Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش «نماینده» ملک فاضلی عضو کمیسیون بهداشت و درمان مجلس یازدهم در برنامه تهران ما سلامت رادیو تهران درباره تامین واکسن‌های آنفلوآنزا گفت: با توجه به رسیدن فصل پاییز که بیشترین شیوع آنفلوآنزا در این فصل رقم می خورد و از طرفی با شیوع کرونا، بحث تامین واکسن آنفلوآنزا بسیار مهم است. کمیسیون بهداشت و درمان  مجلس و وزارت بهداشت از چندماه پیش این موضوع را بررسی کرده‌اند امیدواریم که دست اندرکاران بتوانند به مقدار نیاز داخلی این واکسن را تامین کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

فاضلی در خصوص حذف ارز ۴۲۰۰ تومانی برای ساخت و واردات دارو گفت: پیش از این تامین این ارز در کمیسیون بهداشت و درمان مورد بحث قرارگرفت و با توجه به نیاز جامعه، ارز ۴۲۰۰ تومانی همچنان برای خرید دارو وجود خواهد داشت. امیدواریم وزارت بهداشت با حساسیت تمام،  دارو را به اندازه کافی در اختیار جامعه بگذارد. معمولا کمبود دارو و توزیع نامتناسب و غیرقانونی موجب افزایش قیمت آن می‌شود. اگر دارو به اندازه نیاز کشور وجود داشته و به درستی توزیع شود با قیمت سرسام آور آن مواجه نخواهیم بود.

وی افزود: نیازمندی های ما بر اساس آمار وزارت بهداشت مشخص است و این وزارتخانه اطلاع دارد که باید چه داروهایی را به کشور وارد کند. مشکلات در این حوزه به فرآیند مدیریت و تحریم ها گره خورده است که ما می توانیم مسئله تحریم را به راحتی حل کنیم از طرفی بیش از ۹۰ درصد داروهای مورد نیاز هموطنان در داخل کشور تولید می‌شود. ما باید در فراهم کردن مواد اولیه دارویی توجه بیشتری داشته باشیم. واردات مواد اولیه با کیفیت و قیمت مناسب موجب جلوگیری از گرانی دارو می شود. خودکفایی و بالابردن توان تولید و نوآوری، قیمت مناسب و توزیع گستره موجب ارزش تولید داخلی می شود.

عضو کمیسیون بهداشت و درمان مجلس در واکنش به نایاب شدن داروهای ضد افسردگی و قطع یارانه داروهای بیماران خاص اظهار داشت: نگرانی ما از قطع یارانه دارو و بازار سیاه این داروها است و وزارت بهداشت باید بر اینکار نظارت بیشتری داشته باشد این اتفاق دو دلیل دارد یا نظارت کم است و یا اینکه توان ما در فراهم کردن نیازمندی‌های جامعه کم است.

نماینده مجلس شورای اسلامی مردم شریف شهرستان های سراوان، سیب سوران، مهرستان و گلشن افزود: با توجه به قانون اساسی سلامت باید برای همه مردم تامین شود. به عنوان مثال  در نقاط صفر مرزی بم پشت، خانه های جامع سلامت ساخته شده ولی برای ۸ ماه از سال اثری از پزشک نیست و علت اصلی آن این است که نتوانسته‌ایم پزشکان را در این مناطق محروم ماندگار کنیم . ما کمبود پزشک نداریم بلکه توزیع نامتوازن پزشک داریم .وزارت بهداشت باید تمهیداتی داشته باشد تا خدمات پزشکی در مناطق محرومی که جاده‌های مالرو و جمعیت روستایی زیادی دارند، ارائه شود.

ملک فاضلی با تاکید به اینکه نظارت امری چندوجهی است است درباره قاچاق معکوس دارو از کشورگفت: وزارت بهداشت، مجلس و نیروی انتظامی وظیفه دارند نظارت درستی داشته باشند. اصل موضوع به نظارت و تذکری باز می گردد که مجلس و وزارت بهداشت و شبکه های درمان بر توزیع درست دارو و نظارت بر عملکرد داروخانه ها باز می‌گردد.

منبع: نماینده

کلیدواژه: پرستار پزشک عضو کمیسیون بهداشت و درمان ملک فاضلی کمیسیون بهداشت و درمان وزارت بهداشت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت namayande.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «نماینده» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۲۱۲۰۷۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

میزان جریمه‌های تعزیرات کهگیلویه و بویراحمد در فروردین اعلام شد

به گزارش خبرنگار استانی ایسکانیوز از کهگیلویه و بویراحمد، سید حمزه لقمانی گفت: در فروردین سال 1403 هزار و 358 پرونده تخلف اقتصادی وارد شعب این اداره کل و رسیدگی شده است.

مدیرکل تعزیرات حکومتی کهگیلویه و بویراحمد افزود: از این تعداد پرونده وارده هزار و 44 فقره مربوط به تخلفات کالا و خدمات، 217 فقره پرونده وارده مربوط به حوزه قاچاق کالا و ارز و تعداد97 فقره پرونده مربوط به حوزه بهداشت دارو و درمان بوده است.

لقمانی گفت: مبلغ محکومیت متخلفان اقتصادی در سه بخش قاچاق کالا و ارز، بهداشت دارو و درمان، کالا و خدمات، 218 میلیارد و 147 میلیون ریال بوده است.

خبرنگار: فائزه صداقت

انتهای خبر/

کد خبر: 1228376 برچسب‌ها تعزیرات حکومتی

دیگر خبرها

  • افزایش مراکز دندانپزشکی دولتی
  • دیدار وزیر بهداشت با ساکنان منطقه ۱۸ تهران
  • کمبود آمبولانس در خرمشهر بیداد می‌کند
  • افزایش مراکز رایگان سلامت روان در کشور
  • وضعیت استخدام پرستاران دوران کرونا
  • میزان جریمه‌های تعزیرات کهگیلویه و بویراحمد در فروردین اعلام شد
  • پلمب یک مرکز غیر مجاز خدمات زیبایی در سمنان
  • جذب پرستاران در مراکز درمانی اولویت وزارت بهداشت
  • دارو باز هم داد مجلس را درآورد؛ دارویار پس از ۲ سال به کجا رسید؟
  • وزیر بهداشت: عرضه اینترنتی دارو آزمایشی خواهد بود