Web Analytics Made Easy - Statcounter

برآورد‌ها نشان می دهند، تعداد افرادی که در دوره کرونا به دلیل گرسنگی جان خود را از دست می‌دهند افزایش یافته است.

خبرگزاری میزان - گرسنگی جهانی زیر سایه کرونا در حال افزایش است؛ بیش از ۱۶۱ میلیون نفر بیشتر در سال ۲۰۲۰ در مقایسه با سال قبل با گرسنگی روبرو شده اند؛ این میزان بیشتر از مجموع افزایش گرسنگی در ۵ سال گذشته در مجموع بوده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به گزارش «دِو پالیسی»، موضوع نگران کننده این است که در حال حاضر بیش از ۴۱ میلیون نفر در مناطق وسیعی از آفریقا و خاورمیانه از سطوح اضطراری ناامنی غذایی و یا شرایط قحطی رنج می‌برند.

بر اساس برآورد‌های فعلی، تعداد افرادی که از گرسنگی جان خود را از دست می‌دهند بیش از افرادی است که جان خود را بر اثر ابتلا به کرونا از دست می‌دهند.

در حالی که محرک‌های نا امنی غذایی و گرسنگی ذاتاً محلی هستند، ۳ ترکیب مشترک وجود دارد که با هم ترکیب می‌شوند و فاجعه را ایجاد می‌کنند.

در عین حال، کووید-۱۹ و اقدامات برای مهار این ویروس، زنجیره تامین مواد غذایی، وضعیت نیروی کار و در دسترس بودن نهاده‌هایی مانند بذر و کود را مختل کرده است، که بر دسترسی به غذا و افزایش هزینه تولید و حمل و نقل تأثیر گذاشته است.

بیشتر بخوانید: کرونا چه مقدار گرسنگی را در جهان افزایش داد؟ افزایش آمار گرسنگی در جهان در پی همه گیری کرونا

همچنین عامل از دست دادن مشاغل به دلیل همه گیری کووید-۱۹ است.

افزایش شدید قیمت مواد غذایی در حالی اتفاق می‌افتد که بیماری همه گیر باعث شده بسیاری از افراد شغل خود را از دست دهند و به نوبه خود توانایی میلیون‌ها نفر در تهیه غذای مغذی کاهش یافته است.

پیامد‌های ناشی از همه گیری می‌تواند بیش از ۱۵۰ میلیون نفر را تا پایان سال ۲۰۲۱ در فقر شدید قرار دهد.

بر اساس وضعیت امنیت غذایی و تغذیه در جهان ۲۰۲۱، ۳ میلیارد نفر (۴۰ درصد از جمعیت جهان) نمی‌توانند از رژیم‌های غذایی سالم استفاده کنند.

نظرسنجی «ورلد ویژن» بر روی بیش از ۷۵۰ خانوار در سراسر اقیانوس آرام و جزیره تیمور در اواخر سال ۲۰۲۰ نشان داد که از هر ۵ خانوار، یک خانوار از وعده‌های غذایی خود صرف نظر کرده یا غذا‌های ارزان تری مصرف کرده اند، زیرا نمی‌توانند از رژیم غذایی سالم برخوردار شوند.

وضعیت در آسیا حتی بدتر بود؛ جایی که نظرسنجی ورلد ویژن از ۱۴ هزار خانوار نشان داد که ۵۰ درصد از خانواده‌ها از غذا‌های ارزان‌تر و کم ارزش‌تر استفاده می‌کنند، ۳۶ درصد وعده‌های غذایی خود را کاهش داده و ۲۸ درصد از وعده‌های غذایی خود صرف نظر کرده اند.

بر اساس این یافته ها، تا ۸۵ میلیون خانوار در سراسر آسیا فاقد ذخایر غذایی یا دخایر محدودی دارند.

عامل دیگر کاهش دسترسی به خدمات تغذیه است؛ از زمان شیوع بیماری همه گیر، پوشش خدمات تغذیه ضروری در کشور‌های کم درآمد و متوسط ۴۰ درصد کاهش یافته است و در محدوده قرنطینه به ۷۵ تا ۱۰۰ درصد رسیده است.

این بدان معناست که تعداد بیشماری از افراد در تشخیص و درمان اولیه سوء تغذیه به طور بالقوه راه نجات زندگی خود را از دست می‌دهند.

تعطیلی مدارس بدین معناست که ۳۷۰ میلیون کودک تقریبا ۳۹ میلیارد وعده غذایی در مدرسه را در طول همه گیری از دست داده اند.

برای بسیاری از کودکان، یک وعده غذایی مدرسه معتبرترین منبع غذایی مغذی آن‌ها بود.

در مجموع، افزایش قیمت مواد غذایی، کاهش درآمد و اختلال در خدمات تغذیه، یک فوریت جهانی غذا را ایجاد می‌کند.

سازمان ملل هشدار داده است که بدون اقدامات هماهنگ در مقیاس بزرگ، این بحران می‌تواند پیامد‌هایی برای سلامتی و تغذیه با شدت و مقیاسی که در بیش از نیم قرن دیده نشده است، داشته باشد.

یک مطالعه جدید به این نتیجه رسید که تا پایان سال ۲۰۲۲، بحران تغذیه ناشی از کووید-۱۹ می‌تواند به ۱۳.۶ میلیون کودک بیشتر از سوء تغذیه یا سوء تغذیه شدید منجر شود.


انتهای پیام/

برچسب ها: کرونا گرسنگی

منبع: خبرگزاری میزان

کلیدواژه: کرونا کرونا گرسنگی دست می دهند خود را از دست همه گیری

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mizan.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری میزان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۲۰۳۸۷۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

عوامل ساده‌ای که به بیماری قلبی ختم می‌شود

آفتاب‌‌نیوز :

در ادامه به نقل از "مدیکال دیلی" به چند مورد از عادت‌ها و عواملی خواهیم پرداخت که برای حفظ سلامت قلب و عروق می‌بایست نسبت به آن‌ها محتاط بود.

رژیم‌گرفتن یا حذف برخی درشت‌مغذی‌ها

به گفته دکتر "دانیل ادموندوویچ"، رئیس قلب‌وعروق در بیمارستان دانشگاه تمپل، مردم اغلب فکر می‌کنند که یک رژیم غذایی سالم و متعادل را دنبال می‌کنند، اما اینطور نیست. به‌عنوان مثال، او افرادی را دیده که از رژیم غذایی کم‌کلسترول پیروی و از چربی‌های سالم یعنی یک درشت‌مغذی مهم اجتناب می‌کنند. این افراد ممکن است کربوهیدرات‌های زیادی بخورند. اگرچه این نوع رژیم غذایی باعث افزایش سطح کلسترول نمی‌شود، اما تحقیقات نشان داده است که تغییر ناگهانی و شدید در عادات غذایی می‌تواند منجر به بدتر شدن عملکرد قلب شود.

انزوای اجتماعی و تنهایی

به‌گفته دکتر "ریگود تدوالکار"، متخصص قلب و عروق در مرکز بهداشت پراویدنس سنت جان در سنتا مونیکای کالیفرنیا، جدا شدن از دیگران نیز می‌تواند تأثیر عمیقی بر سلامت قلب ما داشته باشد. یک مطالعه اخیر نشان داد که زنان مسن‌تر زمانی که در انزوا زندگی می‌کنند، هشت درصد بیشتر در معرض خطر ابتلا به بیماری‌های قلبی - عروقی هستند. برای افرادی که هم انزوای اجتماعی و هم تنهایی را تجربه می‌کنند، خطر ابتلا به بیماری قلبی تا ۲۷ درصد افزایش می‌یابد. انزوای اجتماعی نیز می‌تواند به افسردگی کمک کند و افسردگی می‌تواند منجر به عوامل خطر قلبی - عروقی مانند فشار خون بالا، سبک زندگی کم‌تحرک و عادات غذایی ضعیف شود.

سلامت ضعیف دندان‌ها

مشکلات دندانی مانند پوسیدگی دندان، می‌تواند خطر عفونت‌های باکتریایی در جریان خون را افزایش دهد. به‌گفته تدوالکار، انتقال باکتری‌های موجود در دهان، به خون بسیار آسان است. التهاب لثه و سلامت نامناسب دهان باعث ایجاد حالت التهابی می‌شود که می‌تواند مشکلات قلبی مانند کلسترول بالا یا پارگی پلاک را تشدید کند.

مصرف بیش از اندازه کافئین

کافئین به‌طور کلی برای قلب مفید است و تحقیقات نشان می‌دهد که نوشیدن دو فنجان قهوه در روز بیشترین فواید قلبی‌عروقی را دارد، اما مصرف بیش از اندازه قهوه می‌تواند تأثیر منفی داشته باشد؛ زیرا می‌تواند ضربان قلب را تسریع کند و باعث انقباض عروق خونی و افزایش فشار خون شود. مصرف کافئین ۳۰۰ تا ۴۰۰ میلی‌گرم بی‌خطر در نظر گرفته می‌شود و بیش از آن می‌تواند مجموعه‌ای از اثرات منفی داشته باشد.

استرس کنترل‌نشده

هنگامی که سیستم جنگ یا گریز بدن به‌طور مزمن فعال می‌شود، می‌تواند باعث التهاب در بدن و ترشح طولانی‌مدت هورمون‌های استرس مانند آدرنالین شود. به‌گفته تدوالکار، این عوامل در کنار هم می‌توانند باعث تغییرات فیزیولوژیکی در بدن از جمله افزایش فشار خون، کلسترول بالا، چاقی، مقاومت به انسولین و اختلالات ریتم الکتریکی شوند. استرس مزمن همچنین می‌تواند خطر لخته‌شدن خون را در سراسر بدن افزایش دهد.

منبع: خبرگزاری ایسنا

دیگر خبرها

  • آموزش شستشوی دست و تغذیه سالم برای کودکان
  • عوامل ساده‌ای که به بیماری قلبی ختم می‌شود
  • سهم ۰.۳ درصدی ایران از صادرات صنایع غذایی جهان
  • واکسن‌های آسترازنکا از سراسر جهان جمع‌آوری می‌شوند
  • ایران ۰.۳ درصد صادرات صنایع غذایی جهان را انجام می‌دهد
  • چه موادی علائم بیماری آسم را تشدید می‌کنند؟
  • سیستم ایمنی بدن خود را با این ماده غذایی تقویت کنید
  • نقش تغذیه مناسب را در کنترل آسم جدی بگیرید
  • پیشگیری از بیماری‌های قلبی عروقی با تغذیه مناسب
  • افزایش ابتلا به آسم با مصرف این مواد غذایی