Web Analytics Made Easy - Statcounter

نشست مجازی کشورهای گروه ۲۰ با موضوع افغانستان در حاشیه هفتاد و ششمین مجمع عمومی سازمان ملل برگزار شد.

آنتونی بلینکن وزیر امور خارجه آمریکا درباره این نشست اظهار داشت در هفتاد و ششمین مجمع عمومی سازمان ملل مکالمه مفیدی با وزرای خارجه گروه ۲۰ و سران سازمان های بین المللی بر سر مساله افغانستان داشتم.

وی افزود: جامعه بین‌المللی در انتظارات خود از طالبان برای پایبندی به تعهدات متحد است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


ند پرایس سخنگوی وزارت امور خارجه آمریکا نیز اظهار داشت: جهان باید  رویکردی متحد در مقابل طالبان داشته باشد.
سخنگوی وزارت خارجه آمریکا اظهار داشت: در مورد مبارزه با تروریسم، کمک و دسترسی های بشر دوستانه،  خروج امن کسانی که می خواهند افغانستان را ترک کنند و دولت فراگیر، گروه طالبان باید یک پیام متحد از سوی جامعه جهانی دریافت کند.
وی افزود: دیدار گروه ۲۰ در مجمع عمومی سازمان ملل به پیشبرد این تلاش کمک کرد.
آنتونیو گوترش دبیرکل سازمان ملل، بر ضرورت ایجاد سازوکارهایی برای تزریق پول نقد به اقتصاد افغانستان برای جلوگیری از فروپاشی آن و در نتیجه خروج گسترده پناهندگان و بی ثباتی کل منطقه، تاکید کرد.
دبیر کل سازمان ملل تاکید کرد که سازمان ملل باید شرایطی را فراهم کند تا طالبان از برخی تحریم ها معاف شده و کمک های بشردوستانه در افغانستان به نحوی موثر توزیع شوند.
گوترش گفت: من درخواست کرده ام تا برخی از معافیت ها برای ممکن ساختن جنبه های عملیاتی صادر شوند. لازم خواهد بود تا بنا به دلایل عملیاتی برخی معافیت ها در مورد برخی از تحریم ها اعمال شوند تا زمینه های مورد نیاز برای توزیع موثر کمک های بشردوستانه فراهم گردد.
این دیپلمات پرتغالی افزود که بر عهده شورای امنیت است تا در نظر بگیرد که تدوین نقشه راه سازمان ملل برای صدور معافیت ها لازم است یا خیر./ ایرنا

منبع: ایران آنلاین

کلیدواژه: سازمان ملل گروه ۲۰

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ion.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۱۹۳۷۵۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

برگزاری نشست مقدماتی اجلاس سران سازمان همکاری اسلامی

نشست مقامات ارشد سازمان همکاری اسلامی برای آماده سازی اسناد پانزدهمین اجلاس سران این سازمان در «بانجول» پایتخت گامبیا از روز سه شنبه ۱۱ اردیبهشت ماه ۱۴۰۳ آغاز بکار کرد.

به گزارش ایسنا، در این نشست که با موضوع اصلی “ارتقای وحدت و همبستگی از طریق گفتگو پیرامون توسعه پایدار” برگزار می‌شود، مسایل و چالش های مختلف جهان اسلام به ویژه موضوع فلسطین و وضعیت جاری در باریکه غزه مورد بحث و بررسی قرار گرفته و در مجموع سه سند شامل پیش نویس قطعنامه فلسطین، پیش نویس بیانیه بانجول و پیش نویس سند نهایی نشست سران برای تصویب به ترتیب به نشست شورای وزیران امور خارجه و سپس اجلاس سران ارایه خواهد شد.

نشست شورای وزرای امور خارجه سازمان همکاری اسلامی طی روزهای ۱۳ و ۱۴ و نشست سران نیز طی روزهای ۱۵ و ۱۶ اردیبهشت ماه برگزار خواهد شد.

گامبیا میزبان پانزدهمین نشست سران سازمان همکاری اسلامی، کشوری اسلامی با حدود دو و نیم میلیون نفر جمعیت در منطقه غرب آفریقا واقع شده است.

این کشور قرن ها مستعمره بریتانیا بود و در فوریه ۱۹۶۵ به استقلال رسید.

گامبیا ریاست نشست سران سازمان همکاری اسلامی را به مدت سه سال از عربستان سعودی تحویل خواهد گرفت.

از جمهوری اسلامی ایران هیاتی به ریاست رضا نجفی معاون امور حقوقی و بین‌المللی وزارت امور خارجه در نشست مقامات ارشد سازمان همکاری اسلامی شرکت کرده‌است.

انتهای پیام 

دیگر خبرها

  • آمریکا: برای حفظ منافع ملی با طالبان تعامل می‌کنیم
  • روایت روزنامه جمهوری اسلامی از مدارا با طالبان بدون خط قرمز/ جازدن سیل به جای دادن حقابه!
  • امضای قرارداد صادراتی ازبکستان با تجار افغانستانی
  • برگزاری نشست مقدماتی اجلاس سران سازمان همکاری اسلامی
  • نشست مقدماتی اجلاس سران سازمان همکاری اسلامی در گامبیا
  • بورل: چند کشور بزودی کشور فلسطین را به رسمیت خواهند شناخت
  • هشدار حزب التحریر به طالبان
  • حکومت افغانستان فراگیر است
  • طالبان: دخالت در امور داخلی خود را نمی پذیریم
  • قزاقستان: کشورهای مختلف به برقراری روابط با کابل تمایل دارند