Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش حوزه افغانستان باشگاه خبرنگاران جوان، عارف حسین، مسئول بخش اقتصادی سازمان غذایی جهان هشدار داد که در آستانۀ زمستان، نیاز به غذا در افغانستان خیلی افزایش یافته‌است.

حسین گفت: "در دو هفته گذشته حدود 50 درصد مردم افغانستان با نبود حداقل یک وعده غذایی روبرو شده‌اند. حالا زمانش فرا رسیده که به این بحران پاسخ گفته شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

ما به 200 میلیون دالر نیاز جدی داریم تا غذا را پیش از زمستان به مردم برسانیم."

بر اساس سروی که برنامه غذایی جهان انجام داده، تنها 5 درصد از شهروندان افغانستان، به غذای کافی سه مرتبه‌ای و با کیفیت دسترسی دارند.

این سازمان هشدار داده که اگر کمک‌های فوری نرسد، ذخیره‌های غذایی این سازمان در افغانستان در کمتر از یک ماه آینده تمام خواهد شد.

انتهای پیام/

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: طالبان بحران غذا سازمان ملل

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۱۹۵۴۲۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

وزیر صمت: در تامین اتوبوس نیازمند خارجی‌ها نیستیم

عباس علی آبادی  با اشاره به موضوع واردات اتوبوس و کشنده، گفت: امروز در تولید کشنده و اتوبوس نیازمند خارجی نیستیم بلکه نیازمند تأمین هزینه‌ها و زمان هستیم اما گاهی به بهانه تأمین مالی و گاهی به بهانه اینکه فوری نیاز داریم، واردات صورت می‌گیرد.

وی در پاسخ به سوالی درباره اینکه چگونه باید جلوی بهانه‌جویی‌ها را گرفت، تاکید کرد: به هر حال هر بار به دنبال بهانه هستند تا راهی پیدا کنند و به منفعت برسند.

وزیر صمت ادامه داد: در حال حاضر یکی از بهانه‌های مهم این است که تأمین کنندگان خارجی مایل به تأمین مالی هستند، بنابراین ما باید این بهانه‌ها را از بین ببریم و روش‌هایی را برای تأمین مالی و مشارکت دادن مردم در این امر پیدا کنیم تا با این بهانه‌ها به سمت خارجی‌ها نرویم.

علی آبادی عنوان کرد: یکی دیگر از بهانه‌ها این است که گاهی اعلام می‌کنند تعداد زیادی دستگاه آن هم به صورت فوری نیاز دارند؛ در حالی که اگر این موضوع را از قبل به تولیدکننده بگوییم تولیدکننده هم نسبت به تولید محصول مذکور اقدام می‌کند.

وی گفت: متأسفانه این مساله وجود دارد اما به هر حال ما به دنبال رفع آنها هستیم.

باشگاه خبرنگاران جوان اقتصادی صنعت ، تجارت و کشاورزی

دیگر خبرها

  • طالبان خواستار واگذاری جایگاه افغانستان در بهداشت جهانی شد
  • سازمان همکاری اسلامی خواهان آتش بس فوری در نوار غزه شد
  • طالبان خواستار دریافت کرسی در سازمان جهانی بهداشت
  • وزیر صنعت: برای تولید اتوبوس نیازمند خارجی‌ها نیستیم
  • نهادهای بین‌المللی کمک‌های بشردوستانه را ادامه دهند
  • بن گویر خواستار حمله فوری به رفح شد
  • وزیر صمت: در تامین اتوبوس نیازمند خارجی‌ها نیستیم
  • رئیس سازمان همکاری اسلامی خواستار کمک‌های بشردوستانه به افغانستان شد
  • مقام افغان: یوناما واقعیت‌های افغانستان را به جهان معرفی کند
  • یوناما خواستار حمایت از خبرنگاران افغانستان شد