Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «خبرگزاری برنا»
2024-05-02@11:37:39 GMT

فردا چه کسانی باید به مدرسه بروند؟

تاریخ انتشار: ۲ مهر ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۳۲۰۲۳۱۹

فردا چه کسانی باید به مدرسه بروند؟

سخنگوی وزارت آموزش و پرورش درباره بازگشایی مدارس به تشریح جزئیات آغاز سال تحصیلی ۱۴۰۱ـ۱۴۰۰ پرداخت و گفت: از فردا سوم مهر دانش‌آموزان مدارس کم‌جمعیت روستایی و عشایری، دانش‌آموزان هنرستانی و کلاس‌اولی‌ها به مدرسه می‌روند.

به گزارش برنا؛ علیرضا کمرئی سخنگوی وزارت آموزش و پرورش گفت: بر اساس اولویت‌هایی که مشخص کردیم، فردا دانش‌آموزان مدارس کم‌جمعیت روستایی و عشایری، دانش‌آموزان هنرستانی برای دروس مهارتی و دانش‌آموزان پایه اول ابتدایی به مدرسه می‌روند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

سایر دانش‌آموزان، آموزش را فعلا از طریق شبکه آموزشی دانش‌آموزان (شاد) و مدرسه تلویزیونی دنبال می‌کنند.

سخنگوی وزارت آموزش و پرورش در امر بازگشایی مدارس در واکنش به این جمله که «برخی دبستان‌ها هنوز هیچ برنامه‌ای به خانواده‌ها برای حضور دانش‌آموزان کلاس اولی در مدرسه نداده‌اند»، گفت: خانواده‌ها عجله نکنند. مدارس متناسب با شرایط و با در نظر وضعیت و رعایت پروتکل‌ها و دستورالعمل‌ها اقدام می‌کنند و به خانواده‌ها اطلاع می‌دهند.

وی با بیان اینکه حضور دانش‌آموز کلاس اولی در مدرسه حداقل یکبار در هفته بوده و در ساعات طولانی نیست، اضافه کرد: حضور دانش‌آموزان کلاس اولی در مدرسه صرفا برای آشنایی دانش‌آموز با مدرسه و معلم است و قرار نیست که روند آموزش صرفا از این طریق باشد.

کمرئی درباره حضور پایه دومی‌ها در مدارس گفت: بر اساس الگوی بازگشایی مدارس، دانش‌آموزان پایه دومی‌ها مجاز به حضور در مدرسه نیستند؛ البته ممکن است مدرسه‌ای، یک روز با رعایت پروتکل‌ها برای آشنایی دانش‌آموزان با معلم، جلسه‌ای را برگزار کند اما فعلا آموزش مستمر حضوری برای این گروه مجوز داده نشده است.

وی تصریح کرد: در نیمه اول مهر، مدارس کم جمعیت عشایری و روستایی و در نیمه دوم مهر، مدارس پرجمعیت عشایری و روستایی با پیش‌بینی پروتکل‌ها و مجوزها شروع به فعالیت می‌کنند؛ همچنین در مهر ماه هنرستانی‌ها برای آموزش دروس مهارتی و «کلاس اولی‌ها به صورت محدود» در مدارس حضور می‌یابند.

سخنگوی وزارت آموزش و پرورش در امر بازگشایی مدارس درباره سرانه بهداشتی مدارس اظهار کرد: سرانه بهداشتی مدارس تأمین اعتبار شده است و در حال توزیع است.

کمرئی درباره مراسم نمادین بازگشایی مدارس نیز تصریح کرد: ممکن است مدارسی با حضور تعدادی از دانش‌آموزان، مراسم نمادینی در ساعت محدود برای آغاز سال تحصیلی داشته باشند اما کلاس‌های درس فقط برای همان استثناهایی که اعلام کردیم تشکیل می‌شود.

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: وزارت آموزش و پرورش مدرسه آموزش و پرورش معلم تعطیلی مدارس بازگشایی مدارس کرونا سخنگوی وزارت آموزش و پرورش بازگشایی مدارس دانش آموزان کلاس اولی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۲۰۲۳۱۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ده نکته کلیدی برای معلمان‌ دینی و استادان معارف در مدارس و دانشگاه‌ها

به گزارش «مبلغ» حجت الاسلام ذوعلم، پیشتر در گفت وگوی مشروحی با خبرگزاری مهر، «چالش‌های آموزش‌ دینی در مدرسه» را تشریح کرده بود. مهمترین پرسش گفت وگو این بود که: « چرا خروجی چندین سال تحصیلی برخی از دانش آموزان، منجر به دیندارتر شدن آنها نمی‌شود.»
سایت «مُبلغ»، گزیده ای از ۱۰ نکته کلیدی مهم از این گفت وگوی مفصل را در متن زیر مرور کرده است:

۱- در حال حاضر یک معلم دینی با یک کتاب دینی در آموزش و پرورش به تنهایی نمی‌تواند موجب دین دار تر شدن دانش آموزان شود.

۲- تربیت دینی فراتر از آموزش دین است و کاملاً با هم متفاوت است اما برای اینکه بتوانیم تربیت دینی به معنای جامع را در نوجوانان و جوانان ایجاد کنیم باید از بسترهای تعاملی استفاده کنیم.

۳- در خارج از کلاس و مشارکت جوانان و نوجوانان را در اندیشه‌های دین را توسعه بدهیم و بتوانیم.

۴- بر اساس نیازها و شبهات، پاسخ‌های فکری محتوا را بازتولید کنیم.

۵- مدیر مدرسه، مدیر آموزش و پرورش، رئیس دانشکده و دانشگاه‌ها خودشان به یک سطح قابل قبولی از تربیت دینی دست پیدا کرده باشند و در فرایند مدیریت خودشان آن را بروز دهند.

۶- مدیران مدارس و رئیس دانشگاه ها، با دانش آموزان و دانشجویان از آغاز باید وارد یک رابطه دوستانه و فکری شده تا بتواند دغدغه‌ها و پیشنهادها و انتقادات و نیازهای دانشجویان را پاسخ بدهد

۷- دانشجویان از هر گروهی و از هر عقیده‌ای احساس کنند که دیده و شنیده می‌شوند. دانش آموز باید احساس کند که مدیر و معلمان تعاملاتشان با دانش‌آموزان، مبتنی بر تکریم است. ما به یک تقویت، تربیت مدیریت و کنش گری در جامعه و مدارس و دانشگاه‌ها نیاز داریم.

۸- باید تأملاتی برانگیخته شود که فطرت این دانش آموز را برانگیزد و موانع را برای او برطرف کند که بتواند به نقطه مطلوب دست پیدا کند. نظام درسی کنونی ما که درس را باید دانش آموز حفظ کند تفاوت‌های زیادی با نیازها و اولویت‌های دانش آموزان دارد و یک احساس اجبار برای دانش آموز القا می‌کنیم پس قطعاً این محتوا را نمی‌توان به دانش آموز رساند.

۹- مردمی کردن امر تربیت بخصوص در آموزش‌های مدرسه‌های دوره ابتدایی لازم است یعنی بتوانیم از توانمندی‌هایی که در جامعه وجود دارد از مساجد، از دارالقرآن ها، از مردم از والدین از این توانمندی‌ها استفاده کنیم و بتوانیم این توانمندی‌ها را به مدارس وصل کنیم. این امر نیاز به اینکه در ساختار اداری ما یک نوع انبساط و تدابیر تحولی اتخاذ شود تا بتوان این کار را انجام داد.

۱۰- بعضی از مدارس غیر دولتی ما حتی تأکیدهای خیلی زیادی برای حجاب برتر و اجباری کردن چادر در مدرسه دارند ولی این یک امر ظاهری و ویترینی است و از آنجایی که کار فکری و درونی برای صورت نگرفته باعث موضع گیری ها و مقاومت منفی هم می‌شود.
باید حجاب کامل اسلامی و پوشش هنجار مند را به عنوان یک مقررات و ضابطه قرار دهیم و نسبت به آن قانون هم باید دانش آموزان و خانواده را توجیه کنیم چرا که محیط‌های بیرونی و خانواده با هم تفاوت دارند.

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1901584

دیگر خبرها

  • نسخه‌پیچی و ممنوعیت‌های عجیب به سبک دهه ۶۰ در مدارس دخترانه | دانش‌آموزان را لجباز نکنید!
  • ثبت‌نام کلاس اولی‌ها از ۱۹ اردیبهشت شروع می شود
  • ده نکته کلیدی برای معلمان‌ دینی و استادان معارف در مدارس و دانشگاه‌ها
  • ۸۰ درصد مدارس استثنایی خراسان رضوی خیرساز هستند
  • ۸۰ درصد مدارس استثنایی استان خیرساز هستند
  • البرز به ۱۱ هزار کلاس درس جدید نیاز دارد
  • کمبود زمین برای ساخت مدرسه در البرز/ درخواست کمک از دستگاههای ملی
  • تحویل ۱۰ هزار کلاس درس در سال ۱۴۰۳ در صورت تزریق بودجه
  • اشتغال به تحصیل ٣٤ هزار دانش آموز اتباع خارجی در مدارس استان کرمان
  • برپایی کلاس درس دانش آموزان فلسطینی در چادرها