Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «مهر»
2024-04-28@04:40:52 GMT

۶ ایراد شایع در پکیج که نیاز به تعمیرکار ندارد

تاریخ انتشار: ۳ مهر ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۳۲۰۶۶۴۷

۶ ایراد شایع در پکیج که نیاز به تعمیرکار ندارد

به گزارش بازرگانی خبرگزاری مهر، خرابی پکیج خصوصا در فصول سرد سال ممکن است زندگی را با اختلال روبرو کند، زیرا این دستگاه ها وظیفه تامین گرمایش محیط و آب گرم مصرفی را برعهده دارند و در صورت خرابی داخل خانه سرد می ماند.

اگر پکیج شما خراب شده و به دنبال راه هایی برای برطرف کردن مشکلات دستگاه خود هستید توصیه می کنیم این مقاله را تا انتها بخوانید.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

نحوه برطرف کردن رایج ترین خرابی ها و مشکلات پکیج دیواری

۱. عدم روشن شدن پکیج

یکی از شایع ترین مشکلاتی که پکیج های دیواری با آن روبرو هستند این است که ممکن است شمعک آنها روشن نشود.

عواملی که باعث ایجاد این مشکل می شوند شامل موارد زیر می باشند:

کم بودن فشار آب

اگر فشار آب کم باشد جریان آب نمی ‌تواند باعث روشن شدن شمعک پکیج دیواری شود.

کاهش فشار دستگاه

در صورتی که فشار پکیج از ۰.۵ کمتر باشد دستگاه توانایی روشن نشدن نداشته و در صورتی که روشن شود نیز دوباره خاموش می‌ شود . برای آن که فشار دستگاه را افزایش دهید باید شیر فشار که در زیر دستگاه تعبیه شده است را باز کنید تا فشار دستگاه بالا بیاید. اگر پس از انجام این کار متوجه شدید که پکیج دوباره خاموش شد نیاز به بررسی های تخصصی دارد.

وجود هوا در لوله ها

یکی دیگر از عواملی که باعث روشن نشدن پکیج می شود این است که داخل لوله ها هوا باشد و یا مسدود شده باشد. همچنین ممکن است به دلیل مسدود شدن دودکش دود نتواند خارج شود که در این صورت سنسورهای تجمع دود پکیج را خاموش کرده و بنابراین دستگاه توانایی روشن شدن خود را از دست می ‌دهد.

۲. کاهش و افت فشار پکیج

گاهی اوقات دستگاه های پکیج به طور مکرر دچار افت فشار می شوند.

به طور معمول فشار دستگاه های پکیج باید بر روی ۱.۵ قرار داشته باشد. در صورتی که دستگاه دچار نشتی آب باشد یا رادیاتورها هواگیری نشده باشند و همچنین سوپاپ اطمینان فشار خراب باشد باعث افت فشار سیستم می شود، در این صورت فشار دستگاه زیر ۱ می آید.

برای برطرف کردن مشکلات لازم است رادیاتورها هواگیری شده و در صورتی که سوپاپ اطمینان خراب شده است باید تعویض شود.

۳. آب از پکیج چگونه نشتی پیدا کرده است

یکی از مشکلات شایع در پکیج های دیواری که در صورت برطرف نکردن آن باعث ایجاد مشکلات زیادی شده و ممکن است هزینه زیادی روی دست شما بگذارد، نشتی آب از پکیج است که ممکن است به دلیل ترک خوردن مبدل حرارتی، شل شدگی اتصالات، خرابی یا مشکل در دیافراگم و منبع انبساط، ایجاد اشکال در شیر اطمینان و نشتی پیدا کردن آب از پمپ باشد. بنابراین برای برطرف کردن آن نیاز است ابتدا منبع نشتی آب بررسی شود و قطعه مورد نظر تعویض گردد.

۴. ایجاد سر و صدای زیاد از پکیج

در صورتی که دستگاه خود را مدت زمان زیادی است که خریداری کرده‌اید و از آن صداهای ناهنجار و غیر طبیعی به گوش می رسد ممکن است نیاز به سرویس داشته باشد، زیرا وجود اشکالاتی در پکیج باعث ایجاد این سر و صدا شده است. به وجود آمدن هوا درون پمپ یکی از مشکلاتی است که باعث ایجاد این سروصداها می شود. برای از بین بردن و برطرف کردن آن کافیست حباب هوای موجود در پمپ را با باز کردن شیر باد پمپ خالی کنید.

۵. عدم گرم شدن رادیاتورها و آب توسط پکیج

عوامل زیادی وجود دارند که می توانند مانع از گرم شدن رادیاتورها و آب توسط پکیج شوند، اما به طور معمول در صورتی که به دستگاه برق یا گاز رسانی انجام نشود و یا پمپ دستگاه خراب باشد توانایی خود را در گرم کردن آب و رادیاتور ها از دست می دهد.

۶. خاموش شدن خود به خودی پکیج دیواری

در صورتی که پکیج دیواری شما به صورت خود به خود خاموش می شود، ممکن است به دلایل مختلفی مانند گرفتگی و مسدود شدن شیرهای ورودی آب از کار افتادن پمپ، خراب شدن ترموستات و غیره باشد.

کم بودن فشار آب نیز ممکن است باعث خاموش شدن خود به خود دستگاه شود.

برای برطرف کردن این مشکل ابتدا باید منبع آن را پیدا نموده و با تعمیر یا تعویض قطعه ای که باعث ایجاد این مشکل شده است خرابی پکیج را برطرف نمود.

تعمیر پکیج در کرج

چنانچه بعد از بررسی موارد فوق، قادر به رفع مشکل پکیج خود نشدید لازم است از تعمیرکاران مجرب کمک بگیرید.

تاسیسات لطفی یکی از مراکز تخصصی تعمیر پکیج در کرج است. تاسیسات لطفی، نمایندگی ایران رادیاتور در کرج بوده و علاوه بر تعمیر و سرویس انواع پکیج، فروش قطعات پکیج ایران رادیاتور در کرج را نیز انجام می دهد.

تاسیسات لطفی با در اختیار داشتن سرویسکاران با تجربه و ۳۰ سال سابقه توانسته است اعتماد مشتریان را در طی سال‌ها فعالیت، به خود جلب نماید.

تاسیسات لطفی www.tmilofti.ir ۰۹۱۲۵۶۴۱۲۲۴

این مطلب، یک خبر آگهی بوده و خبرگزاری مهر در محتوای آن هیچ نظری ندارد.

کد خبر 5312927

منبع: مهر

کلیدواژه: سیستم گرمایشی تعمیر لوازم خانگی کسب و کار کسب و کار ساختمان سازی اسنپ لوازم خانگی دکوراسیون منزل سئو سایت داروسازی اتوماسیون اداری هنرستان صنایع غذایی تبلیغات هلدینگ اقتصادی سیستم گرمایشی رپرتاژ آگهی برای برطرف کردن باعث ایجاد فشار دستگاه پکیج دیواری

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۲۰۶۶۴۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

جزئیات صورتجلسه کمیسیون اصل ۹۰ درباره سامانه اعتبارسنجی/ سازمان تامین اجتماعی، ثبت احوال و فراجا ترک فعل کردند؟

سامانه اعتبارسنجی که قرار بود تا پایان سال ۱۴۰۲ تکمیل شود، به دلیل عدم همکاری برخی دستگاه‌ها مانند تامین اجتماعی، ثبت احوال، بنیاد ملی نخبگان و فراجا به مرحله رونمایی نرسیده است و انتظار می‌رود جهت به عقب نیفتادن رونمایی از سامانه، هرچه زودتر اطلاعات مورد نیاز برای سامانه اعتبارسنجی از طرف این سازمان‌ها تکمیل شود.

گروه اقتصادی خبرگزاری دانشجو – مرضیه کوثری: اعطای تسهیلات خرد به متقاضیانی که تاکنون سابقه دریافت وام نداشته اند، دو دیدگاه متفاوت را در بر می‌گیرد. دیدگاه اول از طرف بانک مورد انتخاب متقاضی است که معیاری برای شناخت و خوش‌حسابی مشتری درخصوص بازپرداخت وام ندارد، از این جهت ممکن است در مراحل اولیه اعطای تسهیلات سختگیری کند یا وام با میزان کمتری از حالت عادی به متقاضی پرداخت کند. دیدگاه دوم مربوط به شخص درخواست‌کننده تسهیلات است؛ صرفا به این دلیل که متقاضی تاکنون تسهیلاتی دریافت نکرده است، بانک با برخورد‌های سختگیرانه و مراحل فرسایشی و طولانی، دریافت وام را کاری غیرممکن نمایش می‌دهد.

 

برای تعدیل این دو دیدگاه، نظام اعتبارسنجی به میان آمد تا فرآیند اعطای تسهیلات خرد را تسهیل کند. بر این اساس، آیین‌نامه سنجش اعتبار در سال ۱۳۸۶ به تصویب هیات دولت رسید که طبق آن، یک شرکت اعتبارسنجی با مشارکت مؤسسات اعتباری و شرکت‌های بیمه شکل گرفت. این شرکت وظیفه داشت تا اطلاعات سابقه دریافت تسهیلات بانکی افراد را جمع‌آوری کند و یک نمره اعتباری به افراد اختصاص دهد. مشکل اصلی این آیین‌نامه محدود بودن نمره اعتباری صرفا به افرادی بود که تسهیلات دریافت می‌کنند؛ درصورتی که بسیاری از متقاضیان تسهیلات، برای اولین بار است که درخواست وام خود را ثبت می‌کنند.

 

در پی حل این مشکل، سال ۱۳۹۸، دولت دوازدهم تصمیم به اصلاح این آیین‌نامه گرفت. از مهم‌ترین تغییراتی که در آیین‌نامه جدید نظام اعتبارسنجی لحاظ شده بود، ملزم کردن همه دستگاه‌هایی بود که اطلاعات تحت اختیار آن‌ها، به نوعی می‌توانست برای افزایش دقت سامانه اعتبارسنجی مفید باشد. اطلاعاتی مانند، سابقه پرداخت قبوض، مالیات و جرایم، نداشتن سوءسابقه مربوط به مسائل مالی و... شامل اطلاعات مورد نیاز سامانه اعتبارسنجی می‌شدند.

 

طبق اعلام مسؤوولان کمیسیون اصل ۹۰ مجلس در چهارم اسفند سال گذشته، بخش کمی از اطلاعات مورد نیاز سامانه اعتبارسنجی باقی مانده بود که اگردستگاه‌های مربوطه همکاری می‌کردند و آن اطلاعات در اختیار پایگاه داده بانک مرکزی قرار می‌گرفت؛ احتمال می‌رفت که سامانه اعتبارسنجی جدید تا پایان سال جاری رونمایی شود.

 

اما مشخصا این اطلاعات در اختیار بانک مرکزی قرار نگرفت و رونمایی از سامانه اعتبارسنجی مجددا به تعویق افتاد. برطبق آخرین اطلاعات، ۲۷ فروردین سال جاری، کمیسیون اصل ۹۰ قانون اساسی مجلس شورای اسلامی جلسه‌ای با موضوع «عملکرد دستگاه‌های حاکمیتی در ارائه اطلاعات مورد نیاز پایگاه داده اعتباری (سامانه اعتبارسنجی)» با حضور دستگاه‌های مربوطه این سامانه برگزار کرد. در مشروح صورت جلسه، ضمن تقدیر از دستگاه‌هایی که در ارائه اطلاعات همکاری کرده اند، در قالب مصوباتی به سازمان‌هایی که عملکرد لازم را نداشته‌اند تذکر داده شد تا اطلاعات مورد نیاز را در اسرع وقت به پایگاه داده اعتباری ارائه کنند.

 

براساس بند‌های ۲، ۵، ۸ و ۹ این مصوبه به ترتیب معین شد که اطلاعات تخلفات رانندگی توسط فراجا، اطلاعات مربوط به بیمه اشخاص توسط سازمان تامین اجتماعی، تاریخچه محل اقامات و مشخصات اعضای خانوار توسط سازمان ثبت احوال و استعلام نخبگی توسط بنیاد ملی نخبگان تعیین و تکلیف شود. غفلت دستگاه‌های نامبرده در ارائه اطلاعات توجیهی نداشته و صرفا رونمایی از سامانه اعتبارسنجی را با مشکل مواجه می‌کند.

 

کمتر از یک ماه دیگر تا شروع به کار مجلس سیزدهم باقی مانده است و در صورتی که داده‌های مورد نیاز برای سامانه اعتبارسنجی تکمیل نشود یا به بلوغ حداقلی جهت رونمایی نرسد، با ورود مجلس بعدی تکمیل این سامانه چندین ماه به تعویق خواهد افتاد.

 

علاوه بر این موارد، براساس مصوبه جلسه کمیسیون اصل ۹۰، با توجه به ارائه سرویس‌های اطلاعاتی مختلف به بانک مرکزی، مقرر شد این بانک حداکثر تا یک ماه آینده، فاز اول مدل جدید اعتبارسنجی را جهت بهره‌برداری فراهم کند؛ بنابراین سازمان های مربوطه باید نهایت همکاری را در عرضه اطلاعات جهت اتمام فرایند سامانه اعتبارسنجی داشته باشند.

دیگر خبرها

  • شایع ترین نوع سرطان در استان
  • تذکر کمیسیون اصل نود به ۴ دستگاه برای پیوستن به سامانه اعتبارسنجی
  • بررسی عملکرد دستگاه‌های حاکمیتی در ارائه اطلاعات مورد نیاز پایگاه داده اعتباری
  • جزئیات صورتجلسه کمیسیون اصل ۹۰ درباره سامانه اعتبارسنجی/ تامین اجتماعی، ثبت احوال و فراجا ترک فعل کردند؟
  • جزئیات صورتجلسه کمیسیون اصل ۹۰ درباره سامانه اعتبارسنجی/ سازمان تامین اجتماعی، ثبت احوال و فراجا ترک فعل کردند؟
  • بومی‌سازی دستگاه مورد نیاز گلخانه‌های صنعتی
  • دانشمندان تنها در ۱۵۰ دقیقه الماس ساختند
  • انجام غربالگری سه سرطان شایع در مشهد
  • نوسازی و رفع ایراد دستگاه‌های کارتخوان اتوبوس‌ها در پایتخت
  • بسکتبال NBA | شوک بزرگ پکیج لیلرد به بوستون سلتیکس!