Web Analytics Made Easy - Statcounter

گروه استان‌ها ــ معاون سیاسی و امنیتی استاندار قزوین گفت: فعالیت‌های عطار‌ی‌های بدون مجوز در استان قزوین ممنوع است و به زودی این عطاری‌ها با حضور نماینده دادستان پلمب می‌شوند. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از قزوین، منوچهر حبیبی بعدازظهر امروز در جلسه کمیسیون مبارزه با قاچاق کالا و ارز استان قزوین که در سالن اجتماعات شهید امامی استانداری قزوین برگزار شد، اظهار داشت: فعالیت‌های عطار‌ی‌های بدون مجوز در استان قزوین ممنوع است و به زودی این عطاری‌ها با حضور نماینده دادستان پلمب می‌شوند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی اضافه کرد: در حال حاضر متأسفانه 121 عطاری بدون جواز و پروانه کسب در استان قزوین فعالیت می‌کنند که ادامه فعالیت آنها بازی با جان مردم است و هیچ مدیری حق ندارد برای سود رساندن به مشتی افراد سودجو با سلامت مردم بازی کند؛ ضمن اینکه تخلفات عطاری‌های مردم را نگران کرده و مقابله با این عطاری‌های غیرمجاز مطالبه مردم است.

حبیبی ادامه داد: باید کمیته نظارتی به سرپرستی دانشگاه علوم پزشکی، سازمان صمت و اتاق اصناف تشکیل شده و ظرف 10 روز آینده تکلیف عطاری‌های بدون مجوز را روشن کنند. به همین خاطر سازمان صمت و اتاق اصناف باید فهرست نهایی عطاری‌های بدون مجوز را بعد از بررسی در اختیار کمیسیون مبارزه با قاچاق کالا قرار دهند.

لزوم اجرای طرح‌های پیشگیرانه برای مبارزه با قاچاق کالا و ارز

جانشین ستاد مبارزه با قاچاق کالا و ارز استان قزوین در بخش دیگری از سخنانش با اشاره به ضرورت اجرای طرح‌های پیشگیرانه برای مبارزه با قاچاق کالا و ارز گفت: مقابله با قاچاق کالا باید به یک فرهنگ عمومی تبدیل شود و به همین خاطر دستگاه‌های فرهنگی عضو ستاد باید از نقش‌آفرینی فرمالیته خارج شوند و در این حوزه طرح‌هایی را پیشنهاد داده و اجرا کنند.

حبیبی با اشاره به آمار بالای قاچاق دام، طیور و سوخت افزود: برای مقابله با قاچاق کالا در این حوزه باید دستگاه‌های دولتی، امنیتی و نظامی هماهنگ عمل کنند و هر گونه تک‌‌‌روی در این حوزه تلاش‌های دستگاه‌های دیگر را بی‌نتیجه می‌کند.

وی ایجاد پلیس امنیت اقتصادی در استان قزوین را یک موهبت در حوزه مبارزه با قاچاق کالا و ارز دانست و ادامه داد: با توجه به اینکه قزوین کریدور مواصلاتی 13 استان محسوب می‌شود، باید پلیس اقتصادی استان قزوین از حیث امکانات و نفرات بیشتر تجهیز شود تا بتواند به مأموریت‌های محوله خود در این حوزه بهتر از گذشته عمل کند.

مخالفت با "فعالیت عطاری‌‌ها" در شرایط شیوع کرونا "خیانت" استگزارش| بازی عطاری‌ها با جان مردم /‌ قیمت‌های نجومی برای تجویز‌‌ داروی "کرونا"برخورد جدی با عطاری‌های مداخله‌کننده در امور پزشکی/قانون در زمینه طب سنتی شفاف نیست

رسته‌بندی اصناف در قانون نظام صنفی به‌روز نیست

رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت استان قزوین هم در این جلسه با اشاره به وجود اشکالات قانونی زیاد در قانون نظام صنفی کشور گفت: متأسفانه رسته‌بندی اصناف در این قانون چندان با واقعیت موجود بازار تطابق ندارد و به همین خاطر این رسته‌بندی باید مطابق وضعیت امروز بازار به‌روز شود تا شاهد ایجاد ابهامات در مورد متولی صدور پروانه کسب و مجوز‌ها نباشیم.

عزیزالله افضلی اضافه کرد: متأسفانه شکایت از عطاری‌ها به دلیل ارائه اقلام تقلبی، بی‌کیفیت و همچنین تجویز خودسرانه داروهای گیاهی زیادی است و باید این موضوع به صورت تخصصی در چارچوب کارگروهی با حضور اصناف و مدیران دانشگاه علوم پزشکی بررسی شود.

وی همچنین به موضوع دپوی کالاهای اساسی و اقلام عمومی در انبارها اشاره کرد و ادامه داد: میزان این دپو چندان بالا نیست و نمی‌تواند به مدت طولانی روی تعادل قیمت‌ها تأثیر بگذارد؛ اما به هر حال ترخیص کالاها در طول یکی 2 ماه آینده می‌تواند تأثیر مثبتی بر وضعیت قیمت‌ها بگذارد.

90 درصد دام‌های سنگین پلاک‌گذاری شد

رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان قزوین هم در این جلسه با اشاره به اقدامات این سازمان برای مقابله با قاچاق دام سبک و سنگین گفت: 90 درصد دام‌های سنگین در استان قزوین پلاک‌گذاری شده‌اند؛ اما دام‌های سبک در اختیار عشایر هم باید مورد پلاک‌کوبی قرار گیرند تا رصد آنها در مبادی مختلف امکان‌پذیر شود.

فاطمه خمسه افزود: برای مبارزه با قاچاق دام و طیور باید فرآیند توزیع و نظارت بر توزیع را اصلاح کنیم؛ تا هیچ محصول دامی نتواند بدون رصد دستگاه‌های ناظر از دامداری یا مرغداری خارج شود که در این حوزه نیازمند ایجاد یک شبکه رصد و توزیع گسترده هستیم.

انتهای پیام/س

منبع: تسنیم

کلیدواژه: شورای اسلامی قزوین استانداری قزوین طب ایرانی قاچاق شورای اسلامی قزوین استانداری قزوین طب ایرانی قاچاق مبارزه با قاچاق کالا و ارز استان قزوین بدون مجوز عطاری ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۱۹۵۳۶۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دو اثر مهم عرضه در بورس کالا برای طلای سرخ

مهدی بیات‌منش اظهار داشت: با عرضه زعفران در بورس کالا به سبب قاعده‌های پذیرش این محصول به شکل مستقیم به افزایش کیفیت این محصول کمک می‌شود.

به گزارش باشگاه خبرنگاران جوان، وی افزود: عرضه زعفران در بورس کالا دارای مزیت‌های مختلفی است که این مزیت‌ها از چندین جهت به سود مصرف کننده نهایی و تولید کننده خواهد بود.

این کارشناس حوزه بورس کالا گفت: اولین مزیت عرضه زعفران در بورس کالا بحث شفافیت است به سبب ساختار داده‌محوری بورس کالا تمام اطلاعات در یک بستر شفاف وجود دارد مورد بعدی حذف واسطه هاست همواره بسیاری از کشاورزان از وجود دلالان بر سر زمین ناراضی بودند، اما بستری هم برای عرضه وجود نداشت با فراهم شدن امکان عرضه در بورس کالا حالا کشاورزان می‌توانند بدون هیچ واسطه‌ای به شکل مستقیم محصول خود را به تمام دنیا بدون هیچ گونه محدودیت جغرافیایی به دست مصرف‌کننده و متقاضیان برسانند.

او همچنین می‌گوید: موضوع دیگر بحث کشف نرخ در بورس کالا است بر اساس عرضه و تقاضا این کشف نرخ شکل می‌گیرد که این هم به شکل شفاف و بدون هیچگونه رقابت ناسالم است و همین روند هم اطمینان خاطر مناسبی را برای کشاورزان فراهم می‌کند. همچنین با عرضه زعفران دیگر امنیت فیزیکی هم تامین خواهد شد و کشاورزان مجبور به نگهداری محصول خود در خانه یا سردخانه‌های غیر استاندارد نخواهند بود.

بیات‌منش در ادامه اظهار کرد: اما بورس کالا چگونه به افزایش کیفیت کمک خواهد کرد؟ انبار‌های بورس کالا هر نوع کیفیت زعفرانی را پذیرش نمی‌کنند و تمام محصولات قبل از پذیرش کیفیت سنجی می‌شوند حالا کشاورزان برای این که محصول خود در بورس کالا پذیرش شود مجبور است کیفیت محصول خود ارتقاء و با کیفیت بورس کالا تطبیق دهد که این در مجموع کمک به افزایش کیفیت نهایی خواهد کرد.

دیگر خبرها

  • وزارت بهداشت زیر بار صدور مجوز به سیگارهای الکترونیک نمی‌رود
  • بازگشایی بازارچه‌های هنگه‌ژال و سیف در حال پیگیری است
  • کشف کالا‌های قاچاق ۵۶ میلیاردی در اردبیل
  • ماینرهای قاچاق در نیکشهر کشف شد
  • مبادلات طلا ساماندهی می‌شود
  • پخش یورو ۲۰۲۴ در بلاروس بدون مجوز یوفا!
  • دو اثر مهم عرضه در بورس کالا برای طلای سرخ
  • رد ۱۶۰۰ درخواست مجوز صیادی بدون اعلام دلیل
  • آیفون ۱۴ رجیستر نمی‌شود، اما اجازه خرید جت شخصی داده می‌شود؟
  • استفاده از خدمات دولتی برای فعالانی که مجوز کاغذی دارند، ممنوع می‌شود