Web Analytics Made Easy - Statcounter

حجت الاسلام محمدرضا میرتاج‌الدینی نائب رئیس فراکسیون انقلاب اسلامی مجلس در گفتگو با خبرنگار مهر در خصوص جزئیات گزارش تفریغ بودجه سال ۹۹ اظهار داشت: رئیس دیوان محاسبات در جلسه‌ای با حضور رئیس مجلس و هیئت رئیسه کمیسیون برنامه و بودجه و کمیسیون اقتصاد، گزارشی از تفریغ بودجه سال ۹۹ ارائه داد.

دولت تدبیر آیین نامه اخذ مالیات از خانه‌های خالی و خودروهای گران قیمت را تدوین نکرد

وی در تشریح جزئیات گزارش دیوان محاسبات در مورد تفریغ بودجه ۹۹ گفت: بر اساس این گزارش از ۲۲ آئین‌نامه‌ای که باید دولت بر اساس قانون بودجه ۹۹ تدوین می‌کرده، ۱۴ مورد در موعد مقرر و ۶ مورد با تأخیر تدوین شده و دو مورد از آئین‌نامه‌ها مربوط به وصول مالیات از خانه‌های خالی و خودروهای گران‌قیمت تدوین نشده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

دولت دوازدهم ۱۲ هزار و ۵۰۰ میلیارد تومان یارانه نقدی به سه دهک بالای درآمدی پرداخت

رئیس فراکسیون انقلاب اسلامی مجلس تأکید کرد: طبق گزارش دیوان محاسبات، قطع یارانه سه دهک بالایی کشور که تکلیف قانونی دولت بوده و توسط وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی شناسایی شده بودند، در دولت تدبیر انجام نشده و حدود ۱۲ هزار و ۵۰۰ میلیارد تومان یارانه نقدی به سه دهک بالای درآمدی در سال ۹۹ پرداخت شده است.

عضو کمیسیون برنامه و بودجه مجلس شورای اسلامی اظهار داشت: همچنین طبق این گزارش، مصوبه مجلس در خصوص تأمین یک میلیون تن قیر رایگان اجرایی نشده و معادل ۶۰۰۰ میلیارد تومان کمتر از ۱۰ درصد ارزش یک میلیون تن قیر به دستگاه‌ها پرداخت شده است.

وی ادامه داد: دیوان محاسبات در این گزارش اعلام کرده که در سال ۹۹ دولت به تکلیف بودجه پیرامون جذب ۳۰ میلیارد دلار سرمایه خارجی عمل نکرده و حدود ۵۵ میلیون یورو برای خرید تجهیزات پزشکی سرمایه جذب کرده است.

دولت دوازدهم کسری بودجه سال ۹۹ را با انتشار اوراق مدیریت کرد

میرتاج‌الدینی تصریح کرد: طبق گزارش دیوان محاسبات، دولت دوازدهم کسری بودجه سال ۹۹ را با انتشار اوراق مالی تأمین کرده و در این زمینه ۱۲۷ درصد تکالیف بودجه در خصوص انتشار اوراق مالی تحقق پیدا کرده است. درواقع دولت بدهی‌های خود را با ایجاد بدهی و انتشار اوراق جبران کرده است؛ این شیوه نادرست اقتصاد کشور را با مخاطرات جدی روبرو خواهد کرد.

نماینده مردم تبریز در مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه اعتبارات تخصیص داده شده برای اشتغالزایی موضوع تبصره ۱۸ از سال ۹۶ تا ۹۹ حدود ۱۰۰هزار میلیارد تومان بوده است، گفت: از این میزان تنها ۸.۶ درصد این تکلیف مهم در قانون بودجه محقق شده و درواقع ۹۲ درصد جذب و پرداخت تسهیلات اشتغالزایی در طول دولت دوازدهم اجرایی نشده است.

دولت تدبیر ۶۴ میلیارد یورو گاز طبیعی را هدر داد

وی بیان کرد: طبق گزارش دیوان محاسبات، تکلیف قانون بودجه در خصوص مهار گاز فلر طی سال‌های گذشته اجرایی نشده و روزانه ۱۷۷ میلیون یورو و سالانه بیش از ۶۴ میلیارد یورو گاز طبیعی به هدر رفته که رقم بسیار بزرگی است و باید اقدام اساسی و جهادی برای رفع این مشکل و مهار گاز فلر انجام شود.

میرتاج‌الدینی گفت: گزارش دیوان محاسبات از تفریغ بودجه سال ۹۹ تأکید دارد که هیچ ارگان دولتی در طول این سال واگذار نشده و عملکرد دولت در اجرای سیاست‌های اصل ۴۴ در سال ۹۹، صفر بوده است. در پایان این گزارش دیوان محاسبات تأکید کرده که راه برون‌رفت از بودجه ناکارآمد، عملیاتی کردن بودجه است که باید همه دستگاه‌ها بودجه خود را به صورت عملیاتی تدوین کنند.

کد خبر 5310912

منبع: مهر

کلیدواژه: محمدرضا میرتاج الدینی تفریغ بودجه دیوان محاسبات کشور لایحه بودجه 99 مهرداد بذرپاش حجت الاسلام حسن روحانی کمیسیون برنامه و بودجه کسری بودجه یارانه نقدی وزارت تعاون کار و رفاه اجتماعی دولت تدبیر فراکسیون انقلاب اسلامی حسین امیرعبداللهیان سیدابراهیم رئیسی اجلاس شانگهای 2021 دولت سیزدهم مجلس شورای اسلامی ستاد کل نیروهای مسلح جمهوری اسلامی ایران دفاع مقدس افغانستان تاجیکستان جمهوری اسلامی ایران وزارت امور خارجه ایران ایالات متحده امریکا سازمان همکاری شانگهای نیروی هوایی ارتش گزارش دیوان محاسبات میلیارد تومان دولت دوازدهم انتشار اوراق بودجه سال ۹۹ تفریغ بودجه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۱۸۴۰۶۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

چگونه تخلفات احتمالی پلیس در انجام مأموریت‌ها را گزارش دهیم؟

«ستار بهشتی» وبلاگ‌نویسی بود که در سال ۱۳۹۱ به دلیل نگارش و انتشار مطالب خلاف امنیت ملی که در صفحه شخصی اش، توسط پلیس فتا فراخوانده شد. اما در بازداشتگاه کلانتری گفته شد به دلیل فحاشی و درگیری با یک مامور وظیفه، دچار حادثه شد و متاسفانه جان باخت. 

فرمانده نیروی انتظامی وقت کشور پس از احراز قصور در فوت این جوان ضمن برخورد با عوامل، محمد حسن شکریان رئیس پلیس فتای فرماندهی انتظامی تهران بزرگ را به علت قصور و ضعف در نظارت کافی بر عملکرد پرسنل تحت امر و روند رسیدگی به پرونده ستار بهشتی از سمت خود برکنار شد». پس از این اتفاق با تدبیر پلیس، کلانتری‌ها ها موظف شدند که در همه بازداشتگاه‌ها دوربین‌های نظارتی نصب شود.

موضوع خطا‌های افراد در ماموریت‌های اجرایی مساله اجتناب ناپذیری است و در همه مشاغل و اقدامات اجرایی محتمل است. 

به عنوان مثال در سال ۱۴۰۰ تعداد ۱۲هزار و ۱۲۰پرونده قصور پزشکی ثبت شد که ۵ هزار و ۵۸۳ هزار پرونده از آن به محکومیت پزشکان منجر شد. همین موضوع در مشاغل حساس دیگر در ایران و هر کشور دیگری رخ می‌دهد.

درصد خطا‌های پلیس در کشور‌های دیگر دنیا با ایران قابل مقایسه نیست؛ به عنوان مثال در کشوری مانند ایالات متحده در سال ۲۰۲۲ میلادی یک هزار و ۱۷۶ نفر توسط پلیس کشته شدند که ۱۳۲ مورد از این قتل‌ها مربوط به قربانیانی بود که مظنون به ارتکاب هیچ جرمی نبودند، ۹۸ مورد درگیری مرگبار با پلیس آمریکا نیز بر سر قوانین راهنمایی و رانندگی رخ داد.

اگرچه از پلیس ایران انتظار می‌رود درصد خطای مأمورانش به صفر نزدیک باشد، اما گاهی انگشت‌شمار خطایی رخ می‌دهد که با حجم چند ده هزار نفری از کارکنان این فرماندهی به چند دهم درصد هم نمی‌رسد.

واقعیت این است که دشمنان به دنبال این هستند تا اشتباه و خطای یک مامور را به کل نظام و کشور تعمیم دهد یا با بزرگ‌نمایی آن احساسات عمومی را برانگیخته کنند.

در روز‌های گذشته هم شاهد انتشار شایعاتی علیه پلیس از جمله ادعای کشته شدن یک خانم به دلیل بی حجابی در خیابان وزرا بودیم، درحالی که مشخص شد فرد ادعایی، یک مرد و از اراذل قمه به دست بوده است.

در نمونه دیگر هم تصویری از غش کردن یک دختر در حوالی میدان تجریش منتشر شد که رسانه‌های معاند می‌گفتند پس از برخورد مأموران پلیس نقش بر زمین شده و به کما رفته است؛ موضوعی که چندی بعد با انتشار فیلمی از سوی خود آن دختر، کذب بودن این روایت مشخص شد.

اما مردم چطور می‌توانند به عملکرد پلیس نظارت کنند و خطا‌ها را گزارش دهند؟

پلیس با راه اندازی سامانه ۱۹۷ به صورت شبانه روزی این امکان را به مردم داده تا به بتوانند تخلفات، شکایت و انتقادات احتمالی خود از عملکرد ماموران پلیس را به صورت شبانه‌روزی با کارشناسان مرکز فرماندهی مطرح کرده و پیگیری از مسؤولان را خواستار شوند.

سخنگوی پلیس سردار سعید منتظرالمهدی هم می‌گوید که «پلیس عاری از خطا و اشتباه نبوده و با هرگونه رفتار و کُنشِ اشتباه احتمالی ماموران نیز برخورد خواهد شد.»

کارشناسان معتقدند که هوشمندسازی و استفاده از فناوری‌های نوین پلیس از ضرورت‌های اجتناب ناپذیر است و باید با سرعت آن را پیگیری و محقق کرد و بسترها، تجهیزات، تکنولوژی مربوط به آموزش، فرهنگ استفاده از فناوری و ... را تکمیل و عملیاتی کرد.

سردار احمدرضا رادان فرمانده کل انتظامی کشور هم می‌گوید که «با توسعه هوشمندسازی در اجرای طرح‌های پلیس و استفاده از تجهیزاتی نظیر دوربین، قطعا میزان امنیت افزایش خواهد یافت». وی یکی از این تجهیزات را دوربین برای لباس ماموران می‌داند و می‌گوید که استفاده از چنین تجهیزاتی، میزان امنیت را افزایش خواهد داد؛ اما تحقق این امر، مستلزم تخصیص بودجه لازم از سوی مجلس شورای اسلامی است.

منبع: فارس

باشگاه خبرنگاران جوان وب‌گردی وبگردی

دیگر خبرها

  • «گشت ارشاد مدیران»؛ یک وعده شبه احمدی نژادی دیگر در دولت رئیسی /فسادها و تخلفات در سکوت فراموش می‌شوند؟
  • محرومیت از تحصیل در انتظار داوطلبان متخلف
  • مجلس بخش دوم لایحه بودجه سال ۱۴۰۳ را بررسی می‌کند
  • چگونه تخلفات احتمالی پلیس در انجام مأموریت‌ها را گزارش دهیم؟
  • کنایه رییس دفتر رئیس جمهور سابق به آمارهای رییسی (فیلم)
  • شهروندان تخلفات رانندگان تاکسی را گزارش دهند
  • کاهش تعداد تخلفات در آزمون سراسری
  • مجلس هفته آینده جداول لایحه بودجه ۱۴۰۳ را بررسی می‌کند
  • ظرفیت‌های آبی اردبیل بستر اصولی پرورش آبزیان است
  • خط حزب‌الله ۴۴۱؛ بی‌سابقه، تحقیرکننده و تغییردهنده محاسبات