Web Analytics Made Easy - Statcounter

خلیل حقیقی در گفت‌و‌گو با خبرنگار خبرگزاری فارس در ساری با بیان اینکه امسال با توجه به پراکنش بارندگی‌هایی که داشتیم نگرانی برای کشت محصولات پاییزه بوجود آمد، گفت: با توجه به اینکه عمده کشت‌ محصولات پاییزه در شرق مازندران است متاسفانه بارش‌های مطلوبی را در مناطق دشت و بالادست شاهد نبودیم.

وی با بیان اینکه سال گذشته ۲۶ هزار و ۴۷۵ هکتار مزارع مازندران به گندم آبی و ۲۸ هزار هکتار به گندم دیم اختصاص یافت که از این میزان سطح زیرکشت ۱۴۹ هزار و ۳۳۷ تن محصول در استان تولید شد، ادامه داد: متوسط عملکرد گندم آبی ۳هزار و ۷۰۰ کیلوگرم و متوسط عملکرد گندم دیم یک‌هزار و ۷۷۰ کیلوگرم در هکتار بود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مدیر زراعت سازمان جهاد کشاورزی مازندران افزود: سال گذشته از ۳۰ مرکز خرید در استان، ۶۸ هزار و ۹۷۵ تن گندم به صورت تضمینی از کشاورزان خریداری شد که نسبت به سال گذشته ۱۸ درصد رشد داشته است.

حقیقی اظهار کرد: ۳۰ هزار و ۳۱۵ هکتار مزارع استان به کشت جو اختصاص یافت که از این میزان سطح زیرکشت ۸ هزار هکتار آن جو آبی و ۲۲ هزار و ۳۱۵ هکتار به صورت دیم کشت شد.

وی خاطرنشان کرد: برای سال زراعی جدید سطح ابلاغی گندم آبی و دیم به مازندران اعلام شد که بر این اساس ۲۶ هزار هکتار گندم آبی و ۲۸ هزار هکتار گندم دیم در مازندران به زیرکشت خواهد رفت.

مدیر زراعت سازمان جهاد کشاورزی مازندران ادامه داد: مقرر شد امسال ۲۸ هزار هکتار مزارع مازندران به کشت کلزا اختصاص یابد که از این میزان سطح زیرکشت، ۱۹ هزار هکتار آبی و ۸هزار هکتار دیم است.

حقیقی اظهار کرد: کشت حبوبات دیم و نخود و عدس از دیگر زراعت‌های پاییزه است که می‌تواند به عنوان تنوع بخشی در مزارع بالادست استان کشت شود و کشاورزان بهره لازم را از اقتصاد آن خواهند برد چراکه نسبت به خشکسالی مقاوم‌تر است.

وی بیان کرد: نیاز استان برای تولید بذر گندم تامین شده است و ۳هزار و ۵۱۴ تن بذر گواهی شده، ۷۶۱ تن بذر مادری و ۸۰۰ تن بذر مرغوب گندم خریداری شده است.

مدیر زراعت سازمان جهاد کشاورزی مازندران اضافه کرد: در مجموع ۵ هزار و ۲۷۵ تن بذر گندم برای توزیع در اختیار کشاورزان قرار خواهد گرفت.

انتهای پیام/۸۶۰۳۵/ج

منبع: فارس

کلیدواژه: مدیر زراعت جهاد کشاورزی مازندران کشت گندم و کلزا در مازندران ۲۸ هزار هکتار گندم آبی تن بذر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۱۹۰۸۸۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آغاز برداشت کلزا از مزارع نیشکر خرمشهر

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما آبادان، در راستای اجرای طرح تناوب زراعی و استفاده بهینه از زمین‌های آیش، ۱۰۰ هکتار از مزارع این شرکت به کشت کلزا اختصاص یافته بود.
مدیرعامل شرکت کشت و صنعت نیشکر امیرکبیر با اشاره به میانگین برداشت ۱.۸ تن کلزا در هکتار، این رقم را نسبتاً مطلوب ارزیابی کرد و گفت: با توجه به شرایط آب و هوایی منطقه و تلاش بی‌وقفه کارشناسان و کارکنان زراعت، شاهد عملکرد مناسبی در کشت کلزا بوده‌ایم.
کشت کلزا علاوه بر افزایش حاصلخیزی خاک و کنترل علف‌های هرز، نقش مهمی در تأمین روغن خوراکی و کاهش وابستگی به واردات دارد.
به گفته منصور همدان نژاد: برنامه‌ریزی برای افزایش سطح زیر کشت کلزا در سال‌های آینده در دستور کار شرکت قرار دارد.
"آیش" به زمینی گفته می‌شود که برای مدتی به حال خود رها شده و در آن زراعت انجام نمی‌شود.

کد ویدیو دانلود فیلم اصلی

دیگر خبرها

  • سلسله قطب تولید کلزای لرستان
  • پیش بینی برداشت افزون بر ۶ هزار تن غلات در گراش
  • تولید ۵.۵تن گندم آبی در هر هکتار از مزارع لرستان
  • اختصاص عمده کشت نهال در کشور به خوزستان
  • ۸۹۰۰۰هکتار از اراضی کشاورزی استان به کشت گندم اختصاص یافته است
  • آغاز برداشت کلزا از مزارع نیشکر خرمشهر
  • تولید گندم را به ۱۹ میلیون تن می رسانیم
  • استاندار: عمده کشت نهال در کشور به خوزستان اختصاص یافت
  • عمده کشت نهال در کشور به خوزستان اختصاص یافت
  • آمادگی ۳۵ مرکز خرید تضمینی گندم و کلزا در لرستان