Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار اقتصادی خبرگزاری فارس لطفعلی آذری بازرسی کل امور اقتصادی و دارایی سازمان بازرسی کل کشور، در نشستی ملی با مطالبه‌گران حوزه خصوصی سازی ابراز داشت: اصلاح ساختاری در خصوصی سازی بسیار بسیار مهم است و این موضوع مشهود است که یکی از علت‌های عدم حسن جریان امور به سبب این است که ما فقط واگذار می‌کنیم که فروخته باشیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

ما در بعضی موارد فراموش کرده‌ایم که واگذاری برای استمرار در تولید است نه برای توقف!

آذری درباره نقش سازمان بازرسی کل کشور در حوزه مشکلات خصوصی سازی گفت: سازمان بازرسی کشور سامانه‌‌ای برای گزارشات مردمی تشکیل داده است و در کنار گزارشات مردمی با بررسی‌های صورت گرفته سعی بر این است که قبل از به وجود آمدن مشکلی در حوزه خصوصی سازی، هشدار داده شود و در صورت ادامه گزارش به مراجع قضایی داده خواهد شد.

وی ادامه داد: ما در سازمان بازرسی کل کشور، برای پیگیری و نظارت و بازرسی واگذاری‌ها یک گروه ویژه بازرسی تشکیل داده‌ایم.

بازرسی کل امور اقتصادی و دارایی سازمان بازرسی کل کشور من‌باب بازرسی واگذاری نهادهای غیردولتی و خُصولتیِ اظهار داشت: واگذاری بانک‌ها و نهادهای غیردولتی توسط سازمان بازرسی بررسی می‌شود و به مراجع قضایی داده خواهد شد مگر اینکه واگذاری توسط یک بانک خصوصی کامل صورت بگیرد.

دکتر آذری ضمن تاکید بر تاثیر گزارشات کارگران و مردم در حوزه خصوصی سازی ابراز داشت: هرکسی در هرجایی گزارشی من‌باب خصوصی سازی برای ما ارسال کند قطعا بررسی خواهیم کرد خصوصا کارگران که در اغلب واگذاری‌ها در جریان کار هستند و به ما گزارشات می‌دهند.

دکتر آذری، بازرسی کل امور اقتصادی و دارایی سازمان بازرسی کل کشور، در پایان خاطرنشان کرد: ما کوچک‌ترین موضوعی را بررسی می‌کنیم و این اتهام به ما هست که سازمان بازرسی قفل دستگاه‌های اجرا است.

انتهای پیام/

منبع: فارس

کلیدواژه: خصوصی سازی تولید سازمان بازرسی کل کشور خصوصی سازی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۱۹۳۶۲۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

فیلم | تجربه واگذاری لکوموتیوهای آلستوم به مپنا، برای مدعیان خصوصی سازی کافی است

تین نیوز

مدیرکل نیروی کشش شرکت راه آهن گفت: ۲۰ لکوموتیو تحویل گرفته شده از شرکت مپنا، به طور متوسط ۵۰ تا ۶۰ درصد آماده به کاری دارد.

به گزارش تین نیوز به نقل از ریل نیوز، هادی یارجی درباره تجربه واگذاری لوکوموتیو به شرکت مپنا به روشROO گفت: قراردادی ۵ ساله در سال ۱۳۹۵ با شرکت مپنا منعقد شد که ۵۰ لوکوموتیو آلستوم که متوقف بودند برای بازسازی و بهره برداری در اختیار شرکت مپنا قرار داده شود و پس از بهره برداری مالکیت لوکوموتیوها به شرکت مپنا واگذار شود.

وی خاطرنشان کرد: در حال حاضر ۲۰ لکوموتیو، بازسازی و وارد شبکه ریلی شده و ۳۰ لکوموتیو همچنان در اختیار مپنا است و در حال سپری کردن فرایندهای مختلف مونتاژ، دمونتاژ و بازسازی قرار دارد.

یارجی تصریح کرد: ۲۰ لوکوموتیو تحویل گرفته شده، به طور متوسط ۵۰ تا ۶۰ درصد آماده به کاری دارد یعنی روزانه ۱۰ تا ۱۲ لکوموتیو آماده به کار داریم و مابقی، در چرخه بهره برداری و تعمیرات است که همان ها هم قابلیت اطمینان بسیار پائینی دارد.

وی تصریح کرد: به نظر می رسد این پروژه می توانست به شکل بهتری عمل شود زیرا بیشتر کاری که انجام شده دمونتاژ بوده نه بازسازی و علت اینکه در آماده به کاری این لکووموتیوها و قابلیت اطمینان آنها اتفاق خوبی نیفتاده این است که سرمایه گذاری خاص و ویژه ای از سمت سرمایه گذار در این پروژه اتفاق نیفتاده است.

حجم ویدیو: 52.61M | مدت زمان ویدیو: 00:02:52 دانلود ویدیو آخرین اخبار حمل و نقل را در پربیننده ترین شبکه خبری این حوزه بخوانید

دیگر خبرها

  • اردبیل در رتبه اول رده‌بندی مولدسازی کشور قرار گرفت
  • رفع کمبودهای اعتباری اردبیل از محل مولدسازی
  • فیلم | تجربه واگذاری لکوموتیوهای آلستوم به مپنا، برای مدعیان خصوصی سازی کافی است
  • مشکل کمبود شیرخشک در نشست سازمان بازرسی بررسی شد
  • نامه سرپرست سازمان خصوصی‌سازی به تاج درباره پرسپولیس و استقلال
  • واکنش فوری به تغییر نام باشگاه استقلال
  • نحوه واگذاری سهام ترجیحی پرسپولیس مشخص شد
  • اعلام نحوه واگذاری سهام پرسپولیس ترجیحی به پیشکسوتان
  • اعلام نحوه واگذاری سهام ترجیحی به اعضای باشگاه و پیشکسوتان پرسپولیس
  • اعلام نحوه واگذاری سهام به اعضای باشگاه و پیشکسوتان پرسپولیس