیر دولتی حضور یافته و نوآموزان خود را ثبت نام کنند.

معاون آموزش ابتدایی آموزش و پرورش آذربایجان شرقی بیان کرد: برخی از مراکز پیش دبستانی در تبریز به صورت خیریه ای برای ثبت نام نوآموزان ایتام و نیازمند، به صورت رایگان با ارائه ی بهترین خدمات فعالیت می‌کنند.

وی با بیان این که اولیای عزیز از مراکز پیش دبستانی غیر دولتی استقبال کنند چرا که از مدیریت توانمند و خدمات بهتری برخوردار هستند، گفت: دوره ی پیش دبستانی، دوره ی آگاهی و آشنایی و کسب مهارت های اولیه به ویژه در مناطق دو زبانه است امسال با مصوبه ی شورای عالی آموزش و پرورش و ابلاغ وزارت آموزش وپرورش تمامی مهدهای کودک روستایی شهری از نظر مدیریت و نظارت و پیشتیبانی به وزارت آموزش و پرورش منتقل یافته است.

وجود یکهزار مهدکودک در آذربایجان شرقی

وی با بیان این که نزدیک به ۱۰۰۰ مهدکودک در استان وجود دارد و تمامی مهدهای استان برای سنین ۰ تا ۶ سال زیر نظر آموزش و پرورش فعالیت می‌کنند، گفت: امسال با هماهنگی های لازم و با ابلاغیه پروتکل ها و واکسیناسیون مربی‌ها در کنار فرهنگیان، آمادگی لازم برای بازگشایی مدارس انجام می‌شود.

قهرمانی فرد با اشاره به وجود نزدیک به ۸۰ هزار نفر نوآموز در مهدهای کودک استان، گفت: متاسفانه در گذشته برخی از مهدکودک‌ها رها شده بود و صرفا در آن‌ها خدمات رفاهی ارایه می شد، لذا طبق دستورات مقام معظم رهبری و به دنبال دغدغه‌ی ایشان، در مهدهای کودک زیر نظر آموزش و پرورش خدمات تربیتی آموزشی یکپارچه نیز به نوآموزان ارائه می‌شود همچنین تمامی مهدهای کودک و مراکز پیش دبستانی محتوای تربیتی جامع استانی را باید به خوبی ارائه دهند.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی علمی و آموزشی مراکز پیش دبستانی آذربایجان شرقی آموزش و پرورش دانش آموزان مهدهای کودک خانواده ها غیر دولتی هزار نفر ثبت نام ی آموزش

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۱۸۲۲۰۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پایان دوره توانمند سازی معاونین و مربیان پرورشی مدارس سمپاد در قم

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما؛ مرکز قم، اختتامیه دومین دوره آموزشی و توانمند سازی معاونین و مربیان پرورشی مدارس استعداد‌های درخشان کشور با حضور مدیرکل امور تربیتی، مشاوره و مراقبت در برابر آسیب‌های اجتماعی وزارت آموزش و پرورش، مدیرکل آموزش و پرورش و جمعی از کارشناسان و معلمان اداره کل اموزش و پرورش و مدارس استعداد‌های درخشان امروز در مجتمع یاوران مهدی جمکران قم برگزار شد.

در این دوره مربیان پرورشی از سراسر کشور به مدت سه روز با سر فصل‌های مهارت‌های پاسخگویی به شبهات در مدارس، طراحی برنامه‌های اردویی دانش آموزان، مدل تربیتی سمپاد و مشاوره آسیب‌های اجتماعی آشنا شدند.

تجلی نیا مدیرکل امور تربیتی، مشاوره و مراقبت در برابر آسیب‌های اجتماعی وزارت آموزش و پرورش در آیین اختتامیه این دورا با اشاره به نقش و جایگاه مهم امور تربیتی در مدرسه تصریح کرد: همه ارکان تعلیم و تربیت در مدرسه نقش تربیتی دارند و اداره این فرایند تربیتی در مدرسه به عنوان تنظیم گر فعالیت‌های پرورشی برعهده مدیر آموزشگاه است.

وی گفت: باور‌های اعتقادی مهم‌ترین عامل پیشگیری از آسیب‌های اجتماعی است که در راستای ارتقای آن باید گام برداشت.

مدیرکل آموزش و پرورش استان قم هم ضمن گرامی داشت یاد و خاطر هزار شهید دانش آموز و ۱۰۰ شهید فرهنگی قم، پیروزی‌های اخیر جبهه‌ی مقاومت و حرکت مقتدرانه سپاه پاسداران انقلاب اسلامی را مایه افتخار و عزت برشمرد و به معلمان یادآور شد که دانش آموزان مهم‌ترین سرمایه‌های کشور و جمهوری اسلامی ایران هستند که برای تعالی و پیشرفت کشور و رسیدن به آرمان‌های انقلاب اسلامی باید به بهترین شکل از این ظرفیت‌ها بهره برد.

رحیمی توانمند سازی معلمان در هدایت، آموزش و تربیت صحیح دانش اموزان به طور خاص دانش اموزان استعداد‌های درخشان را لازم برشمرد و افزود: دوره‌های آموزشی معلمان گام بسیار مهمی در به روز رسانی روش‌های آموزشی و تربیت نسل جدید برای پیشرفت کشور است.
در پایان این مراسم شرکت کنندگان در آزمون ضمن خدمت دوره آموزش و توانمند سازی معاونین و مربیان پرورشی مدارس استعداد‌های درخشان شرکت کردند.

دیگر خبرها

  • معاون وزیر آموزش و پرورش: ۱۶ طرح عفاف و حجاب در مدارس در حال اجرا ست
  • آمادگی مجموعه مدارس صدرا در اجرای کامل سند تحول آموزش و پرورش
  • ۱۰۹ کلاس درس جدید نیاز مهرماه شهرستان بیرجند
  • اجرای ۱۶ طرح عفاف و حجاب در مدارس
  • تجلیل از ۲۴ معلم نمونه بیرجند
  • هوشمند سازی مدارس گناباد به ۲۰۰ کلاس درس ارتقا یافت
  • هوشمندسازی مدارس گناباد به ۲۰۰ کلاس درس ارتقا یافت
  • پایان دوره توانمند سازی معاونین و مربیان پرورشی مدارس سمپاد در قم
  • تمامی مدارس بهشهر تک نوبته هستند
  • آغاز ثبت‌ سفارش کتاب‌های درسی از امروز