Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار بورس گروه اقتصادی باشگاه خبرنگاران جوان شاخص کل بورس در روز شنبه با افت ۳۷ هزار و ۹۹۱ واحدی روی پله یک میلیون و ۴۵۰ هزار واحدی قرار گرفت و هفته خود را با منفی آغاز کرد. در هفته گذشته ۳ هزار و ۹۱۳ میلیارد تومان نقدینگی از بازار سرمایه خارج شد و همچنین در این هفته شاخص کل به میزان ۷ درصد کاهش پیدا کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در رابطه با شرایط بازار و آن چه این هفته در بازار گذشت، با کارشناسان بازار سرمایه به گفت و گو پرداخته ایم:

کاهش ۷ درصدی شاخص کل در طی ۵ روز

علی ملک لی کارشناس بازار سرمایه در گفت و گو با خبرنگار بورس باشگاه خبرنگاران جوان، در رابطه با این پرسش که شاخص کل و شاخص هم وزن در هفته گذشته چه شرایطی داشته اند؟ اظهار کرد: شاخص کل در اولین روز هفته، با عدد یک میلیون و ۴۸۹ هزار واحد شروع به کار کرد و این هفته با کاهش حدود هفت درصدی، به عدد یک میلیون و ۳۸۶ هزار واحد رسید که شاهد هفته‌ای قرمز در سراسر بورس تهران بودیم.

بیشتر بخوانید

بازار دوباره قرمز پوش شد!

او بیان کرد: شاخص هم وزن نیز در روز شنبه با عدد ۴۵۱ هزار و ۲۵۰ واحد شروع به کار کرد این شاخص نیز نماگر بهتری از وضعیت بورس تهران است و پس از کاهش حدود ۸ درصد، به عدد ۴۱۵ هزار و ۴۹۴ واحد رسید.

کارشناس بازار سرمایه در خصوص وضعیت شاخص فرابورس گفت: شاخص فرابورس نیز در ابتدای هفته با عدد ۲۲ هزار واحد شروع به کار کرد که این شاخص نیز، نماگر صنایع کوچکتر بورس تهران هست و پس از کاهش حدود ۶.۶ درصدی، به عدد ۲۰ هزار و ۵۶۴ واحد رسید.

ملک لی در پاسخ به این پرسش که، در طول هفته گذشته بیشترین حجم و ارزش معاملات مربوط به کدوم صنایع بود؟ تصریح کرد: در هفته معاملاتی که گذشت، بیشترین حجم معاملات مربوط به گروه خودرو و ساخت قطعات، گروه فلزات اساسی، بانک‌ها و موسسات اعتباری بود.

او بیان کرد: همچنین بیشترین ارزش معاملات مربوط به گروه فلزات اساسی و صندوق‌های سرمایه گذاری قابل معامله بود.

کارشناس بازار سرمایه در پاسخ به این پرسش که، چه عواملی سبب کاهش شاخص بورس شد؟ اظهار کرد: از جمله عواملی که سبب کاهش شاخص‌ها و قیمت‌ها در هفته گذشته شد، میتوان به عوامل تکنیکالی و شناسایی نقاط سود توسط معامله گران نام برد که پس از چند ماه صعود خوب، برخی معامله گران نسبت به شناسایی سود خود اقدام می کنند.

ملک لی در پایان گفت: با توجه به رشد خوب شاخص‌ها در ماه‌های گذشته و اصلاح یا به عبارتی استراحت شاخص‌ها در هفته گذشته، انتظار میرود در هفته آتی شاهد آغاز روند صعودی البته با شیب کمتر نسبت به گذشته باشیم.

خروج ۳ هزار و ۹۱۳ میلیارد تومان نقدینگی از بازار سرمایه

اکبر ادهم کارشناس بازار سرمایه در پاسخ به این پرسش که، کدام صنایع در هفته گذشته بیشترین بازدهی و کدام صنایع کمترین بازدهی را داشتند؟، اظهار کرد: در هفته‌ای که گذشت، صنعت مواد معدنی، پیمانکار صنعتی، تجهیزات مخابراتی و خدمات رفاهی متناظر بیشترین بازدهی را داشتند.

او بیان کرد: همچنین صنعت چوب، خودرو، چاپ و نشر، سخت افزار و تجهیزات و محصولات کاغذی کمترین بازدهی را داشتند.

کارشناس بازار سرمایه در پاسخ به این پرسش که، در هفته آتی شاهد چه میزان خروج پول توسط حقیقی‌ها از بازار سرمایه بودیم؟، گفت: در هفته معاملاتی که گذشت در مجموع ۳ هزار و ۹۱۳ میلیارد تومان خروج پول حقیقی از بازار سرمایه اتفاق افتاد.

ادهم در پاسخ به این پرسش که، در هفته معاملاتی گذشته چه اخباری بر روی روند بازار سرمایه اثرگذار بود؟ اظهار کرد: در هفته‌ای که گذشت اهم شایعاتی که بازار را تحت تاثیر خود قرار دارد، انتشار اوراق ودیعه، افزایش نرخ بهره بانکی، انتصاب رییس جدید بانک مرکزی، آغاز مذاکرات برجامی، نوسانات دلار بودند.

بنا به گفته کارشناسان بازار سرمایه می‌توان گفت هفته گذشته بازار روند منفی را تجربه کرد روندی که بخشی از آن به دلیل موارد بیرونی از افزایش نرخ بهره بانکی، نوسانات دلار، آغاز مذاکرات برجامی بود.

گزارش از مریم فدایی

انتهای پیام/

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: شاخص کل بازار سرمایه خروج نقدینگی کارشناس بازار سرمایه پاسخ به این پرسش بازار سرمایه هفته گذشته هزار واحد شاخص کل ۳ هزار

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۱۸۶۹۴۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

قیمت سکه و طلا امروز ۵ اردیبهشت؛ تداوم کاهش قیمت سکه در بازار

به گزارش خبرنگار مهر، قیمت هر قطعه سکه طرح جدید در معاملات روز گذشته (۴ اردیبهشت) در بازار طلای تهران نسبت به معاملات امروز (۵ اردیبهشت) با افت ۵۰۰ هزار تومانی به ۴۱ میلیون و ۹۰۰ هزار تومان رسید.

سکه بهار آزادی طرح قدیم نیز با کاهش ۱۰۰ هزار تومانی نسبت به قیمت پایانی دیروز، ۳۹ میلیون و ۳۰۰ هزار تومان معامله شد.

امروز نیم سکه با کاهش ۱۰۰ هزار تومانی نسبت به روز گذشته، ۲۴ میلیون و ۹۰۰ هزار تومان و ربع سکه بدون تغییر در کانال ۱۵ میلیون تومان به فروش رفت.

قیمت سکه گرمی ۶ میلیون و ۸۰۰ هزار تومان دادوستد شد که نسبت به روز گذشته ۱۰۰ هزار تومان کاهش را ثبت کرد.

هر گرم طلای ۱۸ عیار امروز در بازار طلای تهران سه میلیون و ۵۱۹ هزار تومان فروخته شد که نسبت به قیمت پایانی دیروز ۴۴ هزار تومان کاهش را تجربه کرد.

بهای هر اونس طلا در بازارهای جهانی امروز ۲ هزار و ۳۱۸ دلار رسید.

کد خبر 6087541 زهره آقاجانی

دیگر خبرها

  • فاصله نرخ ارز بازار با نرخ نیمایی را کم کنید؛ وگرنه با خروج سنگین سرمایه روبرو می شوید
  • بورس تغییر جهت داد
  • شاخص بورس پایان هفته را در سطح دو میلیون و ۳۰۰ هزار واحد ماند
  • بورس سبزپوش شد؛ رشد مناسب بازار در هفته اول اردیبهشت
  • قیمت سکه و طلا امروز ۵ اردیبهشت؛ تداوم کاهش قیمت سکه در بازار
  • محرک جدید بورس
  • پیش‌بینی بورس چهارشنبه ۵ اردیبهشت ماه ۱۴۰۳
  • افت بازار سرمایه پس از ۴ روز رشد
  • کاهش بیش از ۱۳ هزار واحدی شاخص کل بورس/ فاز اصلاحی شاخص شروع شد؟
  • کاهش قیمت دلار در راه است؟