Web Analytics Made Easy - Statcounter

یک متخصص ‌مغز و اعصاب گفت: بهتر است بیماران ‌صرعی از مصرف سیگار و الکل اجتناب کنند تا دچار حمله‌های زیاد تشنج نشوند، برای ۹۰ درصد بیماران درمان‌های دارویی را شروع می‌کنیم و معمولا با یک نوع دارو بیماری صرع کنترل می‌شود.

به گزارش خبرنگار ایمنا، شیما شاه‌زمانی در خصوص درمان بیماری صرع در برنامه مجازی، اظهار کرد: برای درمان صرع کنترل تشنج‌ها لازم است، برای ۹۰ درصد بیماران درمان‌های دارویی را شروع می‌کنیم و آنچه حائز اهمیت است اینکه با یک نوع دارو بیماری صرع کنترل می‌شود، اگر یک نوع دارو برای بیمار کفایت نداشته باشد می‌توانیم داروهای دیگری را استفاده کنیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

بروز عوارض داروها و لزوم اطلاع‌رسانی به پزشک

وی افزود: داروهای صرع عوارضی مثل اختلالات کبدی، کلیوی، پوستی و گوارشی را دارد، اگر بیماری با این داروها دچار عارضه شود باید به پزشک معالج برای تغییر دارو اطلاعات لازم را ارائه دهد تا روند تغییر داروی مصرفی او صورت بگیرد.

این متخصص مغز و اعصاب تصریح کرد: زمانی که برخی عارضه‌های دارویی مانند خارش و ضایعه‌های پوستی نمایان می‌شود، ضروری است در این حالت بیمار این موارد را به پزشک معالج اطلاع دهد، علاوه بر این موارد بیماران صرعی باید مصرف هر نوع داروی جدید و استفاده از داروهای هورمونی و پیشگیری از بارداری را به پزشک اطلاع دهند.

شاه‌زمانی ادامه داد: اگر افراد بیمار داروهای دیگری را با داروهای ضدتشنج بخورند دچار مسمومیت می‌شوند و آگاهی پزشک معالج از این تداخل دارویی مهم است، در واقع وابسته به نوع، تعداد تشنج‌ها و سندروم طول دوره درمان و مصرف داروهای بیماران صرعی تشخیص داده می‌شود، لازم است بعد از طی شدن مدت زمان تعیین شده، مصرف داروها با تجویز پزشک کاهش پیدا کند.

رژیم غذایی کتوژنیک برای کودکان مبتلا به صرع

وی خاطرنشان کرد: برای بیمارانی که با مصرف دارو نتوانیم به کنترل کانون تشنج برسیم، با عمل جراحی آن منطقه به بهبود بیماران صرع کمک می‌کنیم، علاوه بر این موارد با استفاده از برنامه رژیم غذایی کتوژنیک برای افراد مبتلا به صرع به خصوص برای کودکان دو تا پنج سال می‌توان نسبت به درمان اقدام کنیم.

این متخصص مغز و اعصاب در مورد کمک‌های اولیه برای بیماران صرع گفت: برای بیمارانی که دچار تشنج شده‌اند برای ارائه کمک‌های اولیه در صورت عینکی بودن بیمار باید ابتدا عینک را از صورت او برداریم، اگر لباس و گردنبندی تنگ دارد آن را باز کنیم تا حس خفگی به بیمار دست ندهد، اشیای تیز و برنده را از اطراف او برداریم و جلوی حرکات سریع دست و بدن او را هم نگیریم.

شاه زمانی اضافه کرد: از ابتدای تشنج به زمان توجه کنیم و طول مدت تشنج را در نظر بگیریم، برای پزشک معالج دانستن این طول زمانی تشنج بسیار مهم است. به دهان بیمار دست نزنیم و فک و دهان او را هم فشار ندهیم، در هنگام تشنج و بعد از آن به بیمار آب و مایعات ندهیم، به دلیل اینکه دادن آب و مایعات سودی برای بیمار صرعی ندارد.

وی تصریح کرد: تا زمانی که حرکات تشنج بیمار آرام‌تر شد صبر کنیم و بعد از آن بیمار را به سمت پهلو خوابانیده و زیر سر بیمار یک لباس نرم برای جلوگیری از آسیب به سر او بگذاریم، دادن تنفس مصنوعی به بیمار در هنگام حمله تشنجی اصلاً لازم نیست.

این متخصص مغز و اعصاب، اظهار کرد: بروز تشنج برای بیمار مبتلا به صرع نیازمند محرک‌ها نیست، اما گاهی اوقات بی‌خوابی، ترس، مصرف الکل و عدم مصرف داروها محرکی برای بروز تشنج و حمله صرعی می‌شود، لازم است بیماران صرعی از استرس‌ها و هیجان‌ها به دور باشند و داروهای خود را به موقع مصرف کنند.

تشنج بیشتر از پنج دقیقه و ضرورت مراجعه به اورژانس

شاه زمانی، اضافه کرد: اگر تشنج‌ها بیش از پنج دقیقه طول کشید و بیمار هوشیاری خوبی نداشت باید به اورژانس مراجعه کرده و تحت درمان قرار بگیرد، هیچ شاهد قطعی وجود ندارد که نشان دهد که خوردن تعدادی از مواد غذایی باعث افزایش حمله‌های صرع می‌شود و این موارد هنوز اثبات نشده است.

وی تاکید کرد: بهتر است بیماران صرعی از مصرف سیگار و الکل اجتناب کنند تا دچار حمله‌های زیاد تشنج‌ها نشوند، بیماران صرع می‌توانند ورزش‌های پیاده‌روی آهسته، پینگ پنگ و فعالیت‌های کم ریسک را داشته باشند و نمی‌توانند ورزش‌های پرریسک مانند دوچرخه سواری، شنا، اسکیت و اسب سواری انجام دهند، در صورت علاقمندی زیاد به انجام این ورزش‌ها باید با ایمنی کافی و دستور پزشک معالج این ورزش‌ها را انجام دهند.

نقش وراثت در بروز عارضه و ازدواج بیماران صرعی

این متخصص مغز و اعصاب، گفت: بعضی از انواع صرع‌ها به به صورت موروثی به فرزندان منتقل می‌شوند و مسائل ارثی و محیطی در این اتفاق دخیل است، ممکن است فرزندان افراد مبتلا به صرع در جامعه ریسک ابتلای بالاتری به این بیماری را داشته باشند.

شاه زمانی، تصریح کرد: با گذشت زمان و دوره جدید زندگی و شناختی که مردم از این بیماری پیدا کرده‌اند، نگرش جامعه نسب به قبل به این بیماری تغییر یافته و بسیاری از بیماران صرع ازدواج کرده، فرزندآوری و فعالیت اجتماعی دارند، باید بیماران صرعی قبل از ازدواج مصرف منظم داروها و درمان کنترل شده تحت نظر پزشک معالج را در دستور کار داشته باشند.

وی خاطرنشان کرد: این گروه از بیماران ضروری است قبل از ازدواج حتماً موضوع بیماری صرع را با شریک زندگی خود مطرح کرده و از پنهان کاری پرهیز کنند، امیدواریم با اصلاح نگرش آحاد جامعه نسبت به بیماری صرع، بیماران مبتلا به این عارضه بتوانند در جامعه زندگی سالمی داشته باشند.

کد خبر 522569

منبع: ایمنا

کلیدواژه: صرع علائم بیماری مهمترین علل اختلالات مغزی متخصصان مغز و اعصاب درمان مصرف دارو توصیه های پزشکی عوارض کودکان تغییرات هورمونی پیشگیری رژیم غذایی تنفس مصنوعی کمک های اولیه اورژانس وراثتی ازدواج روابط اجتماعی بايدها و نبايدها بیماری صرع بیماران صرع علل بیماری صرع روش های درمان انواع تشنج در کودکان تب و تشنج در کودکان ppt تب و تشنج در کودکان جلوگیری از تشنج در کودکان درمان تشنج در کودکان درمان صرع در کودکان شهر شهروند کلانشهر مدیریت شهری کلانشهرهای جهان حقوق شهروندی نشاط اجتماعی فرهنگ شهروندی توسعه پایدار حکمرانی خوب اداره ارزان شهر شهرداری شهر خلاق متخصص مغز و اعصاب بیماران صرعی مبتلا به صرع بیماران صرع داشته باشند بیماری صرع پزشک معالج برای بیمار شاه زمانی مصرف دارو نوع دارو ورزش ها تشنج ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.imna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایمنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۱۹۲۳۷۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تاثیر این گیاه دارویی بر بیماری دیابت

آفتاب‌‌نیوز :

ترخون دارای سابقه طولانی در استفاده به عنوان ادویه و در طب سنتی هندوستان برای درمان دیابت استفاده شده است.

قسمت مورد استفاده: برگ ترکیبات: ترکیبات موجود در این گیاه شامل کومارین ها، فلاونوئیدها، اسید‌های چرب، متیل اوژنول و استرگول هستند.

متابولیت‌های ثانویه فعال اسانس های، کومارین ها، فلاونوئید‌ها و اسید‌های فنول کربنیک هستند.

مطالعات آزمایشگاهی: مطالعات آزمایشگاهی، اثرات بالقوه ضد التهابی، محافظت کننده کبدی و کاهنده خون را نشان می‌دهد.

مطالعات بالینی: یک کارآزمایی بالینی عصاره ترخون ۱۰۰۰ میلی گرم دو بار در روز (۲۰۰۰ میلی گرم)؛ سطح گلوکز، انسولین، لیپوپروتئین، کراتینین، اسید اوریک و آنزیم ترانس آمیناز خون را کاهش داد.

میزان مصرف: نوع خشک آن تا ۲ قاشق غذا خوری و تازه آن در حد مصرف غذایی طریقه مصرف:به صورت سبزی تازه و خشک مصرف می‌شود که نوع تازه‌ی آن را در حد مصرف غذایی استفاده می‌کنند. ولی نوع خشک آن به صورت دم کرده و تا ۲ قاشق غذاخوری و ۳ بار در روز بلا مانع است.

علیرغم نگرانی در مورد اثرات سمی دو عنصر اصلی آن estragole و methyyleugenol هیچ سمیت حاد یا فعالیت‌های موتاژنیک در دوز‌های مربوط به مصرف انسان گزارش نشده است. عصاره آبی ترخون شامل مقدار بسیار کم estragole و methyyleugenol است و بنابراین خطر بسیار محدود دارد.

عوارض و تداخلات دارویی: به صورت خشک عوارض جانبی ندارد، ولی به صورت تازه در اسانس آن دو ترکیب سمی نام متیل اوژنول واسترگول وجود دارد که در صورت مصرف بیش از حد (اضافه از حد مواد غذایی) می‌تواند عوارض ایجاد کند.

مصرف در حاملگی و شیردهی: گزارشی از عوارض جانبی به صورت مواد غذایی گزارش نشده است. ولی به عنوان داروی گیاهی ایمنی آن هنوز تایید نشده است.

منبع: خبرگزاری مهر

دیگر خبرها

  • مراقب باشید بیماری ترانه علیدوستی را نگیرید | این افراد در معرض «سندرم DREES» هستند
  • بلای وحشتناکی که یک قرص به ظاهر ساده بر سرتان می‌آورد
  • بیماران«ای‌ال‌اس» با امانت دادن تجهیزات به یکدیگر زنده‌اند
  • درباره بیماری مرموز ترانه علیدوستی؛ چه کسانی در معرض آن هستند؟ | فیلم
  • بلایی که با خوردن ۴ استامینوفن سرتان می‌آید
  • مرکز جامع پیشگیری ، کنترل و بیماریهای غیر واگیر  در مرکز خدمات جامع سلامت گلها راه اندازی شد
  • چه کسانی در معرض بیماری ترانه علیدوستی هستند؟
  • هشدار مصرف خودسرانه دارو‌های بدون نسخه
  • عوارض مصرف خودسرانه داروهای بدون نسخه
  • تاثیر این گیاه دارویی بر بیماری دیابت