Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «عصر ایران»
2024-04-30@17:34:18 GMT

اعلام نحوه آموزش دانشجویان علوم پزشکی

تاریخ انتشار: ۱ مهر ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۳۱۹۷۰۱۶

پروتکل های بهداشتی و نحوه آموزش دانشجویان علوم پزشکی برای سال تحصیلی ۱۴۰۰-۱۴۰۱ اعلام شد.

به گزارش ایسنا، وزارت بهداشت، درمان و آمورزش پزشکی، دستوالعمل پروتکل‌های بهداشتی - آموزشی مبارزه با شیوع ویروس کرونا در دانشگاه‌های علوم پزشکی، نحوه برگزاری کلاس‌های نظری، کارآموزی‌ها، کارورزی‌ها و کلاس‌های عملی دانشجویان در ترم جدید برای سال تحصیلی ۱۴۰۰-۱۴۰۱ را اعلام کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

بر این اساس کلاس های دروس نظری دانشجویان جدیدالورود به صورت مجازی و کلاس های دانشجویان تحصیلات تکمیلی و دکترای تخصصی (PhD) جدیدالورود، با شرط کامل بودن برنامه واکسیناسیون و با رعایت پروتکل های بهداشتی، حضوری برگزار خواهد شد.

همچنین برگزاری برنامه‌ها و کلاس‌های آموزشی دانشجویان جدیدالورود به‌صورت ترکیبی (حضوری - مجازی با اولویت حضوری) می باشد.

آموزش کلاس‌های نظری دانشجویان سنوات قبل، مشروط به کامل بودن واکسیناسیون و با رعایت پروتکل‌های بهداشتی، به صورت ترکیبی(مجازی- حضوری با رویکرد اولویت حضوری) خواهد بود.

کلاس‌های عملی آزمایشگاهی و آموزش در عرصه دانشجویان کارآموزی پزشکی و سایر رشته‌ها به شرط کامل بودن واکسیناسیون و با رعایت پروتکل‌های بهداشتی، باید به صورت ترکیبی با اولویت حضوری برنامه ریزی و اجرا شود.

کلاس‌های دانشجویان تحصیلات تکمیلی دکترای تخصصی (PhD ) نیز با شرط کامل بودن برنامه واکسیناسیون و با رعایت پروتکل های بهداشتی، کمافی السابق حضوری خواهد بود.

حضور دستیاران رشته‌های تخصصی بالینی و کارورزان رشته‌های پزشکی در بخش‌ها و درمانگاه‌های و مراکز درمانی آموزشی، طبق برنامه‌های آموزشی مربوطه، کما فی السابق ادامه یابد.

در مراکز بیمارستانی و دانشکده‌ها، کلیه آموزش‌هایی که در قالب گزارش صبحگاهی، ژورنال کلاب، case-report و جلسات علمی برگزار می‌شوند، متناسب با امکانات گروههای آموزشی و بیمارستان‌ها با رعایت پروتکل های بهداشتی، به صورت برنامه‌های ترکیبی با اولویت حضوری اجرایی شود.

دانشگاه‌ها می توانند بر حسب شرایط خود، نسبت به فشرده سازی دوره‌ها و کلاس‌های حضوری و تقسیم‌بندی دانشجویان به گروه‌های کوچک‌تر مشروط به حفظ کیفیت آموزشی با رعایت پروتکل‌های بهداشتی اقدام کنند.

منبع: عصر ایران

کلیدواژه: واکسیناسیون و با رعایت پروتکل های بهداشتی اولویت حضوری کامل بودن

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.asriran.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «عصر ایران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۱۹۷۰۱۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ارائه خدمات درمانی بهداشتی به اتباع مجاز و غیرمجاز در سیستان و بلوچستان

رئیس دانشگاه علوم پزشکی زاهدان اعلام کرد: از ابتدای سال ۱۳۹۸ تا ۱۴۰۲ بیش از هزارمیلیارد ریال صرف ارائه خدمات درمانی برگشت ناپذیر به اتباع فاقد هویت در حوزه دانشگاه علوم پزشکی زاهدان شده است.

حبیب غزنوی، در نشست ساماندهی خدمات بهداشتی و درمانی اتباع خارجی گفت: علاوه بر ارائه خدمات درمانی، خدمات بهداشتی شامل مراقبت از نوزاد و مادرباردار، واکسیناسیون سرخک، فلج اطفال و مالاریا هم به صورت رایگان به تمامی اتباع مجاز و غیرمجاز ارائه می‌شود.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی زاهدان افزود: زاهدان تنها شهر کشور است که دارای مرکز تسهیلات زایمانی در حاشیه شهر برای انجام زایمان‌های بهداشتی مادران باردار اتباع است.

غزنوی خاطر نشان کرد: باتوجه به مرزی بودن سیستان و بلوچستان و قاچاق انسان، بیشترین هزینه انجام شده در سیستم درمانی مرتبط با بیماران تصادفی اتباع خارجی است.

همچنین محمد کاظم مومنی معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی زاهدان هم گفت: در حوزه دانشگاه علوم پزشکی زاهدان ۳۴ بیمار دیالیزی فاقد مدارک وجود دارند که هر کدام از این بیماران به طور میانگین ۱۳ بار در ماه دیالیز می‌شوند و هر نوبت ۱۷ میلیون ریال هزینه برای سیستم درمانی ایجاد می‌کند.

وی افزود: همچنین ۱۵۳ بیمار تالاسمی نیز در حوزه دانشگاه علوم پزشکی زاهدان وجود دارد که در ماه حدود ۲۰۰ میلیون تومان جهت درمان آنها هزینه می‌شود.

مومنی ادامه داد: صرف این هزینه‌های غیرقابل بازگشت که هیچگونه منبع جبرانی برای آن در نظر گرفته نشده است باعث شده است تا فشار اقتصادی به بیمارستان‌ها و مراکز درمانی تحمیل شود.

سعیدی مدیرکل اتباع سیستان و بلوچستان نیز گفت: سیاست‌های کلی و برنامه‌هایی توسط اداره اتباع در حال انجام است و امیدواریم این برنامه‌ها کمکی به سیستم بهداشتی و درمانی کند.

احمدزاده دادیار حقوق عامه دادگستری سیستان و بلوچستان هم گفت: ارائه خدمات درمانی به اتباع خارجی در سیستان و بلوچستان روند افزایشی دارد.

وی ادامه داد: باید از کمک‌های سازمان‌های بین‌المللی برای پرداخت بخشی از هزینه‌های درمانی اتباع خارجی استفاده کنیم.

باشگاه خبرنگاران جوان افغانستان افغانستان

دیگر خبرها

  • سرپرست دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی زابل منصوب شد
  • ویدئوی عجیب از وضعیت آموزشی دانشجویان دندانپزشکی 
  • رئیس دانشگاه علوم پزشکی زابل تغییر کرد
  • ارائه خدمات درمانی بهداشتی به اتباع مجاز و غیرمجاز در سیستان و بلوچستان
  • برگزاری هفدهمین جشنواره آموزشی شهید مطهری
  • تعطیلی مرکز غیرمجاز طب سنتی در قم
  • جزئیات جدید نحوه ارزش‌یابی امتحانات کشوری «ریاضی» و «علوم» پایه ششم
  • خراسان رضوی ۲۰ هزار بازمانده از تحصیل دارد
  • کلاس تمام دانشگاه امروز به مدت ۲ ساعت تعطیل شد
  • جزییات تعطیلی کلاس‌ های دانشجویان امروز یکشنبه ساعت ۱۲ تا ۱۴