Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش حوزه افغانستان باشگاه خبرنگاران جوان،"الکساندر شالنبرگ"، وزیر امور خارجه اتریش در گفتگو با یک رسانه چاپ این کشور به مسئله بحران افغانستان پرداخته و اعلام کرد که همچنان ده‌ها اتریشی بعد از عهده داری قدرت توسط طالبان در افغانستان حضور دارند. وی از تلاش‌های کشورش برای خروج این نیرو‌ها از مرز‌های زمینی خبر داد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی درباره تبدیل شدن افغانستان به پناهگاه و محل امنی برای تروریست‌ها و همچنین صادر کننده تروریسم و افراط گرایی بین المللی هشدار داده و تاکید کرد که جامعه بین المللی باید همه تلاش خود را کند تا افغانستان از نظر سیاسی امنیتی به چاله سیاهی تبدیل نشود.

شالنبرگ گفت: این کشور پتانسیل اینکه تمام منطقه را با خود به قعر نابودی بکشاند داردوی تاکید کرد که با مشارکت صدر اعظم کشورش می‌خواهد میزگردی را با حضور کشور‌های همسایه افغانستان و همچنین سازمان‌های بزرگ امدادی برگزار کند تا مشترکا به مسائل مختلف و چگونگی برقراری ثبات و ارائه کمک به افغانستان بپردازند.

شالنبرگ در بخش دیگری از سخنانش شرط اساسی برای به رسمیت شناختن دولت طالبان را احترام به حقوق اولیه و آزادی، احترام به حقوق اقلیت‌ها و بخصوص حقوق زنان و فراهم کردن امکان دسترسی بشردوستانه و تشکیل یک دولت فراگیر دانست.

شالنبرگ در بخش دیگری از این گفتگو به مناقشات بین مجارستان و لهستان با اتحادیه اروپا بر سر مسئله حاکمیت قانون پرداخته و درباره به وجود آمدن جامعه‌ای دو طبقه در این اتحادیه هشدار داده و از رشد در کنار هم همه کشور‌ها حمایت کرد. وی همچنین اعلام کرد که پروژه ادغام و هماهنگی در اروپا تازه زمانی نهایی می‌شود که هر کشوری از یوگسلاوی سابق عضو این اتحادیه شود.

وی در بخش دیگری از سخنانش از موضع ترکیه در قبال پناهندگان افغان و مخالفت این کشور با پذیرش پناهندگان افغان حمایت کرد.

انتهای پیام/

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: طالبان دولت افغانستان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۱۹۸۰۱۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مذاکرات طالبان برای صادرات نفت روسیه

طالبان سرگرم همکاری با قزاقستان و ترکمنستان برای ایجاد یک مرکز منطقه ای تجارت انرژی است که فروش نفت از روسیه به جنوب آسیا را تسهیل می‌کند.

به گزارش ایسنا، نمایندگان افغانستان، قزاقستان و ترکمنستان اخیرا در کابل، درباره ایده ایجاد یک هاب انرژی و لجستیک در ولایت هرات در غرب افغانستان، گفتگو کرده اند.

نورالدین عزیزی، وزیر بازرگانی موقت طالبان به رویترز گفت: این سه کشور قصد دارند در این هاب سرمایه گذاری کنند که انتظار می‌رود هاب فروش نفت روسیه به کشورهای جنوب آسیا از جمله پاکستان باشد.

این مقام طالبان اظهار کرد: بر اساس گفتگوهای ما، قرار است یک مرکز لجستیکی در ولایت هرات ایجاد شود که می‌تواند شمال را به جنوب آسیا متصل کند.

عزیزی به رویترز گفت: پس از نشستهای سه جانبه هفته گذشته در افغانستان، تیمهای فنی از افغانستان، ترکمنستان و قزاقستان ظرف دو ماه آینده، پیش نویس توافق نامه ای را تهیه خواهند کرد که برنامه های رسمی برای هاب جدید انرژی را مشخص می‌کند.

به گفته عزیزی، این مرکز لجستیک در ابتدا قرار است ظرفیت یک میلیون تن نفت را داشته باشد، اما وی مشخص نکرد که این مرکز چه زمانی می‌تواند فعالیت خود را آغاز کند.

وزارت بازرگانی قزاقستان در بیانیه ای به رویترز گفت: قزاقستان به نوبه خود، به توسعه جاده ها و راه آهن از طریق افغانستان برای برقراری ارتباط با خلیج فارس و جنوب آسیا چشم دوخته است.

در حال حاضر، صادرات نفت خام قزاقستان به لجستیک در روسیه و بنادر این کشور در دریای سیاه، وابسته است.

طالبان در فروش نفت روسیه مشکلی نخواهند داشت.

بر اساس گزارش اویل پرایس، در پاییز سال ۲۰۲۲، وزیر بازرگانی طالبان اعلام کرده بود بر اساس قرارداد با روسیه، افغانستان سالانه یک میلیون تن بنزین، یک میلیون تن دیزل، ۵۰۰ هزار تن گاز نفتی مایع و ۲ میلیون تن گندم دریافت خواهد کرد.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • دولت ترینیداد و توباگو کشور فلسطین را به رسمیت شناخت
  • ترینیداد و توباگو هم کشور فلسطین را به رسمیت شناخت
  • مذاکرات طالبان برای صادرات نفت روسیه
  • ایجاد مرکز لجستیکی تجاری در هرات
  • قربانی بهبود روابط کابل اسلام آباد شده ایم
  • گزینه‌های مقابل بایدن در چگونگی مواجهه با توافقنامه دوحه
  • مسدود شدن گذرگاه اسپین بولدک
  • روایت روزنامه جمهوری اسلامی از مدارا با طالبان بدون خط قرمز/ جازدن سیل به جای دادن حقابه!
  • مناقشه آبی ایران و افغانستان وارد فاز جدیدی شد
  • تغییرات اقلیمی افغانستان را تهدید می کند