Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری آریا- سرپرست معاونت توسعه مدیریت و منابع وزارت جهاد کشاورزی گفت: هوشمندسازی و زنجیره‌های تامین کشاورزی اولویت های وزارت جهاد کشاورزی در دولت سیزدهم است.
به گزارش سرویس اقتصادی آریا، علی اکبر متکان گفت: در دوره جدید هوشمندسازی کشاورزی و زنجیره‌های تامین کشاورزی نیز ماموریتی است که در برنامه وزیر جهاد کشاورزی مورد تاکید قرار گرفته و حوزه برنامه‌ریزی امور اقتصادی، انشاالله متولی این امور خواهد بود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی اظهار کرد: کشاورزی اگرچه فعالیت ریسک محسوب می‌شود اما به عنوان یک فعالیت اقتصادی نیازمند برنامه‌ریزی اقتصادی و سیاستگذاری قوی است.
سرپرست معاونت توسعه مدیریت و منابع وزارت جهاد کشاورزی افزود: هرگونه برنامه ریزی اقتصادی و سیاستگذاری جامع باید اثرات خود را در بخش کشاورزی نشان دهد؛ به بیان دیگر آثار آن بر جیب کشاورزان، سفره مصرف‌کنندگان و در یک کلام امنیت غذایی مصرف کنندگان و امنیت معیشتی کشاورزان ظهور و بروز پیدا کند، به همین دلیل جایگاه معاونت برنامه‌ریزی و امور اقتصادی بسیار با اهمیت است.
متکان تصریح کرد: در دوره جدید هوشمندسازی کشاورزی و زنجیره‌های تامین کشاورزی نیز ماموریتی است که در برنامه وزیر جهاد کشاورزی مورد تاکید قرار گرفته و حوزه برنامه‌ریزی امور اقتصادی، انشاالله متولی این امور خواهد بود.
سرپرست معاونت توسعه مدیریت و منابع وزارت جهاد کشاورزی با اشاره به این که دایره کارکردی این معاونت بسیار گسترده است و حوزه‌های مختلف اقتصادی، بازار، تجارت و سیاست های مرتبط با آن را در بر می گیرد، عنوان کرد: این معاونت نقشه راه اقتصاد کشاورزی ایران را ترسیم می‌کند بنابراین آثار تصمیمات و سیاست‌های اتخاذی آن، تمام سازمان‌ها و زیربخش‌های مختلف کشاورزی را تحت شعاع قرار می دهد و به همین دلیل حساسیت خروجی های آن بسیار بالا است.
وی ابراز  امیدواری کرد: در دوره جدید همچون گذشته شاهد خروجی های خوبی از این معاونت باشیم و هماهنگی خوبی بین این مجموعه و کل سازمان ها و زیربخش‌های کشاورزی برقرار شود.
در ادامه این مراسم، محمد قربانی سرپرست معاونت برنامه‌ریزی و اقتصادی وزارت جهاد کشاورزی اظهار کرد: امروز بیش از هر زمان دیگر وزارت جهاد کشاورزی نیازمند نقشه راه تحولی است که در برنامه وزیر جهاد کشاورزی با رویکرد میدانی و روح اقتصاد کشاورزی تجلی پیدا کرده است.
وی افزود: دیدگاه وزیر جهاد کشاورزی نشان می دهد که ایشان به اقتصاد کشاورزی به عنوان نسخه نجات دهنده بخش کشاورزی باور عمیق و جدی دارند که این باور سرمایه گران‌بهایی برای جامعه اقتصاددانان کشاورزی و معاونت برنامه‌ریزی و امور اقتصادی است.
قربانی تصریح کرد: در این دوره تلاش خواهد شد تا با استفاده از ظرفیت بالای کارشناسان موجود در بدنه وزارت جهاد کشاورزی و نیز جمع نخبگان اقتصاددان کشاورزی، برای برنامه ریزی و سیاست‌گذاری مطلوب بخش کشاورزی استفاده شود تا اثرات این سیاست گذاری با حداقل خطا در معیشت کشاورزان و امنیت غذایی مردم ظهور پیدا کند.
وی ابراز امیدواری کرد: این معاونت در چارچوب برنامه وزیر جهاد کشاورزی بتواند نسخه درمان بسیاری از چالش‌های بخش کشاورزی را ارائه دهد و فصل نوینی از پویایی و تولید منافع به نفع مردم رقم بخورد.




کدM-ch2531

منبع: خبرگزاری آریا

کلیدواژه: هوشمندسازی تامین امنیت غذایی برنامه وزیر جهاد کشاورزی وزارت جهاد کشاورزی سرپرست معاونت برنامه ریزی امور اقتصادی بخش کشاورزی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۱۹۹۵۶۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بسته زنجیره تأمین بانک صادرات ایران در خدمت تولید است

​مدیرعامل بانک صادرات ایران همزمان با آغاز عملیاتی شدن برات الکترونیک این بانک به عنوان نخستین برات الکترونیک شبکه بانکی کشور، برای تامین مالی غیرنقدی بخش تولید از طریق ابزارهای نوین زنجیره تأمین اعلام آمادگی کرد. - اخبار بازار -

محسن سیفی در حاشیه رونمایی از نخستین برات الکترونیک کشور توسط این بانک که با حضور سید احسان خاندوزی وزیر امور اقتصادی و دارایی، مدیران ارشد این وزارت خانه، معاون فناوری اطلاعات بانک مرکزی، خزانه‌دار کل کشور، نمایندگان قوه قضائیه، مدیران عامل بانک‌ها، مدیران ارشد بانک صادرات ایران و اصحاب رسانه در محل تالار جهاد اقتصادی ساختمان وزارت امور اقتصادی و دارایی برگزار شد، با تشریح قابلیت‌های نوین بانک صادرات ایران در زمینه تکمیل بسته تامین مالی غیر نقدی، برای حمایت از بخش‌های مختلف تولیدی اعلام آمادگی کرد.

او با بیان اینکه خوشحالیم که امروز در بانک صادرات ایران موفق شدیم به عنوان اولین بانک بسته اسناد تجاری را تکمیل و از آنها  در جهت تامین مالی زنجیره تأمین در بخش تولید استفاده کنیم، افزود: در سال‌هایی که تأمین مالی نقدی در نظام بانکی کشور اشباع شده  و در عین حال بانک‌ها موظف به تأمین مالی بخش‌های مختلف تولیدی هستند، بانک صادرات ایران با استفاده از ابزارهای مختلف تامین مالی غیر نقدی از تولید حمایت خواهد کرد و برات الکترونیک سهم مهمی از این ماموریت را بر عهده خواهد داشت.

 او افزود: امروز برات الکترونیک بانک صادرات ایران در کنار چک الکترونیک (چکنو) و در کنار سفته الکترونیک و همچنین سامانه توثیق الکترونیک دارایی (ست)، بسته کاملی برای تامین مالی زنجیره تولید فراهم کرده است.

 سیفی از عبور تعداد چکنوهای صادره از مرز 4 میلیون برگه و صدور بیش از 90 هزار برگ سفته الکترونیک  در بانک صادرات ایران خبر داد و افزود: با عملیاتی شدن برات الکترونیک  که حداقل سررسید آن یک ماه و حداکثر 12 ماه است، زنجیره کاملی از ابزارهای تامین مالی غیر نقدی در بانک صادرات ایران فراهم آمده که در خدمت شبکه تولید کشور قرار خواهد گرفت.

بانک صادرات ایران پیشرو در عملیاتی کردن برات الکترونیک سپامی

نخستین برات الکترونیک سپامی توسط بانک صادرات ایران با هدف ارائه خدمت نوین، تسهیل و تسریع در عرصه پرداخت غیرحضوری پول صادر و این ابزار نوین در اختیار فعالان اقتصادی و تولید قرار گرفت.

این محصول خدمت نوین بانک صادرات ایران برای تامین مالی زنجیره تامین واحد‌های تولیدی است و علاوه بر چکنو، خدمت دیگری برای مشتریان بانک به ویژه بنگاه‌های اقتصادی و تولیدی به حساب می‌آید.

بانک صادرات ایران به عنوان نخستین بانک کشور با هماهنگی بانک مرکزی و وزارت امور اقتصادی و دارایی با عملیاتی کردن پروژه برات الکترونیک، خدمت نوین دیگری را برای تسریع در پرداخت‌های آنی در نظام بانکی کشور ارائه کرد و در نخستین اقدام پس از دریافت کد سپام از بانک مرکزی و ارسال  درخواست صدور برات به وزارت امور اقتصادی و دارایی، نخستین برات الکترونیک سپامی نظام بانکی کشور با داشتن شناسه خزانه‌داری کل کشور و شناسه سپام بانک مرکزی با امضای بانک صادرات ایران به عنوان برات‌گیر صادر شد. 

بانک صادرات ایران پس از عملیاتی کردن نخستین چک امن الکترونیک با عنوان «چکنو»، در صدور و استفاده از برات الکترونیک نیز  در کشور پیشرو است.

بدین ترتیب واحدهای تولیدی، بنگاه‌های اقتصادی، شبکه فروش و تامین ‌کنندگان می‌توانند با رونمایی این محصول توسط مراجع سیاستگذار، از این خدمت در بانک صادرات ایران استفاده کنند. 

برات الکترونیک به عنوان یکی از ابزارهای تامین مالی زنجیره تامین و بر اساس دستورالعمل ارائه خدمات تامین مالی زنجیره تامین توسط مؤسسات اعتباری طراحی شده و شیوه‌نامه اجرایی آن پس از تصویب در کمیسیون اعتباری به تایید هیئت‌عامل بانک مرکزی رسیده است. این سند تجاری الکترونیکی دارای کلیه ویژگی‌های ذکر شده در ماده 223 قانون تجارت و قانون تجارت الکترونیک است.

برات الکترونیک غیر کاغذی، با سررسید حداقل یک ماه و حداکثر یک سال با درخواست برات‌دهنده (بنگاه خریدار) در وجه یا به حواله‌کرد دارنده برات (بنگاه فروشنده) از طریق سامانه برات صادر و شناسه یکتای آن در سامانه سپام ثبت می‌شود و بانک بر اساس اعتبار برات‌دهنده (بنگاه خریدار) نسبت به قبول برات الکترونیک و تادیه کل مبلغ آن در سررسید اقدام خواهد کرد.

دیگر خبرها

  • مسدود شدن مسیر‌های انحراف در تسهیلات تولید با برات الکترونیکی
  • بسته زنجیره تأمین بانک صادرات ایران در خدمت تولید است
  • اجرای کنارگذر جنوبی ایلام از اولویت‌های کمیته برنامه‌ریزی شهرستان است
  • صادرات محصولات کشاورزی از مرز ۶.۲ میلیارد دلار گذشت
  • لزوم جذب مشارکت بخش خصوصی برای اتمام طرح‌های نیمه تمام استان
  • حمل محصولات کشاورزی گلستان، برنامه ریزی های لازم را می خواهد
  • تأمین آب اراضی کشاورزی روستای سرتنگ محمودی
  • زنجیره ارزش پسته باید با کمک تولیدکنندگان و صادرکنندگان تکمیل شود
  • صدور نخستین برات الکترونیکی توسط شبکه بانکی
  • نخستین برات الکترونیکی صادر شد