Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «فرارو»
2024-05-09@02:21:05 GMT

شی جینپینگ: چین به دنبال حمله یا قلدری علیه دیگران نیست

تاریخ انتشار: ۳۱ شهریور ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۳۱۸۵۴۸۴

شی جینپینگ: چین به دنبال حمله یا قلدری علیه دیگران نیست

رئیس جمهور چین شی جینپینگ در سخنرانی از پیش ضبط شده‌ای برای مجمع عمومی سازمان ملل گفت که چین هرگز به دیگران «حمله یا قلدری» نخواهد کرد و به دنبال هژمونی نیست.

به گزارش ایسنا به نقل از ساوت چاینا مورنینگ پست، شی جینپینگ بر ضرورت رشد فراگیر، همبستگی متقابل و حکومت جهانی بهتر بر اساس برابری تاکید کرد.

وی گفت که دخالت نظامی در کشور‌های دیگر به نام دموکراسی تنها خسارت به بار می‌آورد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی همچنین بر لزوم همکاری‌های برد-برد بین کشور‌های جهان تاکید کرد.

وی سیاست چندجانبه گرایی کشورش را تکرار کرد و به رهبران جهان در سازمان ملل متحد گفت که اختلافات بین کشور‌ها «باید از طریق گفتگو و همکاری حل و فصل شود».

اظهارات وی ساعاتی پس از آن صورت گرفت که جو بایدن، رئیس جمهور آمریکا، گفت که وی قصد راه اندازی «جنگ سرد جدید» را ندارد.

شی در سخنرانی از پیش ضبط شده خود گفت: موفقیت یک کشور لزوماً به معنای شکست یک کشور دیگر نیست. جهان به اندازه کافی بزرگ است که توسعه و پیشرفت مشترک همه کشور‌ها را در بر می‌گیرد.

وی بدون اشاره مستقیم به ایالات متحده گفت: مداخله نظامی از خارج و به اصطلاح تغییرات دموکراتیک چیزی جز ضرر ندارد. جهان آنقدر بزرگ است که توسعه و پیشرفت مشترک همه کشور‌ها را در خود جای می‌دهد. ما باید گفت وگوی فراگیر را به جای مقابله و محرومیت دنبال کنیم.

ارسال سخنرانی شی غیرمنتظره بود. برنامه‌های قبلی سخنرانان سازمان ملل نشان می‌داد که معاون نخست وزیر چین بعد از ظهر جمعه سخنرانی می‌کند. اما تصمیم برای سخنرانی مقام اول کشور، زمان سخنرانی او را به روز اول مجمع عمومی رساند.

او همچنین گفت که چین منابع مالی پروژه‌های زغال سنگ در خارج از کشور را متوقف می‌کند و به منبع اصلی حمایت از انرژی کثیف که به تغییرات آب و هوایی کمک می‌کند پایان می‌دهد.

او قول داد که تلاش‌ها را برای کمک به جهان در مبارزه با بحران آب و هوا تسریع می‌کند. او گفت: چین حمایت خود را از سایر کشور‌های در حال توسعه در زمینه توسعه انرژی سبز و کربن کم افزایش می‌دهد و پروژه‌های جدید تولید نیروی زغال سنگ در خارج از کشور را ایجاد نخواهد کرد.

شی گفت: «ما باید محرک‌های جدید رشد را در دوران پس از کووید پرورش دهیم و به طور مشترک به پیشرفت جهشی دست یابیم و به هماهنگی بین انسان و طبیعت متعهد بمانیم.»

وی همچنین وعده داد که چین تا سال ۲۰۳۰ به اوج مصرف زغال سنگ می‌رسد، تا سال ۲۰۶۰ به کربن خنثی می‌رسد و ۳ میلیارد دلار برای کشور‌های در حال توسعه برای Covid-۱۹ و کمک‌های اقتصادی در سه سال آینده ارائه می‌دهد.

او همچنین گفت که چین در نظر دارد ۲ میلیارد دوز واکسن کرونا را در پایان امسال در بحبوحه همه گیری جهانی در اختیار جهان قرار دهد.

رهبر چین افزود: علاوه بر اهداء ۱۰۰ میلیون دلار به کوواکس چین، ۱۰۰ میلیون واکسن کرونا را در طول سال جاری به کشور‌های در حال توسعه اهدا خواهد کرد.

منبع: فرارو

کلیدواژه: شی جین پینگ چین آمریکا کشور ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت fararu.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فرارو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۱۸۵۴۸۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تهاجم رژیم صهیونیستی به رفح گسترش دامنه نسل‌کشی در غزه است

به گزاری خبرگزاری مهر به نقل از الجزیره، سازمان همکاری اسلامی با صدور بیانیه‌ای تهاجم اسرائیل به رفح را گسترش دامنه نسل‌کشی علیه مردم فلسطین در باریکه غزه توصیف کرد.

این نهاد اسلامی در ادامه افزود که تهاجم ارتش اسرائیل به گذرگاه رفح، نقض آشکار تصمیمات و رویه‌های مصوب در دیوان بین‌المللی دادگستری است.

پیش از این مصر، برزیل، ونزوئلا و سازمان همکاری اسلامی نیز آغاز عملیات نظامی رژیم صهیونیستی در شرق رفح را محکوم کردند.

با افزایش گمانه‌زنی‌ها در خصوص آغاز عملیات نظامی اسرائیل در شرق رفح، دیروز دوشنبه هاکان فیدان وزیر خارجه ترکیه از پیوستن آنکارا به شکایت «نسل کشی در غزه» آفریقای جنوبی براساس بندهای ۶۲ و ۶۳ خبر داد.

برهمین اساس برخی منابع عبری از احتمال صدور قرار بازداشت برای مقامات ارشد اسرائیلی از جمله بنیامین نتانیاهو نخست وزیر، یوآو گالانت وزیر جنگ و هرتصی هلوی رئیس ستاد مشترک ارتش رژیم صهیونیستی خبر دادند. به دنبال انتشار این خبر دستگاه وزارت خارجه و لابی‌های اسرائیل در واشنگتن با اعمال نفوذ در کنگره به دنبال جلوگیری از صدور این حکم هستند.

روزنامه عبری یدیعوت آحارونوت با انتشار گزارشی اختصاص مدعی شد که کریم خان مسئول اصلی رسیدگی به پرونده نسل کشی اسرائیل در غزه، در نامه‌ای از سوی ۱۲ نماینده مجلس آمریکا تهدید شده است. در متن این نامه آمده است که اگر دیوان بین‌المللی دادگستری اقدام به صدور قرار بازداشت علیه نتانیاهو کند، آنگاه مجلس نمایندگان آمریکا تحریم‌های سختی علیه کریم خان وضع خواهد کرد.

کد خبر 6099643

دیگر خبرها

  • واکنش شولتز به حملات علیه سیاستمداران آلمانی
  • نقش دانشگاه آزاد در توسعه همکاری‌های استان واسط عراق و ایلام
  • هرکسی عاشق ایران است، هرچه در توان دارد، برای جوانی جمعیت پای کار بیاورد /به دنبال این هستند که ما را زمین بزنند
  • عملیات پیچیده حمله به H۳ هنوز در جهان تدریس می‌شود
  • پیوند علم و سیاست در دانشگاه‌های ایران علیه صهیونیسم
  • ترکیه: عملیات علیه رفح تمام جهان را تحت تاثیر قرار خواهد داد
  • تهاجم رژیم صهیونیستی به رفح گسترش دامنه نسل‌کشی در غزه است
  • اسلامی: به دنبال خلق فناوری در حوزه انرژی اتمی هستیم
  • دلیل عدم تمدید قرارداد ستاره WWE قلدری بود!
  • آیا ساخت شهر فرودگاهی در ایران توجیه پذیر است؟