Web Analytics Made Easy - Statcounter

سخنگوی طالبان با تاکید بر اینکه شروط جامعه بین‌الملل برای به رسمیت شناختن دولت جدید افغانستان غیرقابل قبول است، گفت: ما به دنبال تقویت روابط خود با جامعه بین المللی هستیم.

خبرگزاری میزان - ذبیح‌الله مجاهد در مصاحبه با اسکای نیوز، ضمن درخواست از سازمان ملل برای ایجاد زمینه‌های مشترک برای همکاری، تبادل دیپلماتیک و به رسمیت شناختن مشروعیت دولت طالبان، گفت: این حق ملت افغانستان است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

معاون وزیر اطلاعات و فرهنگ کابینه موقت طالبان ادامه داد: ما به دنبال تقویت روابط خود با جامعه بین المللی و یافتن راه‌هایی برای همکاری بر اساس تفاهمات مشترک هستیم.

وی افزود: طالبان قصد دارد تا روابط خوب و سازنده‌ای را با همه کشور‌ها طبق فعالیت و منافع مشترک ایجاد کند.

ذبیح‌الله مجاهد در ادامه اظهارات خود از شروط جامعه بین‌الملل برای به رسمیت شناختن دولت طالبان انتقاد کرد و گفت: این شروط برای ما نامناسب، غیرقابل قبول و مغایر با قوانین بین المللی است.

معاون وزیر اطلاعات و فرهنگ کابینه موقت طالبان ادامه داد: همه نگرانی‌های جامعه بین‌الملل قابل حل است، اما این امر مستلزم همکاری و اقدام مشترک است.

وی در ادامه با اشاره به بمب‌گذاری‌های اخیر در «ننگرهار» گفت: ما به حملات سازمان داعش پایان می‌دهیم و آن تحت کنترل است.

ذبیح‌الله مجاهد از امارات نیز تقدیر کرد و گفت: دولت در خط مقدم کشور‌هایی بود که کمک‌های فوری غذایی و درمانی به افغانستان را ارسال کردند.

وی افزود: تیم فنی امارات نقش مهمی در راه‌اندازی فرودگاه کابل ایفا می‌کند تا خود را برای باز شدن کامل برای پرواز‌های بین‌المللی آماده کند.

معاون وزیر اطلاعات و فرهنگ کابینه موقت طالبان با اشاره به موضوع زنان گفت: اقدامات برای یافتن سازوکاری که مشارکت گسترده زنان را در بخش‌های مختلف مطابق با قوانین شریعت تضمین کند، در جریان است.

وی در ادامه با تاکید بر ضرورت آزاد شدن دارایی‌های بلوکه شده افغانستان در بانک‌های خارجی و آمریکایی، گفت: این حق مردم افغانستان است.

سخنگوی طالبان افزود: طالبان از ایالات متحده آمریکا درخواست می‌کند تا دارایی‌های دولت افغانستان را آزاد کند.

 

بیشتر بخوانید: تحولات افغانستان| معرفی نماینده طالبان در سازمان ملل

 

انتهای پیام/

برچسب ها: طالبان تحولات افغانستان

منبع: خبرگزاری میزان

کلیدواژه: طالبان تحولات افغانستان جامعه بین

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mizan.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری میزان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۱۹۷۳۹۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دولت با ایده‌هایی عملگرایانه سیاست‌های جمعیتی را تقویت کند

به گزارش خبرگزاری مهر، محمود پاک نیت بازیگر شناخته شده سینما، تئاتر و تلویزیون عنوان کرد: قطعاً سیاست های جمعیتی برای فرزندآوری موثر است منتها دولت می تواند این سیاست ها را تقویت کند و زمینه‌هایی برای فرزندآوری بیشتر با ایده‌هایی عملگرایانه فراهم کند.

وی در ادامه عنوان کرد: الان از دغدغه های زوج ها امرار معاش و معیشتشان است، هر زوجی نیاز به حداقل‌هایی برای خانه و مسکن و مادیات دارد. اضافه کردن نسل هم مشکلات خاص خود را دارد اما قطعاً مشکلاتش کمتر از پیری جمعیت است

وی با اشاره به غریزه قوی مادری در بین زنان جوان گفت: زنان جوان ایرانی همه فرزند دوست هستند، نباید طوری شود که نسل آتی در زمان کهنسالی هیچکس را نداشته باشد که به او رسیدگی کند. زوجین جوان باید به این مسایل توجه کنند که همانطور که گذشته های ما نیاز به فرزند در سنین بالا داشتند، نها هم همینطور هستند.

وی با اشاره به تهدیدات پیری جمعیت در جامعه اظهار داشت: وقتی سن ازدواج بالا می رود و جوانان ازدواج کرده هم تمایل به فرزند پیدا نمی‌کنند به مروری کهن سالی جمعیت رخ می دهد. باید برای سال های آتی تمهیدی بیاندیشیم تا مشکلاتی از این دست گریبان جامعه مان را نگیرد، هنرمندان هم پای کار بیایند تا ترسیمی از فضای درست خانوادگی برای نسل جوان داشته باشند. به هر حال هنرمندان هم الگوی جامعه هستند.

ضرورت اجرای قانون جوانی جمعیت به طور کامل

همچنینانسیه شاه حسینی کارگردان و فیلمنامه نویس با تأکید بر سرعت افزایش جمعیت سالمندان در جامعه گفت: این امر باعث می‌شود که کاهش زاد و ولد به چشم بیاید و یک زنگ خطر برای کارشناسان حوزه سلامت و جمعیت محسوب شود و سال‌هاست که در این عرصه هم صحبت‌های زیادی می‌شود.

وی با اشاره به اینکه قانون جوانی جمعیت باید به طور کامل و درست اجرا شود، گفت: همین جایزه می‌تواند راهگشایی در این عرصه باشد هر چند که حل مسئله نیست بلکه یک راهبرد است

شاه حسینی با اشاره به اینکه دستگاه‌های مسئول در اجرای قانون جوانی جمعیت باید نهایت تلاششان را اتخاذ کنند، یادآور شد: این مسوولیت هم تنها با یک دستگاه نیست، دستگاه‌های زیادی می‌توانند فعال شوند.

خود فرهنگ‌سازی در جامعه خیلی اثرگذار است تا این شعار دو فرزندی یا تک فرزندی که بلای جامعه شده، از اذهان پاک شود. شاه حسینی در پاسخ به این سوال که اگر فیلمی در این رابطه به او پیشنهاد شود، می‌پذیرد، گفت: بله قطعاً در این فضا که هر کشوری برای خود سیاستی دارد هنرمندان ما هم بنا اقتضائات جامعه کاری انجام دهند.

وی با اشاره به تهدیدات نیروی کار جوان در سال‌های آتی و بحران سالمندی اظهار داشت: این را در نظر داشته باشیم که تنها شعار خانواده محوری و نگرانی کاری از پیش نمی‌برد، قانون جوانی جمعیت می‌بایست به طور کامل اجرا شود خوشبختانه دبیرخانه ستاد ملی جمعیت هم این روزها خیلی خوب مشغول به فعالیت است.

دومین جایزه ملی جوانی جمعیت به همت ستاد ملی جمعیت در بخش های خانواده، رسانه، سازمان های مردم نهاد، دستگاهای اجرایی، شرکت ها و موسسات خصوصی، مدیران و نخبگان اردیبهشت سال جاری با شعار سهم من از جوانی ایران برگزار خواهد شد.

علاقه مندان جهت کسب اطلاعات بیشتر می توانند به سایت jameyat.ir مراجعه کنند.

کد خبر 6092956

دیگر خبرها

  • سازمان‌های بین‌المللی در ایجاد صلح و حل منازعات بین دولت‌ها نقش به‌سزایی دارند
  • آمریکا: برای حفظ منافع ملی با طالبان تعامل می‌کنیم
  • دیپلماسی فرهنگی در دولت سیزدهم به‌طور جدی دنبال می‌شود
  • عبدالکبیر: اتصال منطقه‌ای بدون افغانستان ممکن نیست
  • مناقشه آبی ایران و افغانستان وارد فاز جدیدی شد
  • دولت با ایده‌هایی عملگرایانه سیاست‌های جمعیتی را تقویت کند
  • طالبان افغانستان برای جذب توریست خارجی دست به کار شده اند
  • سد طالبان بر مسیر «دوستی»
  • کابل خطاب به مسکو: حکومت افغانستان فراگیر است
  • قزاقستان: کشورهای مختلف به برقراری روابط با کابل تمایل دارند