Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایسنا/خراسان رضوی پنجمین دوره جشنواره رسانه‌ای ابوذر با اعلام برگزیدگان از سوی هیأت داوران به کار خود پایان داد.

عباس محمدیان، دبیر شورای سیاست‌گذاری جشنواره رسانه‌ای ابوذر خراسان رضوی، در اختتامیه پنجمین دوره این جشنواره که شامگاه گذشته، اول مهر ماه، در مشهد برگزار شد، اظهار کرد: خراسان قطب ولایت، رسانه و فرهنگ است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

همچنین این خطه زادگاه دلیرمردان و شاعرانی چون فردوسی، عطار، خیام، حکیم سبزواری، بهلول و خاستگاه انقلاب و شهداست، به طوری که شاخص‌های انقلاب را باید در مشهد جست‌وجو کرد. امروز نیز در خراسان جشنواره رسانه‌ای ابوذر به یک درخت تنومند تبدیل شده و افتخار می‌کنیم که چنان ظرفیت رسانه‌ای خوبی در استان وجود دارد که می‌تواند در ترویج فرهنگ آل‌الله، رضوی، زیارت و انقلاب مؤثر باشد. 

وی با اشاره به مطالبات اهالی رسانه از وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی افزود: ساختار رسانه‌ای کشور در دولت مردمی و انقلابی نیازمند تغییر و تحول است و امیدوارم تمام خبرنگاران این موضوع را مطالبه کنند تا قانون مطبوعات اصلاح شود چراکه از تصویب قانون کنونی چندین دهه گذشته و این قانون نیازمند به‌روزرسانی است‌. امروز فضای مجازی بازیگر اصلی جریان رسانه‌هاست که متاسفانه هیچ نظارتی بر آن وجود ندارد و در دولت‌های گذشته نیز هیچ اقدامی در این خصوص صورت نگرفت. 

رئیس بسیج رسانه خراسان رضوی تصریح کرد: یک بُعدی بودن صندوق هنر سبب شده که به حقوق اصحاب رسانه، چه در اعطای امتیازها و چه در موارد دیگر ظلم شود. امیدواریم وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی این درخواست اصحاب رسانه را به صورت جدی دنبال کند و نسبت به تفکیک صندوق هنر و رسانه پیشگام باشد چراکه اصحاب رسانه هیچ حق و حقوقی در صندوق هنر ندارند. همچنین یارانه‌هایی که به مطبوعات اختصاص داده شده باید به‌روزرسانی شود و خبرگزاری‌ها و سایت‌های خبری نیز مورد حمایت وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی قرار گیرد و در روش اجرای یارانه به مطبوعات تجدیدنظر شود. 

محمدیان ادامه داد: در دهه اخیر نهضت آموزش خبرنگاران به فراموشی سپرده شده که لازم است به آن توجه شود. همچنین تمام آگهی‌های دولتی محل فساد باقی مانده‌اند و هیچ روشی نیست که در ثبت آگهی‌های دولتی اصلاحاتی صورت گیرد. مشکلات بیمه، معیشت و حقوق خبرنگاران نیز به فراموشی سپرده شده و لابی‌های عجیب و غریب در حمایت از رسانه‌ها و خط‌کشی‌های سیاسی وجود دارد. امروز حتی در رابطه با صدور کارت خبرنگاری دچار مشکل هستیم و برای یک کارت خبرنگاری که صرفا برای هویت‌بخشی به اصحاب رسانه مورد استفاده قرار می‌گیرد باید از وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی تایید گرفته شود چراکه اداره‌کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان اجازه صدور آن را ندارد و مسیر سختی را برای صدور کارت خبرنگاری باید طی کرد.

در ادامه این نشست اسامی برگزیدگان این جشنواره در بخش‌های مختلف به شرح زیر اعلام شد: 

در بخش یادداشت غلامرضا بنی اسدی به عنوان شایسته تقدیر معرفی شد و مهدی مقصودی رتبه اول را در این بخش دریافت کرد. ایمان صلواتی و معصومه مومنیان رتبه دوم، وحید اکرمی و سعید برند نیز رتبه سوم بخش یادداشت را کسب کردند.

در بخش مصاحبه الهام مهدی‌زاده و مجید حسین‌زاده علاقه‌بندان شایسته تقدیر معرفی شدند؛ محدثه شوشتری رتبه اول، علی قدیری نوفرست و صدیقه رضوانی‌نیا رتبه دوم و محسن فاطمی‌نژاد و صادق جهانی نیز حائز رتبه سوم در این بخش شدند. 

در بخش گزارش خبری مریم اصغری، محمدعلی میرشکار و فاطمه سهامی حصاری شایسته تقدیر معرفی شدند و مهدی عسکری، سمیرا شاهیان رتبه دوم و فاطمه غلامی و مهناز اصغری نیز حائز رتبه سوم شدند. این بخش رتبه اول نداشت. همچنین در بخش گزارش غیرخبری نیز حمید دلاوری هروی بعنوان نامزد شایسته تقدیر شناخته شد و الهام مهدی‌زاده رتبه اول، معصومه مومنیان رتبه دوم و حسین شعبانی و لیلا جان‌قربان رتبه سوم این بخش را کسب کردند.

در بخش عکس احمد فیاض شایسته تقدیر معرفی شد و حسن صلواتی رتبه اول، احمد حسنی و مهدی رحمانی مطلق رتبه دوم و میثم دهقانی و امیر عنایتی نیز رتبه سوم را کسب کردند. همچنین در بخش آثار نمایشی، تیزر و نماهنگ نیز امید ملایی شایسته تقدیر شناخته شد و حامد پویان رتبه اول، علیرضا باغشنی رتبه دوم و رضا بهرام‌نژاد حائز رتبه سوم شدند. در قالب انیمیشن نیز مهدی پور پیله‌کش رتبه اول، شهرام بیگی رتبه دوم و سعید شفیعیان رتبه سوم را کسب کردند. 

در بخش ویژه سردار سلیمانی از حسین شجاع و مریم تکافی تقدیر به عمل آمد و در بخش برنامه‌های تلویزیونی نیز از مجتبی احسانی قدردانی شد. همچنین در بخش گزارش تلویزیونی علیرضا محبی و مهدی رهنما شایسته تقدیر شناخته شدند و سیده تکتم سیدی رتبه اول، اعظم فریدون مقدم رتبه دوم و محسن تقی‌زاده و محمود سعیدی مقدم رتبه سوم را کسب کردند. 

در قالب پادکست و آثار رادیویی صادق هاشمی و سید مهران کاظمی به همراه لیلی کیانی شایسته تقدیر معرفی شدند و مرضیه رحیمی، سارا اکبری و وحید اسدی به ترتیب رتبه اول تا سوم را کسب کردند. همچنین در بخش مستند نیز مسعود قادری، سید صادق غفوریان و حامد پویان به ترتیب رتبه اول تا سوم را به خود اختصاص دادند. در قالب موشن‌گرافی نیز حسن نیکنام، شهرام بیگی و محمدمهدی خالقی بایگی رتبه‌های اول تا سوم را کسب کردند.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی فرهنگی و هنری جشنواره رسانه ای ابوذر مشهد خراسان رضوي جشنواره رسانه ای ابوذر شایسته تقدیر معرفی شد فرهنگ و ارشاد اسلامی سوم را کسب کردند همچنین در بخش اصحاب رسانه خراسان رضوی معرفی شدند رتبه دوم رتبه اول رتبه سوم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۱۹۸۸۵۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

خراسان رضوی میزبان آزمون اعطای مدرک تخصصی به حافظان قرآن است

عبدالله ابراهیمی در گفت‌وگو با خبرنگار مهر اظهار کرد: نوزدهمین دوره آزمون اعطای مدرک تخصصی به حافظان قرآن کریم همزمان با سراسر کشور در مشهد و شش شهرستان استان خراسان رضوی برگزار می‌شود.

رئیس مرکز رسانه و اطلاع رسانی اداره کل تبلیغات اسلامی خراسان رضوی افزود: این آزمون از ساعت ۷:۳۰ تا ۱۲ روز جمعه ۱۴ اردیبهشت‌ماه با رقابت ۱۶۱۷ حافظ قرآن در هشت حوزه امتحانی در شهرهای مشهد، سبزوار، تربت‌جام، نیشابور، کاشمر، خواف و تربت حیدریه برگزار می‌شود.

وی همراه شدن معنا، علوم و واژگان قرآنی با جان هزاران نفر را از جمله دلایل اهمیت این آزمون قرآنی بیان و تصریح کرد: این افراد قرآنی قرار است تا با شرکت در این آزمون در سطوح عالی علمی و دانش طی طریق کنند و در آینده موجب گفتمان سازی و حکم‌رانی اندیشه اسلامی با تکیه بر آیات نورانی قرآن کریم شوند.

ابراهیمی حضور بیش از ۱۶۰۰ حافظ قرآن را موجب ایجاد نورانیت در این رقابت معنوی دانست و خطاب به فعالان رسانه گفت: به تصویر کشیدن این رویداد عظیم امری بسیار مقدس و از برکات زندگی کاری هر فعال رسانه‌ای خواهد بود.

رئیس مرکز رسانه و اطلاع رسانی اداره کل تبلیغات اسلامی خراسان رضوی کار رسانه‌ای و تبلیغ این رویداد را کمک به حاملان آیات الهی برای پیدا کردن جایگاه تبلیغی و سوق دادن جامعه به سمت و سوی گنجینه تمام نشدنی آیات الهی دانست و از همکاران رسانه‌ای خواست تا آزمون سراسری اعطای مدارک تخصصی را به صورت ویژه تحت پوشش رسانه‌ای و خبری قرار دهند و مثل همیشه در توسعه ارزش‌های قرآنی سهیم باشند.

کد خبر 6095340

دیگر خبرها

  • خراسان رضوی میزبان آزمون اعطای مدرک تخصصی به حافظان قرآن است
  • برگزیدگان صدا و سیمای لرستان در جشنواره «بر بلندای حضور»
  • «بر بلندای حضور» برگزیدگان خود را شناخت
  • تجلیل از برگزیدگان جشنواره «طنز پهلو» در زادگاه پدر طنز معاصر ایران
  • ۴۰ درصد فضاهای آموزشی بَردَسکَن خراسان رضوی در طرح نوسازی قرار گرفته‌ است
  • غذاهای محلی ریشه در آداب‌و رسوم جامعه دارد
  • جشنواره طنز و رسانه برگزیدگانش را شناخت
  • برگزیدگان هشتمین جشنواره طنزپهلو در فومن تجلیل شدند
  • برگزیدگان هشتمین جشنواره طنز پهلو در فومن تجلیل شدند
  • معرفی برگزیدگان هشتمین جشنواره ملی طنز و رسانه