Web Analytics Made Easy - Statcounter

یک کارشناس ارشد راه و ترابری گفت: برنامه‌ریزی حمل و نقل شهری در صورتی که به درستی و بر طبق اصول علم شهرسازی انجام شده باشد، می‌تواند موجب رشد و توسعه شهر شود و در غیر اینصورت پاشنه آشیل شهر خواهد بود.

مجید عموچی در گفت‌وگو با خبرنگار ایمنا اظهار کرد: حمل و نقل شهری هم تبعات مثبت و هم تبعات منفی دارد و اینکه کدامیک از این ابعاد بیشتر نمایان شود، کاملاً بستگی به نحوه توسعه شهر و برنامه ریزی نظام حمل و نقل شهری دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: مدیریت شهری برای اینکه بتواند از تبعات منفی حمل و نقل مثل آلودگی هوا یا ترافیک جلوگیری کند، نیاز است از محل بودجه عمومی توسعه این نظام شهری را به پیش ببرد.

این کارشناس ارشد راه و ترابری ادامه داد: چنانچه برنامه ریزی حمل و نقل شهری دقیقاً پیاده شود، می‌توان امیدوار بود بسیاری از مشکلات و معضلات شهری مثل ترافیک یا آلودگی هوا حل شود.

عموچی با بیان اینکه هزینه‌های زیادی در بخش حمل و نقل عمومی به شهر و شهرداری تحمیل می‌شود، تاکید کرد: بیشترین هزینه‌های عمرانی شهرداری به خصوص در شهرهای بزرگ صرف گسترش حمل و نقل عمومی شده است و حتی با وجود وضعیت نامناسب اقتصادی نیز سعی مدیریت شهری بر آن است تا خرید ناوگان حمل و نقل عمومی را در اولویت و دستور کار خود قرار دهد.

این کارشناس ارشد راه و ترابری تصریح کرد: به غیر از تأمین ناوگان به روز و به صرفه حمل و نقل، در نظر گرفتن کاربری‌ها به صورت مختلط نیز می‌تواند در راستای ارتقا و بهبود نظام حمل و نقل شهری کارساز باشد تا هر بخش از شهر خدمات شهری مورد نیاز را داشته باشد و شهروندان مجبور نباشند با تغییر محل و منطقه سکونت خود، سفرهای طولانی انجام دهند.

عموچی تاکید کرد: بدین منظور نیاز است خدمات شهری باکیفیت اعم از خدمات درمانی، تفریحی و تجاری در تمامی نقاط شهر وجود داشته باشد با این حال انجام برخی سفرهای شهری ضرورت دارد و نیاز است حتماً برای آن برنامه ریزی شود.

وی گفت: سفرهای کاری از جمله سفرهای شهری است که معمولاً همه روزه انجام می‌شود و گاهی اوقات تا حاشیه شهر ادامه پیدا می‌کند لذا نیاز است برای انجام این سفرها وسایل حمل و نقل متناسب در نظر گرفته شود.

این کارشناس ارشد راه و ترابری اضافه کرد: از دیگر عوامل اثرگذار بر نوع وسایل حمل و نقل، بافت شهری است که برنامه ریزی برای آن چندان مورد توجه قرار نگرفته است که این خود زمینه را برای ایجاد گره‌های ترافیکی و تخریب بافت‌های شهری فراهم می‌کند.

عموچی ادامه داد: هرکدام از بافت‌های شهری ویژگی‌های مختص به خودش را دارد و نیاز است در فرآیند تهیه طرح‌های شهری، نوع وسایل حمل و نقل عمومی و نحوه گسترش شبکه حمل و نقل در بافت‌های شهری مدنظر قرار بگیرد.

کد خبر 524123

منبع: ایمنا

کلیدواژه: شهرهاي ايران شهر حمل و نقل عمومي حمل و نقل حمل و نقل شهري ناوگان حمل و نقل برنامه ریزی شهری طراحی شهری گره ترافیکی ترافيک آلودگی هوا بافت شهری شهر سازی خدمات شهری مدیریت شهری شهر شهروند کلانشهر مدیریت شهری کلانشهرهای جهان حقوق شهروندی نشاط اجتماعی فرهنگ شهروندی توسعه پایدار حکمرانی خوب اداره ارزان شهر شهرداری شهر خلاق حمل و نقل عمومی حمل و نقل شهری برنامه ریزی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.imna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایمنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۱۹۲۹۹۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

زمین مورد نیاز برای احداث کتابخانه‌های عمومی در اردبیل تامین می‌شود

معاون هماهنگی امور عمرانی استاندار اردبیل گفت: در راستای توسعه فضاهای فرهنگی زمین مورد نظر در مناطق فاقد کتابخانه عمومی در اردبیل اختصاص خواهد یافت.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از اردبیل، کمال الدین میرجعفریان در نشست با مدیرکل کتابخانه های عمومی استان، اظهار کرد: توسعه متوازن فضای‌های فرهنگی و آموزشی لازمه تحقق عدالت فرهنگی است و در این راستا زمین مورد نیاز برای احداث کتابخانه های عمومی تأمین خواهد شد.

وی افزود: توسعه فضای کتابخانه‌ای در اردبیل و نزدیک شدن به سرانه متوسط کشوری، یکی از مطالبات دانش آموزان و دانشجویان در سال‌های اخیر بوده است.

معاون امور عمرانی استانداری اردبیل اظهار داشت: در راستای رفع نیازمندی‌های حوزه سرانه کتابخانه های عمومی پس از جلسات متعدد کارشناسی پراکندگی کتابخانه‌های عمومی در سطح شهر اردبیل مورد بررسی و ارزیابی قرار گرفت و زمین مورد نیاز تأمین خواهد شد.

پروانه رضاقلیزاده مدیرکل کتابخانه عمومی استان اردبیل نیز از گفتگو با خیر کتابخانه ساز برای احداث کتابخانه عمومی خبر داد و افزود: خیرین کتابخانه ساز آماده احداث پروژه احداث کتابخانه عمومی بعد از تحویل زمین هستند.

مدیرکل کتابخانه‌های عمومی استان اردبیل اظهار داشت: بر اساس برآورد صورت گرفته پیش بینی می‌شود طی یک تا دو سال آینده بتوانیم کتابخانه‌ای شایسته در این نقطه از شهر افتتاح کرده و به بهره برداری برسانیم تا شهروندان ساکن در این مناطق از فضای مطالعاتی و خدمات کتابخانه‌ای آن بهره مند شوند.

رضاقلیزاده یادآور شد: دسترسی آسان به کتابخانه یکی از استانداردهای فدراسیون بین المللی انجمن‌ها و مؤسسات کتابداری (ایفلا) است و رسیدن به این استانداردها مستلزم افزایش تعداد کتابخانه ها در مناطق مختلف شهری و روستایی است.

گفتنی است، در این جلسه همچنین اداره کل راه و شهرسازی مکلف شد زمینی به مساحت ۶۰۰ متر مربع در خیابان دامپزشکی برای احداث کتابخانه در اختیار اداره کل کتابخانه های عمومی استان اردبیل قرار دهد و در خصوص تأمین زمین مورد نظر برای احداث کتابخانه عمومی در محلات دروازه مشگین و میدان جهاد که وسعت و تراکم جمعیت قابل توجهی داشته و از کتابخانه های عمومی شهر فاصله چشمگیری دارد، اقدامات لازم توسط دستگاه‌های اجرایی صورت گیرد.

کد خبر 748498

دیگر خبرها

  • زمان برگزاری نشست مشارکت در بازآفرینی شهری اداره کل راه و شهرسازی
  • ارتقای فرهنگ و سواد سلامت از اولویت‌های حوزه بهداشت است
  • تامین زمین مورد نیاز برای احداث کتابخانه‌های عمومی در اردبیل
  • زمین مورد نیاز برای احداث کتابخانه‌های عمومی در اردبیل تامین می‌شود
  • انتشار آگهی فراخوان عمومی جهت ارزیابی کیفی پیمانکاران راه و ترابری
  • جلوگیری از تخلفات ساختمانی نیازمند هم افزایی دستگاه‌های مسئول است
  • بافت تاریخی کرمان سرمایه مادی و معنوی است
  • اصلاح روشنایی میادین و مثلثی‌های شهر تاریخی یزد
  • شناخت دشمن نیاز به تقویت بصیرت انقلابی دارد
  • وزیر راه و شهرسازی وارد تبریز شد