Web Analytics Made Easy - Statcounter

در عصر حاضر نیاز به تعاملات اجتماعی و هم چنین نیاز به جامعه تا حدی زیاد شده است که بدون کمک گرفتن از آن ها نمی توان نیاز های خود را رفع کرد. این مسئله سبب شده تا افراد نیاز به آگاهی از مسائل روز و اطلاعات جدید و لحظه به لحظه دارند. این نوع از نیاز باعث به وجود آمدن اخبار شده است. تاثیر برخی وقایع در جهان تا حدی بر زندگی افراد بسیار زیاد است که این مسئله موجب می شود که هر ساعت درصد زیادی از جمعیت ساکن در زمین به تماشای اخبار بنشینند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

یکی از انواع اخبارر، اخبار سیاسی می باشد. این نوع خبر نسبت به سایر اخبار از اهمیت بیشرتری برخودار است.

 

مفهموم اخبار و خبر سیاسی

در واقع  اخبار وقایع و حوادثی در جهان پیرامون می باشد که بر روی زندگی ما تاثیر گذار می باشد. از این رو لازم است که از این وقایع آگاه باشیم تا در صورت نیاز واکنش مناسب را نسبت به آن ها نشان داده و یا آمادگی خود را برای عواقب آن ها حفظ کنیم. اخبار از آن جایی حائز اهمیت می باشد که ما را نسبت به موضوعاتی آگاه می کند که نیاز است آن ها را بدانیم و با توجه به آن ها عمل نماییم. اخبار در انواع و دسته بندی های مختلفی نشان داده می شود، که یکی از اصلی ترین آن ها اخبار سیاسی می باشد. از این لحاظ خبر سیاسی حائز اهمیت می باشد که نسبت به انواع دیگر اخبار در زندگی روزمره و آینده ی افراد تاثیر گذار تر می باشد.

 اتفاقات مختلف سیاسی در نقاط مختلف جهان تا حد زیادی می تواند بر روی شرایط زندگی افراد، آینده ی اقتصادی ، معیشتی و دیگر جنبه های زندگی آن ها تاثیر بگذارد. اخبار سیاسی شامل معاهده ها، اجلاس سران مختلف کشور ها ، همایش های بین المللی ، نشست های سیاسی و امضای قرارداد های سیاسی مختلف می باشد. توافق های سیاسی کشور های مختلف و روابط بین المللی آن ها باعث تغییراتی در چرخه ی اقتصادی و سیاسی هر کشور می شود که بازتاب آن ها در زندگی افراد مشهود است. از همین رو افراد بسیار زیادی اخبار سیاسی را دنبال کرده و پیگیر وقایع سیاسی در جهان می باشند.

مخاطب خبر سیاسی

هر یک از انواع اخبار دارای مخاطبان خاصی می باشند. افرادی با توجه به علاقه ، شغل و گرایش های خود نوعی از خبر را بیش تر از سایرین دنبال می کنند. برای مثال ورزشکاران و یا علاقه مندان به ورزش ، اخبار ورزشی را بیش از سایر انواع اخبار مورد توجه قرار می دهند. اخبار سیاسی معمولا بیش تر مورد توجه قشری قرار می گیرد که یا به واسطه ی شغل خود و داشتن روابط با سایر کشور ها مثل روابط تجاری و یا همکاری های بین المللی و یا به دلیل تاثیر پذیری از اتفاقات سیاسی و داشتن فعالیت های مبنی بر سیاست مهم است که از این رخداد ها باخبر باشند. البته در همه ی دسته های خبری افرادی هستند که تنها به دلیل علاقه و کنجکاوی خبر ها را دنبال می کنند و یا سعی در به روز نگه داشتن و بالا بودن اطلاعات خود دارند.

منبع انتشار اخبار سیاسی

اخبار سیاسی به دلیل حساسیت بسیار بالایی که دارند، نباید به هر منبع و جریانی برای انتشار آن ها اعتماد کرد. ویژگی های لازم یک منبع خبری برای انتشار این اخبار عبارت اند از :

داشتن مستندات و مدارک کافی پخش و نشر اخبار در قالبی رسمی مانند تلویزیون ملی ذکر نام خبرگزاری منبع داشتن تاییدیه و مجوزات لازم برای پخش اخبار سیاسی تایید شدن آن ها از طرف افراد مرتبط و صاحب منسب

خبر سیاسی از موضوعاتی می باشد که از حساسیت و اهمیت بالایی برخودار می باشد، همین موضوع باعث شده که هر منبعی صلاحیت لازم برای انتشار اخبار سیاسی را نداشته باشد. هم چنین ایجاد شایعه های سیاسی و پیچیدن اخبار کذب در فضای مجازی عواقب نامناسبی دارد و می تواند باعث تحریف اذهان عمومی شود.

نتیجه گیری

اخبار سیاسی دسته ای خاص از خبر می باشد که نسبت به سایر انواع خبر از حساسیت و اهمیت بیش تری برخوردار می باشد. رخداد ها و اتفاقات سیاسی می تواند تا حد زیادی بر زندگی افراد تاثیر گذار باشد و همین موضوع دلیل بر این می شود که عده ی زیادی این نوع اخبار را دنبال کنند. این نوع خبر ها را باید از منابع رسمی و موثق پیگیری کرد.

 

منبع: پارس نیوز

کلیدواژه: اقتصادی و سیاسی جامعه جهان زندگی روزمره فضای مجازی اخبار سیاسی زندگی افراد خبر سیاسی ی افراد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.parsnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «پارس نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۱۹۳۳۲۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

یک فرد را در چه سنی می‌توان «پیر» دانست؟

به گزارش صدای ایران از یورونیوز،تیمی از دانشمندان آلمان، ایالات متحده آمریکا و لوکزامبورگ داده‌های بیش از ۱۴ هزار نفر را که در یک تحقیق طولانی‌مدت شرکت کرده بودند، مورد بررسی قرار دادند.

شرکت‌کنندگان در این تحقیق بین سال‌های ۱۹۱۱ تا ۱۹۷۴ میلادی به دنیا آمده و متعلق به نسل‌های مختلف بودند. این افراد که بین ۴۰ تا ۱۰۰ سال داشتند، طی یک دوره زمانی ۲۵ ساله به ۸ پرسش پاسخ می‌دادند.

یکی از سوالات اصلی این بود که «در چه سنی کسی را پیر توصیف می‌کنید؟»

متولدین سال ۱۹۱۱ میلادی در پاسخ به این سوال گفتند که پیری به طور متوسط در سن ۷۱ سالگی شروع می‌شود؛ و هنگامی که همین پرسش از متولدین سال ۱۹۵۶ میلادی پرسیده شد که اکنون به سن ۶۵ سالگی رسیده بودند، آنها آستانه پیری را سه سال دیرتر دانستند و ۷۴ سالگی اعلام کردند.

مارکوس وتشتاین، عضو این تیم تحقیق در گزارشی می‌نویسد: «امید به زندگی افزایش یافته است و برخی از جنبه‌های سلامت نیز در طول زمان بهبود یافته است؛ به طوری که افراد در سنین خاصی که در گذشته پیر محسوب می‌شدند، اکنون دیگر مسن تلقی نمی‌شوند.»

همین روند در سطح فردی نیز مشاهده شد. بگونه‌ای که هر شرکت کننده پس از چهار یا پنج سال مسن‌تر شدن، تخمینش را برای شروع سالمندی یک سال افزایش می‌داد. زنان نیز آستانه پیری را بطور متوسط حدود دو سال دیرتر از مردان درنظر می‌گرفتند.

فاکتور‌های دیگری نیز وجود داشتند که بر تخمین فردی افراد تأثیر می‌گذاشتند؛ مثلا افرادی که مشکل سلامتی داشتند، تنهاتر بودند یا «احساس می‌کردند» مسن‌تر هستند، عموماً معتقد بودند مرحله کهولت زودتر شروع می‌شود.

به گزارش یورونیوز، البته این مطالعه دارای محدودیت‌هایی نیز بود؛ از جمله اینکه شرکت‌کنندگان همگی از یک کشور یعنی آلمان بودند. همچنین این احتمال وجود دارد که در فرهنگ‌های غیر اروپایی، «پیری» به گونه‌ای متفاوت دیده و توصیف شود.

در عصر حاضر، انسان‌ها طولانی‌تر از همیشه زندگی می‌کنند و با ادامه بهبود کیفیت زندگی و سلامت، احتمالا رسیدن به یکصدمین سالگرد زندگی بسیار رایج‌تر خواهد شد؛ به طوری که مردم شروع به طرح این سوال می‌کنند که آیا برای زندگی انسان محدودیتی وجود دارد یا خیر.

دیگر خبرها

  • برای نخستین‌بار؛ انتشار دست‌نوشته‌ رهبر انقلاب در دفتر کتابخانه وزیری | تصاویر
  • قدیمی ترین متن مبارزاتی امام خمینی و انتشار دست‌نوشته‌ رهبری در دفتر کتابخانه وزیری برای نخستین بار + عکس
  • مراقبت‌های ضروری بعد از تعویض مفصل زانو + فیلم
  • دانش‌بنیان‌ها برای توسعه قدرت فناورانه چه امکاناتی نیاز دارند؟
  • حجاب‌استایل‌های ضدحجاب!
  • پیشرفت‌ چشمگیر در روند مذاکرات مربوط به آتش بس در غزه
  • حق‌آبۀ لرستان فدای بازی‌ سیاسی شد/ کشاورزان ‌مهاجرت کرده‌اند
  • یک فرد را در چه سنی می‌توان «پیر» دانست؟
  • تکمیل سد «دیورش» رودبار نیازمند اعتبار ۷۰۰ میلیارد تومانی است
  • هفت کشور جهان تمام برق مورد نیاز را از منابع تجدیدپذیر تامین می‌کنند