Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش گروه علم و پیشرفت خبرگزاری فارس به نقل از معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری، پمپ وکیوم به تجهیزاتی گفته می‌شود که هوا را با فشاری کمتر از فشار اتمسفر گرفته، آن را فشرده کرده و در نهایت با فشار اتمسفر آزاد می‌کند. از آنجا که هوا در فشار کم، حجم زیادی دارد، پمپ‌ های وکیوم مخزن بزرگی داشته و این کار به ایجاد یک خلا جزئی منجر خواهد شد که برای کاربردهای صنعتی یا مهندسی مورد استفاده قرار می‌گیرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این دستگاه‌ها در بسیاری از موارد برای انتقال مایعات و مواد دیگر از یک مکان به مکانی دیگر به کار گرفته می‌شوند.

ناصر شیخ‌ها مدیرعامل شرکت دانش بنیان پمپ وکیوم شیخ ها کیش پوش که این محصول را تولید کرده است، گفت: در مسیر تولید محصولات دانش بنیان همواره سختی های زیادی وجود دارد و به علت همین سختی ها، رقابت با نمونه ها و شرکت های خارجی سخت می شود. با وجود این تمامی چالش های پیش رو، توانستیم در مجموعه خود پمپ وکیوم روغنی را برای نخستین بار در کشور تولید کرده که از کیفیت بالایی نیز برخوردار است.

این شرکت در حال تولید پمپ های وکیوم روتاری روغنی و همچنین پمپ های خشک و بدون روغن است و همچنین تولید آزمایشی پمپ های دو مرحله ای و پمپ های روتس به عنوان پمپ های وکیوم و هواده را نیز در دستور کار دارد. ما در آینده نه چندان دور حلقه کامل پمپ های وکیوم جهت مقاصد مختلف صنعتی را کامل و یکی از چالش های پیش روی صنعت کشور با کمک متخصصان و فناوران این عرصه برطرف می شود.

پمپ وکیوم به تجهیزاتی گفته می‌شود که هوا را با فشاری کمتر از فشار اتمسفر گرفته، آن را فشرده کرده و در نهایت با فشار اتمسفر آزاد می‌کند. از آنجا که هوا در فشار کم، حجم زیادی دارد، پمپ‌ های وکیوم مخزن بزرگی داشته و این کار به ایجاد یک خلا جزئی منجر خواهد شد که برای کاربردهای صنعتی یا مهندسی مورد استفاده قرار می‌گیرد. این دستگاه‌ها در بسیاری از موارد برای انتقال مایعات و مواد دیگر از یک مکان به مکانی دیگر به کار گرفته می‌شوند.

قلب ساکشن های مرکزی بیمارستان ها متشکل از همین پمپ وکیوم است و در همین راستا با توجه به این که محصول این شرکت دانش بنیان، یک سوم نمونه خارجی قیمت دارد و از کیفیت خوبی نیز برخوردار است، در 350 بیمارستان مورد استفاده قرار گرفته است.

کاربرد ساکشن ها نیز انتقال مایعات زائد از اتاق عمل و اورژانس به خارج از مجموعه است. شیخ ها در این باره توضیح داد: ما ساکشن های مرکزی بیمارستان را به صورت 100 درصد در مجموعه خود تولید می کنیم و از قطعات اولیه خارجی به هیچ وجه استفاده نمی کنیم. با این وجود متاسفانه شرکت های وارد کننده این تجهیزات از سوی برخی ارگان های مرتبط با تجهیزات پزشکی بیشتر مورد توجه قرار می گیرند. علاوه بر این مورد، پمپ های وکیوم در صنایع غذایی، صنایع بسته بندی، صنایع سرامیک و صنایع چوب نیز استفاده می شود. 

وی همچنین گفت: شرکت ما در سال های گذشته بواسطه تولیداتی که داشت، توانسته بود به صورت مستقیم 50 فرصت شغلی ایجاد کند اما در سه سال گذشته و بواسطه سخت شدن شرایط تولید، مجبور به کاهش پرسنل شده و هم اکنون با 20 نیرو به فعالیت های خود ادامه می دهد.

 

انتهای پیام/

منبع: فارس

کلیدواژه: پمپ وکیوم ایران ساخت خبرخوب دانش بنیان پمپ های وکیوم فشار اتمسفر پمپ وکیوم ساکشن ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۱۸۵۴۰۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بهینه‌سازی مصرف انرژی، مهم‌ترین راهبرد صنعت پتروشیمی در سال ۱۴۰۳

مدیرعامل شرکت ملی صنایع پتروشیمی، بهینه‌سازی و کاهش هزینه‌های مصرف انرژی و حمایت از تولیدکنندگان و سازندگان داخلی را از مهم‌ترین راهبردهای صنعت پتروشیمی در سال ۱۴۰۳ دانست.

به گزارش شانا، مرتضی شاهمیرزایی دیروز (سه‌شنبه، چهارم اردیبهشت‌) در سفر به منطقه ویژه اقتصادی پتروشیمی، در جمع مدیران عامل شرکت‌های پتروشیمی مستقر در این منطقه بیان کرد: بسیار خرسندم که امروز شاهد شرایط مطلوب واحدهای تولیدی در هاب ماهشهر هستم. مجتمع‌های این منطقه، پارسال با تکیه بر توان داخل موفق شدند بالاترین مقدار بهره‌وری و تولید را ثبت کنند و این نوید را می‌دهم که حرکت در سال جهش تولید با شتاب بیشتری انجام خواهد شد.

شاهمیرزایی یکی از راهبردهای صنعت پتروشیمی در سال ۱۴۰۳ را کاهش هزینه‌ها و بهینه‌سازی مصرف انرژی برشمرد و یادآور شد: ضروری است که شرکت‌های پتروشیمی، با بهینه‌سازی مصرف انرژی، در حفظ و صیانت از منابع بین‌نسلی نقش‌آفرین باشند.

معاون وزیر نفت با اشاره به استفاده از همه ظرفیت‌های کشور برای خودکفایی کامل صنعت پتروشیمی افزود: شرکت‌های پتروشیمی باید در صورت تولید تجهیز یا قطعه‌ای در داخل کشور، نیاز خود را از طریق تولیدکنندگان و سازندگان ایرانی تأمین کنند و به‌هیچ‌وجه نباید کالا یا محصول مشابه خارجی وارد شود.

شاهمیرزایی مهم‌ترین برنامه راهبردی صنعت پتروشیمی سال ۱۴۰۳ را رشد ظرفیت‌ها و جهش تولید دانست و گفت: سبد محصولات پتروشیمی باید با برنامه‌ای منسجم‌تر و با هدف تکمیل زنجیره ارزش متنوع شود.

وی ادامه داد: شرکت‌ها و مجتمع‌های پتروشیمی باید قوانین، دستورعمل‌ها و همه رویه‌های موجود در منطقه را رعایت کنند.

شاهمیرزایی افزود: توجه به مسئولیت‌ اجتماعی با توجه به شرایط موجود اهمیت ویژه‌ای دارد و پتروشیمی‌ها باید به تعهدهای خود پایبند باشند.

شاهمیرزایی تأکید کرد: مجتمع‌های پتروشیمی‌ای که می‌خواهند از ۵درصد تخفیف خوراک بهره‌مند شوند، باید ۴۰درصد از درآمد خود را به توسعه صنعت پتروشیمی تخصیص دهند.

شایان ذکر است که شاهمیرزایی، در سفر یک‌روزه به قدیمی‌ترین قطب صنعت پتروشیمی کشور، ضمن بازدید از مجتمع‌های پتروشیمی آبادان، غدیر، فن‌آوران و اسکله‌های صادراتی پایانه‌ها و مخازن، دغدغه شرکت‌های پتروشیمی برای تحقق شعار سال را در نشست تخصصی بررسی کرد.

دیگر خبرها

  • بازسازی جت پرشر دیزل تجسم توان متخصصان بومی نیروگاه رامین اهواز
  • آماده‌سازی نیروگاه‌های کشور برای تولید حداکثری برق در تابستان
  • بومی‌سازی دستگاه مورد نیاز گلخانه‌های صنعتی
  • گام بلند مناطق نفت‌خیز جنوب در بومی‌سازی تجهیزات
  • رونمایی از نخستین «موتور شش سیلندر بنزینی» ایران‌ساخت
  • توسعه میادین نفت و گاز به سرمایه‌گذاری خارجی نیاز دارد
  • ماجری پیامک ذخیره‌سازی آب چه بود؟
  • آخرین تحولات اوکراین | آغاز مذاکرات کی‌یف با آمریکا برای بومی سازی تولید پدافند هوایی
  • بهینه‌سازی مصرف انرژی، از مهم‌ترین راهبردهای صنعت پتروشیمی در سال ۱۴۰۳
  • بهینه‌سازی مصرف انرژی، مهم‌ترین راهبرد صنعت پتروشیمی در سال ۱۴۰۳