Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری فارس در یزد، آیت‌الله محمدرضا ناصری یزدی صبح امروز در جریان دیدار با محمد پیرعلی، معاون برنامه ریزی و امور مجامع بنیاد مستضعفان انقلاب اسلامی با تاکید بر اهمیت توجه بیش از پیش به تقویت صنعت پوشاک در کشور، اظهار کرد: بازار پوشاک کشور ما توسط چین و ترکیه اشغال شده و واحدهای نساجی، ریسندگی و بافندگی از دست رفته و اگر بخواهیم تمام اینها را احیا کنیم، باید صنعت پوشاک را احیا کنیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان این‌که کشور ما اکنون ۸۰ میلیون نفر جمعیت دارد و این جمعیت سالانه به حداقل ۴۰۰ میلیون قطعه لباس نیاز دارد، افزود: پوشاک صنعتی است که نه به تکنولوژی بسیار بالا و نه سرمایه گذاری کلان نیاز ندارد و حتی با سرمایه‌های خرد مردم نیز می‌توان این صنعت را برپا کرد.

ناصری با بیان این‌که باید کارگاه‌های کوچک و بزرگ و حتی کارگاه‌های خانگی در کشور راه‌اندازی کنیم، عنوان کرد: اگر این صنعت به راه بیفتد، علاوه بر اینکه می‌توانیم از فرهنگ خود در دوخت لباس استفاده کنیم، می‌توانیم برندسازی نیز انجام دهیم.

امام جمعه یزد با اشاره به ظرفیت‌های بسیار خوبی که در حوزه صنعت پوشاک وجود دارد، تاکید کرد: با راه اندازی این صنعت، می‌توان زنجیره صنعت پوشاک از کشت پنبه تا تولید پوشاک را رونق بخشید.

وی با تاکید بر اینکه باید دست دلالان از بازار پوشاک کوتاه شود، عنوان کرد: این صنعت آلایندگی ندارد و می‌تواند مشکل بیکاری را تا حد زیادی به ویژه برای بانوان که بیشترین نرخ بیکاری استان یزد را به خود اختصاص داده‌اند، حل کند.

امام جمعه یزد تصریح کرد: بنیاد مستضعفان می‌تواند در این زمینه ورود کند و کمک کند با راه اندازی صنعت پوشاک، هم اشتغال ایجاد کند و هم رشد اقتصادی را رقم بزند.

وی در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به اینکه دولت باید یک کار جهادی و انقلابی در زمینه تولید خوراک دام انجام دهد، افزود: بنیاد مستضعفان در این زمینه به دولت کمک و به این موضوع بسیار مهم ورود کند.

خودکفایی در خوراک دام به برنامه جدی دولت تبدیل شود

ناصری تاکید کرد: خودکفایی در خوراک دام باید به یک برنامه جدی تبدیل شود و همه استان‌ها به ویژه استان‌هایی که مشکل جدی در زمینه آب ندارند، باید حداقل در زمینه تامین خوراک دام استان خود، خودکفا شوند.

امام جمعه یزد تصریح کرد: در برهه‌های مختلف دیده‌ایم که کشور در در زمینه تامین خوراک دام با مشکل مواجه بوده و چشم به خارج از کشور داشته است و نوسان قیمت نیز به همین دلیل بسیار اتفاق افتاده است.

وی از بنیاد مستضعفان خواست: در این زمینه نیز به کمک دولت آمده و کمک کند تا در زمینه تامین خوراک دام به خودکفایی برسیم.

ناصری در بخش دیگری از سخنان خود با بیان اینکه تجارت در کشور ما اصولی نیست و تجار قواعد و قوانین اقتصادی را رعایت نمی‌کنند، اظهار کرد: متاسفانه در کشور ما هم تجار و هم تولیدکنندگان به دنبال سود بیشتر هستند و این امر سبب شده هیچ ضابطه و قانونی برای تعیین قیمت وجود نداشته باشد.

وی عنوان کرد: اخلاق و فرهنگ سود بیشتر را اگر در جامعه از بین ببریم، آنگاه وقتی کالا به دست مصرف کننده می‌رسد، نرخ واقعی است اما اگر این امر کنترل نشود، کالا تا به دست مصرف کننده برسد، چندین برابر قیمت واقعی است.

ناصری تاکید کرد: سود باید واقعی باشد و اگر تاجر و تولید کننده تا توزیع کننده و فروشنده هر کدام به حق خود و سود منطقی راضی باشند، آنگاه کالاها با نرخ منطقی و واقعی به دست مردم می‌رسد.

وی در بخش دیگری از سخنان خود یکی از اتفاقات مهمی که دولت باید رقم بزند را تحول در آموزش دانست و اظهار داشت: غربی‌ها از ۱۰۰ سال پیش، تعقل، تفکر و تعقل را از سیستم آموزشی ما حذف کرده‌اند که این سه اصل باید به سیستم آموزشی ما باز گردد.

ضرورت تحول در سیستم آموزشی کشور

ناصری با بیان اینکه سیستم آموزشی ما نیازمند تحول است، اظهار داشت: سه عنصر تدین، تعقل و تفکر از سیستم آموزشی ما توسط غربی‌ها از صد سال پیش حذف شده و آموزش‌های ارائه شده، سطحی و بر اساس «بخوان، حفظ کن، نمره بگیر» بوده است که در این سبک، مقوله خلاقیت و نوآوری مورد بی‌توجهی قرار گرفته است.

وی با اشاره به اینکه تلاش برای عقب نگه داشتن مسلمانان به ویژه ایرانیان از دوران تحصیل و آموزش آغاز شد و تلاش کردند با حذف تدین، تفکر و تعقل از سیستم آموزشی، از رشد مسلمانان جلوگیری کنند، افزود: آنها می‌دانستند مسلمانان با این سه عنصر رشد می‌کنند و قدرت تشخیص حق و باطل از یکدیگر را پیدا می‌کنند و اگر این اتفاق بیفتد، از سیطره و تسلط آنها خارج خواهند شد و بازار آنها کساد خواهد شد زیرا آنها ما را همواره مصرف کننده علم و کالای خود می‌خواهند.

ناصری ادامه داد: بعضاً دانش آموزان ۱۲ سال در مدرسه و سال‌ها در دانشگاه درس می‌خوانند اما برخی از آنها حتی چند ساعت در مورد آنچه می‌خوانند، فکر نمی‌کنند و وقتی هم از دانشگاه فارغ التحصیل می‌شوند، اول بیکاری آنهاست در حالی که فارغ التحصیلی باید ابتدای مسیر کارآفرینی، خلاقیت، نوآوری و تلاش باشد.

امام جمعه یزد تصریح کرد: غربی‌ها دین را به نحوی از آموزش‌های ما کنار گذاشته‌اند که دانش آموزان ما از اول هویت خدایی نداشته باشند و با معنای توکل آشنا نباشند تا همواره چشمشان به دست بیگانگان باشد.

وی ادامه داد: این سیستم آموزشی، خودباوری را در جوانان ما از بین برده و در شرایطی که استعداد و خلاقیت بسیار بیشتری نسبت به چینی‌ها دارند، در تولید بسیاری از قطعات و صنایع ساده، چشم به سایر کشورها دارند.

ناصری همچنین تاکید کرد: وقتی نوجوان و جوان ما قدرت تعقل نداشته باشد، انتخاب‌هایش تحت تاثیر قرار می‌گیرد و همین است که عده‌ای سخنان بی اساس رسانه‌های بیگانه را می‌پذیرد اما سخنان دلسوزان خود و بزرگان کشور را نمی‌پذیرد.

انتهای پیام/الف

منبع: فارس

کلیدواژه: امام جمعه یزد خبرگزاری فارس بنیاد مستضعفان انقلاب استان یزد آیت الله محمدرضا ناصری یزدی دولت سیزدهم نهادهای انقلابی سیستم آموزشی ما بنیاد مستضعفان امام جمعه یزد صنعت پوشاک خوراک دام کشور ما

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۲۰۵۴۸۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

توزیع کالا درآذربایجان غربی نیازمند مدیریت است

به گزارش خبرگزاری صداوسیمای استان آذربایجان غربی، جواد کرمی در جلسه تنظیم بازار استان با اشاره به اینکه رسالت اصلی تنظیم بازار کاهش التهاب بازار است افزود: برای رصد و مدیریت منظم بازار در کنار همکاری مردم لازم است قبل هر اتفاقی در عرصه ی عرضه و تقاضا  آسیب شناسی و پیشگیری شود.

وی افزود: باتوجه به افزایش کرایه خودرو های حمل و نقل عمومی در سطح شهر لازم است نظارت ها در این حوزه نیز افزایش یابد.

معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار آذربایجان غربی با اشاره به مدیریت جمع آوری سیب صنعتی در استان بیان کرد: سیب تولیدی در استان بر پایه صادرات تولید می شود و تمامی محصول قابلیت استفاده در آذربایجان غربی ندارد هرچند در این زمینه ظرفیت های خوبی در بخش فراوری وجود دارد.

وی با بیان اینکه سال گذشته قیمت سیب صنعتی بسیار مطلوب بود گفت: جمع آوری بهداشتی این محصول خواسته شهروندان بود که بعد از تلاش های بسیار و همکاری سردخانه داران محقق شد.

کرمی درباره صادرات سیب نیز گفت: استانداری تمام تلاش خود را برای جلوگیری از ایجاد التهاب در بازار سیب درختی در ماههای گذشته انجام داده است حتی عوارض ۳۵ درصدی وضع شده برای این محصول نیز اعمال نشد تا بازار مدیریت شود.

وی افزود: کشاورزان بخش عمده ای از سیب درختی تولیدی خود را در ایام عید عرضه کردند و براساس اطلاعات سامانه جامع انبارها میزان سیب موجود در استان ارزیابی و به‌زودی این اطلاعات نشر خواهد یافت.

دیگر خبرها

  • کارگران رکن مهم اقتصاد کشور هستند
  • شروع کار نمایشگاه کتاب بعد از شیوع کرونا نیازمند شجاعت بود
  • استاندارد اجباری پوشاک در مسیر اجرا
  • توزیع کالا درآذربایجان غربی نیازمند مدیریت است
  • صنعت خودرو، قربانی زیاده خواهی مسئولان و دلالان
  • صنعت خودرو، قربانی زیاده‌خواهی مسئولان و دلالان
  • فشار دلالان برای حفظ سود چند صد میلیونی از پارس/ چرا زیان خودروساز و سهامداران دیده نمی‌شود؟
  • تحقق رویای چین؛ خیابان ها در سیطره خودروسازان اژدهای سرخ!
  • رشد جنون آمیز قیمت کاکائو در جهان؛، شکلات از طلا سبقت گرفت!
  • انتقادها از افزایش مالیات ارزش افزوده چای بالا گرفت/ کالا گران و قاچاق زیاد می شود