Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایسنا/گیلان رئیس کمیسیون کشاورزی مجلس، با تاکید بر لزوم فرهنگ سازی وجود تولیدات شیلاتی در سبد غذایی مردم، اظهار کرد: توجه به حوزه شیلات، علاوه بر اشتغال، در حوزه صادرات و ارزآوری نیز نقش مهمی دارد.

محمدجواد عسکری در حاشیه راه اندازی خط تولید جدید مرکز ملی تحقیقات فرآوری آبزیان کشور در بندرانزلی، با اشاره به تاکیدات رهبر انقلاب مبنی بر نحقق اقتصاد مقاومتی، رونق تولید، جهش تولید، پشتیبانی ها و مانع زدایی ها، اظهار کرد: مجلس شورای اسلامی آماده دارد مسیر تولید را سهل الوصول کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی امنیت غذایی را یکی از مباحث جدی در جوامع بشری دانست و افزود: امنیت غذایی به امنیت ملی گره خورده است و در پاندمی کرونا شاهد مشکل کشورها در عدم تبادل کالا بودیم.

رئیس کمیسیون کشاورزی مجلس شورای اسلامی، با بیان اینکه محور توسعه کشور کشاورزی است، تصریح کرد: امنیت سرمایه گذاری در حوزه کشاورزی، همچنین تلفیق کشاورزی و صنعت را با جدیت و قاطعیت دنبال می کنیم.

عسکری، قوانین بخش کشاورزی را کهنه و مندرس دانست و خاطرنشان کرد: کمیسیون کشاورزی مجلس یازدهم به روزرسانی قوانین را در راستای توسعه همه جانبه در دستور کار دارد و سعی کردیم بروکراسی اداری برای سرمایه گذاران را کاهش دهیم.

وی با بیان اینکه ظرفیت های بالقوه کشور در بخش کشاورزی به بالفعل تبدیل نشده است، گفت: ۵۰۰ میلیون جمعیت در پیرامون کشور داریم که خواهان محصولات کشاورزی ایران به واسطه ارگانیک بودن آن هستند و لذا در سایه همدلی و مودت و عمل به منویات رهبر انقلاب، می توانیم شیرهای نفت را ببندیم و با صادرات محصولات کشاورزی کشور را اداره کنیم.

رئیس کمیسیون کشاورزی مجلس، از عملیاتی شدن طرح جهش تولید با بیش از ۱۳ ماده و بند خبر داد و عنوان کرد: شورای قیمت گذاری در راستای منافع تولیدکننده شکل گرفته و حمایت از زارعی و باغداران و دامداران را در دستور کار داریم.

وی با اشاره به اهتمام کشورهای توسعه یافته در خرید تضمینی محصولات کشاورزی، بیان کرد: بستر خرید تضمینی محصولات کشاورزی مهیاست تا دغدغه حوزه تولید را برطرف کنیم و کشاورز با خیال راحت اقدام به تولید متناسب با صادرات و ارزآوری و اشتغال و صنایع تبدیلی کند.

عسکری، با تاکید بر لزوم فرهنگ سازی وجود تولیدات شیلاتی در سبد غذایی مردم، اظهار کرد: توجه به حوزه شیلات، علاوه بر اشتغال، در حوزه صادرات و ارزآوری نیز نقش مهمی دارد.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی اقتصادی كميسيون كشاورزي شيلات امنیت غذایی کمیسیون کشاورزی مجلس محصولات کشاورزی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۲۰۹۰۹۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

توسعه صادرات گیاهان دارویی با تکمیل زنجیره ارزش

محمدمهدی برومندی در جشنواره روز میمند شهرستان فیروزآباد در استان فارس، گفت: در این راستا یک ابر پروژه تعریف کردیم که با استفاده از مدرن‌ترین تجهیزات اسانس گیری از گیاهان دارویی، کیفیت اسانس تولیدی را برای صادرات و تولید ادکلن‌های مشهور دنیا ارتقا دهیم. 

این مقام مسئول، سطح کل باغات گل محمدی در دنیا را ۵۰ هزار هکتار عنوان کرد و افزود: کشور ایران دارای ۳۰ هزار هکتار باغ گل محمدی است که از این سطح، هشت هزار و ۵۰۰ هکتار متعلق به استان فارس و دو هزار هکتار آن در شهرستان میمند واقع است.

او با بیان اینکه امروزه گردش مالی حوزه گیاهان دارویی در دنیا ۱۵۰ میلیارد دلار است، ابراز کرد: سهم کشور ما از این گردش مالی کمتر از یک میلیارد دلار است و این نشان می‌دهد که ما باید از یک کشاورزی معیشتی به یک کشاورزی مدرن عبور کنیم.

برومندی با بیان اینکه ۲۳۰۰ گونه گیاه دارویی در کشور وجود دارد، اظهار کرد: شهرستان میمند دارای ۳۶۰ گونه گیاه دارویی است که هر کدام می‌تواند پایه تولید دارو، غذا یا مواد بهداشتی باشد.

این مقام مسئول خاطر نشان کرد: چالش اصلی استان فارس، سرمایه گذاری است که امیدواریم با پیگیری‌های وزارت جهاد کشاورزی بتوانیم به توسعه این منطقه کمک کنیم.

فارس رتبه اول تولید محصولات باغی در کشور 

معاون امور باغبانی وزارت جهاد کشاورزی با بیان اینکه تولید ۱۰ تا ۱۲ درصد محصولات کشاورزی کشور متعلق به استان فارس است، افزود: این استان با ۳۶۰ هزار هکتار سطح باغات و تولید سه میلیون و ۲۰۰ هزار تن انواع محصولات باغی، رتبه اول کشور را به خود اختصاص داده است.

برومندی به تولیدات حوزه باغبانی در سطح وزارت جهاد کشاورزی اشاره کرد و افزود: میزان تولیدات باغی در کشور ۲۶ میلیون تن و درآمد حاصل از صادرات آنها سالیانه ۶ میلیارد دلار است.

این مقام مسئول تصریح کرد: یکی از محصولات با ارزش در این حوزه، گیاهان دارویی با سطح زیرکشت ۳۰۰ هزار هکتار از اراضی کشور است که سالیانه ۵۰۰ هزار تن انواع گیاهان دارویی از این سطح برداشت می‌شود.

باشگاه خبرنگاران جوان فارس شیراز

دیگر خبرها

  • ایجاد یک‌هزار شغل با شناسایی ۴۲ فرصت سرمایه‌گذاری در مازندران
  • تشکیل کمیته تخصصی «سبز و آبی» در راستای اهمیت امنیت غذایی در کشور
  • اوقاف با افتخار خود را پیشرو در مسیر انقلاب می‌داند/ تولیدات جوانان ایرانی می‌تواند سود فراوانی برای صنعت و کشاورزی داشته باشد
  • دریا باید محور توسعه و برنامه ریزی استان بوشهر قرار گیرد
  • پایداری تولید شرط اولیه امنیت غذایی است
  • توسعه صادرات گیاهان دارویی با تکمیل زنجیره ارزش
  • جهش تولید در دیمزارها می‌تواند به امنیت غذایی کشور کمک ‌کند
  • قیمت خرید تضمینی گندم را اصلاح کنید
  • شهرام عظیمی خبر داد: بدنبال سهم بیشتر تولیدات داخلی با استفاده از توان بالای هموطنان در مناطق روستایی و عشایری هستیم
  • عملکرد فرمانداران و روسای اداره های جهاد کشاورزی فارس