Web Analytics Made Easy - Statcounter

نمایشگاه مجازی "عکس دفاع مقدس" از سوی رایزنی فرهنگی ایران در ژاپن و با همکاری بنیاد حفظ آثار و نشر ارزش های دفاع مقدس و ادارات کل همکاری های فرهنگی و امور ایرانیان خارج از کشور و فصای مجازی و رسانه سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی طراحی و در قالب گالری های متنوع و مختلف ارایه شده است.

به گزارش برنا، در این نمایشگاه مجازی که به مناسبت هفته دفاع مقدس برگزار شد صحنه هایی از جنگ تحمیلی، حماسه آفرینی رزمندگان و ایثارگران و همچنین حضور بانوان در عرصه های مختلف جنگ تحمیلی در قالب ۸۷ قطعه عکس به همراه توضیحات کامل به زبان ژاپنی جهت علاقه مندان ایرانی و ژاپنی ارائه شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


       
رایزنی فرهنگی ایران در ژاپن، پیش از این نیز نمایشگاه های مجازی "سردار سلیمانی، چهره بین المللی مبارزه با تروریسم" و "ایران زیبا" را طراحی و ارائه کرده است.

در این نمایشگاه پس از ورود از طریق لینک های زیر و فشردن دکمه ادامه و قبول، وارد نمایشگاه شده و امکان قدم زدن، تنظیم فاصله، حرکت در تالارها، موسیقی، بزرگ نمایی، تنظیم کیفیت نمایشگاه در بخش ابزارها و ... نیز پیش بینی شده است.
       
دیوسالار رایزن فرهنگی ایران در ژاپن در این خصوص گفت: با توجه به شرایط و محدودیت های کرونایی، علیرغم این که برخی برنامه ها به صورت حضوری و با رعایت پروتکل های بهداشتی از سوی رایزنی فرهنگی برگزار می شود که نمونه های آن اخیرا با عنوان "ماه فرهنگی ایران در ژاپن"، "نمایشگاه نقاشی تبادلات فرهنگی ایران و ژاپن"، "چهارمین هفته فیلم ایران در ژاپن" و ... بوده است، اما توجه به حوزه مجازی و استفاده از این ظرفیت گسترده به صورت جدی در اجرای برنامه ها دنبال شده است.

وی افزود: تا کنون علاوه بر نمایشگاه های حضوری، نمایشگاه مجازی سردار دل ها با عنوان"سردار سلیمانی، چهره بین المللی مبارزه با تروریسم" با ۱۱۰ قطعه عکس که البته همزمان با چهلمین روز شهادت ایشان، اولین نمایشگاه عکس سردار با همین عنوان نیز از سوی رایزنی فرهنگی برپا شده بود و نمایشگاه مجازی "ایران زیبا " با ۸۰ قطعه عکس درزمینه معرفی ایران، گردشگری، اماکن تاریخی و ... تهیه و تقدیم علاقه مندان ایرانی و ژاپنی گردید.
دیوسالار با اشاره به برخی اقدامات پیش بینی شده در این ایام افزود: در چارچوب بیانیه گام دوم انقلاب اسلامی و به منظور معرفی ارزش ها و ظرفیت های کشور در زمینه های مختلف از جمله موضوع مقاومت، همچون سال گذشته اقدامات و فعالیت های متنوعی پیش بینی شد.

به گفته وی علاوه بر نمایشگاه مجازی، اکران دو فیلم ارزشمند دفاع مقدس یعنی ویلایی ها و مستند ۱۸ درصد که به صورت مستقیم و مستقل از سوی رایزنی فرهنگی ترجمه و زیرنویس ژاپنی شده، انعقاد تفاهم نامه همکاری برای انتشار کتاب با همین موضوع با طرف ژاپنی، تولید محتوای مرتبط و ترجمه به زبان ژاپنی و توزیع در شبکه های اجتماعی، ترجمه و زیرنویس فیلم های کوتاه دفاع مقدس، همکاری با کارگردان ژاپنی و ارائه تصاویر دفاع مقدس برای ساخت مستند به منظور نمایش در تلویزین ان اچ کی، تولید نماهنگ و ... اجرایی خواهد شد.

علاقه مندان می توانند جهت بازدید از نمایشگاه روی دو لینک پایگاه اطلاع رسانی رایزنی فرهنگی به زبان ژاپنی به ادرس http://tokyo.icro.ir/index.aspx?siteid=۴۱۷&pageid=۴۴۲۴۵ و لینک پایگاه اینترنتی نمایشگاه https://www.artsteps.com/view/۶۱۳c۸۱۷۷۲۲۵۱c۴d۹۶۵cde۸۲۸?currentUser  کلیک کنند.

​  

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: دفاع مقدس سوی رایزنی فرهنگی فرهنگی ایران در ژاپن نمایشگاه مجازی دفاع مقدس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۱۹۵۹۹۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رمزگشایی از یک پروژه مشکوک/ واکاوی پشت‌پرده انتشار گسترده یک شایعه دروغ درباره جامعه مسلمانان ژاپن

به گزارش قدس آنلاین، در این شرایط استعمار نو برای وارونه نشان دادن شکست‌های میدانی مار دست‌آموز خود در منطقه، باز هم به دسیسه همیشگی متوسل شده است؛ تفرقه بینداز و حکومت کن. 

به این خبر توجه کنید: وهابی‌های عربستان یک زن ژاپنی را به‌خاطر شیعه شدن کشتند! این تیتر، یکی دو روز پیش روی برخی از سایت‌های ایرانی قرار گرفت و با هدف آب و تاب دادن به ماجرا حتی عکس‌های ادعایی مربوط به قبر فرد مذکور هم به سرعت از فضای مجازی کشورمان سر درآورد. براساس گزارش منابع نامعلوم ماجرا این‌گونه روایت شده است: خانم ‌پرنیا ماتسوشیما، دختر دورگه ایرانی‌-ژاپنی و قاری و حافظ کل قرآن که به‌تازگی شیعه شده بود، توسط سه شهروند سعودی در توکیو به شهادت رسید.

سه فرد وهابی با تابعیت عربستان که از فعالان همان مسجدی هستند که این شهیده در آن فعالیت می‌کرد، پس از روشنگری ایشان و ترویج فضائل و معارف اهل بیت (ع) نقشه قتل وی را برنامه‌ریزی می‌کنند و زمانی که این نوعروس ۱۷ساله به قصد ورزش صبحگاهی از منزل خارج می‌شود، توسط خودرو زیرگرفته و از هوش می‌رود و وهابی‌ها رگ دست او را قطع می‌کنند. 

رد خبر شهادت دختر شیعه در ژاپن
اما در حالی که بسیاری با استناد به خبر منتشر شده در حال موضع‌گیری هستند، ناگهان اعلام می‌شود این موضوع صحت ندارد. خبرگزاری اهل بیت(ع) ـ ابنا ـ در این‌باره نوشت: براساس اطلاعات رسیده، هیچ دختر شیعه‌ای به نام پرنیا ماتسوشیما که مشغول فعالیت‌های شیعی در شهر توکیو بوده، وجود خارجی نداشته و تصاویر منتشرشده منتسب به این شخصیت در واقع مربوط به «صبریه انواری» یک دختر افغانستانی ساکن شهر دهلی نو پایتخت هند بوده است. شیعیان ایرانی ساکن ژاپن در گفت‌وگو با خبرنگار خبرگزاری ابنا، ضمن رد وجود این شخصیت، تمام اخبار منتشرشده در خصوص قتل او به دست وهابی‌ها و دستگیری قاتلان را نادرست می‌دانند.

پشت پرده ماجرا چیست؟
برجسته شدن چنین خبری در میانه جنگ غزه، که تمام حواس‌ها به این مسئله جلب شده و مسلمانان بر ضرورت مسئول دانستن رژیم صهیونیستی در کشتار نزدیک به ۴۰ هزار فلسطینی یکصدا و متحد هستند، بسیار پرسش‌برانگیز است. واقعاً منفعت انتشار این‌گونه اخبار با چه گروه یا کسانی است؟ موضوع اصلی اینجاست که چرا این خبر، با این مقدار از مستند و مدرک در این حجم رسانه‌ای تولید شده است؟

یک منبع مطلع در گفت‌وگو با قدس درباره مطرح شدن چنین ماجرایی، پشت پرده آن را پیچیده و یک سناریوی برنامه‌ریزی شده برای تخریب وحدت میان مسلمانان در جامعه ژاپن ارزیابی می‌کند. او می‌گوید: از ابتدای انتشار خبر در صفحه شخصی یک فرد، حجت‌الاسلام‌والمسلمین ساواوا روحانی ژاپنی شیعه و معاون مرکز جامعه‌المصطفی ژاپن به همراه ما قضیه را پیگیری کرد. در تحقیقاتی که انجام شد متوجه شدیم این داستان به‌طور کامل دروغ است. درحقیقت اصالت فردی به نام پرنیا زیر سؤال است؛ چراکه این فرد اصلاً ژاپنی نبوده، از سوی دیگر عکس‌هایی که از فرد مورد نظر توانستیم بدست آوریم مشخص کرد از عکس یک بلاگر افغانستانی استفاده شده است. این قضیه خیلی جالب است، از این جهت که این اکانت و ماجرا را تا این حد توانسته‌اند پرورش دهند و حالا به اینجا رسیده است. این مسائل همه از برنامه‌ریزی یک طرح پیچیده حکایت دارد؛ یعنی می‌خواهند با برجسته کردن ماجرا بر طبل اختلافات بکوبند.

اسلام‌ستیزی در سرزمین آفتاب تابان
این منبع مطلع ادامه داد: در تشریح این مسئله، نخست اینکه نباید از نظر دور داشت که در پنج، شش سال اخیر به سبب تغییر سیاست مهاجرتی و ایجاد برخی گشایش‌ها جمعیت مسلمانان در ژاپن رشد بالایی داشته و از ۳۰ هزار به ۳۰۰ هزار تن رسیده است. در این شرایط مطرح کردن مباحث اسلاموفوبیا (اسلام‌هراسی) یا اسلام‌ستیزی معنا پیدا می‌کند. اقدام افرادی ناشناس با انگیزه‌های نامعلوم در انتشار خبری دروغ به همراه چند عکس فتوشاپی در شرایط حساس جهان اسلام قطعاً فتنه‌انگیزی است. با توجه به حساسیت مسئله، به‌نظر می‌رسد موضوع یک سناریو تفرقه‌افکنانه و ایجاد حساسیت میان مذاهب شیعه و اهل تسنن باشد، آن هم در کشوری که مسلمانان از هر مذهبی برای مدت‎ها به‌صورت مسالمت‌آمیز در کنار یکدیگر زیست فرهنگی داشته، دارند و با حضور در مساجد و مراسم مذهبی یکدیگر، اتحاد خوبی را نشان داده‌اند. در یک بعد احتمال می‌رود خبر مذکور برای برانگیختن احساسات شیعیان، به‌خصوص شیعیان پاکستانی برای ایجاد تحرک ایشان منتشر شده باشد، با این نیت که در ادامه دولت ژاپن مجبور به واکنش شده و محدودیت بر فعالیت‌های شیعیان (و حتی اهل سنت مقیم ژاپن که عموماً  با شیعیان در فعالیت‌های اجتماعی و اسلامی و حمایت از فلسطین همکاری می‌کنند) قائل شود. ضمن اینکه ژاپن از دید ایرانی‌ها کشوری مورد توجه و قابل احترام بوده و بخشی از انتشار این خبر هم احتمالاً جامعه فارسی‌زبان را هدف قرار داده است.
از سوی دیگر همه می‌دانیم این روزها رژیم صهیونیستی اوضاع خوبی ندارد و تا خرخره در باتلاق غزه گرفتار شده است. گرفتاری اشغالگران تنها مربوط به ناکامی نظامی نیست، بلکه در حوزه سیاسی، کشیده شدن رژیم به دیوان بین‌المللی دادگستری و احتمال اعلام حکم جلب سران صهیونیست توسط دادگاه، قطع یا کاهش رابطه ۲۶ کشور با اسرائیل و رویگردانی حتی نزدیک‌ترین متحدان از تل‌آویو را نیز شامل می‌شود. مشکلات صهیونیست‌ها تا جایی بالا گرفته که این روزها دانشجویان ژاپنی از جمله در دانشگاه «واسدا» توکیو هم با برگزاری تجمعات مسالمت‌آمیز به کارزار گسترده حامیان فلسطین پیوسته و با سر دادن شعارهایی خواستار توقف جنایات رژیم صهیونیستی در فلسطین شدند.

با این تفاسیر، دلیل دیگر پشت پرده شکل‌گیری چنین تحرکاتی به روشنی قابل شناخت است. با اینکه به سبب سرمایه‌گذاری‌های کلان سعودی ممکن است گرایش‌های سلفی در ژاپن در میان مسلمانان و یا نومسلمانان گرویده اهل سنت وجود داشته باشد، با این حال فضای نسبتاً آرامی در جامعه همیشه آرام سرزمین آفتاب تابان و شکوفه‌های گیلاس میان جریانات اسلامی حاکم است. بنابراین ماجرای اخیر می‌تواند طرحی برنامه‌ریزی شده با هدف منحرف کردن افکار از جنایات غزه باشد، سناریوی نخ نمایی که از
 هم اکنون پنبه آن زده شده و با توجه به هوشیاری مسلمانان توطئه‌ای شکست خورده خواهد بود.


خبرنگار: هدایت جاوید

دیگر خبرها

  • رمزگشایی از یک پروژه مشکوک
  • روایت زندگی تنها شهید فرانسوی دفاع مقدس در نمایشگاه کتاب
  • کنگره شهدای مرکزی به یک جریان عظیم فرهنگی در کشور تبدیل شده است
  • پشت‌پرده انتشار گسترده یک شایعه
  • رمزگشایی از یک پروژه مشکوک/ واکاوی پشت‌پرده انتشار گسترده یک شایعه دروغ درباره جامعه مسلمانان ژاپن
  • اولین مصاحبه شهاب زاهدی با شبکه معروف ژاپنی
  • اولین مصاحبه زاهدی با شبکه معروف ژاپنی
  • تمجید ژاپنی‌ها از شهاب زاهدی/ لژیونر ایرانی مدعی آقای گلی جی لیگ
  • نگاهی به تغییرات جدید در جامعه ژاپن با محوریت خانواده‌های ژاپنی
  • رونمایی از دستگاه میکروب‌شناسی در ایران