Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از مهاباد، بهاء الدین حسینی مدیر شبکه بهداشت و درمان مهاباد اظهار کرد: پوکه‌های شیشه‌ای واکسن‌های معدوم شده در حاشیه رودخانه مهاباد مربوط به واکسن کرونای فایزر نبوده و دارویی از همین شرکت خارجی است که مربوط به بیماری کووید ۱۹ نیست.

حسینی افزود: پس از بررسی‌های انجام شده مشخص شد این پوکه‌ها مربوط به داروی "دپومدرول" است که با توجه به تولید داروی مشابه آن در داخل کشور به نام "متیل پردنیزولون" واردات آن محدود شده و مدت هاست که از طریق مبادی رسمی پخش داروی کشور توزیع نشده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی اضافه کرد: تصاویر پوکه‌های منتشر شده در فضای مجازی از مبادی قاچاق وارد کشور شده و مسئولان امر در حال پیگیری موضوع فوق و انگیزه عاملان آن هستند.

حسینی در مورد شایعه وجود واکسن کرونای فایزر در جامعه نیز اذعان کرد: زنجیره سرد واکسن فایزر، دمای منفی ۶۰ تا ۷۰ درجه سانتیگراد است و به این دلیل، امکان جابجایی آن بین کشور‌ها وجود ندارد و با فرض محال اگر واکسنی نیز به صورت قاچاق وارد کشور شود در جابجایی بطور قطع اثربخشی خود را از دست می‌دهد.

خبر پیدا شدن پوکه‌های واکسن کرونای فایزر پیدا شدن صد‌ها پوکه خالی واکسن فایزر در مهاباد روز گذشته توسط یکی از پایگاه‌های خبری محلی در فضای مجازی این شهرستان منتشر و به سرعت دست به دست و سوالات متعددی را در اذهان مردم بوجود آورد.

انتهای پیام / س خ 

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: بهداشت و درمان واکسن فایزر معدوم شدن

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۱۸۲۷۲۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ورود واکسن خوراکی روتاویروس برای برنامه ایمن‌سازی کشور


به گزارش خبرگزاری صدا وسیما: دکتر  شهنام عرشی گفت: واکسن خوراکی روتاویروس جهت پیشگیری از اسهال‌های ناشی از این روتاویروس برای شیرخواران تجویز می‌شود.
وی پیش از این اعلام کرده بود که واکسن روتاویروس در سنین ۲ و ۴ و ۶ ماهگی تزریق می‌شود و واکسیناسیون روتاویروس حداقل از سالانه ۱۰ هزار بیماری اسهال شدید و نیاز به بستری جلوگیری خواهد کرد.
رییس مرکز مدیریت بیماری‌های واگیر وزارت بهداشت تصریح کرد: اواخر سال گذشته هم واکسن پنوموکوک به برنامه واکسیناسیون کشوری وارد شد و اجرای آن از بندر خمیر هرمزگان شروع شد.. بنابر اعلام رییس مرکز مدیریت بیماری‌های واگیر وزارت بهداشت این واکسن نیز در سنین ۲ و ۴ و ۱۲ ماهگی تزریق می‌شود و می‌تواند سالانه از ۱۵۰۰ مرگ کودکان جلوگیری کند.

دیگر خبرها

  • واکسن روتاویروس به برنامه ایمن‌سازی کشور وارد شد
  • ورود واکسن خوراکی روتاویروس برای برنامه ایمن‌سازی کشور
  • ورود واکسن روتاویروس به برنامه ایمن‌سازی کشور
  • ماجرای دست‌بند پر سروصدای مربی لیگ برتری
  • مردی که ۶۱۳ روز کرونا داشت، فوت کرد
  • شکایت بازیکن فرانسوی از فایزر و بیونتک به دلیل عوارض واکسن کرونا
  • صعود تیم مهاباد به دور دوم مسابقات بسکتبال لیگ دسته دو کشور
  • مهاباد میزبان دو رویداد مهم ورزشی کشور در ماه جاری
  • تلاش دانشمندان ایرانی برای تولید واکسن آنفلوآنزای فوق حاد پرندگان
  • معدوم سازی ۲۸ تن مواد غذایی فاسد در کبودراهنگ