Web Analytics Made Easy - Statcounter

وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی در حاشیه افتتاح چهار مرکز توسعه نوآوری بخش تعاون با بیان اینکه شرکت‌های جدیدی از زیر مجموعه سازمان تأمین اجتماعی در بورس عرضه می‌شود، گفت:‌ ما از ابتدا تلاش کردیم حقوق بازنشستگان به موقع پرداخت شود که این ماه نیز از ۲۱ شروع به پرداخت شده است.

به گزارش قدس آنلاین، حجت‌الله عبدالملکی امروز در حاشیه افتتاح چهار مرکز نوآوری و توسعه تعاون گفت:‌ ما وعده کرده بودیم بخش تعاون توسعه پیدا کند که در این زمینه دو اقدام در دست اجرا است که یکی اصلاح قانون تعاون که لایحه اصلاح این قانون در کمیسیون مجلس در دست بررسی بود که گفتیم ۴۵ روز متوقف بماند تا موارد جدیدی مانند پلت‌فرم‌های تعاونی‌های دیجیتال به آن اضافه شود زیرا این مدل‌های پیشرفته در دنیا اجرا می‌شود در حالی که قانون فعلی ظرفیت اجرای آن را ندارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: مسئله بعدی خط اعتباری ۲ هزار میلیارد تومانی برای بخش تعاون امروز طی تفاهم‌نامه‌ای بین معاونت تعاون، بانک توسعه تعاون و صندوق ضمانت سرمایه‌گذاری تعاون امضا می‌شود که ۶۰ درصد از این تسهیلات به نرخ تکلیفی با یارانه‌ای که معاونت تعاون می‌پردازد به تعاون گران اعطا می‌شود.

وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی گفت: برای سال ۱۴۰۱ منابع بانکی برای تعاون را بیشتر می‌کنیم تا توان وام‌دهی بانک توسعه تعاون افزایش پیدا کند.

وی افزود: امروز نکات امیدبخشی در نمایشگاه توانمندی‌های بخش تعاون به ویژه تعاونی‌های دانش‌بنیان در اینجا به نمایش گذاشته شده است برخی از تعاونی‌ها دارای نشانی تجاری جهانی برای محصولات خود هستند و باید اکوسیستم تعاون دانش‌بنیان و استارتاپ‌ها و شتاب‌دهنده‌ها در بخش  تعاون را توسعه دهیم.

عبدالملکی همچنین در پاسخ به سؤالی در مورد مطالبی که در فضای مجازی برای ثبت‌نام جاماندگان یارانه معیشتی مطرح می‌شود، عنوان کرد: طرحی در دولت در دست بررسی است که هنوز به نتیجه نرسیده و در حال طراحی و زمان‌بندی نحوه اجرای آن هستیم که هنوز هیچکدام نهایی نشده و در دست بررسی قرار دارد.

وی در مورد پرداخت حقوق بازنشستگان تأمین اجتماعی خاطرنشان کرد: همان روزهای اول بعداز رأی اعتماد قول دادیم حقوق بازنشستگان تأمین اجتماعی به صورت منظم پرداخت شود و از دو روز گذشته حقوق بازنشستگان کشوری و از بیست و یکم حقوق بازنشستگان تأمین اجتماعی شروع شده است.

وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی تأ‌کید کرد: تلاش بر این است با به کار گرفتن مدیریت حرفه‌ای و جهادی افزایش قابل ملاحظه‌ای در بازدهی شرکت‌های زیرمجموعه سازمان تأمین اجتماعی ایجاد کنیم و پالایش مدیریت در این شرکت‌ها انجام می‌شود و فکر می‌کنیم می‌توانیم درآمد بیشتری از این شرکت‌ها به دست آوریم.

*شرکت های جدید از تامین اجتماعی وارد بورس می شود

عبدالملکی در مورد سؤال خبرنگار فارس که آیا شرکت‌های جدیدی از زیرمجموعه تأمین اجتماعی وارد بورس می‌شود، گفت:  سیاست ما این است اولاً عرضه شرکت‌های جدیدی که در بورس نیستند انجام شود که احتیاج دارد سازمان بورس در این زمینه کمک کند. شرکت‌های زیادی از مجموعه تأمین اجتماعی آماده ورود به بازار سرمایه هستند. همچنین در مرحله بعدی محصولات و کالاهایی که بورس‌پذیر هستند در زیرمجموعه سازمان تأمین اجتماعی وارد بورس کالا شوند و در بورس عرضه شوند.

وی به عرضه سیمان در بورس کالا اشاره کرد و عنوان کرد: در هفته‌های اول ۷۰ درصد سیمان عرضه شده در بورس کالا از شرکت‌های تولید سیمان زیرمجموعه شستا و تأمین اجتماعی و صندوق‌های بازنشستگی بوده است و این مسئله را ادامه می‌دهیم. البته درخواست‌هایی بود که سیمان را در خارج از بورس به پیمانکاران خاص بدهیم که با این خواسته مخالفت کردیم.

وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی در مورد رسیدگی به وضع کارگران معدن طبس گفت: بعد از بازدید رئیس جمهور بلافاصله معاون روابط کار و دو مدیرکل مربوطه را اعزام کردیم که مطالبات کارگران را پیگیری کنند با مسئول تأمین اجتماعی استان هم هماهنگی انجام شد و صورتجلسه پنج بندی تدوین شد و قرار شد ظرف ۲۰ روز مشکلات حقوقی و بیمه‌ای کارگران معدن طبس حل شود و پیشنهاد می‌کنم خبرنگاران بعد از این مسئله از آنجا گزارش تهیه کنند.

عبدالملکی در مورد اینکه سایر کارگران معادن هم مشکلاتی شبیه زغال سنگ طبس دارند، گفت: به طور کلی محور اصلی روابط کار، حقوق و شرایط کارگر و رفاهیات کارگران مدنظر است که کارگران با ستادهایی قراردادهایی بسته‌اند و این قراردادها باید پرداخت شود. مواردی که رئیس جمهور بازدید می‌کند مثال‌هایی از جریان کلی کار و کارگری است و ما به مسائل مشخص ورود می‌کنیم و سرنخ این جریان‌ها مشخص می‌شود که آن را پیگیری می‌کنیم بنابراین مسئله روابط کار موضوع مهمی است که به زودی گشایش‌های زیادی در این زمینه ایجاد می‌شود.

وی در مورد بیمه کارگران ساختمانی نیز اظهار داشت: بررسی می‌کنیم برای بیمه کارگران ساختمانی لایحه‌ای در مجلس مطرح است و مسئولان اصلی کار و تأمین اجتماعی که تازه کارشان شروع شده است این مسائل را پیگیری می‌کنند. دولت مسئول بیمه کارگران تأمین اجتماعی است اما این مسئله بار مالی دارد و باید از طریق دستگاه‌های مربوطه بار مالی تأمین شود تا مسئله بیمه کارگران قابل حل شود.

منبع: فارس

انتهای پیام/

منبع: قدس آنلاین

کلیدواژه: حقوق بازنشستگان تامین اجتماعی پرداخت مطالبات بورس کار و رفاه اجتماعی اجتماعی وارد بورس حقوق بازنشستگان تأمین اجتماعی بیمه کارگران وزیر تعاون بخش تعاون شرکت ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.qudsonline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «قدس آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۱۸۳۶۶۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۱۸۵ هزار نفر در کردستان عضو تعاونی‌ها هستند

مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی کردستان گفت: در حال حاضر بیش از ۲۰۰۰ تعاونی با ۱۸۵ هزار عضو در استان وجود دارد که ۱۸ هزار نفر نیز به صورت مستقیم در آن‌ها مشغول به کار هستند.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از کردستان، فرزاد پیشکاری ظهر امروز _سه‌شنبه یازدهم_ در مراسم گرامیداشت روز جهانی کارگر که در مجتمع فجر سنندج برگزار شد، اظهار کرد: کارگران نقش تعیین کننده‌ای داشته و همگام با سایر اقشار جامعه در پیروزی انقلاب و پس از آن نیز در جنگ تحمیلی و صحنه‌های مختلف از کیان کشور دفاع کرده‌اند.

وی افزود: رشد و شکوفایی کشورمان را مرهون کار و تلاش کارگران هستیم و کارگران ستون فقرات اقتصادی کشور هستند.

مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی کردستان خاطرنشان کرد: در حوزه روابط کار ۱۹۲۸۴ واحد تولیدی و صنعتی وجود دارد که در طول سال گذشته توسط بازرسان ۱۹۰۰۰ بازرسی از این واحدها در راستای صیانت از جان کارگران و ایمنی و بهداشت محیط صورت گرفته است.

پیشکاری با اشاره به اینکه بیش از ۱۰ هزار پرونده کارگران استان در سال گذشته مورد بررسی قرار گرفته است، اضافه کرد: بالغ بر ۲۲۴ هزار نفر از مردم کردستان به‌صورت مستقیم بیمه خود را به سازمان تأمین اجتماعی پرداخت می‌کنند که در مجموع حدود ۷۰۰ هزار نفر در استان کردستان مخاطب مستقیم وزارت کار در کردستان هستند.

وی تصریح کرد: در واحدهای ۵۰ تا ۵۰۰ نفر نیز خانه‌های بهداشت راه اندازی شده و ۹۲ کارگاه آموزشی نیز در راستای ارتقای سطح دانش و آگاهی کارگران در استان برگزار شده است‌.

مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی کردستان گفت: در حال حاضر بیش از ۲ هزار تعاونی با ۱۸۵ هزار عضو در استان وجود دارد که ۱۸ هزار نفر نیز به صورت مستقیم در آن‌ها مشغول به کار هستند.

کد خبر 749418

دیگر خبرها

  • تسهیلات و نبود نقدینگی عمده مشکلات واحد‌های صنعتی در قوچان است
  • افزایش ۴۰ درصدی حقوق بازنشستگان از پایان اردیبهشت
  • ۱۸۵ هزار نفر در کردستان عضو تعاونی‌ها هستند
  • حقوق بازنشستگان از پایان اردیبهشت ۴۰ درصد افزایش خواهد یافت
  • پتروشیمی‌ها پول خوراک را به‌موقع پرداخت کنند
  • سرمدی واله : هیچ مانع قانونی برای اجرای همسان سازی حقوق بازنشستگان وجود ندارد
  • توضیحات وزیر تعاون درباره حق مسکن کارگران
  • خبر جدید سازمان تامین اجتماعی درباره افزایش مستمری بازنشستگان/ حقوق‌ها قرار است چه تغییری کند؟
  • پرداخت خسارت درمان بازنشستگان تامین اجتماعی تا آخر سال ۱۴۰۲
  • پرداخت ٤٠ هزار میلیارد تومان از بدهی‌های صنعت برق از طریق بورس