Web Analytics Made Easy - Statcounter

حجت الله غلامی روز شنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: با هماهنگی انجام شده با دانشگاه علوم پزشکی اصفهان تلاش می‌شود تا توزیع واکسن کرونا در روز به ۱۰۰ هزار دُز در استان برسد و بالای ۹۰ درصد از جمعیت روستاها و شهرهای کمتر از ۲۰ هزار نفر تا این هفته واکسینه شوند.

وی با اشاره به جلسه ستاد ملی مقابله با کرونا که امروز برگزار شد، اظهار داشت: رییس جمهوری بر رسیدن پوشش سطح واکسیناسیون در کشور به ۷۰ درصد تاکید کرد و استان‌ها نیز در این مسیر باید برنامه ریزی کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

غلامی با بیان اینکه با واکسیناسیون حداقل ۷۰ درصد جمعیت کشور می‌توان برای رفع محدودیت‌ها و شروع فعالیت کسب و کارهای مختلف برنامه ریزی کرد، افزود: همچنین این موضوع با توجه به آغاز سال تحصیلی مدارس و دانشگاه‌ها تا آبان امسال مورد تاکید است.

وی با اشاره به اینکه بر اساس مصوبات ستاد ملی مقابله با کرونا، ورود و خروج به کشور نیز فقط با تست کرونا ( PCR) و داشتن کارت واکسیناسیون امکانپذیر است، خاطرنشان کرد: همه زائران اربعین در هنگام بازگشت به کشور باید تست کرونا بدهند.

سخنگوی ستاد استانی مقابله با کرونا در اصفهان گفت: همچنین در جلسه امروز بر تقویت اجرای طرح شهید سلیمانی به‌منظور رصد بیماران و پیشگیری از موج بعدی بیماری کووید-۱۹ تاکید شد.

غلامی با بیان اینکه فرصت ثبت نام تسهیلات کسب و کار و ودیعه مسکن تا آذر امسال تمدید شد، اظهار داشت: ۱۰ هزار میلیارد تومان برای کمک ودیعه مسکن و ۱۵ هزار میلیارد تومان برای تسهیلات کسب و کار در کشور در نظر گرفته شده است که اصفهان نیز متناسب با جمعیت خود از آن سهم دارد.

وی با اشاره به اینکه در زمان حاضر چهار شهرستان استان اصفهان در وضعیت زرد کرونایی (خطر متوسط) و سایر شهرستان ها در وضعیت نارنجی (پر خطر) قرار دارند و آمار مبتلایان به کرونا در استان کاهشی است، افزود: در زمان حاضر برای تردد بین شهری در سطح استان ممنوعیت وجود ندارد اما تردد به شهرهای قرمز ممنوع است.

بر اساس گزارش دانشگاه علوم پزشکی اصفهان حدود ۲ هزار و ۳۰۰ بیمار دارای علائم کرونا در بیمارستان های استان بستری هستند و تا کنون حدود ۵۰ درصد از جمعیت استان نوبت نخست واکسن کرونا را دریافت کردند.

برچسب‌ها ویروس کرونا اصفهان استانداری اصفهان پروندهٔ خبری کرونا در ایران؛ آخرین اخبار و گزارش‌ها

منبع: ایرنا

کلیدواژه: ویروس کرونا اصفهان استانداری اصفهان ویروس کرونا اصفهان استانداری اصفهان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۲۰۶۹۴۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

جلوگیری از واردات واکسن‌های دامی دارای مشابه داخلی

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما به نقل از خانه ملت، ذبیح الله اعظمی ساردوئی ابتدا با اشاره به وضعیت نیروی انسانی سازمان دامپزشکی کشور، گفت: تعداد نیروی انسانی سازمان دامپزشکی کشور کم است که مقرر شده تا پس از درخواست کتبی سازمان از طریق کمیسیون کشاورزی مجلس در جریان بررسی لایحه بودجه و مکاتبات با رئیس جمهور پیگیری شود.

  نماینده مردم جیرفت و عنبرآباد در مجلس شورای اسلامی با اشاره به اینکه سازمان دامپزشکی کشور در زمینه منابع مالی نیز با کمبود‌هایی مواجه است، ادامه داد: آزمایشگاه‌های مرجع سازمان دامپزشکی نیز کم است که از سوی کمیسیون کشاورزی مجلس درخواست شده تا این آزمایشگاه‌ها در کل کشور توسعه پیدا کند.   اعظمی با تاکید بر اینکه حدود ۱۰ میلیارد دز واکسن دامی وارد کشور می‌شود که مغایر اهداف دولت و برنامه هفتم توسعه است که بر اساس آن باید در این زمینه به خودکفایی ۷۰ درصدی دست پیدا کنیم، عنوان کرد: باید شرکت‌های دانش بنیان به حوزه تولید واکسن‌های دامی ورود کنند.   وی با بیان اینکه رئیس سازمان دامپزشکی در نشست با اعضای کمیسیون کشاورزی مجلس پذیرفت تا از واردات واکسن‌هایی که مشابه تولید داخل آن بتواند تمامی آزمایشات را با موفقیت پشت سر بگذارد جلوگیری کند، تصریح کرد: برخی شرکت‌ها مجوز واردات دام زنده را دریافت کرده‌اند که باید سازمان دامپزشکی محموله‌های وارداتی آنها را تحت نظر داشته باشد، زیرا ممکن است با خود برخی بیماری‌ها را وارد کشور کنند.   اعظمی با اشاره به اینکه باید غرامت دام‌های آلوده و بیماری که بر اساس نظر سازمان دامپزشکی معدوم می‌شوند پرداخت شود، ادامه داد: در جنوب استان کرمان بیش از ۱۱ هزار نفر شتر، بیش از ۲ هزار راس دام سنگین و همچنین دام سبک وجود دارد و با توجه به محرومیت منطقه، مطالبه اینجانب از رئیس سازمان دامپزشکی این بوده که بخشی از واکسن مورد نیاز این منطقه همچنان به صورت رایگان توزیع شود که مقرر شد این روند ادامه داشته باشد.   عضو کمیسیون کشاورزی، آب، منابع طبیعی و محیط زیست مجلس شورای اسلامی گفت: این احتمال وجود دارد که به دلیلی بالا بودن قیمت واکسن، برخی از دامداران اقدام به واکسیناسیون نکنند و این مسئله موجب فراگیری برخی بیماری‌های دامی با خسارت بالا شود که رئیس سازمان دامپزشکی موافقت کرده در این زمینه مساعدت کند.

دیگر خبرها

  • جلوگیری از واردات واکسن‌های دامی دارای مشابه داخلی
  • سازمان جهانی بهداشت: همه‌گیری کرونا باعث افزایش چاقی در کودکان شده است
  • واکسن کرونای آسترازنکا چقدر تهدیدتان می‌کند؟ / اشتباهاتی که مردم را به تزریق این واکسن ترغیب کرد
  • کاهش ۳ درصدی حوادث منجر به فوت در استان اصفهان/ ۵۰ درصد فوتی‌های کشور مربوط به بخش ساختمان
  • پیشگیری از آنفولانزای فوق حاد پرندگان با تزریق واکسن ایران‌ساخت
  • افزایش بودجه ماشین‌آلات روستایی استان اصفهان نسبت به کل کشور
  • افزایش بودجه ماشین‌آلات روستایی اصفهان نسبت به کل کشور
  • اعتراف جدید سازندگان آسترازنکا/ باید نگران واکسن کرونا بود؟
  • موفقیت واکسن‌های موسسه رازی در کنترل و پیشگیری بیماری آبله در گوسفند و بز در کشور
  • واکسن کرونای آسترازنکا چقدر تهدیدتان می‌کند؟ | اشتباهاتی که مردم را به تزریق این واکسن ترغیب کرد